Автор Тема: Президент Трамп подав у суд на Facebook, Twitter, і Google  (Прочитано 5999 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Geo

• Ветеран форума
Всим платформам, які в юрисдикції США.......
Ось першоджерело

https://www.law.cornell.edu/uscode/text/47/230

Да ты, я вижу, забыл, что такое ИНТЕРНЕТ?

Тогда ПРОСИ У ТОРВАЛЬДСА.

Все. Всем чмоки.

Чем дальше, тем реже.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Запомните....

Если ВЛАДЕЛЕЦ КЛУБА ИЛИ КАФЕ...НЕ ХОЧЕТ ВАС ВИДЕТЬ.....имеет право.

Не ходите туда.

А не СТУЧИТЕ в "Роспотребнадзор", швондеры.

Тобі вже й лінк дали, і пояснили, але ти якусь хєрню тут кацапською шуруєш...  :fp2
If you are going through hell, keep going.

Offline Geo

• Ветеран форума
Коммунистические, советские буратины....уже и интернет себе присвоили.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Запомните....

Бо на відміну від соушл мідія він відповідальний за все що трапиться з його клієнтами всередині цьог клубу чи кафе.........

Offline ЮАР

• Ветеран форума
До хєра бухаєш, голубе.

Юкі!
От за це, я би забанив.
Це не лише подвійна образа, це ще ї наклеп! :smilie9:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Я бухаю.
І шо?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Коммунистические, советские буратины....уже и интернет себе присвоили.

Тебе скільки разів на ФБ  банили, клоуне, і ти тут нив із цього приводу?
І хто банив - власник? Особисто Сукерберг? І тебе не цікавить чому тебе банили, а твоїх ворогів - ні? Сукерберг особисто тебе прочитав і вирішив забанити?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Бо на відміну від соушл мідія він відповідальний за все що трапиться з його клієнтами всередині цьог клубу чи кафе.........

Укі. Вони просто не розуміють або не хочуть чи не здатні зрозуміти.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Юкі!
От за це, я би забанив.
Це не лише подвійна образа, це ще ї наклеп! :smilie9:

Поясни - де образа і де наклеп?

ПС..... якщо образа в процесі обговорення теми дискусії - я за це не баню.......

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Запомните....

Не ходите туда.

А не СТУЧИТЕ в "Роспотребнадзор", швондеры.

Та ти сьо?

А чи не ми всі тут камлали, як так Порох продув на виборах і як так 75 відсотків проголосували за зелене лайно? і обсмоктали тисячу раз, що одною із ключових причин був чорний піар проти Пороха і ріки болота, що лилися на нього із усіх медіа?

А якби він припахав ці медіа і почав тиснути їх за брехню, може, в недолугого електорату очки б та розкрилися на правдоньку.

Так от, американці, на відміну від українців, не бажають зливатися і борються за правду і за своє майбутнє. А що всі ці медіа-гіганти є де-факто пропагандистською колоною демократичної партії США, ака червонопузих комуняк, глобалістів і співаків великого рісету, не бачать або погано освічені, або інтелектуально недолугі, або ... хкм, просто упороті.

В яку категорію віднесете себе, вирішувати вам  :smilie1:  :lol:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
:laugh:

Разворушил тараканье гнездо....

Ну от бач ... зразу життя заграло яскравими фарбами  :weep: іксайтмент з"явився, іскорка в очах.

I am glad I made you happy - even for a sec  :smiley25: :lol:

Offline Geo

• Ветеран форума
Ну, прощавайте.

Зараз я змінив профіль, зміню пароль на рендомний

Бай, бай.

:fuck:

Offline ЮАР

• Ветеран форума

Чому капельдюшка зелена? Ґа???

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ну, прощавайте.

Бай, бай.

ნახვამდის

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Всим платформам, які в юрисдикції США.......
Ось першоджерело

https://www.law.cornell.edu/uscode/text/47/230

47 U.S. Code § 230 - Protection for private blocking and screening of offensive material

Civil liability
No provider or user of an interactive computer service shall be held liable on account of—

(A)any action voluntarily taken in good faith to restrict access to or availability of material that the provider or user considers to be obscene, lewd, lascivious, filthy, excessively violent, harassing, or otherwise objectionable, whether or not such material is constitutionally protected; or
(B)any action taken to enable or make available to information content providers or others the technical means to restrict access to material described in paragraph (1).[1]

Ось тут песик закопаний - будь-яка думка, публікація, чи інша інформаіця, невіть якщо вона захищена конституцією, може бути заблокована як і її носій.  В умовах практичної монополії цих трьох компаній відбувається відкрите цензурування політичного і будь-якого іншого змісту на користь певної ідеолоґії і державних органів нинішнього політичного режиму, і ніхто не може подати до суду на ці компанії.

« Останнє редагування: Липня 08, 2021, 07:15:39 19:15 від Feral Cat »

Offline Ad Astra

• Ветеран форума

ЛОЛ! Думка 80-річного дідка, який навіть за мого батька старший, дуже важлива для мене  :weep:

Тобі в чергу фапити на плоскодупий трейлер треш. За медведкою займеш  :rotate:

А Гео нікуди не треба йти. Хоч він і наїхав на мене незаслужено, я все одно поважаю його і не можу на нього ображатися. І не заберу свої попередні слова назад, що він еліта українського суспільства та креативний та харизматичний дописувач укрнету.

І це не тому, що я хочу підлизатися, а тому що я дійсно так вважаю безвідносно до його думки про мене.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
ЛОЛ! Думка 80-річного дідка, який навіть за мого батька старший, дуже важлива для мене  :weep:

Тобі в чергу фапити на плоскодупий трейлер треш. За медведкою займеш  :rotate:

А Гео нікуди не треба йти. Хоч він і наїхав на мене незаслужено, я все одно поважаю його і не можу на нього ображатися. І не заберу свої попередні слова назад, що він еліта українського суспільства та креативний та харизматичний дописувач укрнету.

І це не тому, що я хочу підлизатися, а тому що я дійсно так вважаю безвідносно до його думки про мене.

Geo імпульсивний і неорганізований... З такими людьми важко робити якусь системну роботу. Він людина акції, а не процесу.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Ну, прощавайте.

Бай, бай.

Як дитина, чесне слово  :smilie9:

"Або вони, або я....."

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума

ЮАР, якби це Ферал затіяв срач - то звичайно був би забанений, причому надовго бо він часто це робив раніше.......
Тут же гео почав як би ............ якщо сипеш образи то будь готовим отримати образи у відповідь.......

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Geo імпульсивний і неорганізований... З такими людьми важко робити якусь системну роботу. Він людина акції, а не процесу.

Я не заперечую, що Гео емоційний. Але з іншого боку, він як атошник пройшов через багато і я це розумію і I don't hold it against him.

Він відчуває гостро, як (російською) обнаженная струна. Це особливий дар, але це і тягар, напевно. Я це розумію не у плані, що я так відчуваю (я абсолютно не така), а інтелектуально.

Модератору в ідеалі бажано бути товстошкірим, неемоційним. Але думаю, що Гео як модератор робив роботу the best he could. В принципі якби мені він як модератор геть не подобався, то я б за його каденції і не дописувала від слова взагалі. Але ж дописувала. Недавно перечитувала за певні періоди і отримувала задоволення від тої атмосфери, яка була. Місцями  :gigi: А місцями вигрібала, як і багато тут - заслужено чи ні, це інше питання  :laugh:.

Сподіваюсь, що Гео все-таки буде дописувати. Мені його читати подобалося, хоча я не завжди was buying what he was selling.

Offline ЮАР

• Ветеран форума

Ти помилилась на 16 років.
В твоїй присутності висловлювати думки немає сенсу, бо все одно не зрозумієш.

І останнє - Ти ж вже декілька разів йшла назавжди! Що трапилося? Пригоди шукаєш? Женіха?

Бьіла і я любіма
Теперь сіжу я дома,
Течет прохожий мимо
Нікем я неєбома!

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Ти помилилась на 16 років.

А какая разніца? Старік Козлодоєв не має віку за паспортом, це ментальність.

В твоїй присутності висловлювати думки немає сенсу, бо все одно не зрозумієш.

Якщо під "думками" маються на увазі фантазії про наполєонівські члени врємьон очаковских і покорєнья Крима, то так, не зрозумію  :weep:

І останнє - Ти ж вже декілька разів йшла назавжди! Що трапилося? Пригоди шукаєш? Женіха?

Давно знаходжуся у щасливому шлюбі з фантастичним чоловіком, який, до того ж, "скаче кругом мене на цирлах" (С) Сержик А.

З женихами до неймовірної - то її заміж не беруть. Мо', себе запропонуєш? Ти ж старий член (pun intended) її фан-клубу  :weep:

А я пішла. Enjoy if you can  :hot:

Offline Outlander

• Ветеран форума
Ну, прощавайте.

Бай, бай.

Дарма.  :smilie2:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Ну, прощавайте.

Бай, бай.

Гео, у багатьох нині розчарування і злість на нинішніх "правителів". І так, щоби не думати багато про погане, йде коменсаторне заміщення у мисленні в бік більшої легковажності. Тому й з"являються всілякі легковажні висловлювання щодо нашої ситуації, Або повне ігнорування всіляких проблем.
Це тимчасове явище. І це нормально.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
BREAKING REPORT:  36 States and DC Sign Onto Major Antitrust Suit Against Google...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Donald J. Trump: Why I’m Suing Big Tech
If Facebook, Twitter and YouTube can censor me, they can censor you—and believe me, they are.

