глибоко психічно хвора
Ну, на відміну від тебе з Медведом, я не вигадувала бридкі плітки, що людина сидить в каталажці, і не порола маячню про сфейковані айпішки (технічно неможливо, сервер не фейкує айпі адреси). То хто тут справді психічно хворий?

воа ще й бреше В КОЖНОМУ СЛОВІ, навіть не в реченні на рівні "міросі", якщо не гірше. Там важкий медичний випадок.
Давай докази, що я брешу. Я стверджую, що брешете ви, бо ніяких доказів своїх слів ви не навели.

Питання - нащо ви це робите?

Я, виявляється, виживав "залупу" з упячки....
))) Нормально? Нахєр мені це чмо усралося, щоб я його виживав, цього пєдофіла-гопника? Так, я його обкладав *уями. Але це було у відповідь. Не я перший все це почав.
То це був не ти, який у скаженій зграї принижував, обзивав і булив його? Якийсь інший Гео?
І якщо це так, то чому ти тоді згадуєш його? Ти ж хотів, щоб його там не було, ну то це сталося. Святкуй та радій МОВЧКИ, а ти знову його нікнейм полощеш?

А коли я був в довічному а упячкє, цей скот тупий пєдофільський...називав СУП форумрм підарів, а мене головним підаром- модератором. І він був тоді в "клюбі поцінувачівТурча". А я взагали не знав, що це за Лисий Хуй...нумерний сергій.
Він називав тебе жовтим земляним черв"яком, який жах! Він тебе називав, ти його теж називав, скільки вже можна товкти в ступі РОКИ цих нікому не потрібних підліткових розбірок??
І я тобі на свому ресурсі давно відповіла (і ти давно це прочитав "від корки до корки"), що він ніколи не був ні в якій підтанцьовці Турча і що я його сама колись критикувала навіть на цьому ресурсі.
І що тепер?? Скільки вже можна тягнути це муму??
І ця хвора паскуда Тєрєшкова це все знає. Бо я це все разів три-чотири пояснював на упячкє.
Ти вже багато чого "напояснював" - наводив наклепи, поширював плітки і розводив брехню на невинних людей. Тобі нема більше чим зайнятися?
А ця божевільна брехлива тварь упячку читає 24/7 від корки до корки.
А ти не тільки читаєш упячку від корки до корки, ти там ОСОБИСТО ДОПИСУЄШ, хоча сто раз звідти "йшов" і плювався на ту помийку. То хто з нас більш божевільний?

Не чіпай її. Дешевше тобі обійдеться.
Але ж сам зачепив? І знову який непослідовний!

І не тільки зачіпаєш, але й читаєш наш ресурс. Хоча мені не шкода.

ПС. Я б могла відповісти тобі у тому ж тоні, що ти собі дозволив по відношенню до мене, але з поваги до твоїх особистих обставин не буду.