Автор Тема: Продовження прогнозів по світу, Криму, кацапії, і не лише...  (Прочитано 2766 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
  • Стать: Жіноча
Цікавить? Тоді почну потихеньку дописувати. Ні? Ну не писатиму, Господи.

Ось приклад, ну щоби два рази не ходити. Система Socrates, яка прогнозує світові події, блимкає вогнево-червоним стосовно Франції. Фокус на 23-24 вересня 2021. Скоріше за все там намічається велика заворуха.

Трохи історії. У цей день (23-24.09) у 1895 році було утворено французьку профспілку CGT: Confédération Générale du Travail. У той самий день 1920 року Олександр Міллеран був обраний президентом Франції. Цього дня 1941 року в Лондоні генерал де Голль сформував свій уряд в еміграції.

Цікаво, чи не так? А невдовзі ж і побачимо, що там таки буде.

Ну, бувайте. Всього доброго, the Good, the Bad and the Indifferent.  :smilie1: Take care!  :smilie7:

Night is the time when I feel most awake... for no discernible reason...

Offline Outlander

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Цікавить?
Ні.  :gigi:

ЗІ Гасіть лампи, таке враження що вони на світло лізуть.   :idea:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Мене цікавить.
Два найголовніші запитання:
1.Коли здохне хуйло.
2. Коли США перетворяться в одну суцільну "Республіку Сіетл" і коли кожен їхній штат почне реалізовувати давню пораду Бориса Єльцина: "Бєрітє сувєрєнітєта столько, сколько сможетє!".

Дуже хотілось би щоб штати Каліфорнія і Техас стали суверенними і не перераховували гроші в Федеральний бюджет США, з якого годуються різні дармоїди по всьому світу.
Взагалі, США вже давно вагітні радикальними політичними змінами, новими молодими політичними обличчями і повним роздержавленням всіх штатів і їх складових аж до найдрібнішого афроамериканського кварталу.

Символ Статуї Свободи вже час наповнити реальним практичним змістом.
Бо ця Статуя вже перетворилась в якогось "Почекуна".
І скільки ж це триватиме?  :smilie7:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
ТС, мені цікавить. Продовжуйте і не звертайте уваги на скептиків. Може вони сьогодні не в гуморі?
А я люблю прогнози.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Краще підійміть попередню гілку, подивитися як там система впоралася з прогнозами на цей рік.)

Offline Outlander

• Ветеран форума
Краще підійміть попередню гілку, подивитися як там система впоралася з прогнозами на цей рік.)

Я навіть допоможу трошки.  :gigi:

Є інфа, що від демократів кандидатом в президенти буде, скоріше всього, та сама корумпована лярва Hillary Clinton.
:lol:

Схоже, що Україну буде добре трясти десь до кінця 2021 року. А в 2022 році влада нарешті зміниться. В яку сторону і якими засобами, поки невідомо, але що зміна буде, то в цьому сумніву немає. Головним чинником змін, скоріше всього, стане повністю зруйнована економіка.

Для порівняння. Захід свою здорову, тобто працюючу економічну основу уже фактично зруйнував. У вересні у Європі станеться ії дальше погіршення, а у січні 2020 почнеться повільний обвал фінансових тощо ринків. Все це швидко перекинеться мало не на весь світ і триватиме майже три роки. Додайте до цієї каші політичні, соціяльні, культурні та релігійні конфлікти (civil unrest), і картина постане ще реальнішою.

Що це все значитиме для України, судіть самі. І ні, нє всьо пропало. Кінця Всесвіту не передбачається. Суспільсва продовжуть функціювати, ми всі житимемо, але якось по-іншому. Просто людсво на шаленій швидкості входить в останню стадію теперішнього свого циклу. Далі - буде...  Далі завжди буде.
:weep:

Це інформативний допис. Якщо ви і так все знаєте, то йдіть собі, будь ласочко, далі.
Так от, враховуючи давно існуючу та щойно поновлену інформацію по дуже вірогідному - не гарантованому! - світовому розвитку, можна накреслити ось таку траєкторію щодо майбутніх подій у Криму, і не тільки.

