Автор Тема: 20 ноября евробляхеры устраивают всеукраинскую акцию  (Прочитано 23129 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Хе-хе, Бордерландера в бютораси записали  :smilie5:
Ну зубажілому Южаніну можна  :laugh:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Повадки у него БЮТорасровские , натура так сказать , которая прорывается наружу.

Offline Южанин

• Ветеран форума

Ну зубажілому Южаніну можна  :laugh:
[/quote]

Ну так что Вассадзовский  прихвостень. Твоему хозяину на икру не хватает , что у тебя  так  пердак горит?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

Повадки у него БЮТорасровские , натура так сказать , которая прорывается наружу.
Ти би в дзеркало глянув, борець з баригами  :lol:
Цілий тиждень верещиш, що народ зубажів і над ним іздєвається проклята Хунта, яка не хоче зарплату зробити таку, як в ЄС. Блін, та ти ж в одне горло з Дідусем та Рузьою кричиш, якби не було ніку твого, то можна було б твої пости найзатятішому юльку приписати.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Южанин

• Ветеран форума

Цілий тиждень верещиш, що народ зубажів і над ним іздєвається проклята Хунта, яка не хоче зарплату зробити таку, як в ЄС. Блін, та ти ж в одне горло з Дідусем та Рузьою кричиш, якби не було ніку твого, то можна було б твої пости найзатятішому юльку приписати.
[/quote]

Я  тебе БЮТорасу уже говорил что ты свои дегенеративные фантазии другим не приписывал. Ты же тупое как все уБЮТочное стадо баранов  и с первого раза не понимаешь. Что верещишь  Вассадзовский прихвостень? Украина тебе не твоя дегенеративная Московия.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

Я  тебе БЮТорасу уже говорил что ты свои дегенеративные фантазии другим не приписывал. Ты же тупое как все уБЮТочное стадо баранов  и с первого раза не понимаешь. Что верещишь  Вассадзовский прихвостень? Украина тебе не твоя дегенеративная Московия.
[/quote]Ну все, ти своєю тупістю задовбав  :lol:.
Йдеш до ігнору.

Offline RG

• Ветеран форума
Южанін, я от особливо не ліз в ваші бурхливі дебати, але чесно кажучи, нікуя не зрозумів, хто, про що і з ким домовлявся ? Якщо були розмови з якимись депутанами,то нехай бляхарі чешуть до них на прийом і там розбираються. Можуть навіть їх пистити там ногами, нічого не маю проти  :smilie5:

А якщо вони перекривають дороги і намагаються когось нагинати, то пистити треба їх, причому конкретно.

Мало того, що на дорогах і так не проїхати через цей хлам, так вони ще й вирішили зайобувати всіх і їх свідомо перекривати. А накуй вони не хочуть піти  :smilie9:     

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Народ, я тут хочу довбодятла Южаніна заігнорити, але забув, як це тут робиться. Не нагадаєте?

Offline DA

• Hero Member
Mason Lemberg
36 хв. ·
Винамзавідуєте, Мизадешевиєавтодлявас, Государствонаживаєтсянаавтомобілістах...

Нешановні контрабандисти, це все хуня і це все не викликає жодних сентиментів до вас, що й доводять ваші "акції", де люди не тільки не приймають вашу сторону, а й готові вас пздить, він чого вас захищає наша нова поліція, замість того, щоб захищати права сумлінних громадян.

І я поясню чому:
1) Тому що ви контрабандисти, ви джерело корупції і ви цим гордитесь.
5 років тому ми переломили вектор історії, ми вирвалися з диктатури і тайожного союзу і сказали що ми хочемо жити як в ЄС, дотримуючись норм і принципів демократії.
Потім на нас пішли війною. І поки півкраїни хоч якось допомагало фронту, перше що зробили здорові мужики під час війни - це поїхали купляти бляхи, потомушто вони хочуть їздити на хороших автомобілях. Прямо Рендж Ровер - це предмет першої необхідності у воюючій країні.
Я досить лояльно ставлюся до людей, які купили бюджетну бляху для власних потреб, але від ублюдків, яким до повного щастя під час війни не вистачало "на останні гроші" Рендж Ровера мене верне.
І ще верне від того, що контрабанда і корупція яку вони породжують стала для них предметом гордості. От ми порушуємо закони, робимо що хочемо.. Ні, ви нічим не відрізняєтеся від тих дикунів, які 25 років грабували Україну, хіба що об'ємами грабунку.

2) Тому що ви намагаєтеся прикрити свої кримінальні злочини турботою про мене, прикрити свою контрабанду нібито боротьбою за дешеві авто.
Не треба мені розказувати які ви бурці за дешеві авто. Ви контрабандисти, у вас проблеми з законом, ваші корита які в оренді литовських фірм є незаконними в Україні, ось це ваша проблема.
А боротьба за дешеві авто - це абсолютно інша історія. Я за дешеві авто, я за зменшення акцизів і мита, але я проти вас, проти контрабандистів.

3) Тому що ви брешете і лицемірите на кожному кроці.
То ви розказуєте за якогось Васадзе і не можете знайти Таврію на дорозі, то ви розказуєте за мита як в ЄС, плутаючи перереєстрацію авто в межах безмитного союзу, яким є ЄС, з ввезенням авто на митну територію
То ви забуваєте, що в країнах ЄС власників фактично змушують продавати їхні старі але ще справні автівки за копійки, бо там податки, обовязкове ТО і страхування, утилізаційний збір ітд. То ж давайте зробимо як в ЄС? Ви ж хотіли як в ЄС? Нє? Але аналогічні умови вам не підходять, тільки халява.
То ви беретеся від мого імені нібито відстоювати мої права на дешеве авто (хоч я вас на це не уповноважував), перекриваючи мені дорогу. Вже не кажучи про те, що ви за жопу свою воюєте, а не за мої права.

4) Тому що ви не догадалися ні до чого кращого як повторити "подвиг" донбаської вати, яка перекривала шляхи українській військовій техніці.

А головне, ви забуваєте, що ЄС, до якого ми прагнули, починається з рівності всіх перед всіма, з виконання і дотримання закону, а ви під час війни, здорові кабани, кричачи про зубожіння, побігли купляти предмет першої необхідності - Рендж Ровер.
Тому ви не євробляхарі. Ви звичайні совкобляхарі.
А совок я ненавиджу.

Offline WestNik

• Ветеран форума
Як можна захищати людей, які свідомо крадуть гроші в співгромадян , і які зараз передовий загін хуйла по розхитуванню України перед виборами ?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Як можна захищати людей, які свідомо крадуть гроші в співгромадян , і які зараз передовий загін хуйла по розхитуванню України перед виборами ?
Гіркінець Южанєн не просто може, а ще й агресивний до крайнощів.
Власне, як я можу його заігнорити, не підкажете?

Offline WestNik

• Ветеран форума

Буде шкода, якщо ми тут пересраємось- це в першу чергу до Южаніна

По темі- також не знайшов інструменту, коли хотів ввімкнути ігнор для ферала

Offline div

• Ветеран форума
Южанін, я от особливо не ліз в ваші бурхливі дебати, але чесно кажучи, нікуя не зрозумів, хто, про що і з ким домовлявся ? Якщо були розмови з якимись депутанами,то нехай бляхарі чешуть до них на прийом і там розбираються. Можуть навіть їх пистити там ногами, нічого не маю проти  :smilie5:

А якщо вони перекривають дороги і намагаються когось нагинати, то пистити треба їх, причому конкретно.

Мало того, що на дорогах і так не проїхати через цей хлам, так вони ще й вирішили зайобувати всіх і їх свідомо перекривати. А накуй вони не хочуть піти  :smilie9:   

:Razom:

Offline DA

• Hero Member
Зайди у свій профіль, потім у  "змінити профіль", внизу списку є лист ігнорів. Туди і внеси ненависну особу.   :smiley16:  :Razom:

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Зайди у свій профіль, потім у  "змінити профіль", внизу списку є лист ігнорів. Туди і внеси ненависну особу.   :smiley16:  :Razom:
Дякую, вийшло  :smiley15:.
Виявляється я вже в свій ігнор-список Фокса був свого часу заніс, але за кілька років забув, як це робиться.

Offline аспирин

• Hero Member
Временный ввоз подразумевает вывоз, не?

Так они и вывозят регулярно... и опять завозят.

Offline div

• Ветеран форума
Временный ввоз подразумевает вывоз, не?

Так они и вывозят регулярно... и опять завозят.

Так они не хотят этого делать, в том то и проблема. Далеко понимаешь мотаться из Кривого рога на польскую границу.
К тем кто катается никаких вопросов не возникает, это даже не евробляхи юридически, а "временно ввезенные". Евробляхи это те что просрочены и над которыми таможенные штрафы висят

Offline аспирин

• Hero Member
Евробляхи это те что просрочены и над которыми таможенные штрафы висят

В соответствии со ст. 481 Таможенного кодекса Украины за превышение срока временного ввоза на граждан Украины могут быть наложены следующие санкции: за превышение не более чем на 3 суток применяется штраф в размере 850 грн, а за превышение более чем на 10 суток – штраф 17000 грн. Учитывая то, что почти все авто завезены без соблюдения сроков, предусмотренных законодательством, их "владельцам" грозят значительные штрафы.

=================

Почему их массово не штрафуют?

