Автор Тема: 20 ноября евробляхеры устраивают всеукраинскую акцию  (Прочитано 23094 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
 :weep:  "как котят"(с)

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Offline DA

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча

Offline div

• Ветеран форума
https://twitter.com/RadioLemberg/status/1066366354192781312

Давно пора
В РФ кстати так давно. Если ты гражданин и едешь на машине иностранной регистрации то вносишь таможенный залог. А у нас специально оставили дырку

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
https://twitter.com/RadioLemberg/status/1066366354192781312

Давно пора
В РФ кстати так давно. Если ты гражданин и едешь на машине иностранной регистрации то вносишь таможенный залог. А у нас специально оставили дырку

Ну якщо всі ці кадри дійсно "багаті іноземці", котрі їдуть в Україну "підписувати міліардні контракти", у них не повинно бути проблем внести залог за того 18-річного литовського корча, котрий був ними вибраний щоб справити враження на бізнес-партнерів...  :smilie7:

Offline jia

• Hero Member
Ну якщо всі ці кадри дійсно "багаті іноземці", котрі їдуть в Україну "підписувати міліардні контракти", у них не повинно бути проблем внести залог за того 18-річного литовського корча, котрий був ними вибраний щоб справити враження на бізнес-партнерів...  :smilie7:

То все фігня... через пів року китянські смартфони подорожчають на 30%... думаю наступне - 30% мито на посилки більше 22євро

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

То все фігня... через пів року китянські смартфони подорожчають на 30%... думаю наступне - 30% мито на посилки більше 22євро

Добре. Більше танків на фронті.  :super:

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча

да, надо срочно создать ГОшечку за отмену НДС в магазинах вообще и прочих таможенных платежей в частности с мандарин и апельсин с бананами, ибо доколе!

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

Ось і вся суть бліхарства в цій фразі - не платити податків в Україні.
Привіт Рігу та решті сачувствующіх бляхарям  :laugh:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline аспирин

• Hero Member

По большому счету смеяться не с чего.
С бляхарями разберутся, а вот куда пойдут за дешевыми и относительно качественными машинами те, кому они нужны?

В автосалон за Грантой, Калиной или Поло калужской сборки?

Деньги, которые пойдут в виде пошлины это прибавка к бюджету, но никак не прибавка денег в Украине, просто перераспределение.

Можно услышать от правительства в хоть в какие двери они стучали, чтоб в Украину зашло серьезное автостроение?  Аргументы, что наш рынок маленький и бедный не серьезны. У словаков рынок был ничем не лучше и китайское автомобилестроение поднялось отнюдь не за счет внутреннего рынка. Зато можно железобетонно утверждать, что там была целенаправленная работа правительств.

Правительство Германии прозрачно объявило производителям про очередное снижение норм выбросов и запрет дизеля в недалеком будущем. Фольксваген намек понял и объявил о массовом переходе к выпуску электромобилей. В Китае явно не частный предприниматель Сунь Вань без ведома правительства и господдержки договорился, что новый завод Фольксвагена будет именно там. Немецкая машина еще в контурах, а бульдозеры в Китае уже гортают землю на стройплощадке и через два года 300 000 электромобилей будут слетать с конвейера, а Самсунг и Панасоник получили заказ на 48 млрд.дол. за батарейки.

Пусть наше правительство покажет хоть 0,1% от этих усилий, тогда народ как-то с большим пониманием отнесется к пошлинам. Придумать 50 евро базовой ставки много ума не надо. Кстати, почему 50, а не 60? Им что, лишние деньги помешают?

Кстати, одно из побочных следствий - манюпас, увидев что за старую цену машину уже не приобрести, вплотную задумается про выезд на заработки в Польшу.

Ну и на останок - правительство, еще не получив денег с бляхарей, уже "положило" их в ПФ. Не напоминает ли это раздачу реальных премий в Нафтогазе с виртуального пока долга Газпрома?

Offline jia

• Hero Member

1. Доходи з митниці на танки не йдуть
2. Розетка та Алло з Цитрусами продовжать гнати контробас, але через те, що ми не матимемо змоги привезти собі середній смарт з китаю - ціна виросте і ці 30-50долл таможки підуть В ЧИСТУ вигоду контрабандистів

Ти дуже короткозорий, думати треба вчитись

Offline jia

• Hero Member
да, надо срочно создать ГОшечку за отмену НДС в магазинах вообще и прочих таможенных платежей в частности с мандарин и апельсин с бананами, ибо доколе!

Це тут до чого? кроми НДС не знаєш більш податків?

Offline jia

• Hero Member

Закон в 100євро ініціований Цитрусом і т.д.
Воли закривають ввозм для нас, що б продовжити гнати контрабанду та мати знічого більші доходи...
Повторюсь, ВОНИ ПРОДАЮТЬ КОНРАБАНДНІ ТЕЛЕФОНИ і продовжать це робити...

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

По большому счету смеяться не с чего.
С бляхарями разберутся, а вот куда пойдут за дешевыми и относительно качественными машинами те, кому они нужны?

Дозвольте мені не перейматися забаганками бляхерів. Це народ в основному хитрожопий до крайнощів, щось та придумає. Може буде брати кредити в банку і не повертати, як це практикує лідер руху Афро-Євро-Сила. А може бурштин будуть красти. На крайняк в них завжди є варіант красти каналізаційні люки.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

Закон в 100євро ініціований Цитрусом і т.д.
Воли закривають ввозм для нас, що б продовжити гнати контрабанду та мати знічого більші доходи...
Повторюсь, ВОНИ ПРОДАЮТЬ КОНРАБАНДНІ ТЕЛЕФОНИ і продовжать це робити...
Так і у вас же ті самі контрабандні схемки завозу телефонів, нічим не кращі за Цитрусівські. Пригадую як на упячці хтось хвастався своїм бізнесом. Замовляє сотні телефонів по пошті з Китаю, та здає ті телефони під реалізацію  :weep:

Offline jia

• Hero Member
Дозвольте мені не перейматися забаганками бляхерів. Це народ в основному хитрожопий до крайнощів, щось та придумає. Може буде брати кредити в банку і не повертати, як це практикує лідер руху Афро-Євро-Сила. А може бурштин будуть красти. На крайняк в них завжди є варіант красти каналізаційні люки.

Тупість антибляхарів вражає

Замість того, що б купити аналогічне авто що в мене зараз (БМВ 328 96го з перешитим шкіряним слоном, в самкс комплектації, з мотором що не їсть масла, з перебраною всеї ходовою і іншими понтами... 10років у мене і в 22річному віці сильно пчав гнити кузов, все інше ідеальне, зроблене чи обслужене), але свіжіше на 10-15років, я буду літом переварювати пороги та задні крила і кататись на ній ще 2-5 років...

Шикарно поборолись за те що б не бути автозвалищем... між іншим в наступному році середній вік авто в Україні перевалить за 20років

Offline jia

• Hero Member
Так і у вас же ті самі контрабандні схемки завозу телефонів, нічим не кращі за Цитрусівські. Пригадую як на упячці хтось хвастався своїм бізнесом. Замовляє сотні телефонів по пошті з Китаю, та здає ті телефони під реалізацію  :weep:

І що?
Хіба не розумієш, що це закрити реально іменно для бізінесменів, якщо це причина...
Але взяли і закрили ТУПО всім, одночасно забезпечивши надприбутки більш "оптовим" контрабандистам.... а ви і раденькі, що дурненькі

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

Тупість антибляхарів вражає

Замість того, що б купити аналогічне авто що в мене зараз (БМВ 328 96го з перешитим шкіряним слоном, в самкс комплектації, з мотором що не їсть масла, з перебраною всеї ходовою і іншими понтами... 10років у мене і в 22річному віці сильно пчав гнити кузов, все інше ідеальне, зроблене чи обслужене), але свіжіше на 10-15років, я буду літом переварювати пороги та задні крила і кататись на ній ще 2-5 років...

Шикарно поборолись за те що б не бути автозвалищем... між іншим в наступному році середній вік авто в Україні перевалить за 20років
Думаю що ти, вострєнький, все одно не пропадеш  :weep:

Offline jia

• Hero Member
Думаю що ти, вострєнький, все одно не пропадеш  :weep:

Звичайно не пропаду.
Через війну не мав змоги ГАРНО саппортити авто останні 5 років і накопилось проблем
Замінив літом всю задню ходову (24 сайленти і т.д. - ВСЕ СТОЯЛО З ЗАВОДУ), всі задні тормоза, рестарував генератор і стартер (з заводу катались 22роки)
В планах кузовні роботи
Сумарно це 1500долл

Іменно ці 1500долл, на прикладі Грузії були б розподілені простіше
1000 державі за годину розмитення
500 на перше післяпокупне ТО 7ми річної бехи з сухогрузу...

А так продовжуємо катати старі машини... державі ХЄР з маслом перепало

Offline WestNik

• Ветеран форума
Просто свято з цими єбля‘хєрами

Уроди обікрали державу, тобто нас з вами

І срають на Пороха, при якому цих уродів амністували

Offline jia

• Hero Member
Просто свято з цими єбля‘хєрами
Уроди обікрали державу, тобто нас з вами
І срають на Пороха, при якому цих уродів амністували

Уроди нікого не обкрадали
Уроди катали гнилі тази чи деву ануси за 2-5к долл (на рикну ціна на це трахан впала)
Продали їх і сіли в загалом КРАЩІ іномарки
На момент коли вони сідали на ці іномарки, середнє розмитення цих авто було від 10 до 20тіщ долларів (по законам Васадзе що діють 10+ років уже)... біда в тому, що хоть мито і було велике - цих грошей держава не бачила бо закон був введений не для отримування податку, а для ВІДСІЧІ

Тому держава нічого недоотримала бо нічого і не мала

Зараз здадуть мотлох на запчастини і знову сядуть на гнилі тази чи ануси...

