Про подрыв экономик повеселило уж пардон
Учитывая то что США спасли экономику РФ в 90х и по сути создали экономику Китая после вступления оного в ВТО
Какая там в сраку стратегия если тупо бабло глаза застит
Пересмикуйте
1. Щоб врятувати економіку РФ, США мали спершу знищити економіку СРСР, що було відчутно більше
2. Якби економіка Китаю не піднялася б, не було б потреби її нищити. Одне передує іншому. І про щоб ми зараз балакали б?
3. Економіка Китаю піднялася так, що навіки поховала комплексність-цілісність економіки СРСР-РФ і значно зменшила частку першого економічного переслідувача США,- Японії, якій обіцяли світову першість, коли вона обійде США. Зараз її частка лише порядку 4% Світу, а наприкінці 80-х перевищувала 10%. Тепер вона не менше США зацікавлена в китайській економічній кризі
Частка США за цей час практично не змінилася, зараз це 26%
4. Геґемонія США визначається багатьма аспектами: військовий, економічний, технологічний, культурний... Але якби мене спитали про один з них, найважливіший, я б сказав ''військово-економічний''
І це не було б пересмикуванням, лише визнанням того факту, що війна й економіка в США настільки переплетені, що не буває війни без економіки. Тому я не став би так зверхньо міркувати в темі зацикленості амерів на грошах, коли це є необхідною частиною орґанізації їхнього життя, в тому числі військового, і досить ефективної організації. Не вони в нас щось просять, ...