Автор Тема: Симферополь сегодня  (Прочитано 37983 раз)

0 Користувачів і 24 Гостей дивляться цю тему.

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
Re: Симферополь сегодня
« Reply #180 : Квітня 05, 2014, 02:42:59 14:42 »
варіантів по Криму я бачу такі:
1) Росія йде війною і "пробиває" собі сухопутний вихід до Перекопу, захопивши все побержжя Азов. моря
2) росія постачає військові  бази в КРиму морем, на населення Криму "забє", і зубожіле населення від безнадьоги само розбіжиться хто в УА хто в РУ
3) Путін "відкочує назад" і знаходиться варіант як без "втрати обличчя" повернути Крим Україні (можливо виторгувавши Севастополь з кусочком території)

4) По российскому ТВ выступает Шойгу и говорит, что заседание правления кооператива "Озеро" рассмотрело личное дело гр. Путина В.В. и постановило... в обшем, оказался наш Отец не отцом, а сукою. И ошибки его волюнтаристского правления будут немедленно исправлены.

це варіант 3а)
теж "відкат назад" але під іншим соусом

Offline Tatus

• Hero Member
« Reply #181 : Квітня 05, 2014, 02:48:31 14:48 »
і потім вимагати України назад.
После всего того говна что было вылито на Крымчан даже на этом форуме? "Есть такое слово - гордость..."

А кримчани в зеркало пробували дивитись? :smilie11:

Скільки гімна вони вилили на Україну і українців? :smiley23:

Хотіли в РФ, тепер маєте те, що хотіли. :Sho_za:

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #182 : Квітня 05, 2014, 02:56:51 14:56 »
Следует помнить,что только ТРЕТЬ крымчан поддержала "возвращение в лоно"!
Ну не треть, а примерно 60%.

ну то якщо 60% то чого ви хникаєте що вас зрадили? хто буде за вас (кримчан) проливати кров (це навіть при умові що армія би була боєготовна і готова воювати станом на 1 берзня) якщо 60% вас хоче до Росії? а 15-25% таких як Ливси, толстолобик і profilaktik, погоди не робялть

Севастополь - там ІМХО по-чесному 90% за росію. Може Путіну треба було просто Севастополя для бази + кусочок території навколо? тоді решта Криму, можливо, при чесному підрахунку голосів, було би напр. 51-52% за Україну? навть якщо так, це би була перевага "на грані проходження" бо в мене ніколи не було відчуття що Крим є про-український в масі своїй.

Спасибо Фарион, Сашку Билому, Ярошу, ПС ну и товарищу Турчинову.

ой бідолашні, Сашко Білий і дурнувата Фаріон вас налякали? а Інтренету у вас немає? щоб розібратися і оцінити масштаб Фаріон (дурочки яку й сама Галичина недолюблює) і Сашка Білого ("месника-одиночки")
якщо Сашко Білий і Фаріон та інші міфічні бандерівці вас (кримчан в цілому) так налякали, що ви аж зраділи зеленим чоловчікам і захотіли до Росії, то ви цього заслуговуєте, бо це "простота хуже воровства" і має бути покарана

вибачте що я трохи різко

Offline HappyKat

• Hero Member
« Reply #183 : Квітня 05, 2014, 03:25:57 15:25 »

ой бідолашні, Сашко Білий і дурнувата Фаріон вас налякали? а Інтренету у вас немає? щоб розібратися і оцінити масштаб Фаріон (дурочки яку й сама Галичина недолюблює) і Сашка Білого ("месника-одиночки")
якщо Сашко Білий і Фаріон та інші міфічні бандерівці вас (кримчан в цілому) так налякали, що ви аж зраділи зеленим чоловчікам і захотіли до Росії, то ви цього заслуговуєте, бо це "простота хуже воровства" і має бути покарана

