Автор Тема: Президент Трамп подав у суд на Facebook, Twitter, і Google  (Прочитано 6010 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Trump announces class action lawsuits against Facebook, Twitter, and Google with their respective CEO's.

Це прекрасна новина не лише для нас тут, але і для вас там.  :smiley24: :smiley24: :smiley24:

https://twitter.com/i/status/1412793503214673924
If you are going through hell, keep going.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
А деталі справи можна?
Є підозра шо це як завжди гучний пшик, шоб потім накручувати народ про куплені суди.......

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
А деталі справи можна?
Є підозра шо це як завжди гучний пшик, шоб потім накручувати народ про куплені суди.......

Там дуже солідна група юристів. Це справа щодо Першої поправки. Мета - рішення Верховного Суду щодо Big Tech controlling the free speech. У ВС вже доволі давно роздратовані ситуацією, коли Big Tech довільно вирішують коли і кого банити і публічному дискурсі, що є прямими порушенням свободи слова.
Тим паче, що стаття 230 приймалася 25 років тому стосовно педофілів онлайн.

Це є class action lawsuit, що означає, що це судовий позов іде від багатьох людей чи груп людей.

Позов готувався доволі давно.

https://independentchronicle.com/trump-suing-tech-giants-jack-dorsey-and-mark-zuckerberg/

Я думаю тут буде мова про це доволі детальна. Взагалі - це дуже добре джерело, якщо тебе цікавить те, що основні медія ігнотують:

https://americasvoice.news/
« Останнє редагування: Липня 07, 2021, 07:09:48 19:09 від Feral Cat »

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Як що виграє, кот буде їсти сметану.
Як що програє, кот буде волати - всесвітня змова і зрада!!!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Розумні ж люди будуть сприймуть однаково спокійно любе з рішень суду ......

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Верховний Суд двісті років це питання розглядав добре. Сподіваюся, що і цього разу буде так само.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Верховний Суд двісті років це питання розглядав добре. Сподіваюся, що і цього разу буде так само.

Питання взагалі досить непросте.......

з одного боку і справді як би приватні компанії маючи такий величезний вплив порушують конституційне право звичайних людей

з іншого боку як може держава вимушувати приватну компанію обслуговувати когось....... 

Offline RG

• Ветеран форума
Якщо позов типу від багатьох людей - більш ніж впевнений, що бидлан просто планує вчергове розводити народ на бабло.   

Ніякі нормальні юристи на Трампушу після його кидалова працювати не підуть, хіба що за 'бабло наперед'. Ну або за бабло лохів, як я написав  :smilie7:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Якщо позов типу від багатьох людей - більш ніж впевнений, що бидлан просто планує вчергове розводити народ на бабло. 
Class Action - означає що позивач виступає від іміні усих хто постраждав. 
Ніякі нормальні юристи на Трампушу після його кидалова працювати не підуть, хіба що за 'бабло наперед'. Ну або за бабло лохів, як я написав  :smilie7:
Можливо позов організувала якась організація, що не має ніякого стосунку до Трампа.......

Offline ЮАР

• Ветеран форума

То ж розумні! Люди!
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
Class Action - означає що позивач виступає від іміні усих хто постраждав. 
...

Я ж і кажу - збиратиме бабло на ремонт провалу  :smilie5:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Я ж і кажу - збиратиме бабло на ремонт провалу...
:friends:

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
 :gigi:

Трамп подає позов проти Facebook, Twitter і Google07.07.2021 20:41
Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що подає судовий позов проти Facebook, Twitter і Google, які заборонили йому доступ після нападу його прихильників 6 січня на Конгрес США.
З відповідною заявою, яка транслювалася онлайн, Трамп виступив у середу з трибуни на своєму гольф-клубі в Бедмінстері, штат Нью-Джерсі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Разом з Інститутом політики «Америка – передусім» я подаю крупний колективний позов проти великих технологічних гігантів, включаючи Facebook, Google і Twitter, а також їхніх керівників», - заявив Трамп.

Він звинуватив компанії в тому, що вони начебто «вийшли з-під контролю». При цьому, Трамп наголосив: якщо вони «забанили» діючого президента США, то «зможуть зробити це з ким завгодно».

Читайте також: Хакери зламали соцмережу команди Трампа
Як повідомляв Укрінформ, акаунти Дональда Трампа були заблоковані у Twitter і Facebook після того, як його прихильники штурмували будівлю Капітолію 6 січня. Тоді загинули люди, а правоохоронні органи США досі продовжують затримувати учасників свавілля.

Соціальні мережі тоді висловили занепокоєння що Трамп продовжить використовувати їхні платформи, щоби підбурювати до подальшого насильства. Тим не менше, експрезидент продовжував поширювати брехню про вибори 2020 року, безпідставно заявляючи, що переміг, хоча державні та місцеві органи влади, у тому числі, суди, визнали ці заяви бездоказовими з боку експрезидента США.
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline irpin

• Ветеран форума
Розумні ж люди будуть сприймуть однаково спокійно любе будь-яке з рішень суду ......
:smilie7: мене теж колись виправили на цьому. з тої пори очі коле. тож без образ.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Class Action - означає що позивач виступає від іміні усих хто постраждав.  Можливо позов організувала якась організація, що не має ніякого стосунку до Трампа.......

Кларенс Томас напевно буде грати велику роль у розгляді справи, якщо вона дійде то Верховного Суду.

Justice Thomas shows how we can end Big Tech censorship for good

https://nypost.com/2021/04/06/justice-thomas-shows-how-we-can-end-big-tech-censorship-for-good/
https://www.washingtonpost.com/opinions/clarence-thomas-is-right-the-supreme-court-should-referee-big-tech/2021/04/08/99459f12-9885-11eb-a6d0-13d207aadb78_story.html
https://www.nationalreview.com/2021/04/clarence-thomas-is-right-about-big-tech/#slide-1

Якщо позов Трампа буде успішним, то це буде також буде дуже добрим прецедентом для українців, яких нещадно цензурують (Facebook, Google, Twitter) у їхньому протистоянні із нинішньою про-московською владою і кацапською пропагандою.
Тому нормальні адекватні українці в Україні мали б підтримувати цей позов.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Взагалі не там вони трохи копають........ Треба Гугл та Еппл дрючити, які довільно вирішують кому можна, а кому ні бути в їхніх аппсторах.........

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Взагалі не там вони трохи копають........ Треба Гугл та Еппл дрючити, які довільно вирішують кому можна, а кому ні бути в їхніх аппсторах.........

А це що за трумпізьм раптом?  :smiley16:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
А це що за трумпізьм раптом?  :smiley16:

"Я несамовито проти того що ти кажеш, але я завзято боротимусь за твоє право це говорити" (с) хтось.........

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
"Я несамовито проти того що ти кажеш, але я завзято боротимусь за твоє право це говорити" (с) хтось.........

Демпартії це розкажи, мені не треба.  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Це парафраз з Voltaire.

Позов також і проти Google.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.

та да

Mocsia delenda est

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Це парафраз з Voltaire.

Позов також і проти Google.

чи може уряд заборонити банити на приватному ресурсі - це концептауально дуже непросте та неоднозначне питання.........
а от порядок адміністрування ЄДИНОГО каталогу програм для 99.999% користувачів мобільних телефонів - то вже проблема зовсім іншого порядку.........

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
чи може уряд заборонити банити на приватному ресурсі - це концептауально дуже непросте та неоднозначне питання.........
а от порядок адміністрування ЄДИНОГО каталогу програм для 99.999% користувачів мобільних телефонів - то вже проблема зовсім іншого порядку.........

Нема там ніякого "іншого порядку": просто текст, від тексту, скомпільованного у аплікацію, принципово нічим не відрізняється. Якщо можна банити перший, то можна банити другий, і навпаки.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Це має бути наступним позовом.
Між іншим, республіканці в конгресі почали готуватри законопроект щодо момополізму Big Tech.
Big Tech мають стати public utilities.

@Jim_Jordan  spearheads Big Tech antitrust effort to allow users to sue social media platforms over censorship
« Останнє редагування: Липня 08, 2021, 04:45:52 16:45 від Feral Cat »

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Це має бути наступним позовом.
Між іншим, республіканці в конгресі почали готуватри законопроект щодо момополізму Big Tech.
Big Tech мають стати public utilities.

відмінність принципова....... в першому випадку ти регулюєш контент СВОГО серверу, в другому ти регулюєш контент ЧИЙОГОСЬ телефону........

Offline Geo

• Ветеран форума
 :fp2

Кінчені американські швондєри...

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
відмінність принципова....... в першому випадку ти регулюєш контент СВОГО серверу, в другому ти регулюєш контент ЧИЙОГОСЬ телефону........

Зхуялі? Аппстор - це і є їхній сервер, контент котрого вони регулюють.  :smilie7: Не може одночасно існувати "хатім баніть пратівних апанєнтаф єблана в тваттєрє" і "нє пазволім викінуть любімий фортнайт з апстору" - рішення суду, котре підтримає перше, скасує друге і навпаки.  :weep:

Offline Geo

• Ветеран форума
Одні повзають на колінах і ставлять бронзові пам'ятники РЕЦИДИВІСТУ-ОЗБРОЄНОМУ ГРАБІЖНИКУ.....

....інші....подають позов в суд проти ресурсів, де їх забанили....

Здравствуй, ВКП(б) на ранней стадии.... :smiley24:

Уйййопппки... :fp2

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Я чув там ще 30 штатів подали позови, незалежно від Рудого.

Offline Geo

• Ветеран форума
Ви не забули, що у вас в США...

КАПІТАЛІЗМ?  :laugh:

Що це все - ПРИВАТНІ, КАПІТАЛІСТИЧНІ СТРУКТУРИ з КОНКРЕТНИМ ВЛАСНИКОМ - БІЗНИКОМ?

Коли мене ЗАБАНИВ Фейсбук Цукерберга....вже третій, чи четвертий раз строками аж на місяць.....я, на відміну від американсько-совєцького ватника Ферал Кета (а ми за Януковича)...РОЗУМІЮ, що це ПРИВАТНИЙ ресурс....

....і  ГРОХНУВ АКАУНТ.

Я, "виходєц із СССР"....набагато більший КАПІТАЛІСТ, ніж СОВКОВИЙ ЖЛОБ-ТРАМП.