Автор Тема: Україна і НАТО  (Прочитано 71105 раз)

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Re: Україна і НАТО
« Reply #240 : Жовтня 20, 2024, 06:37:37 18:37 »
НАТО, хуято, ...
Красти треба менше
Ну тобто якщо в НАТО нарешті визначаться з тим, як діяти у випадку нападу кацапів, й в наступні 5 хвилин після цього приймуть Україну, ви вважатимете що це типу красти стали менше?  :gigi:
Просто ну скільки ж можна вже :) На ваших очах Пороху давали адіялки, а цій пробачте хуйні квартальній, в котрого політична сила складається з корабєльних сосєн та тихеньких ходунів до лісу, так само на ваших очах дають атакамси та Ф16
Й після оцього знов за рибу гроші, типу зв'язок якийсь є між корупційовом та взаємодією з нормальною частиною світу

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #241 : Жовтня 20, 2024, 07:04:46 19:04 »
Коли НАТО прийме Україну, ніяких опаришів тут біля корита не буде  :smilie7:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #242 : Жовтня 20, 2024, 07:27:05 19:27 »
О, дуже цікаво буде почитати ваші розумні думки з цього приводу. Яка саме буде хронологія на вашу думку?
 :lol:

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #243 : Жовтня 20, 2024, 07:29:08 19:29 »
О, дуже цікаво буде почитати ваші розумні думки з цього приводу. Яка саме буде хронологія на вашу думку?
 :lol:

З якою метою цікавитесь ?   :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #244 : Жовтня 20, 2024, 07:36:18 19:36 »
З якою метою цікавитесь ?   :smilie1:
Банально цікаво було б дізнатися про адекватний та реалістичний сценарій, при якому довбаних опаришів зливають до біса, й Україна вступає до НАТО. То що, пан має таку візію?

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #245 : Жовтня 20, 2024, 07:37:42 19:37 »
Справді, я навіть сміятися не буду. Ну, якщо на мою думку ви напишете повну тупізну, я просто подякую за відповідь, й питання закрито :) А якщо напишете не тупізну, то мені буде реально цікаво. Бо особисто я таких сценаріїв щось не бачу

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #246 : Жовтня 20, 2024, 08:01:42 20:01 »
Бльо, та мільйон варіантів є. Ну заставлять мухожукнутись з особистими гарантіями, це найпростіший.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #247 : Жовтня 20, 2024, 08:11:17 20:11 »
Бльо, та мільйон варіантів є. Ну заставлять мухожукнутись з особистими гарантіями, це найпростіший.

Тобто, наприклад, це все має виглядати десь так:
1) Війна от як зараз
2) Обирають Камалу в США
3) Камала таємно (?) надає Зеленському гарантії що США його не чіпатиме (а збирається?.. ну добре, реально не буду в це заглиблюватися) за умови що він влаштовує вибори та звалює
4) Він це робить, в окопах точиться передвиборча дискусія, більшість країни готується обрати, не знаю, якогось зебіла 2.0/немєдвєдчука котрий найголосніше за всіх крикне що війна закінчиться післязавтра й нікого більше не мобілізують ніколи
5) Кацапи якось мабуть теж намагаються використати цю ситуацію
6) Після цього, Камала оголошує що Україну запрошено до НАТО з гарантіями як в Фінляндії на перехідний період, причому робить це абсолютно незалежно від того, кого саме обрали
Правильно? Підкорегуйте будь-ласка в тих місцях, де зовсім не співпало з вашою візією.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #248 : Жовтня 20, 2024, 08:20:36 20:20 »

Правильно? Підкорегуйте будь-ласка в тих місцях, де зовсім не співпало з вашою візією.

Можно я?

Як ти вже заколебала довгими текстами, розпливчатими думками, і зпаплюженими назвами.
 :Vedy_sebe:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #249 : Жовтня 20, 2024, 08:31:56 20:31 »
Має найвеличніший право 'за власним бажанням' ? Має. От він ним і скористається, процедура є. А якісь там пункти - війна, Камала... В даному випадку не матимуть значення.

Все, більше нічого не буду деталізувати, а то ще звинуватять  :smilie5:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #250 : Жовтня 20, 2024, 10:13:14 22:13 »
Можно я?

Як ти вже заколебала довгими текстами, розпливчатими думками, і зпаплюженими назвами.
 :Vedy_sebe:
Ну так кнопочку "ігнорувати" натисніть, й кайфуйте. Проблемс, офіцер?

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #251 : Жовтня 20, 2024, 10:20:59 22:20 »
Має найвеличніший право 'за власним бажанням' ? Має. От він ним і скористається, процедура є. А якісь там пункти - війна, Камала... В даному випадку не матимуть значення.

Все, більше нічого не буду деталізувати, а то ще звинуватять  :smilie5:
Цедзіп. Хто вас в чому звинуватить, й чому вам на це не чхати? :)
Мені, чесно кажучи, здається що "якась там війна" та "якась там Камала" досить серйозно впливають на розклади. Ну хоча б тому, що коли - уявимо - з подібною ідеєю публічно виступить не президент Камала а президент трумп, то ну його нафіг.
Я вже мовчу про те, що ви кілька годин тому мені в гілці про колишнього очільника ЦРУ розповідали, що Україна не пуп Землі, а тут чомусь першою думкою в вас інші країни ганяють опаришей.
Якщо ваша візія всього того справді не враховує, то... ну, мене б це здивувало.
А якщо враховує, але ви чомусь не хочете це напряму написати, бо хтось когось в чомусь звинуватить... то, щиро кажучи, я навіть приблизно не уявляю, про що мова :)

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #252 : Жовтня 20, 2024, 10:25:33 22:25 »
Ніфіга не зрозумів в цій писанині, тому йду спати  :smilie7:

Offline Doctor

• Hero Member
« Reply #253 : Жовтня 21, 2024, 02:26:16 02:26 »
Тобто, наприклад, це все має виглядати десь так:
1) Війна от як зараз
2) Обирають Камалу в США
3) Камала таємно (?) надає Зеленському гарантії що США його не чіпатиме (а збирається?.. ну добре, реально не буду в це заглиблюватися) за умови що він влаштовує вибори та звалює
4) Він це робить, в окопах точиться передвиборча дискусія, більшість країни готується обрати, не знаю, якогось зебіла 2.0/немєдвєдчука котрий найголосніше за всіх крикне що війна закінчиться післязавтра й нікого більше не мобілізують ніколи
5) Кацапи якось мабуть теж намагаються використати цю ситуацію
6) Після цього, Камала оголошує що Україну запрошено до НАТО з гарантіями як в Фінляндії на перехідний період, причому робить це абсолютно незалежно від того, кого саме обрали
отака логіка квартальних єбанатів :smiley16:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #254 : Жовтня 21, 2024, 09:52:43 09:52 »
Ніфіга не зрозумів в цій писанині, тому йду спати  :smilie7:
Та на вас щось така мила "незрозумілість" нападає кожного разу, коли вас про ваші власні думки питають, шо аж любо-дорого дивитися.
І всьо же. Для вас реально не має різниці між тим, що умовно кажучи цей ваш план з копняком+гарантіями найвеличнішому пропонує Камала, і тим, що те саме пропонує трумп?

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #255 : Жовтня 21, 2024, 10:18:08 10:18 »
Чого ти так розхвилювалася за Опариша ?  Чи то Єрмак дав цу моніторити настрої своїм борзописцям ?

О, буду тебе кликати борзописець !  Чи борзопіська, як це в жіночому роді правильно буде ?   :smilie5:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #256 : Жовтня 21, 2024, 10:28:38 10:28 »
Чого ти так розхвилювалася за Опариша ?  Чи то Єрмак дав цу моніторити настрої своїм борзописцям ?

О, буду тебе кликати борзописець !  Чи борзопіська, як це в жіночому роді правильно буде ?   :smilie5:
Але пане, це ви розхвилювалися за опариша. Особисто ви підняли тему опариша. Як завжди.
Мені просто стало цікаво, як ви це бачите. Чому вам важко це обговорювати - щиро не розумію :)

Online div

• Ветеран форума
« Reply #257 : Жовтня 21, 2024, 10:47:32 10:47 »
Але пане, це ви розхвилювалися за опариша. Особисто ви підняли тему опариша. Як завжди. Мені просто стало цікаво, як ви це бачите. Чому вам важко це обговорювати - щиро не розумію :)

