Автор Тема: Удмуртські хом'ячки жваво ремигають  (Прочитано 1243499 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Re: Удмуртські хом'ячки жваво ремигають
« Reply #7050 : Вересня 29, 2025, 02:18:24 14:18 »
Спердаляла брехлива тваринка. :laugh: Доказів, що Сергій нібито сидить в німецькій каталажці від нього ми, звісно, не побачимо. Бо їх не існує в природі.

Зате я можу викласти логи, що покажуть систематичні заходи на сайт з того ж самого кельнського айпі, що і всі ці роки існування нашого ресурсу.

Як їх можна "сфейкувати", Медвед, звісно ж, не пояснив. Тим більше таким, як я, з мінімальними навичками адміна.

І заходи ці відбуваються також, коли я солодко сплю. А, забула - це ж Авіатор фейкує.  :lol: :lol: :lol:

Єбануцця...
Ось йди хто хоче реєструйся на якийсь "форум" до х.з. кого, бери участь в "запеклих політичних баталіях",
А воно потім "викладе логи з айпі" про "систематичні заходи", або буде розказувати що викладе якщо ти не зробиш що воно хоче., або стане не з тої ноги, або психічний криз, або понос, ковід, або ще якась дичина ... Все що завгодно
А ще воно (х.з. хто)  систематично слідкує той айпі-не той айпі, Кельн - хуельн, депортували - чи ще ні
Це просто аут, шановні пані та панове

Гг..

:gigi:
« Останнє редагування: Вересня 29, 2025, 02:23:42 14:23 від Sturmer44 »
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7051 : Вересня 29, 2025, 03:20:55 15:20 »
Єбануцця...

Ще один притрушений. :fp2

Цитувати
Ось йди хто хоче реєструйся на якийсь "форум" до х.з. кого, бери участь в "запеклих політичних баталіях",
А воно потім "викладе логи з айпі" про "систематичні заходи", або буде розказувати що викладе якщо ти не зробиш що воно хоче., або стане не з тої ноги, або психічний криз, або понос, ковід, або ще якась дичина ... Все що завгодно

Тобто на цьому чи іншому ресурсі можна наводити наклепи та очорняти невинних (наприклад, що вони сидять в каталажці чи фейкують айпі користувачів), а захиститися від цих наклепів  - не можна?

Чи ти не знав, що при наявності формального запиту з правоохоронних органів адмін зобов"язаний надати логи цим самим правоохоронним органам?

Чи інтелектуально не здатний осягнути різниці між "викладу логи" і "МОЖУ викласти логи" (в розумінні що вони доступні як ОБ"ЄКТИВНЕ джерело інформації, а не як чиїсь вигадки, інсинуації та наклепи)?

Чи не здатний навіть припустити (!), що якби вони були викладені, то у такій формі, яка приховує конкретний айпі і не ідентифікує юзера, але покаже, що цей айпі з Кельну, а не з умовного Парижа? Ну наприклад, як це ВІДКРИТО робить Єрмачка?

Цитувати
А ще воно (х.з. хто)  систематично слідкує той айпі-не той айпі, Кельн - хуельн, депортували - чи ще ні

Що ти городиш? :Sho_za: Адмін автоматично бачить айпі кожного поста, "систематично" відслідковувати ніякий айпі не потрібно.

Цитувати
Це просто аут, шановні пані та панове

Звісно, що "аут". Виконуй те, що написав у власному пості (скрін вище) і не пхай носа у справи, в яких не розумієшся. :smiley14:

Та й взагалі біжи скоріше на Єрмачку і розвивай далі ресурс, який ти тут ще недавно так хвацько об**в, безхребетний безпринципний єрмачкозалежний лошок. :at

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #7052 : Вересня 29, 2025, 10:03:17 22:03 »
Вібраторівно, ти б не пизділа лишнього("я єто нє люблю(с)"), адже ми в курсі, що Мірча Пєдєрастов та ти періодично передьоргуєте account півня  на  твоєму гавноболожєгу з метою ввести громадськість в заблуждєніє, що Іон Залупа начебто не мотає термін в німецькій турмі за ID forgery. Хоча ми маємо відповідний feedback від  der Polizei Nordrhein-Westfalen, що Ion Ivanov успішно зайшов на хату для відбуття 8-річного терміну.

