Автор Тема: Президент Трамп подав у суд на Facebook, Twitter, і Google  (Прочитано 6000 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Я чув там ще 30 штатів подали позови, незалежно від Рудого.

Я ВІТАЮ!

Америка, як і Європа скотились в марксизм К ХУЯМ. Окончатєльно і бєсповоротно.  :smiley24:  :fp2

Offline Geo

• Ветеран форума
Наприклад !!!...власник СУП...мене буде постійно банити....ВЛАСНИК, підкреслюю...

Я на нього в суд подаватиму, якщо це ЙОГО РЕСУРС?

Я просто випилюсь звідси і все. Оце ТЕ, чого НІКОЛИ не зрозуміють "комуняки йопані". Навіть якщо вони з Америки чи Європи.

Це ганьба....ганьба, людоньки....Ну, добре, якщо це "Ферал Кет" - ватна особа....але....я бачу...тенденцію.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Наприклад !!!...власник СУП...мене буде постійно банити....ВЛАСНИК, підкреслюю...

Я на нього в суд подаватиму, якщо це ЙОГО РЕСУРС?

Я просто випилюсь звідси і все. Оце ТЕ, чого НІКОЛИ не зрозуміють "комуняки йопані". Навіть якщо вони з Америки чи Європи.

Це ганьба....ганьба, людоньки....Ну, добре, якщо це "Ферал Кет" - ватна особа....але....я бачу...тенденцію.

Тут все трошки інакше.
Наразі має місце олігархія Big Tech, яка тісно співпрацює із нинішнім режимом з метою знищення констутуційних свобод у країні і встановлення режиму, близького до того, який вона допомогла створити у Китаї.

On a personal note:
Називаючи мене “ватною особою“ ти вподобляєшся до кількох міських дурникі, які час від часу сруть на форумі.
If you are going through hell, keep going.

Offline Geo

• Ветеран форума
Тут все трошки інакше.
Наразі має місце олігархія Big Tech, яка тісно співпрацює із нинішнім режимом з метою знищення констутуційних свобод у країні і встановлення режиму, близького до того, який вона допомогла створити у Китаї.

On a personal note:
Називаючи мене “ватною особою“ ти вподобляєшся до кількох міських дурникі, які час від часу сруть на форумі.

Ты забыл, как тут поднимали ВСЕ твои цитаты?  :laugh: Целая ветка была. А, котяра? Не поленились, а подняли все твое ватное творчество, пока ты НЕ ПЕРЕКРАСИЛСЯ?

А ведь тексты не горят.

Посему, ЗАКРОЙ ПАСТЬ, ВАТА!  :smilie9:

Offline Geo

• Ветеран форума
Вы и так тут форум КОНЧИЛИ, что его читать неохота. Заходишь раз в неделю почитать эти дебильные разборки между "Севером и Югом" США.

Одни - КОНЧЕННЫЕ РЭДНЭКИ.

Другие  - ТЕРПИЛЫ БЛМ.

И это на форуме УКРАИНСКОЙ ПРАВДЫ.

И ты, Котяра, вместе с Астрой...все сделали для того, что бы скатить форум в говно.  :smilie9:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Зхуялі? Аппстор - це і є їхній сервер, контент котрого вони регулюють.  :smilie7: Не може одночасно існувати "хатім баніть пратівних апанєнтаф єблана в тваттєрє" і "нє пазволім викінуть любімий фортнайт з апстору" - рішення суду, котре підтримає перше, скасує друге і навпаки.  :weep:

Якщо б у них був відкритий API який би дозволяв любому створити аппстор до їх операційної системи - то і питань не було б....... хай адмініструють свій сервер як хотять............

Offline Geo

• Ветеран форума
Якщо б у них був відкритий API який би дозволяв любому створити аппстор до їх операційної системи - то і питань не було б....... хай адмініструють свій сервер як хотять............

Подтверждение моих слов.

:smilie9:

Ну, Хозяину нравится....я ж в суд не подаю...и в админку не пишу. Просто все реже и реже захожу сюда. Вот это и есть УВАЖЕНИЕ К ПРАВАМ ВЛАСНИКА.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Geo, ти все вірно говориш.......... вірно, якщо не враховувати одного невеликого нюансу.............
цим ресурсам зробили вийняток та дали їм іммунітет стосовно відповідальності за контент.......
Логіка така - якщо вони користуються цим імунітетом, то вони не мають права редагувати контент, як це роблять звичайні мас мідія, не маючи цього імунітету......

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Вы и так тут форум КОНЧИЛИ, что его читать неохота. Заходишь раз в неделю почитать эти дебильные разборки между "Севером и Югом" США.

Другие  - ТЕРПИЛЫ БЛМ.

И ты, Котяра, вместе с Астрой...все сделали для того, что бы скатить форум в говно.  :smilie9:

You are delusional, my friend...

На цьому форумі чомусь українці нічого не пишуть про Україну. Вони відкривають гілки ппро Трампа, про футбол, про Елона Маска, про кацапів, а от про Україну і українске життя - не відкривають.  :Sho_za: :Sho_za: :Sho_za:

Я от написав вам гілку, але нікому не цікаво.

http://ukrpravda.net/index.php?topic=63348.0

Offline Geo

• Ветеран форума
Geo, ти все вірно говориш.......... вірно, якщо не враховувати одного невеликого нюансу.............
цим ресурсам зробили вийняток та дали їм іммунітет стосовно відповідальності за контент.......
Логіка така - якщо вони користуються цим імунітетом, то вони не мають права редагувати контент, як це роблять звичайні мас мідія, не маючи цього імунітету......

ШТО, БЛЯТЬ????

В США ПРИРАВНЯЛИ ПРИВАТНЫЕ СОЦСЕТИ К СМИ? ты понимаешь, какую Неебическую Советскую Хуйню ты сейчас горОдишь?

Ты не понимаешь, что ты НИЧЕМ не отличаешься от "милоновых и мизулиных"?

:fp2

Ребята...

Вы

Ебанулись....

Успехов.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума

Другие  - ТЕРПИЛЫ БЛМ.

Ну нічого собі! Це МИ з КОТОм убили цей форум  :smilie9: Хоча ми з Котом якраз завжди писали правду і були праві у ВСЬОМУ!

А тепер камлаєте, як так в Америці комунізм прийшов до влади! А тому і прийшов, що такі, як ви, рвали дупи за ляльку цих комуністів - Бідона - і вигризали все живе і притомне з політичного дискурсу.

Як, власне, і власники та модератори цього форуму.

Тому тут більше ніхто і не пише - навіть сама упорота модераторша Дрейк, якій набагато цікавіше тусуватися на ненависному вами фупі.

Піпець просто  :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Offline Geo

• Ветеран форума
Ну нічого собі! Це МИ з КОТОм убили цей форум  :smilie9: Хоча ми з Котом якраз завжди писали правду і були праві у ВСЬОМУ!

А тепер камлаєте, як так в Америці комунізм прийшов до влади! А тому і прийшов, що такі, як ви, рвали дупи за ляльку цих комуністів - Бідона - і вигризали все живе і притомне з політичного дискурсу.

Як, власне, і власники та модератори цього форуму.

Тому тут більше ніхто і не пише - навіть сама упорота модераторша Дрейк, якій набагато цікавіше тусуватися на ненависному вами фупі.

Піпець просто  :smilie9: :smilie9: :smilie9:

FUCK OFF!

ОБА.

Или сколько вас тут, "кожаных тужурок с маузером"?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

ШТО, БЛЯТЬ????

В США ПРИРАВНЯЛИ ПРИВАТНЫЕ СОЦСЕТИ К СМИ? ты понимаешь, какую Неебическую Советскую Хуйню ты сейчас горОдишь?

Ты не понимаешь, что ты НИЧЕМ не отличаешься от "милоновых и мизулиных"?

:fp2

Ребята...

Вы

Ебанулись....

Успехов.

Ти не розумієш, що каже Uki.
Або не хочеш розуміти.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума

ШТО, БЛЯТЬ????

В США ПРИРАВНЯЛИ ПРИВАТНЫЕ СОЦСЕТИ К СМИ?

:fp2 навпаки..... їм дали привілею, якої ЗМІ не мають........ Дали саме з тою метою щоб вони підтримували та просували свободу слова ........

Offline Geo

• Ветеран форума
А потом я думаю....

Откуда ОНИ, СУКА, ВЗЯЛИСЬ....

"Юльки"
" За Януковича"
"За ЗЕ"

????

ВОТ ОНО. Совок сратый. В ГЕНАХ.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

FUCK OFF!

ОБА.

Та заспокойся вже. Якщо не розумієш, про що мова йде, то краще не пиши.
Коли ви вже навчитеся ДУМАТИ!?

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
А щодо фейсбуку і тих всіх, то ларчік просто аткривался:

Це механізми тої ж комуністичної пропаганди, яка ну так не подобається нашому Гео.

Тому що коли банять Трампа, консерваторів чи будь-кого, хто писав, що, ну наприклад, гідрохлор працює проти ковіду, то це няшно. І тут же ну зовсім не помічають булінг, педофілію і акаунти тих же кацапів, іранських мул чи ще якихось кровожерів.