вибачте що я трохи різко
Бабки и дедки, которые в основной массе населяют Крым интернетом не пользуются. Они доверяют путин тв... Да и тв не так сильно влияет, как сплетни. Я после референдума прошлась по Овощному рынку в Ялте и послушала бабок. Это конечно жах...Они такой бред несут из уст в уста, никакой Киселев с ними не сравнится.
Народ уверен, что все проблемы идут с Майдана... "Зачем было Януковича трогать, пусть бы сидел себе в президентах, зачем памятники Ленину свалили". А басни про одну знакомую, которая была на Майдане и привезла 5-10-15-20 тыс. а потом слегла в больницу с наркозависимостью и Яценюк который наркоту в рюкзаке по Майдану разносил, в чай-бутеры подсыпал. Эти сплетни рук, точнее языков рассии. По другому я не могу это объяснить. И про знакомую с Майдана мне рассказывали разные люди. Когда я просила назвать имя знакомой, народ терялся).
Мой отец находился в России, пока у нас гремела революция. Он мне звонил в панике, что Киев сожгли, всех русскоговорящих вешают и стреляют... И он благодарен Путину за спасение. В то, что Киев жив-здоров мой отец не верит. Это молодой мужчина 50 лет...

Offline Tatus

• Hero Member
« Reply #184 : Квітня 05, 2014, 03:32:16 15:32 »

Мой отец находился в России, пока у нас гремела революция. Он мне звонил в панике, что Киев сожгли, всех русскоговорящих вешают и стреляют... И он благодарен Путину за спасение. В то, что Киев жив-здоров мой отец не верит. Это молодой мужчина 50 лет...

Оце саме найгірше, що батько не вірить власній доньці, а вірить пропаганді. :smilie2:

Це найбільша перемога роспропаганди.

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #185 : Квітня 05, 2014, 03:35:02 15:35 »

вибачте що я трохи різко
Бабки и дедки, которые в основной массе населяют Крым интернетом не пользуются. Они доверяют путин тв... Да и тв не так сильно влияет, как сплетни. Я после референдума прошлась по Овощному рынку в Ялте и послушала бабок. Это конечно жах...Они такой бред несут из уст в уста, никакой Киселев с ними не сравнится.
Народ уверен, что все проблемы идут с Майдана... "Зачем было Януковича трогать, пусть бы сидел себе в президентах, зачем памятники Ленину свалили". А басни про одну знакомую, которая была на Майдане и привезла 5-10-15-20 тыс. а потом слегла в больницу с наркозависимостью и Яценюк который наркоту в рюкзаке по Майдану разносил, в чай-бутеры подсыпал. Эти сплетни рук, точнее языков рассии. По другому я не могу это объяснить. И про знакомую с Майдана мне рассказывали разные люди. Когда я просила назвать имя знакомой, народ терялся).

:suicide2:
пля, якщо досі було так х**ово, то як це може покращитися під окупаційною владою?
хай навіть дурнуваті совкові бабки вимруть, то на їх місце завезуть путіно-зомбі з Челябінська і Пензи

Offline Ливси

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Цинизм - это неприятный способ говорить правду.
« Reply #186 : Квітня 05, 2014, 03:37:32 15:37 »

Оце саме найгірше, що батько не вірить власній доньці, а вірить пропаганді. :smilie2:

Ну что-что, а пропаганда у россиян поставлена на уровне, мозги могут запудридь "мама не горюй".
sine ira et studio

Offline HappyKat

• Hero Member
« Reply #187 : Квітня 05, 2014, 03:39:01 15:39 »

Да, это печально. Мы сейчас с отцом оооочень редко общаемся! Он не может меня простить, что я не за Россию. Я ему советую выключить путин тв, а он мне-вылезти из интернета и включить телевизор...И знаете, таких как он тут туева куча. Отец верит в спасителей, в чудесную жизнь в России, в золотые горы Путина, в бандеровцев и чубокабру). И главное, ждать недолго. Буквально 2 недели осталось до счастья. И мост, и жд путин построит за 2 недели. Главное верить. Друг отца, мент на пенсии как ребенок скакал и пританцовывал от счастья, что он сдал доки на росс. паспорт. И скоро получит такой желанный документ в руки).

Offline Françoise

• Hero Member
  • No coffee - no life
« Reply #188 : Квітня 05, 2014, 05:25:40 17:25 »

Ну что-что, а пропаганда у россиян поставлена на уровне, мозги могут запудридь "мама не горюй".