Якщо будеш і далі фальсифікувати активність Півня на твоєму гавнобложєгу, be sure відповідне звернення буде відіслане в Calgary Police Service

Зашибісь!  : :smiley24:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #7053 : Вересня 29, 2025, 10:13:52 22:13 »
Вібраторівно, "почєму ти ідіот?"(с)   https://coub.com/view/2u8wat

Остання поява Залупи на Чернівецькому форумі  :gigi:

Не чіпай її. Вона мало того, що глибоко психічно хвора, воа ще й бреше В КОЖНОМУ СЛОВІ, навіть не в реченні на рівні "міросі", якщо не гірше. Там важкий медичний випадок.

Я, виявляється, виживав "залупу" з упячки....:)))) Нормально? Нахєр мені це чмо усралося, щоб я його виживав, цього пєдофіла-гопника? Так, я його обкладав *уями. Але це було у відповідь. Не я перший все це почав. А коли я був в довічному а упячкє, цей скот тупий пєдофільський...називав СУП форумрм підарів, а мене головним підаром- модератором. І він був тоді в "клюбі поцінувачівТурча". А я взагали не знав, що це за Лисий Хуй...нумерний сергій. І ця хвора паскуда Тєрєшкова це все знає. Бо я це все разів три-чотири пояснював на упячкє. А ця божевільна брехлива тварь упячку читає 24/7 від корки до корки.

:)

Не чіпай її. Дешевше тобі обійдеться.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7054 : Вересня 29, 2025, 11:18:11 23:18 »

Зашибісь!  : :smiley24:

Це ж треба таке! Гео скліщився з притрушеним Медведом і камлає разом з ним, що хтось психічно хворий! :smilie5:

Раз ти залайкав, то, може, ти нам розкажеш, як це можна фейкувати будь-які айпішки?

Бо Медвед щось різко замкнувся на цю тему.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7055 : Вересня 29, 2025, 11:31:39 23:31 »
глибоко психічно хвора

Ну, на відміну від тебе з Медведом, я не вигадувала бридкі плітки, що людина сидить в каталажці, і не порола маячню про сфейковані айпішки (технічно неможливо, сервер не фейкує айпі адреси). То хто тут справді психічно хворий? :smilie9:

Цитувати
воа ще й бреше В КОЖНОМУ СЛОВІ, навіть не в реченні на рівні "міросі", якщо не гірше. Там важкий медичний випадок.

Давай докази, що я брешу. Я стверджую, що брешете ви, бо ніяких доказів своїх слів ви не навели. :smiley14: Питання - нащо ви це робите?  :smilie9:

Цитувати
Я, виявляється, виживав "залупу" з упячки....:)))) Нормально? Нахєр мені це чмо усралося, щоб я його виживав, цього пєдофіла-гопника? Так, я його обкладав *уями. Але це було у відповідь. Не я перший все це почав.

То це був не ти, який у скаженій зграї принижував, обзивав і булив його? Якийсь інший Гео?

І якщо це так, то чому ти тоді згадуєш його? Ти ж хотів, щоб його там не було, ну то це сталося. Святкуй та радій МОВЧКИ, а ти знову його нікнейм полощеш?  :smilie9:

Цитувати
А коли я був в довічному а упячкє, цей скот тупий пєдофільський...називав СУП форумрм підарів, а мене головним підаром- модератором. І він був тоді в "клюбі поцінувачівТурча". А я взагали не знав, що це за Лисий Хуй...нумерний сергій. 

Він називав тебе жовтим земляним черв"яком, який жах! Він тебе називав, ти його теж називав, скільки вже можна товкти в ступі РОКИ цих нікому не потрібних підліткових розбірок??

І я тобі на свому ресурсі давно відповіла (і ти давно це прочитав "від корки до корки"), що він ніколи не був ні в якій підтанцьовці Турча і що я його сама колись критикувала навіть на цьому ресурсі.

І що тепер?? Скільки вже можна тягнути це муму??

Цитувати
І ця хвора паскуда Тєрєшкова це все знає. Бо я це все разів три-чотири пояснював на упячкє. 