Потому что это не прогнозы или факты, а благие пожелания
Человек просто не может смирится с фактом "мудрости" украинского народа. Обговаривать подобное просто невозможно
А вот суровый факт реальности состоит в том что "мудрый народ" и дальше продолжит выбирать подобную хоботню во власть как бы не закончилась война
Альтенатива такому только одна - мы проигрываем и остатки "мудрого народа" уже в статусе "русских" начнут выбирать Путина на энный срок
Вспомните насколько умнее повели себя в 90х поляки и венгры и то, посмотрите кого они сейчас выбрали. Что уж говорить про украинцев
Из всей восточной европы только чехи более менее адекватные хоть и у них были закидоны

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #258 : Жовтня 21, 2024, 10:53:44 10:53 »
https://www.radiosvoboda.org/a/formula-intehratsiyi-ukrayiny-do-nato/33164909.html
Цитувати
Однак, будемо сподіватися, що матимемо справу із консенсусом усіх країн НАТО і національним консенсусом у кожній з них. І ось саміт НАТО урочисто ухвалює відповідне рішення. Чи означає це, що Україна вже стала повноправним членом альянсу і на неї розповсюджується знаменита 5-а стаття?

Ні, не означає. Прапор України біля резиденції НАТО буде піднятий тільки після того, як всі парламенти країн-членів НАТО ратифікують відповідний протокол. Скільки на це буде потрібно часу, зараз не скаже ніхто. Якщо у деяких лідерів буде бажання не заперечувати консенсусу всередині НАТО, але й не нехтувати власними стосунками з Москвою, вони можуть піти шляхом гальмування рішення. Та й навіть без Москви можна уявити собі спроби такого гальмування – скажімо, якщо будуть потрібні якісь поступки від Вашингтону і буде розуміння, що у США зацікавлені у євроатлантичній інтеграції України.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган пішов саме таким шляхом під час прийняття до НАТО Фінляндії і Швеції. Останньою умовою Ердогана для вступу Швеції виявилася поставка його країні винищувачів F-16. Який до цього стосунок мала Швеція? Ніякого, просто Ердоган бажав отримати ці літаки. А зараз турецький президент наголошує, що членство України в НАТО – не ті питання, які потрібно вирішувати поспіхом.
Цитувати
Під час вступу Швеції і Фінляндії такі гарантії були у сильній політичній підтримці з боку країн НАТО, поглиблених військових навчаннях, розширенні присутності Північноатлантичного альянсу в Балтійському морі. Крім того, планувалося посилення співпраці у сфері розвідки та протистояння різним загрозам, у тому числі в кіберпросторі.

Як бачимо, нічого схожого на 5-у статтю – і це при тому, що Швеція і Фінляндія ні з ким на момент приєднання до альянсу не воювали – в цих гарантіях немає, вони, за великим рахунком не сильно відрізняються від тих угод, які Україна вже підписує з окремими державами-членами НАТО. Але навіть наявність таких гарантій заперечувалася. І треба розуміти, що рішення про будь-які гарантії до вступу до НАТО – питання доброї волі Вашингтону і Лондону. За великим рахунком, аналогічні гарантії безпеки можна було б мати і без процесу вступу.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #259 : Жовтня 21, 2024, 12:19:57 12:19 »
Потому что это не прогнозы или факты, а благие пожелания
Человек просто не может смирится с фактом "мудрости" украинского народа. Обговаривать подобное просто невозможно
А вот суровый факт реальности состоит в том что "мудрый народ" и дальше продолжит выбирать подобную хоботню во власть как бы не закончилась война
Альтенатива такому только одна - мы проигрываем и остатки "мудрого народа" уже в статусе "русских" начнут выбирать Путина на энный срок
Вспомните насколько умнее повели себя в 90х поляки и венгры и то, посмотрите кого они сейчас выбрали. Что уж говорить про украинцев
Из всей восточной европы только чехи более менее адекватные хоть и у них были закидоны
Мені до речі реально незрозуміло, як конкретно можна з таким (з нарідною мудрістю :) ) боротися. Ну, типу навіть на рівні фантазій.
Вся поточна система соціяльних комунікацій зроблена з "думкою", що всякі гнійні країни типу кацапів, кхєтаїв та іншої наволочі, просто самі по собі не будуть хитати демократії, й срати в мізки виборцям. Хоча за визначенням це ледь не перше, що треба робити у протистоянні з демократіями.
Що робити у випадку, якщо кацапокхєтайці все ж сруть в мізки виборцям - це невідомо навіть за дизайном. Тобто, якщо в разі конвенційного нападу кацапстану на умовну Норвегію, теоретичне НАТО має теоретично розбомбити русню, то що робити якщо русня проінвестує кілька ярдів щоб тупо винести норвегам мізки аби голоснули за ваньку-квіслінга по пріколу - неясно в принципі. Взагалі.

