Автор Тема: Удмуртські хом'ячки жваво ремигають  (Прочитано 871605 раз)

0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Re: Удмуртські хом'ячки жваво ремигають
« Reply #7020 : Червня 04, 2025, 12:34:44 00:34 »
Вібраторівно, ми не потребуємо маніпулятивних коментарів щодо твого ручного півня.
і взагалі - wydupcz sie v cyferblat, pierdolona kurwo.

А чого ти такий нервовий, волохатий? На вулиці дощило, не вдалося викопати Тимофія і виграти його в ребраТМ? :smilie2:

Не плутайся під ногами, коли нормальні люди спілкуються. :smilie9:

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #7021 : Червня 04, 2025, 12:46:04 00:46 »
Я напевне утримаюсь від цієї дискусії, бо це мені сильно нагадує
"дискусії" з жулькоскотом на фупі, котрі поміщаються в таку єдину формулу колись мною там написаною:

Йобані підараси Мага минулого року сім (!) місяців блокували допомогу поганого Байдена
В результаті українці заплатили життями та знищеними містами як Авдіївка

Не хочу бо це не розмова а профанація
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7022 : Червня 04, 2025, 12:49:33 00:49 »
Я напевне утримаюсь від цієї дискусії, бо це мені сильно нагадує
"дискусії" з жулькоскотом на фупі, котрі поміщаються в таку єдину формулу колись мною там написаною:

Йобані підараси Мага минулого року сім (!) місяців блокували допомогу поганого Байдена
В результаті українці заплатили життями та знищеними містами як Авдіївка

Не хочу бо це не розмова а профанація

Це не зовсім так, респи не блокували, а йшли політичні ігрища між обома таборами.

Але Вм маєте рацію, що це обговорювати  не в цій темі і тим більше коли різне вульгарне бидло постійно пхає свого носа.

Якщо бажаєте, то приєднуйтесь до нашого ресурсу, де можна спілкуватися цивілізовано і в нас за погляди не банять (крім прокацапських).

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7023 : Червня 04, 2025, 09:11:25 09:11 »
Я ще залишу про всяк випадок тут цей дисклеймер і вже не буду більше зафлуджувати тему.

https://ukrpatriots.com/forum/index.php?msg=54323

І ще. З серпня 2023 року я перестала донувати і ПРИНЦИПОВО не буду донувати будь-кому, хто асоціюється з ФУП, за умовчанням. :smilie9:
Але я продовжувала, продовжую і продовжуватиму донувати ЗСУ.
У всіх інших місцях, де я донатила, крім ФУПу, у мене не було абсолютно ніяких проблем. Мої донати приймали із вдячністю, надавали абсолютно прозору інформацію, як ці донати були використані, і ставилися до мене як до мецената ЗСУ професійно і з повагою.

І саме це - нормально, і саме так має бути. :Prapor2:

Повернемось до наших баранів. Я хочу уточнити, що у дисклеймері написано "всі кошти пішли за призначенням" - це означає "всі, крім задонованих Кабсу".
Станом на зараз і при відсутності конкретних доказів, що це так, в мене нема такої впевненості.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7024 : Червня 04, 2025, 09:19:10 09:19 »
Повернемось до наших баранів. Я хочу уточнити, що у дисклеймері написано "всі кошти пішли за призначенням" - це означає "всі, крім задонованих Кабсу".
Станом на зараз і при відсутності конкретних доказів, що це так, в мене нема такої впевненості.

Ось тут я зробила хронологію основних подій в цій сазі.

Я задавала питання щодо статусу покупки авто як мінімум 6 раз в 2023-2024 роках на різних ресурсах, і багато раз на своєму форумі у 2025 і недавно на ФУП.

Результат:

На цьому я закриваю цей кейс. Дякую за можливість прояснити ситуацію з мого боку на цьому ресурсі.

Offline medved

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #7025 : Червня 04, 2025, 11:46:47 11:46 »
"Хто випустив собаку?"  :Sho_za:

в Калгарі 3 години ночі. Бегемот за два дні насрав на трьох форумах сотні сторінок текстів, змушуючи індуса-WASPa вкалувати як папа Карло на її істерики в інторнєдах
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline leonpod

• Hero Member
« Reply #7026 : Сьогодні в 09:03:02 am »

в Калгарі 3 години ночі. Бегемот за два дні насрав на трьох форумах сотні сторінок текстів, змушуючи індуса-WASPa вкалувати як папа Карло на її істерики в інторнєдах

Дійсно чимось тхне. Хоча все нібито пристойно пояснюється. "А кто єто сдєлал?.."

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #7027 : Сьогодні в 10:57:12 am »

Калгари и колбасникм оплот бвдлановцев в канаде
Кстати подозреваю поояки тоже

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #7028 : Сьогодні в 05:30:46 pm »
Коли закінчиться срач, сповістіть мене! :smilie7:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: