Мене цікавить.
Два найголовніші запитання:
1.Коли здохне хуйло.
2. Коли США перетворяться в одну суцільну "Республіку Сіетл" і коли кожен їхній штат почне реалізовувати давню пораду Бориса Єльцина: "Бєрітє сувєрєнітєта столько, сколько сможетє!".
Дуже хотілось би щоб штати Каліфорнія і Техас стали суверенними і не перераховували гроші в Федеральний бюджет США, з якого годуються різні дармоїди по всьому світу.
Взагалі, США вже давно вагітні радикальними політичними змінами, новими молодими політичними обличчями і повним роздержавленням всіх штатів і їх складових аж до найдрібнішого афроамериканського кварталу.
Символ Статуї Свободи вже час наповнити реальним практичним змістом.
Бо ця Статуя вже перетворилась в якогось "Почекуна".
І скільки ж це триватиме?
Моя відповідь вам, пане
Бувалий, буде дещо розширеною, бо тут потрібно взяти до уваги певний історичний фон та деякі історичнi паралелі. Також дуже важливо не забувати, що буквально ВСЕ в нашому Всесвіті переплетене і взаємно зв'язанe.
Прогноз на
кацапію 'не переходить на особистості', тому скільки протягне 'лічно таварісч хуйло’ я вам сказати, на жаль, не можу. Але! Але система абсолютно чітко вказує на зміну політичного режиму на рашці в 2024-му. А це історично i майже без винятку! означає і зміну політичного лідера.
Тобто в 24-му хуйло або саме здохне, або його здохнуть. Отже, майбутнє
москалів: 2024 - зміна режиму та лідера, 2028 - те саме, 2032 - те саме. Криваві етничні конфлікти і повний розвал на клапті та шмаття в 2038-39-му. Я не думаю, що в цьому нещадному процесі кацапи втримають Крим. Цей замордований півострів матиме свій шанс, але не раніше 2038-го. Буду тільки рада, якщо помилюся.
Майбутнє
Америки.
Для початку - єпоха імперій пройшла. Людство, і особливо країни першого світу, вступили в історичну полосу сепаративних рухів. Внаслідок кривавих громадянських конфліктів розпадеться і США, і Канада, і Австралія, і Європа, а трохи пізніше і кацапія.
(В
Європі станеться повна балканізація територій. Розпад йтиме на народності, етничні групи, клани і племена. Весь континент перетвориться на клапті другого та третього світу. (Ну, клани і племена третього світу тут уже давним-давно панують і рулять.))
2022 рік в
США - повний політико-економічний та суспільний хаос і вибух жахливого насилля. Також зміна політичного напрямку (political tide) і Ряженого. У майбутньому році році
Каліфорнія остаточно збанкрутує. Фінансовий центр остаточно перебереться з Нью-Йорку до Флориди (Miami) десь навколо 2024-25-го (в Європі - з Лондону до Амстердаму по тому ж розкладу.)
Система також попереджує про масовий наступ тоталітаризму, який може призвести до краху всіх демократичних процесів після 2024-го (по всьому світу). Таким чином, вибори 2024-го можуть стати останніми в історії США.
(Далі буде).