шо да то таки да.....
Ничто так не бодрит по утрам, как не замеченный вовремя дверной косяк

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #189 : Квітня 05, 2014, 05:36:40 17:36 »
По данньім  Меджлиса и по другим источникам. в референдуме приняли участие не более40 % крьімчан,  и из этих 40% лишь30%  проголосовали за россию....Поэтому, то, что крьімчане в чем-то виноватьі- это сказки путина и пропаганда оккупанта....А отпор  не дали, потому что растерялись.....Все-таки 70 лет без войньі жили
« Останнє редагування: Грудня 25, 2014, 12:02:40 12:02 від злата »

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #190 : Квітня 05, 2014, 05:48:18 17:48 »
По данньім  Меджлиса и по другим источникам....в референдуме приняли участие не более40 % крьімчан,  и из етих 40% лишь30%  проголосовали за россию....Поетому, то, что крьімчане в чем-то виноватьі- ето сказки путина и пропаганда оккупанта....А отпор  недали, потому что растерялись.....Все-таки 70 лет без войньі жили

1) і які це джерела і наскільки їм можна вірити?
"из етих 40% лишь30%  проголосовали за россию" - це дуже оптимістичне припущення, але думаю що точних цифр ми не можемо взнати... :(
2) ну гаразд, не винні кримчани. Хай так.
але є певна фактична ситуація і треба виходити вже з неї.

Offline ofenrohr

• Hero Member
« Reply #191 : Квітня 05, 2014, 05:55:44 17:55 »
По данньім  Меджлиса и по другим источникам....в референдуме приняли участие не более40 % крьімчан,  и из етих 40% лишь30%  проголосовали за россию....Поетому, то, что крьімчане в чем-то виноватьі- ето сказки путина и пропаганда оккупанта....А отпор  недали, потому что растерялись.....Все-таки 70 лет без войньі жили

"из етих 40% лишь30%  проголосовали за россию" - це дуже оптимістичне припущення, але думаю що точних цифр ми не можемо взнати... :(

Більшість кримчан за Росію, або були нейтральні, їм було пох з ким, тому окупанти так легко його захопили, це просто треба визнати як данність. Більшість кримчан люблять Росію!

Offline polemistes

• Hero Member
« Reply #192 : Квітня 05, 2014, 06:01:18 18:01 »

Більшість кримчан за Росію, або були нейтральні, їм було пох з ким, тому окупанти так легко його захопили, це просто треба визнати як данність. Більшість кримчан люблять Росію!

Якщо не зраджує пам'ять, за всіма опитуваннями абсолютна більшість українців любили Росію до цих подій (включно із Західною Україною). Тож дивитися російські серіали і слухати блатняк то не таке невинне заняття, як декому здається.  :smilie2:

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #193 : Квітня 05, 2014, 06:18:34 18:18 »

Якщо не зраджує пам'ять, за всіма опитуваннями абсолютна більшість українців любили Росію до цих подій (включно із Західною Україною). Тож дивитися російські серіали і слухати блатняк то не таке невинне заняття, як декому здається.  :smilie2:

абсолютна більшість українців не любили Росію аж так сильно щоб прагнути злитися з нею разом (за винятком ДОнецьк. Луганськ. Харків. регіону де про-рос. настрої доволі сильні). А от в Криму вони і не переставали вважати себе Росією.

"дивитися російські серіали і слухати блатняк" - то не причина, а наслідок російсько-орієнтованого світосприйняття

Offline polemistes

• Hero Member
« Reply #194 : Квітня 05, 2014, 06:28:02 18:28 »
"дивитися російські серіали і слухати блатняк" - то не причина, а наслідок російсько-орієнтованого світосприйняття

Не зовсім так. Пам'ятаєте?:

- Не читайте перед обедом советских газет.
 - Так других же нет!