Ти вже багато чого "напояснював" - наводив наклепи, поширював плітки і розводив брехню на невинних людей. Тобі нема більше чим зайнятися?

Цитувати
А ця божевільна брехлива тварь упячку читає 24/7 від корки до корки.

А ти не тільки читаєш упячку від корки до корки, ти там ОСОБИСТО ДОПИСУЄШ, хоча сто раз звідти "йшов" і плювався на ту помийку. То хто з нас більш божевільний? :lol: :lol: :lol:

Цитувати
Не чіпай її. Дешевше тобі обійдеться.

Але ж сам зачепив? І знову який непослідовний!  :lol: :lol: :lol:

І не тільки зачіпаєш, але й читаєш наш ресурс. Хоча мені не шкода. :smiley14:

ПС. Я б могла відповісти тобі у тому ж тоні, що ти собі дозволив по відношенню до мене, але з поваги до твоїх особистих обставин не буду.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #7056 : Вересня 30, 2025, 12:19:22 00:19 »
і воно збирало читачів :fp2
з інщої сторони їх більшість по підсумкам 2019
ьаких сірьож

Якщо б німецька поліція копнула б в напрямку не підробки документів, а ще й їхніх сімейних стосунків, то Нумерний би вже отримав не 8 років, а 28 років...

А читачі так...були...аж півтори каліки на ютубчику.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7057 : Вересня 30, 2025, 01:03:13 01:03 »
Для притомних користувачів і читачів ресурсу:

Нема абсолютно ніяких підстав вважати, що Сергій Чернівці має якісь проблеми із законом, як пишуть тут деякі неадеквати. Я вже пояснила, чому.

Ниці інсинуації про педофілію по відношенню до цього чудового сім"янина, батька і чоловіка залишимо на совісті тих, хто посмів таке сказати. :smilie9:

Взагалі на нормальних ресурсах за таке банять, але тут, як бачу, "свобода слова" поливати людей лайном за красиві очі. :at

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #7058 : Вересня 30, 2025, 01:03:51 01:03 »
Це ж треба таке! Гео скліщився з притрушеним Медведом і камлає разом з ним, що хтось психічно хворий! :smilie5:

Раз ти залайкав, то, може, ти нам розкажеш, як це можна фейкувати будь-які айпішки?

Бо Медвед щось різко замкнувся на цю тему.

Вібраторівно, що там фейкувати, береш лог заходів юзерів на сервер, і редагуєш в будь-якому редакторі скільки заманеться. А потім робиш єбало покерфейс  і втіраєш публікє сєльодку - осьо-сьо лог - Залупа щодня заходить на наш гавнобложєг
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7059 : Вересня 30, 2025, 01:06:48 01:06 »
Вібраторівно, що там фейкувати, береш лог заходів юзерів на сервер, і редагуєш в будь-якому редакторі скільки заманеться. А потім робиш єбало покерфейс  і втіраєш публікє сєльодку - осьо-сьо лог - Залупа щодня заходить на наш гавнобложєг

Тобто ти стверджуєш, що скрін вище з адмінської панелі сфейкований? Там айпішки були затерті, але ж я можу показати частковий айпі.

А якщо ця сама айпішка засвітиться в С-панел при live session, наприклад, з тобою, ти публічно вибачишся і напишеш, що Сергій is the hottest guy on FUP?

Тому що я stand by my statement, що Сергій логіниться з того ж айпі і у стандартний час, як він робив раніше. В каталажці не може бути одного і того ж айпі.

Це не докази. Давай докази, що Сергій сидить в каталажці на 8 років. Ти це стверджував, а не я.

ПС. Цей форум постійно лежить, навіть пост неможливо дописати! :smilie9:
« Останнє редагування: Вересня 30, 2025, 01:15:20 01:15 від Ad Astra »

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7060 : Вересня 30, 2025, 01:21:43 01:21 »
Вібраторівно

Ти мене постійно плутаєш із своїми подружками, Шановними Українськими ЖінкамиTM. Про вібратори - це до них. А в мене їх нема, не було і вони мені не потрібні. :smiley14:

Цитувати
Залупа

Коли чоловік бачить у іншому чоловікові статевий член, він гей чи ще ні? :smilie10:

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #7061 : Вересня 30, 2025, 01:39:29 01:39 »

Ниці інсинуації про педофілію по відношенню до цього чудового сім"янина, батька і чоловіка залишимо на совісті тих, хто посмів таке сказати.