Online div

• Ветеран форума
« Reply #260 : Жовтня 21, 2024, 01:03:20 13:03 »
Мені до речі реально незрозуміло, як конкретно можна з таким (з нарідною мудрістю :) ) боротися. Ну, типу навіть на рівні фантазій.
Вся поточна система соціяльних комунікацій зроблена з "думкою", що всякі гнійні країни типу кацапів, кхєтаїв та іншої наволочі, просто самі по собі не будуть хитати демократії, й срати в мізки виборцям. Хоча за визначенням це ледь не перше, що треба робити у протистоянні з демократіями.
Що робити у випадку, якщо кацапокхєтайці все ж сруть в мізки виборцям - це невідомо навіть за дизайном. Тобто, якщо в разі конвенційного нападу кацапстану на умовну Норвегію, теоретичне НАТО має теоретично розбомбити русню, то що робити якщо русня проінвестує кілька ярдів щоб тупо винести норвегам мізки аби голоснули за ваньку-квіслінга по пріколу - неясно в принципі. Взагалі.

Угу
Причем это происходит вот прямо в данный момент в Молдове и США
В США Маск тупо раздает деньги за подписи "за Трампа"

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #261 : Жовтня 21, 2024, 02:06:01 14:06 »
Хочу бачити Комашки міністром оборони, а ще краще Верховним головнокомандувачем!
Це буде крутіше, ніж Трамп-24!!!
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #262 : Жовтня 21, 2024, 05:26:35 17:26 »
Хочу бачити Комашки міністром оборони, а ще краще Верховним головнокомандувачем!
Це буде крутіше, ніж Трамп-24!!!
Пан хоча б приблизно про що зараз пожартував?

Online Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #263 : Жовтня 21, 2024, 05:50:26 17:50 »

"Це удар по НАТО": пропаганда РФ зробила "сенсацію" з посмішки Путіна.
21.10.2024, 17:31 • 68 • 0
"Це удар по НАТО": пропаганда РФ зробила "сенсацію" з посмішки Путіна. ВІДЕО

Російські пропагандисти вирішили зробити сенсацію з замітки про посмішку свого диктатора Володимира Путіна.

На це звернули увагу користувачі соцмереж. Йдеться про повідомлення у прокремлівськи налаштованому турецькому виданні DikGazete, в якому стверджувалося, що вираз обличчя Путіна нібито здатен налякати країни НАТО, інформує UAINFO.org з посиланням на NV.
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #264 : Жовтня 21, 2024, 05:55:42 17:55 »
То він розмір своєї цуцюрки показує, і це точно не діаметр.

Online Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #265 : Жовтня 21, 2024, 06:32:32 18:32 »
показав розмір яєць НАТО  :smiley14:
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Online Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #266 : Жовтня 24, 2024, 12:45:41 00:45 »
Politico: Щонайменше п’ять країн чинять опір вступу України до НАТО
ОЛЕНА ІВАШКІВ — ЧЕТВЕР, 24 ЖОВТНЯ 2024, 00:34

Politico: Щонайменше п’ять країн чинять опір вступу України до НАТО
Німеччина і США - не єдині блокувальники запрошення для України до вступу в НАТО. Угорщина, Словаччина, Бельгія, Словенія та Іспанія також чинять опір.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #267 : Жовтня 24, 2024, 01:15:58 01:15 »
Німеччина і США - не єдині блокувальники запрошення для України до вступу в НАТО.
США єдина країна, чиє блокування/сприяття щось реально важить :)

Online Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #268 : Жовтня 25, 2024, 11:50:06 11:50 »
"Країна, яка воює, не може стати членом НАТО" – Шольц про перший пункт плану перемоги Зеленського (Відео) (5.ua) 

Online div

• Ветеран форума
« Reply #269 : Жовтня 25, 2024, 12:01:15 12:01 »
"Країна, яка воює, не може стати членом НАТО" – Шольц про перший пункт плану перемоги Зеленського (Відео) (5.ua)

Единственная проблема та что как пожар так хоть увольняйся