Автор Тема: Зденик, Профілактик, БФ, ШІ і модератор Юкі перетворили форум на лайно.  (Прочитано 1146 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
ЮАР, ну от диви, тобі можна, а чому йому нізя? Чому одних треба банити за хамство, а інших ні?

а ще хуйло каже що треба в українських школах проводити уроки толератеості до кацапів  :fp2

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Я просто нагадаю, що це питання піднімалося тут неодноразово і я вже по ньому прояснила свою позицію і дала рекомендації:

https://ukrpravda.net/index.php?topic=63381.0

Гео мав рацію, хоча він неправильно визначив root causes, причини.

Насправді причини - це токсичність буквально пари-трійки дописувачів, через яких писати тут ніхто не забажає.

Хочете рецепт, як підняти відвідуваність та популярність? кроків всього три.

1) Забаньте ЮАР. Решту токсичних можна більш-менш виховати або мітигувати. ЮАР - чорноморде кацапське матюкливе лайно, старий огидний сексуальний збоченець і пропагандист русськомірної антиукраїнськості.

2) Запустіть сюди клаповухого тросторука Фімочку Ліпецького і виділіть йому окрему тему. Воно встає і лягає із моїм іменем на вустах. Решта - за мною  :smiley25: ХєГерр Мєдвєдка вже тут. Гарантую, що відвідуваність піде як ракета у стратосферу  :hot: Доведено недавнім досвідом, коли останню ітерацію виховного процесу під моїм керівництвом спостерігали сотні осіб з як мінімум чотирьох найвідоміших форумів укрнету  :weep: Тема, кому за 45, тріщала по швах від відвідувачів  :laugh:.

3) А якщо серйозно, то просто забезпечте нарешті можливість спілкуватися у середовищі без огидних кацапських матів і бруду. І до вас потягнуться люди  :smilie9:.

Очевидно, рекомендація 2) does not apply any longer, а брудноротих осіб, які вигризли звідси все живе, трохи більше.  Буланий Бувалий відвалився сам, а маджесті, ЮАР і РГ все ще скачуть.

Коли тут з"явився БФБФ, я йому зразу написала в приват і запросила на наш форум, тому що це було лише питанням часу, що ці троє його загризуть. Так воно і вийшло.

Offline majesty

• Ветеран форума
Бачу, тут знову згадують моє ім"я марно?

Ну ок. Раз так просите ...

,,ти пвдримуєшь публікацію файлів епштейна?

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Тобто він відсидів в бані, і тепер може ображати Чоловіка, який двічі воював захищаючи Україну!?

Образа БФБФ Гео - несправедлива, БФБФ мав за неї отримати бан. На місці Юкі я б відцензурувала пост БФБФ і видалила б цю образу. Але це не вперше, коли на цьому форумі ображають чи бійців ЗСУ, чи родичів загиблих героїв. Коли медвед у своєму списку поганив матір загиблого бійця Люстрацію, у якої теж, як у Гео, загинув на війні єдиний син, ВИ ВСІ МОВЧАЛИ!  :smilie9:

Образи БФБФ і оббріхування, що він ольгінець - несправедливі, є частиною систематичного цькування його групою дописувачів, тому що у нього інші політичні погляди. За ці образи відповідні індивіди повинні бути забанені.

Демарші Гео і завалювання картинками топіків БФБФ -  проти правил цього ресурсу і хостингу, і за це Гео повинен бути забанений.

Я нагадую, що на цьому форумі є правила. Вони не виконуються взагалі. Або ви їх виконуєте, або ви їх переписуєте. Зокрема, в частині, що якщо ти воював в ЗСУ, то тобі дозволяється оббріхувати, ображати та переслідувати інших користувачів. Бо саме це відбувалось і відбувається тут, у тому числі по відношенню до мене. І в частині, що нібито цей форум тільки для порохоботів - такого в правилах нема.

І так, Юкі ще надто добрий по відношенню до декого тут. Був би цей форум в моїх руках, вони б були давно в ніколи.  :smiley14:

А з іншого боку, багато тих яскравих і інтелектуальних дописувачів, що тут в ніколи, були б мною розбанені.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Тому ще Український форум.
Я хамлю мерзенній зелені і ватанам і кацапам, а воно хамить людині, яка двічі за нас усіх воювала, і втратила найдорожче, а може ще і здоров'є.
Відчуваєш різницю?
Як що ні, то дивись те, що я написав вище.

Кому ти це втираєш, старий збоченець? Все життя дописував російською мовою, ізичний в побуті, а значить, не етнічний українець.

Твоя думка не більш значуща чи цінніша, ніж будь-якого іншого дописувача на цьому ресурсі, а те, що ти навішуєш брехливі лейбли на своїх співвітчизників, бо в них інший політичний світогляд, не робить це реальністю.  :smiley14:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
І ще одне, я сьогодні з 9-00 до 17-00 зробив оце:
А воно в цей час срало на форумі.

По-перше, в правилах форуму нема, що тобі дадуть індульгенцію хамити, обзивати і матюкати, бо ти окопних свічок на пенсії наклепав.

По-друге, внесок інших в перемогу може бути набагато більшим, ніж твій (наприклад, на десятки тисяч доларів), так що shut the f**ck up!  :smiley14:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
І ще одне - я сиджу у прифронтовому Запоріжжі, а воно втекло в Австралію.
Теж є різниця.