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Не розумiю бляхерiв - все iм не подобаеться, все не так, давайте пiв Украiни знову перекриемо та заблокуемо...
https://apostrophe.ua/news/society/accidents/2018-11-25/protest-protiv-novyih-zakonov-evroblyaheryi-nachali-perekryivat-dorogi/147002
 :smilie7:

Offline jia

• Hero Member
Не розумiю бляхерiв - все iм не подобаеться, все не так, давайте пiв Украiни знову перекриемо та заблокуемо...
https://apostrophe.ua/news/society/accidents/2018-11-25/protest-protiv-novyih-zakonov-evroblyaheryi-nachali-perekryivat-dorogi/147002
 :smilie7:

Давай зайдемо з іншого боку.

Европа та євросоюз йдемо туда!!!
Європа відкриває нам свої ринки (взимку єкспортував туди продукцію - Німеція, ніякого мита і акциза! Тільки НДС)... а ми - ЗАКРИВАЄМО... закриваємо нелюдськими акцизами, митами на авто.
Йдемо в європу, але податкове закондаство КРИСИМО У ТАЙОЖНОГО СОЮЗУ і головне оберігаємо тайожний союз від реекспорту шлаку

Не подабається Грузія?
Зробіть як в Польщі, імпорт авто з ЄВРОЗОНИ - 3% мито на авот до 2л, 18% від 2л

Offline RG

• Ветеран форума
...
Ну и на останок - правительство, еще не получив денег с бляхарей, уже "положило" их в ПФ. Не напоминает ли это раздачу реальных премий в Нафтогазе с виртуального пока долга Газпрома?

З хуя лі борг Газпрому віртуальний ?  :smilie11:

Половину вже взагалі отримали.

http://ukrpravda.net/index.php?topic=48773.0

Offline RG

• Ветеран форума

1. Доходи з митниці на танки не йдуть
...

:fp2

Давай ще розкажи, що клята злочинна влада на них жирує, а пенсіонери по піввареничка(с) купують   :weep:

Offline jia

• Hero Member
Давай ще розкажи, що клята злочинна влада на них жирує, а пенсіонери по піввареничка(с) купують   :weep:

Уже два роки як йде експеримент, що всі доходи з митниці йдуть на дороги
« Останнє редагування: Листопада 25, 2018, 02:54:56 14:54 від jia »

Offline RG

• Ветеран форума

Головка болить?
Уже два роки як йде експеримент, що всі доходи з митниці йдуть на дороги

Ага, на купюрах шариковими ручками так і пишуть 'на дороги'   :laugh:

Крім того, виключно на дороги направлені понадпланові доходи, а не всі  https://economics.unian.ua/transport/1534896-eksperiment-z-rozpodilu-ponadplanovih-dohodiv-mitnitsi-napravili-na-dorogi-850-milyoniv.html

Offline jia

• Hero Member
Не розумiю бляхерiв - все iм не подобаеться, все не так, давайте пiв Украiни знову перекриемо та заблокуемо..

І будуть простестувати
Не можна просто так дати безвіз і дивуватись, чому народ не хоче жити по правилам тайожного союзу

Всім топящим за податки
ПОВТОРЮСЬ
1. Ви берхуни бо самі не платите всі податки на 100%
2. Чомусь мовчки купуєте на розетці, хоча розетка один з найбільших уклоністів від податків... податки вона платить умовно, 11місяців по 1500грн за місяць фікса на кожного ФОПа... ФОПів ТИСЯЧІ, ФОП юзають поки він не дійде до ліміту в 1.5ляма, а потім на рік "паркують"... тобто з кожних півтора ляма, бюджет отримаює 1650грн ЄСВ... ВСЕ!!!
І так ТИСЯЧІ ГРОМАДНИХ КОМПАНІЙ

Де ваше ниття про податки?

Offline аспирин

• Hero Member
Если брать во внимание не только бляхарей, то складывается впечатление про негласный заговор Рады и Правительства против Порошенко.
Такой залп непопулярных мер перед выборами никакой томос не спасет.
Вот зачем приспичило минималку поднимать на целых 30%? Цены вверх захотели толкнуть, заставить кого-то сокращать персонал, кого-то закрыться и свалить в Польшу, пенсов почувствовать себя совсем нищими?
В январе некоторые порадуются, а к марту накатит волна отдачи, как раз к выборам.

Кто-нибудь может объяснить, как Вася подстригши Колю за 130 грн, а Коля поменявши кран Васе за 130 вместо вчерашних по 100, станут богаче?
Не, в отчетах Минфина объем оказанных услуг вырастет с 200 до 260 и они радостно отрапортуют, это да. Но кому еще станет хорошо?