By Donald J. Trump
July 8, 2021 12:31 pm ET

https://www.wsj.com/articles/donald-j-trump-why-im-suing-big-tech-11625761897

...Our lawsuits argue that Big Tech companies are being used to impose illegal and unconstitutional government censorship. In 1996 Congress sought to promote the growth of the internet by extending liability protections to internet platforms, recognizing that they were exactly that—platforms, not publishers. Unlike publishers, companies such as Facebook and Twitter can’t be held legally liable for the content posted to their sites. Without this immunity, social media companies could not exist.

Democrats in Congress are exploiting this leverage to coerce platforms into censoring their political opponents. In recent years, we have all watched Congress haul Big Tech CEOs before their committees and demand that they censor “false” stories and “disinformation”—labels determined by an army of partisan fact-checkers loyal to the Democrat Party. As the cases of fellow plaintiffs Ms. Horton, Dr. Victory and the Michael family demonstrate, in practice this amounts to suppression of speech that those in power do not like.

Further, Big Tech and government agencies are actively coordinating to remove content from the platforms according to the guidance of agencies such as the Centers for Disease Control and Prevention. Big Tech and traditional media entities formed the Trusted News Initiative, which essentially takes instructions from the CDC about what information they need to “combat.” The tech companies are doing the government’s bidding, colluding to censor unapproved ideas.

This coercion and coordination is unconstitutional. The Supreme Court has held that Congress can’t use private actors to achieve what the Constitution prohibits it from doing itself. In effect, Big Tech has been illegally deputized as the censorship arm of the U.S. government. This should alarm you no matter your political persuasion. It is unacceptable, unlawful and un-American.

Through these lawsuits, I intend to restore free speech for all Americans—Democrats, Republicans and independents. I will never stop fighting to defend the constitutional rights and sacred liberties of the American people.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Я вже писав про прецедент з 30х років, котрий дуже схожий на нинішню ситуацію, з тією тільки різницю, що замість світу віртуального дії відбувалися в реалі. Але суть та сама і процес спростував примітивну тезу про "приватна компанія - хазяїн-барин і може у себе завалити єбало кому завгодно, а якщо не подобається - пиздуйте десь-інде". Там було місто, котре повністю належало суднобудівній компанії, причому компанії там належало все - від будинків, до вулиць і доріг, котрі у те містечко вели. Одна дамочка заїхала туди і взялася за щось там агітувати (здається, релігійне) чи роздавати памфлети. Секюріті її викинули з міста, примовляючи "наше начальство вирішує, кому можна висловлюватися на нашій теріторії, а кому - ні, тому пиздуй звідси, поки ноги з сраки не вивернули".

Але Верховний суд їх виїбав за це, примовляючи:

Цитувати
"Ownership does not always mean absolute dominion. The more an owner, for his advantage, opens up his property for use by the public in general,
the more do his rights become circumscribed by the statutory and constitutional rights of those who use it."

Цитувати
"Власність не завжди означає абсолютне панування. Чим більше власник, на свою користь, відкриває своє майно для загального користування,
тим більше його права обмежуються статутними та конституційними правами тих, хто ними користується ".

Аналогія між майданом у місті і відкритою платформою для спілкування типу пейсбука - очевидна. Тому я б не поспішав так вже зараня декларувати, хто виграє, а хто програє.  :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Я вже писав про прецедент з 30х років, котрий дуже схожий на нинішню ситуацію, з тією тільки різницю, що замість світу віртуального дії відбувалися в реалі. Але суть та сама і процес спростував примітивну тезу про "приватна компанія - хазяїн-барин і може у себе завалити єбало кому завгодно, а якщо не подобається - пиздуйте десь-інде". Там було місто, котре повністю належало суднобудівній компанії, причому компанії там належало все - від будинків, до вулиць і доріг, котрі у те містечко вели. Одна дамочка заїхала туди і взялася за щось там агітувати (здається, релігійне) чи роздавати памфлети. Секюріті її викинули з міста, примовляючи "наше начальство вирішує, кому можна висловлюватися на нашій теріторії, а кому - ні, тому пиздуй звідси, поки ноги з сраки не вивернули".

Але Верховний суд їх виїбав за це, примовляючи:

Аналогія між майданом у місті і відкритою платформою для спілкування типу пейсбука - очевидна. Тому я б не поспішав так вже зараня декларувати, хто виграє, а хто програє.  :smilie7:

:smiley24: :smiley24: :smiley24:

До речі, саме це має на увазі Кларенс Томас.
До сьогодні ВС завжди був на боці Першої Поправки. Я сподіваюся, що судді дотримаються цієї доброї традиції.

Offline RG

• Ветеран форума
Бля, так бидлану ж закрили хавальник не за те, що пистів всіляку тупу херню. Це всім було давно до жопи. А саме за те, що підбурював народ до штурму Конгресу.

Так що болт тут йому в пукан, а не пиздіж на тему першої поправки  :smilie7: