Вібраторівно, ти б не пизділа лишнього, адже ми в курсі, що Мірча Пєдєрастов та ти періодично передьоргуєте account півня
Бачу, хвороба прогресує (С), як любила казати твоя білоколготочна пасія.
По-перше, нік Авіатор не має і ніколи не мав ніяких акаунтів та інших доступів до нашого ресурсу, крім звичайного юзерського, і не має ніяких можливостей щось там фейкувати. Це хворі вигадки вашого притрушеного Альянсу, так само як нібито моя з ним переписка по приватах (чого ніколи не було).
По-друге, я ніколи не тільки таким не займалася (можна подумати, мені нема більше нічого робити), а і навіть при бажанні не знаю, як це сфейкувати реальний кельнський айпі (не анонімайзер).
По-третє, за цей час Сергій дописав на чернівецькому форумі - напевно, там його профіль теж сфейкували?

По-четверте, за словами самого Сергія, на Єрмачці є інші люди, які знають, чому він не дописує. І це не має ніякого відношення до нібито якогось криміналу. Більше я з цього приводу нічого казати не збираюсь, це особиста справа Сергія.
Іон Залупа начебто не мотає термін в німецькій турмі за ID forgery. Хоча ми маємо відповідний feedback від der Polizei Nordrhein-Westfalen, що Ion Ivanov успішно зайшов на хату для відбуття 8-річного терміну.
Ну так наведи цей так званий "фідбек".

Але не наведеш, тому що 1) поліція не надає третім особам подібні "підтвердження", тим більше негромадянам Німеччини і 2) це висмоктана із члена Тимофія брехня, типова для притрушеного повного хейту психічно хворого, який неодноразово поширював подібну брехню і наклепи на ряд інших дописувачів.
Наприклад, що нік abg (який тут дописував) - це Кадра (а насправді це був абабагаламага), що юзер Хома Л. працював на Шабак, що я приїхала в Канаду нареченою в посилці (а насправді мене запросили на роботу) і багато іншої брехні, маячні та наклепів.
Якщо будеш і далі фальсифікувати активність Півня на твоєму гавнобложєгу, be sure відповідне звернення буде відіслане в Calgary Police Service
Калгарі Поліс не розглядає анонімки. А якщо напишеш під своїм іменем, то автоматично будеш нести відповідальність за кібербулінг, criminal harassment, наклепи, спроби доведення до самогубства та погрози вбивства.