Насця, жарко?
   https://www.tiktok.com/@sergeychernovtsy/video/6702833292485332229

https://www.tiktok.com/@sergeychernovtsy/video/133430116155748352

https://www.tiktok.com/@sergeychernovtsy/video/133428166848618496
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7062 : Вересня 30, 2025, 01:45:30 01:45 »
Насця, жарко?
   https://www.tiktok.com/@sergeychernovtsy/video/6702833292485332229

https://www.tiktok.com/@sergeychernovtsy/video/133430116155748352

https://www.tiktok.com/@sergeychernovtsy/video/133428166848618496

І де тут педофілія?

Я навіть не виключаю, що донька сама могла попросити зробити деякі з відео, де вона змінює outfits, типове тінейджерське відео.

Ось визначення педофілії:

Побачити щось подібне в цих відео можуть лише дуже disturbed individuals. :fp2

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #7063 : Вересня 30, 2025, 02:00:40 02:00 »

Тобто на цьому чи іншому ресурсі можна наводити наклепи та очорняти невинних (наприклад, що вони сидять в каталажці чи фейкують айпі користувачів), а захиститися від цих наклепів  - не можна?

Чи ти не знав, що при наявності формального запиту з правоохоронних органів адмін зобов"язаний надати логи цим самим правоохоронним органам?

Чи інтелектуально не здатний осягнути різниці між "викладу логи" і "МОЖУ викласти логи" (в розумінні що вони доступні як ОБ"ЄКТИВНЕ джерело інформації, а не як чиїсь вигадки, інсинуації та наклепи)?

Чи не здатний навіть припустити (!), що якби вони були викладені, то у такій формі, яка приховує конкретний айпі і не ідентифікує юзера, але покаже, що цей айпі з Кельну, а не з умовного Парижа? Ну наприклад, як це ВІДКРИТО робить Єрмачка?

Що ти городиш? :Sho_za: Адмін автоматично бачить айпі кожного поста, "систематично" відслідковувати ніякий айпі не потрібно.

Звісно, що "аут". Виконуй те, що написав у власному пості (скрін вище) і не пхай носа у справи, в яких не розумієшся. :smiley14:

Та й взагалі біжи скоріше на Єрмачку і розвивай далі ресурс, який ти тут ще недавно так хвацько об**в, безхребетний безпринципний єрмачкозалежний лошок. :at

Гг..
Я не знаю хто ви, ніколи не мав честі спілкуватися, ніколи не брав участі у ваших безкінечних кумедних перманентних срачах, і навряд чи буду мати таку честь.
Мене не цікавлять будь які качелі з вами, як і будь з ким на будь якому форумі.
Перспективи "викласти логи", відслідковувати геолокації, писати про це серед незнайомих людей, тощо
Для мене це конкретний признак непотрібності такого спілкування в принципі.
Більше того, для мене всі хто бере участь в таких речах є люди не сповна розуму.
Дякую за увагу.

П.с.
Лошок це батько ваш вокзальний, і мати ваша вокзальна
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7064 : Вересня 30, 2025, 03:30:45 03:30 »
Перспективи "викласти логи", відслідковувати геолокації, писати про це серед незнайомих людей, тощо
Для мене це конкретний признак непотрібності такого спілкування в принципі.
Більше того, для мене всі хто бере участь в таких речах є люди не сповна розуму.

Тобто, ipso facto, ті, хто 1) поширив вигадки та плітки про "каталажку" 2) обзиває зовнішність людей словом, що позначає статевий член 3) робить наклепи, що люблячий батько - педофіл, - у Вас нормальні.

А ті, хто подібне не толерує і висловив думку про неприпустимість такої поведінки на публічному ресурсі - несповна розуму.

Gotcha! :smiley24:

Цитувати
Лошок це батько ваш вокзальний, і мати ваша вокзальна

Мої батьки не вскакують у дискусію як Пилип в коноплі, абсолютно не розбираючись у темі,  і не виправдовують ницість, як це зробили Ви. :at