2020 рік, 18 січня, PI-turn

Захват світової влади узурпаторами з Давосу (the Davos clique). З циклічної перспективи - це комуно- олігархо- феодальна революція (1848 -2020). Nazzi-Schwab називає її 4-ю і останньою індустріальною революцією. Початок і подальший розвиток напрямку хвилі, яка несе в собі серйозні деструктивні процеси та потенційно, чергову світову війну. Початок т.з. сонячного мінімуму (Solar minimum or Maunder minimum), який триватиме десь до 2045-50 року. Лютий холод і зелені фашисти нароблять людству багато шкоди…

2021, початок травня.

Перші, поки що надто слабенькі тріщини Давоської диктатури. Пильно слідкуйте за подіями серпня-вересня. Вони посилять певний напрямок уже заданого глобального розвитку. (До речі, середина червня має бути знаковою для Ізраїлю та для Білла Гейтса.) Можливість революції у Франції. Готується радикальна зміна монетарної системи, перш за все в ЄС. Ковідна' тиранія і повний контроль наростатимуть і далі.
Зелені узурпатори з Давосу проведуть комуно- олігархо- феодальну революцію у Франції яка переросте у світову війну між Ізраілем і Білом Гейтсом на фоні циклічного лютого холоду. Я нічого не наплутав?  :gigi:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Sturmer44

• Hero Member
Цікавить звичайно, коли розумні інформовані дописувачі.
А чому саме Франція ?  Що може бути ще цікавого ?
Франція багато років працює на самоліквідацію. Здається де-що успішно.

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума

То була навіть не тонка іронія. І не товстий сарказм. А жирнючий гротеск, якого не помітити було неможливо. Бо він  не лише перекривав усе поле зору, а ще й воняв

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
Мене цікавить.
Два найголовніші запитання:
1.Коли здохне хуйло.
2. Коли США перетворяться в одну суцільну "Республіку Сіетл" і коли кожен їхній штат почне реалізовувати давню пораду Бориса Єльцина: "Бєрітє сувєрєнітєта столько, сколько сможетє!".

Дуже хотілось би щоб штати Каліфорнія і Техас стали суверенними і не перераховували гроші в Федеральний бюджет США, з якого годуються різні дармоїди по всьому світу.
Взагалі, США вже давно вагітні радикальними політичними змінами, новими молодими політичними обличчями і повним роздержавленням всіх штатів і їх складових аж до найдрібнішого афроамериканського кварталу.

Символ Статуї Свободи вже час наповнити реальним практичним змістом.
Бо ця Статуя вже перетворилась в якогось "Почекуна".
І скільки ж це триватиме?  :smilie7:

Моя відповідь вам, пане Бувалий, буде дещо розширеною, бо тут потрібно взяти до уваги певний історичний фон та деякі історичнi паралелі. Також дуже важливо не забувати, що буквально ВСЕ в нашому Всесвіті переплетене і взаємно зв'язанe.

Прогноз на кацапію 'не переходить на особистості', тому скільки протягне 'лічно таварісч хуйло’ я вам сказати, на жаль, не можу. Але! Але система абсолютно чітко вказує на зміну політичного режиму на рашці в 2024-му. А це історично i майже без винятку! означає і зміну політичного лідера. Тобто в 24-му хуйло або саме здохне, або його здохнуть.

Отже, майбутнє москалів: 2024 - зміна режиму та лідера, 2028 - те саме, 2032 - те саме. Криваві етничні конфлікти і повний розвал на клапті та шмаття в 2038-39-му. Я не думаю, що в цьому нещадному процесі кацапи втримають Крим. Цей замордований півострів матиме свій шанс, але не раніше 2038-го. Буду тільки рада, якщо помилюся.

Майбутнє Америки.

Для початку - єпоха імперій пройшла. Людство, і особливо країни першого світу, вступили в історичну полосу сепаративних рухів. Внаслідок кривавих громадянських конфліктів розпадеться і США, і Канада, і Австралія, і Європа, а трохи пізніше і кацапія.

Європі станеться повна балканізація територій. Розпад йтиме на народності, етничні групи, клани і племена. Весь континент перетвориться на  клапті другого та третього світу. (Ну, клани і племена третього світу тут уже давним-давно панують і рулять.))

2022 рік в США - повний політико-економічний та суспільний хаос і вибух жахливого насилля. Також зміна політичного напрямку (political tide) і Ряженого. У майбутньому році році Каліфорнія остаточно збанкрутує. Фінансовий центр остаточно перебереться з Нью-Йорку до Флориди (Miami) десь навколо 2024-25-го (в Європі - з Лондону до Амстердаму по тому ж розкладу.)

Система також попереджує про масовий наступ тоталітаризму, який може призвести до краху всіх демократичних процесів після 2024-го (по всьому світу). Таким чином, вибори 2024-го можуть стати останніми в історії США.

(Далі буде).

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
записав у зошит..... перевіримо наскільки точна "система сократ"

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
ТС, мені цікавить. Продовжуйте і не звертайте уваги на скептиків. Може вони сьогодні не в гуморі?
А я люблю прогнози.

Пані чи пане Задармапродавши, прогнози самі по собі завжди в якісь мірі цікаві, це так. І читають їх всі. Бо заглянути в майбутнє жадає майже кожен. Так що буду потихеньку для вас - та і для інших читачів - постачати ту інформацію, якою я зараз володію.

А скептики світу потрібні, для мене це, власне, не проблема. Я особисто тільки підтримую критичне мислення. Але якщо ви мали на увазі Outlander:a, то то відповідь якраз не скептика, а класичного хама.

Так що слідкуйте, будь ласко, за моїми публікаціями, якщо вас дійсно цікавить ця версія нашого з вами майбутнього. Доброго вам вечора та лагідної ночі.

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
записав у зошит..... перевіримо наскільки точна "система сократ"

Well, Mr Uki, I understand right now you reside somewhere in the US, no? Then indeed, you don’t need any smart system to see what’s going on in the country, right? And where it is all taking you… unless... But either way,

Cheers and take care!

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member

Пане Sturmer44, справа в тому, що кожна країна має, в додаток до глобального, ще й свій локальний історичний цикл. Революція для Франції зараз дуже начасі, як і війна (на превелиий жаль!) для України. (Про подальші війни буде нижче).

І коли такій події приходить час, то історія висуває певних прогнивших діячів (ну, дєятєлєй). А ми з вами думаємо, що вибори все вирішують... а тоді сидимо, сопимо в ганчірочку і .......мо - Господи, та відкіля береться ця погань?

До речі, було б цікаво почути ваші власні думки на цю тему.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Well, Mr Uki, I understand right now you reside somewhere in the US, no? Then indeed, you don’t need any smart system to see what’s going on in the country, right? And where it is all taking you… unless... But either way,

Unlike the most of empires in the past the US is quite flexible. Its system is designed to the fact that mistakes and failures are inevitable. So it can handle the hits and learn from them.
Considering that the American society is the most complex and robust society in the world I don't think that some hypothetical French system or expert has enough knowledge, understanding and expertise to predict the behavior of such a society with any accuracy.
Anyway.... let's wait and see
« Останнє редагування: Серпня 18, 2021, 05:48:36 17:48 від Uki »

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Дякую...
 :aw

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
О, пане Outlander:e, а ви чому тут ошиваєтесь? Ви ж громоголосно заявили, що вас це не цікавить! Чи всеж-таки цікавить, га?  :smilie7:

І якщо вже ви робите свої наскоки, то користуйтеся хоч елементарною логікою, добре? По-перше, ще й 21-й рік не закінчився, не говорячи вже про 22-й. По-друге, все тe таки збулося в минулому 2020-му: і точка неповернення для людства в січні, і обвал біржи, і економічний спад, і конфлікти, і т.д і т.п.

А щодо Клінтонші, то інформація повністю достовірна і до системи Socrates ніякого відношення не має. Я користуюсь різними джерелами. Клінтоншу просували до останнього моменту, тому що вірили тільки в ії 'перемогу' над Трампом.
Правда, позиція демократів щодо неї розділилася. І тут от раз, і просочівся компромат на Біллі, на його тіснi стосунки із злочинцем Jeffry Epstein:oм. End of story. З тієї хвилини Нілларі перетворилась на політичну дохлятину. От і все.

До речі, зараз вона дресирує їхню доцю на кандидатуру для 2024-го.

Так шо лехше тут з вашими кулаками.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
В тему:

Are We in a Revolution and Don’t Even Know It?
We are in the midst of a revolutionary epoch and probably most don’t even know it.

By Victor Davis Hanson

August 15, 2021

https://amgreatness.com/2021/08/15/are-we-in-a-revolution-and-dont-even-know-it/
If you are going through hell, keep going.

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
Unlike the most of empires in the past the US is quite flexible. Its system is designed to the fact that mistakes and failures are inevitable. So it can handle the hits and learn from them.
Considering that the American society is the most complex and robust society in the world I don't think that some hypothetical French system or expert has enough knowledge, understanding and expertise to predict the behavior of such a society with any accuracy.
Anyway.... let's wait and see

Well, to each their own. And so I rest my case.

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
В тему:

Are We in a Revolution and Don’t Even Know It?
We are in the midst of a revolutionary epoch and probably most don’t even know it.

By Victor Davis Hanson

August 15, 2021

https://amgreatness.com/2021/08/15/are-we-in-a-revolution-and-dont-even-know-it/

Так, я читаю і вивчаю твори пана Гансона вже не один рік. Дякую за зноску.  :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
А Трампона реінсталюють ?    :)

Бо вже 13 серпля минуло, а гєрмана бидлана всьо нєт  :Ganba:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Моя відповідь вам, пане Бувалий, буде дещо розширеною, бо тут потрібно взяти до уваги певний історичний фон та деякі історичнi паралелі. Також дуже важливо не забувати, що буквально ВСЕ в нашому Всесвіті переплетене і взаємно зв'язанe.

Прогноз на кацапію 'не переходить на особистості', тому скільки протягне 'лічно таварісч хуйло’ я вам сказати, на жаль, не можу. Але! Але система абсолютно чітко вказує на зміну політичного режиму на рашці в 2024-му. А це історично i майже без винятку! означає і зміну політичного лідера. Тобто в 24-му хуйло або саме здохне, або його здохнуть.

Отже, майбутнє москалів: 2024 - зміна режиму та лідера, 2028 - те саме, 2032 - те саме. Криваві етничні конфлікти і повний розвал на клапті та шмаття в 2038-39-му. Я не думаю, що в цьому нещадному процесі кацапи втримають Крим. Цей замордований півострів матиме свій шанс, але не раніше 2038-го. Буду тільки рада, якщо помилюся.

Майбутнє Америки.

Для початку - єпоха імперій пройшла. Людство, і особливо країни першого світу, вступили в історичну полосу сепаративних рухів. Внаслідок кривавих громадянських конфліктів розпадеться і США, і Канада, і Австралія, і Європа, а трохи пізніше і кацапія.

Європі станеться повна балканізація територій. Розпад йтиме на народності, етничні групи, клани і племена. Весь континент перетвориться на  клапті другого та третього світу. (Ну, клани і племена третього світу тут уже давним-давно панують і рулять.))

2022 рік в США - повний політико-економічний та суспільний хаос і вибух жахливого насилля. Також зміна політичного напрямку (political tide) і Ряженого. У майбутньому році році Каліфорнія остаточно збанкрутує. Фінансовий центр остаточно перебереться з Нью-Йорку до Флориди (Miami) десь навколо 2024-25-го (в Європі - з Лондону до Амстердаму по тому ж розкладу.)

Система також попереджує про масовий наступ тоталітаризму, який може призвести до краху всіх демократичних процесів після 2024-го (по всьому світу). Таким чином, вибори 2024-го можуть стати останніми в історії США.

(Далі буде).

Дякую !
Тільки я не Бувалий, я Бумеранг. Хоча ми й земляки, але не однодумці і навіть не родичі.
І дуже дякую за розгорнуту відповідь.

Шкода тільки, що щодо перспектив Росії прогноз не дуже обнадійливий. Бо три роки - то дуже багато.
Хоча  світ мінливий і швидкоплинний. Афганістан продемонстрував.
Скажу від себе: в Росії зараз все занадто залізобетонно. Якщо хуйло навіть чисто випадково сплете лапті, то вся вертикаль все одно ще довго триматиметься в ФСБешних руках.

А от щодо США й Європи - прогнози більш обнадійливі і головне - сміливі!  :smilie5:
...........
Якщо матимете вільний час - завжди Вас раді бачити на форумі.  :smilie1:

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
Дякую !
Тільки я не Бувалий, я Бумеранг. Хоча ми й земляки, але не однодумці і навіть не родичі.
І дуже дякую за розгорнуту відповідь.

Шкода тільки, що щодо перспектив Росії прогноз не дуже обнадійливий. Бо три роки - то дуже багато.
Хоча  світ мінливий і швидкоплинний. Афганістан продемонстрував.
Скажу від себе: в Росії зараз все занадто залізобетонно. Якщо хуйло навіть чисто випадково сплете лапті, то вся вертикаль все одно ще довго триматиметься в ФСБешних руках.

А от щодо США й Європи - прогнози більш обнадійливі і головне - сміливі!  :smilie5:
...........
Якщо матимете вільний час - завжди Вас раді бачити на форумі.  :smilie1:

Боже, пане Бумерангу, будь ласочко, вибачте мене за плутанину з 'ніками'.  :idea:  Мені правда дуже соромно.  :smilie2: Постараюсь в майбутньому бути уважнішою. Ще раз щиро перепошую 'і лішаю себья десерта' на пару днів.  :weep:

А з рашкою такі діла, що як би ми з вами не ненавиділи хуйла з його зграєю катів, як би ми не кляли ту вонючу територію, всесвітнім законам це не указ. Історичний розвиток кожної нації іде своїм шляхом. Наші з вами мрії його не цікавлять. Я потім дещо додам про москалів... На жаль, їхній крах станеться не раніше 2038-го...  :smilie2: :smilie2: :smilie2:

РS А ви звідкіля родом? Я з Херсонщини.

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
Пишу далі. Кому цікаво - читайте. Кому демонстративно не цікаво - читайте теж. Я людина щедра.  :smilie7:

Так от, щоб зразу закрутити сюжет, даю вам маловідому інформацію. Нею володіє тільки вузьке коло професіоналів. Та ні, я не належу до цього кола, але в мене там є кой-які контакти.

Отож бо, майбутнього року фейерично полетять к котам собачим акції парочки Big Pharma-трільонерів. Чиї? Мoderna і Рfizer. Я цих акцій не тримаю. Якщо хто з вас їх має в своєму портфелику - я ніяких порад вам, звісно, не даю. Але що це означає в глобальному маштабі, де все між собою преплетено і переплутано? Про що це (потенційно) сигналить, політично, економічно, соціяльно есt? Думай(мо).   :idea:

Далі, відкриті дані щодо Мicrosoft:у. Крива розвитку цієї фірми досягне 'стелі' в 2022-му, а потім різко піде вниз.  Правда, то таке, цяточка в океані фінансової течі...

Нижче писатиму уже про серйозне - занепадок та війни. Не для любителів казочок про білого бичка.  :smilie2: Хоча система дає також і світліші прогнози. Про них - теж.  :smilie1:

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
Пане Бумеранг, я ще хотіла додати, що мені дуже приємна ваша ввічливість.  :smilie1: На жаль, таке в наші часи стає все більш антикварною рідкістю...

Щодо ситуації в Афганістані. Ні, для Socrates:a все це не стало неочікуваною подією. На цей палаючий регіон існує свій прогноз. Ось уривок (і гуглячий переклад).

В мене дуже мало часу, я працюю над багатьма проєктами, господарство, сім'я, діти, онуки, тут ще лісова ягода приспіла. Ну, як у всіх. Так що вибачте за авто-смішний переклад.  :smilie2: Хоча ви мабуть володієте агліцкою.  :smilie1:

Надіюсь, цей міні-аналіз щось добавить для розуміння афганської траекторії. Всього вам найкращого.  :Prapor2:

'The peak in our model on the region took place in 2019 when any hope of some sort of peace treaty with the Taliban collapsed. Military operations between Afghan and US government forces and the Taliban then intensified in 2019 resulting in more than 8,000 civilian casualties. That was precisely on target being 72 years from 1947 which was the real period of the rise in militant Islam. A standard 2-year reaction was in play which has brought us to this point in 2021. But this is the start of a 13-year cycle of rising tensions which will also peak in 2032.'

'Пік нашої моделі в регіоні припав на 2019 рік, коли впала будь-яка надія на якийсь мирний договір з талібами. Тоді у 2019 році військові операції між урядовими силами Афганістану та США та Талібаном активізувалися, що призвело до понад 8000 цивільних жертв. Це сталося точно по графіку - 72 роки з 1947 року, який був справжнім періодом піднесення войовничого ісламу. Зіграла стандартна дворічна реакція, яка привела нас до цього у 2021 році. Але це тільки початок 13-річного циклу зростання напруги, який також досягне свого піку в 2032 році.'

Offline arrow

• Ветеран форума
Шо тут, Армстронг чергову дозу ЛСД прийняв та видав "прогнозєц"?

Keep us posted, Mrs. Bleue  :idea:
« Останнє редагування: Серпня 19, 2021, 10:22:08 22:22 від arrow »

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
А Трампона реінсталюють ?    :)

Бо вже 13 серпля минуло, а гєрмана бидлана всьо нєт  :Ganba:

Нєт мілок, Трумп уже нікогда нє ріінкарніруєцца. І нє надєйтєсь!  :smiley25: Інфа кошерна, зуб даю.  :smiley16:

РS А с какой целію інтірісуітєсь? Зациклілісь на чуваке, шолі? Ну-ну...  :smilie1:

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
Бажаю всім приємних вихідних.  :smilie1: Тим, хто читає, тим, хто не читає, і тим постояльцям гілки про ремигаючих хом'ячків, які чомусь сюди заходять.  :idea:

Набираймося сил та креативної енергії на наступний батальний тиждень.  :smilie7:

Offline svit

• Ветеран форума
Нічого собі якого Стратфора ми тут зростили  :smilie8:

Offline RG

• Ветеран форума

Нєт мілок, Трумп уже нікогда нє ріінкарніруєцца. І нє надєйтєсь!  :smiley25: Інфа кошерна, зуб даю.  :smiley16:

РS А с какой целію інтірісуітєсь? Зациклілісь на чуваке, шолі? Ну-ну...  :smilie1:

Та тут деякі дописувачі сходять на лайно по Трампону.  Можуть щось собі поробити, якщо не побачать його на табуретці  :smilie8:

Offline LaNuitEtaitBleue

• Full Member
Трамп пішов в президенти загалом тому, щоб довести собі і світу, що він може на Олімп і самостійно зійти. Без допомоги татка.

Феноменальна наївність Трампа і незнання політичних реалій вашингтонського закулісся немало додали до його фіаско. Але було весело.