Ось де проблема. ТБ і ФМ були свідомо захоплені москалями, але всім (включно з Ющенком) було на це начхать - ось і маємо результат.  :smilie2:

Offline HappyKat

• Hero Member
« Reply #195 : Квітня 05, 2014, 07:02:19 19:02 »
Два часа назад гуляя с ребенком по спальному районы Ялты нам повстречались дивные ребята: один мент в синей форме и с ним два солдата в камуфляже. Все трое были в бронежилетах и с автоматами. У солдат на плече висели сумки с флягой. Ребята вели себя дивно, бродили с автоматами не спеша,  разглядывая местность. Мы с ними столкнулись в переулке, реально стало дико страшно!!!  Хотела их сфоткать, но вояки осмотрели меня и ребенка с ног до головы и пошли вперед. Но все время оглядывались по сторонам.
Жили себе спокойно в Крыму, работали, растили детей. Теперь настала задница в виде России. Бизнес накрылся, работы нет, оккупация и вояки с автоматами. Спасибо путлеру за "спасение".

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #196 : Квітня 05, 2014, 07:05:08 19:05 »
Два часа назад гуляя с ребенком по спальному районы Ялты нам повстречались дивные ребята: один мент в синей форме и с ним два солдата в камуфляже. Все трое были в бронежилетах и с автоматами. У солдат на плече висели сумки с флягой. Ребята вели себя дивно, бродили с автоматами не спеша,  разглядывая местность. Мы с ними столкнулись в переулке, реально стало дико страшно!!!  Хотела их сфоткать, но вояки осмотрели меня и ребенка с ног до головы и пошли вперед. Но все время оглядывались по сторонам.
Жили себе спокойно в Крыму, работали, растили детей. Теперь настала задница в виде России. Бизнес накрылся, работы нет, оккупация и вояки с автоматами. Спасибо путлеру за "спасение".

В Симферополе тоже самое.

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #197 : Квітня 05, 2014, 07:12:13 19:12 »

хєрово що навіть і хату чи машину не продасиш щоб звалити. Тому що незрозуміло якою країною ці договори купівлі-продажу мають реєструватися і для якої країни вони будуть дійсні а якої ні.

хіба що біженцем з 2 чемоданами :(
або ні, через Керч і Кубань можна машиною, так що чемоданів скільки в багажник влізе.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #198 : Квітня 05, 2014, 07:12:58 19:12 »
После всего того говна что было вылито на Крымчан даже на этом форуме? "Есть такое слово - гордость..."

Ну кажучи об`єктивно, руху опору в Криму так і не спостерігається.

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #199 : Квітня 05, 2014, 07:21:56 19:21 »

Ну кажучи об`єктивно, руху опору в Криму так і не спостерігається.

руху опору в Криму так і не спостерігається з тих самих причин чому укр. військ. частини не чинили опору - тому що в Криму вони в оточенні переважно проросійського населення яке встромить їм ніж в спину

"Більшість кримчан за Росію, або були нейтральні, їм було пох з ким" - така гірка правда

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #200 : Квітня 05, 2014, 07:25:15 19:25 »

руху опору в Криму так і не спостерігається з тих самих причин чому укр. військ. частини не чинили опору - тому що в Криму вони в оточенні переважно проросійського населення яке встромить їм ніж в спину

"Більшість кримчан за Росію, або були нейтральні, їм було пох з ким" - така гірка правда

Правди ми точно ніхто не знаємо, але цікаво спостерігати як українці материка очікували що воювати замість них буде НАТО а тепер здивовані що українці Крима очікували що воювати замість них будуть українці материка.
« Останнє редагування: Квітня 05, 2014, 07:31:35 19:31 від outsider »

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #201 : Квітня 05, 2014, 07:32:18 19:32 »

Правди ми точно ніхто не знаємо, але цікаво спостерігати як українці материка очікували що воювати замість них буде НАТО а тепер здивовані що українці Крима очікували що воювати воювати замість них будуть українці материка.

:smiley24: відмінно сказано
причому риторика цілком подібна
"НАТО мало нас захистити по Будапештських домовленостях, а воно нас зрадило"
"материк нас мав захистити, а він нас зрадив"

українці (я окреслюю цим про-українські сили) Криму, так само як і укр. армійські частини Криму очікували що укр. армія могутнім ударом пробється до них з континенту і врятує о.Крим від козаків і зелених чоловічків. А армії-то і не було, на той момент :( ні армії, ні командування, просто п---ц повний

укр. армійські частини Криму цілком могли покладатися на Статут і відстрілюватися, тримаючи периметр. Жодних наказів їм не треба було для цього. Просто воювати і гинути вони не були готові - сімя там, діти в садку, ділянка на дачі. Може це й правильно в тій ситуації. Але і героїзмом це назвати важко.
« Останнє редагування: Квітня 05, 2014, 07:44:28 19:44 від UnionJack »

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #202 : Квітня 05, 2014, 07:46:58 19:46 »
Але і героїзмом це назвати важко.