Offline div

• Ветеран форума
Евробляхи это те что просрочены и над которыми таможенные штрафы висят

В соответствии со ст. 481 Таможенного кодекса Украины за превышение срока временного ввоза на граждан Украины могут быть наложены следующие санкции: за превышение не более чем на 3 суток применяется штраф в размере 850 грн, а за превышение более чем на 10 суток – штраф 17000 грн. Учитывая то, что почти все авто завезены без соблюдения сроков, предусмотренных законодательством, их "владельцам" грозят значительные штрафы.

=================

Почему их массово не штрафуют?

Блядь!
Хороший вопрос!
Я могу озвучить две причины. Первая, для отмазки, полиция не имеет доступа к таможенной базе. Тут мы все посмеемся как говорят в Одессе и я озвучу вторую, реальную - есть влиятельные личности, которые тормозят это дело и протянули дырки в таможенных правилах, получающие или планирующие получать бакшиш с ввоза автохлама

Offline аспирин

• Hero Member
Те бляхи, которые видел, не решился бы назвать автохламом. А вот купленный в салоне четыре года назад Гелли уже сам хозяин хламом называет..

Offline Бувалий

• Ветеран форума
На трассi Киiв-Чоп "бляхери" побили полiцейських...
https://www.pravda.com.ua/news/2018/11/20/7198818/
 :smilie7:

Offline RG

• Ветеран форума
На трассi Киiв-Чоп "бляхери" побили полiцейських...
https://www.pravda.com.ua/news/2018/11/20/7198818/
 :smilie7:

Звідтіля ж Станом на 21:30 кількість учасників акції в різних регіонах України загалом налічує трохи більше тисячі осіб.   :weep:

Та віддубасити цих підарасів ще й в каталажці потримати на баланді кілька днів. 

Offline богдан одеський

• Sr. Member
Южанін, ти дуже не правий. Тут правильно написали - це совкобляхери які хочуть контробандної халяви. І ще цікаве власне спостереження - у половини людей на ФБ які лайкали новини про перекриття доріг є або "фрі сцаака" в профілі або ще якась зрадойобська хуйня. Зрадойоби=бляхери? Тоді все ясно. Можно давати піздюлей бєз зазрєнія совісті.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Народ, я тут хочу довбодятла Южаніна заігнорити, але забув, як це тут робиться. Не нагадаєте?

Та просто нахуй висилай методично.  :smilie8:

Offline jia

• Hero Member
Перший раз бачу що б голота так агресивно захищала податки на розкіш і корупційну схему що зветься "Розмитення авто"

Offline аспирин

• Hero Member
Хитровиїбане кодло користається лише тим, що їх досить багато. Тому, любий абсурд вимог, приправлений патріотичними гаслами,  спрацьовує  на підтримку  певного прошарку людей - не обтяжених інтелектом та моральними нормами.
Раз багато, то нужно это учитывать и разбираться, почему их багато.
Демократия вообще такая штука, где количество решает всё, независимо право большинство, морально или наоборот.
Прощелкали момент нарастания массовости завоза, а теперь получили два с гаком миллиона негативно настроеных избирателей перед выборами.
Так от кого вреда больше державе - от непрфессиональных действий Правительства и депутатов или от ускоренной автомобилизации пусть и за счет добротного б\у?
У нас вроде нет перенасыщения автомобилями.

Offline ксeня

• Hero Member

То нц, мене он в гіркінди. Писати можна, в нас вільна країна!  :gigi:

Offline div

• Ветеран форума
Те бляхи, которые видел, не решился бы назвать автохламом. А вот купленный в салоне четыре года назад Гелли уже сам хозяин хламом называет..

Ну от как исключат возраст из формулы так и поедет  :smilie5:
Я уже ездил на парочку блях, это просто пиздец, если взять стоимость ремонта то легче завезти другую бляху

Offline jia

• Hero Member
Ну от как исключат возраст из формулы так и поедет  :smilie5:
Я уже ездил на парочку блях, это просто пиздец, если взять стоимость ремонта то легче завезти другую бляху

Еще одному дошло, что при очень низкой растаможке на трупах будет ездить не выгодно... такую самоочистку прошла Грузия
Там если ремонт на 700+долл или кузощины 3+ деталей - на шрот в Армению (тайожный)... сейчас правда весь автошрот с Грузии едет в ДЫРУ
А грузины просто берут свежее и живое прямо с сухогруза и таможат за час

Offline DA

• Hero Member
То ти їх, так би мовити, з середини не бачив, в сенсі випрацюваного ресурсу агрегатів і систем. А зверху дійсно, хламом ніби й не назвеш.  :smiley16:
Та й вартісттю ТО дааалеко не кожен бляХер себе не загружає. А там суми можуть легко перевищувати вартість того відра, на якому бляХер товче українські дороги.