Якщо це приватні компанії, то їм не потрібний особливий захист і вони мусять бути піддані позовам у суд. А якщо вони захищені від такого, то тоді хай підтримують одинакові правила для всіх.

Ну і фінансування цукербергом демократичних організацій і купа бабла для них на "виборах" - окрема тема. Фактично Цукер фінансувув цих же комуністів, які так не подобаються Гео.

Але ж Гео про це мовчить, чи не так? а винні ферали і ад астри  :smilie9:  :smilie9:  :smilie9:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума

FUCK OFF!

ОБА.

Likewise! назвати осіб-консерваторів комуняками може лише упороте. Ти рвав дупу за бідона, ти і комуняка. Або корисний ідіот. Як і всі ви тут.

Offline Geo

• Ветеран форума
:fp2 навпаки..... їм дали привілею, якої ЗМІ не мають........ Дали саме з тою метою щоб вони підтримували та просували свободу слова ........

Ты идиот?

Яку ПРИВІЛЕЮ?

Ютубу?

Мордокниге?

Твиттеру?

Чему еще?

Телеграму ФСБшному?

Может еще дать привілеї Тик-Току?

Инстграму?

Может Одноклассинкам?

Фконтакте?

Может дасть привілеї Чатрулетке?

Везде, где есть Трамп, Берлускони,  Макрон и Киркоров?

Offline Ad Astra

• Ветеран форума

А потім волає - а чому тут ніхто не пише?  :smilie10: а хто форум угробив?  :smilie10:

І я ще колись за нього дупу рвала, захищала, виправдовувала, коли інші тупо обвинувачували саме його у тому, що тут буквально пише 5 чоловік регулярно  :smilie9:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

Ти плешива тварюка припини робити вигляд, що ти розумніший за інших!

Як в тому анекдоті - Щоб не забував що тварина, хоча б раз на рік треба їбати в дупу!   :fuck:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Geo

• Ветеран форума

Запел, сволочь?  :gigi: Смелым стал?

Offline Geo

• Ветеран форума
Вот она, мразь советская....четко держит рыло по ветру.... :laugh:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ти плешива тварюка припини робити вигляд, що ти розумніший за інших!

Як в тому анекдоті - Щоб не забував що тварина, хоча б раз на рік треба їбати в дупу!   :fuck:

Твій інтелект тут явно на дісплеї.

Я відкрив цю тему бо вважаю що вона важлива і для України, бо Facebook, Instagram, Twitter ta Google так само чморять українських патріотів банами впродовж останніх років, і я бачу масу плачу в українських мережах з цього приводу.

Тому, наразі позов Трампа працює у ваших інтересах, олені. У ваших теж!

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Запел, сволочь?  :gigi: Смелым стал?

Запєл ти. Я тут взагалі давно не писала і не збираюсь, але нє, треба згадати моє ім"я дарма  :smilie9:

І ні, не переживай - дописувати не буду також moving forward, поки тут є таке чорноморде і тупе бидло, як ЮАР, Маджесті і РГ (хоча з останнього ще б могли бути люди).

ТИ у тому числі випестував ЦЕ і повипилював більш-менш нормальних (я навіть не про себе).

SO LIVE WITH IT! старі збоченці юари, тупорилі флудери маджесті і one-issue posters як РГ - ОСЬ ТВОЯ АУДИТОРІЯ  :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Вот она, мразь советская....четко держит рыло по ветру.... :laugh:

До хєра бухаєш, голубе. Але то таке...
Я на тебе не ображаюся, бо кого Бог хоче покарати - відбирає йому розум.

Offline Geo

• Ветеран форума
 :laugh:

Разворушил тараканье гнездо....

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Яку ПРИВІЛЕЮ?

Ютубу?

Мордокниге?

Твиттеру?

Чему еще?

Телеграму ФСБшному?

Может еще дать привілеї Тик-Току?

Инстграму?

Может Одноклассинкам?

Фконтакте?

Всим платформам, які в юрисдикції США.......
Ось першоджерело

https://www.law.cornell.edu/uscode/text/47/230

Offline Geo

• Ветеран форума
Запомните....

Если ВЛАДЕЛЕЦ КЛУБА ИЛИ КАФЕ...НЕ ХОЧЕТ ВАС ВИДЕТЬ.....имеет право.

Не ходите туда.

А не СТУЧИТЕ в "Роспотребнадзор", швондеры.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
:laugh:

Разворушил тараканье гнездо....

Ти один і  заворушився наразі.