Украине не нужны герои. Нужны граждане.

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #203 : Квітня 05, 2014, 07:56:31 19:56 »

приємно що громадяни лишилися живими, але чиї вони тепер громадяни, от питання

Offline HappyKat

• Hero Member
« Reply #204 : Квітня 05, 2014, 07:56:54 19:56 »
Монеты не принимают.  Неделю назад в маршрутке  цена проезда была 3 грн ( вместо 2-75 ) или 12 рублей. Сегодня специально села в эту маршрутку. Цену проезда не нашла. Начала спрашивать, водила молчит. Бабка ввела в курс дела-оказывается маршруточников нагнули за незаконное поднятие цен на проезд. Я опять к водиле " сколько стоит проезд ". Он мне " от 2 до трех гривен, сколько не жалко. Только без копеек". Цирк!
В школе сделали объяву-с понедельника стоимость продленки и обеда только в рублях))).

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #205 : Квітня 05, 2014, 07:57:37 19:57 »

приємно що громадяни лишилися живими, але чиї вони тепер громадяни, от питання

Человек с паспортом Украины таки украинский гражданин.

Я понимаю, что Вы имеете ввиду.

Offline vetala

• Hero Member
  • HW
« Reply #206 : Квітня 05, 2014, 08:05:20 20:05 »
Народ, шо там бензин той, які новини взагалі чути? Чи щось позитивне ще не скоро звідти прилетить, поки не поживуть в гівні?

Offline mykola

• Sr. Member
« Reply #207 : Квітня 05, 2014, 08:26:10 20:26 »
укр. армійські частини Криму цілком могли покладатися на Статут і відстрілюватися, тримаючи периметр. Жодних наказів їм не треба було для цього.
Про армію. Коли тіко появились оті "зельониє", підходив до трьох місцевих командирів з питанням "що робитимеш?" Так двоє ссказали щось типу "не переймайся, усе буде гаразд", а один - "у Києві зараз пиздець, а я за тих йобаних підарасів матросів в атаку не поведу". Зараз двое кацапськи погони отримали, а один - на материку. Ото така армія.
Власне, операцію "віджим" поведено блискуче, як з військової, так і з пропагандоньської точки зору.
Тут путлеру решпект, хай би він був іздох :smilie9:

Offline HappyKat

• Hero Member
« Reply #208 : Квітня 05, 2014, 08:33:01 20:33 »
Народ, шо там бензин той, які новини взагалі чути? Чи щось позитивне ще не скоро звідти прилетить, поки не поживуть в гівні?
Позитива ноль. Нашествие "патриотов". На каждом углу продают триколоры всех размеров. Маршрутки обвешаны колорадскими лентами. Оооочень сомневаюсь, что кто-то из водил, знает значение этой ленты.  Сегодня наблюдала на развалюхах автомобилях гигантские триколоры, вставленные вместо антенн. Самое интересное, что за все время проживания в Крыму украинскую символику купить было проблематично. Мы лично покупали в Киеве.  После оккупации я пыталась приобрести укр. флаги, так продавцы мне в след орали "бендеровка".

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #209 : Квітня 05, 2014, 08:34:46 20:34 »
Позитива ноль. Нашествие "патриотов". На каждом углу продают триколоры всех размеров. Маршрутки обвешаны колорадскими лентами. Оооочень сомневаюсь, что кто-то из водил, знает значение этой ленты.  Сегодня наблюдала на развалюхах автомобилях гигантские триколоры, вставленные вместо антенн. Самое интересное, что за все время проживания в Крыму украинскую символику купить было проблематично. Мы лично покупали в Киеве.  После оккупации я пыталась приобрести укр. флаги, так продавцы мне в след орали "бендеровка".

В Эпицентре есть, там где автотовары витрина. Я купил :)