Про це теж нема в правилах. Напишіть у правилах, що у вас ковбасники - дописувачі третього сорту, тоді і будете щось вимагати.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Думка Вальки нас не дуже цікавить.

100%

Це справа її чоловіка і лікарів.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
100%

Це справа її чоловіка і лікарів.

Ну ось хороша ілюстрація моєї тези.

Наклеп, оббріхування, інсинуація, відвертий бруд і брехня. Я зазвичай пропускаю це від нього, враховуючи його ситуацію.

Але чи має він право на це тільки тому що воював і тому що у нього загинув син?

Ні, звичайно.

Тому міняйте правила і пишіть чорним по білому: у нас повна індульгенція на бруд та чорнуху для бійців АТО! :Prapor2:

Offline medved

• Ветеран форума

Я нагадую

сміявсі(с)

Був би цей форум в моїх руках, вони б були давно в ніколи. .

"Єслі би у бабушкі бил xyй, то она била би дєдушкой"(c)

ПС  а пока что у бабушкі в налічіі только вібратор.  Потому она шіроко ізвєстна в узкіх кругах под погонялом Вібраторівна.
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Я просто нагадаю, що це питання піднімалося тут неодноразово і я вже по ньому прояснила свою позицію і дала рекомендації:

Дехто може спитати, а яке моє собаче діло, нащо я сюди зайшла і нащо я це тут пишу.

Звісно, я не беру тут участі і у мене є свій ресурс, на якому цього всього нема і на якому я особисто - щаслива.

Але у вас альтернатив більше не залишилося. Багато з вас забанені на Єрмачці ФУПі назавжди або надовго, і піти вам більше нікуди.

То замість того, щоб співпрацювати, щоб розробити хоч якусь альтернативу ФУП, ви свідомо і систематично добиваєте цей форум. Вигризаєте все живе, все, що рухається. І навіть не силою аргументів чи переконань, а простим звичайним кондовим кацапським брудом і хамством, ницими негідними зрілих чоловіків методами. :smiley23:

Щоб що? Щоб трійка-п"ятірка тих, хто залишиться на (уже станом на сьогодні) напівпорожньому форумі, нарешті ЗАПАНУВАЛИ над пошматованими та розтерзаними віртуальними трупами ваших "ворогів", ІБО НЄФІГ?

Це ваша endgame??

Then good luck and God bless!

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
сміявсі(с)

До речі, коли чупс на ФУПі намагався продати СУП, я запропонувала йому реальну штуку баксів (хоча ця богадєльня і половини не вартує). В мене на той час вже був свій форум і я планувала його і далі розвивати. А СУП хотіла просто врятувати і передати в добрі руки. Модерування планувала запропонувати Коту.

Але Чупс злякався і звалив. Думаю, це на краще. Бо він би міг взяти бабло, а права адміна не передати.  Несерйозний він для бізнесу.

Цитувати
ПС  а пока что у бабушкі в налічіі только вібратор. 

Рада за твою таку просунуту бабусю, сам їй підбирав?

Цитувати
Потому она шіроко ізвєстна в узкіх кругах под погонялом Вібраторівна.

На відміну від декого, мій чоловік не на Золофті, тому вібратори мені не потрібні. Thank you for your attention to this matter (C).

Offline Geo

• Ветеран форума
сміявсі(с)

ПС  а пока что у бабушкі в налічіі только вібратор.  Потому она шіроко ізвєстна в узкіх кругах под погонялом Вібраторівна.

Це глибоко психічно хвора людина. Тут важкий випадок...Навіть, якщо насправді в неї нема чоловіка, а є вібратор, то це її інтимна справа людини з обмеженими можливостями. Слава Богу, що вона в Канаді мешкає і отримує кваліфіковану медичну допомогу. Я на це сподіваюсь. Вона сама дуже мучиться...і тут нічого не поробиш. Тому їй створили іграшку, щоб вона там цілими днями проводила час, відволікалась від непередбачуваних дій і хоч якось полегшувала життя оточуючим.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Це глибоко психічно хвора людина. Тут важкий випадок...

На себе подивись. Я на людей не накидаюсь, як скажений пес, не пишу про них брехні і наклепів і завжди відповідаю за свої слова.

І так, не поводжу себе як школяр-п"ятикласник, який заспамлює ЧУЖИЙ ресурс і таким чином виказує неповагу не тільки до власників та модераторів, а і до інших учасників.

ПС. Ще і скентувався з притрушеним медведом (одне із авторських погонял якого було Dr. Asperger :smilie5:),  і при цьому розповідає про ЧИЮСЬ психічну ненормальність.  :fp2

Цитувати
Тому їй створили іграшку, щоб вона там цілими днями проводила час, відволікалась від непередбачуваних дій і хоч якось полегшувала життя оточуючим.

Ну що він городить?? WTF, man, ну що це за нереальний треш і кріндж??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Це як "жучки в траках від Авіатора" чи "Сергій Чернівці сидить в німецькій буцегарні".  :fp2 Дорослий зрілий чоловік, а поводить себе як дитина. :smilie2:

Offline Geo

• Ветеран форума
"Темна тріада" в психології:

1. Нарциссизм
2. Макіавеллізм
3. Психопатія

Offline majesty

• