Щодо ситуації з Кабсом.
1) Я задонувала ось такі гроші на 41 бригаду (нагадую, Кабс збирав саме на їх потреби) літом-осінню 2023 року.

Кабс неодноразово визнавав отримання цих грошей і що їх переслала я. Також скріни всіх переказів були надані
на ФУП.

2) Коли Кабс звільнився з ЗСУ, я почала його питати на різних форумах і не тільки, чи купив він машину і чи передав її в бригаду. Зокрема, на цьому ресурсі:

Жодної відповіді Кабсом надано не було.
4) Місяцями групою дописувачів на різних ресурсах почала поширюватись інформація, що Кабс на ці гроші, замість того, щоб купити авто для 41 бригади, купив собі приватне таксі, і що він мене на**бав. Зокрема, на цьому ресурсі:

5) Нещодавно я попросила його та волонтерку, яка збирала для нього кошти,
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1145589.msg28389063#msg28389063]надати доказищодо використання моїх коштів і чи дійсно вони поступили в ЗСУ. Натомість не було надано жодного артифакту, який пов"язує мої донати із 41 бригадою, а
були надані картинки, які, як дехто каже, показують якесь інше авто і
надані, щоб закрити мені рот. Кабс до цього часу відмовився відповісти
на мої питання.

6) Замість того, щоб у спокійній та ввічливій формі надати докази використання моїх донатів на потреби 41 бригади, Кабс, волонтери натіві, Фішер, Хома Л., волонтер Бандерівець та інші почали робити на мене ряд наклепів, зокрема:
1) Що я ніколи не просила звіту (неправда, див. скрін вище і я задавала ці ж питання на ФУП, укрпатріотах і у Ютуб Кабса)
2) Що Кабсу донувала корпорація (це неправда, гроші були мої особисті). Про ситуацію з "корпорацією" можна почитати
тут.
3) Що я не сплатила канадські податки (неправда, канадська податкова не має ніякиї претензій до мене, всі податки сплачені)
4) Що я плачу людям за підтримку (такого ніколи не було).
5) Що я хочу отримати гроші назад (неправда, моя мета, щоб вони залишилися в ЗСУ)
6) Що я та люди, які мене підтримали, роблять це з метою знищити волонтерський рух і зупинити підтримку ЗСУ (абсурд, вимога прозорості використання зібраних для ЗСУ коштів справедлива)
7) Що я нечиста на руку (тобто краду гроші) (абсурд, невідомо звідки взялось це звинувачення)
8) Що я запустила цей "батл", як каже вище Кабс, з метою отримання піару, слави та популярності (абсурд)
9) Що нема доказів, що за моїми донатами стою я, і що Кабс - це Кабс (абсурд).
Почалась бридка кампанія знищення та приниження мене як мецената ЗСУ, індивіда та жінки, і у цьому взяли участь практично всі фупівські волонтери та цілий ряд кабсівської підтанцьовки. Ви самі можете переконатися у цьому, якщо зайдете на фуп.
Станом на зараз докази, що 1) за мої пожертви було куплено трак на 41 ОМБР і 2) цей трак був доставлений у 41 ОМБР, відсутні.
Якщо у когось є якісь питання з цього приводу, з радістю відповім. Мені приховувати нічого.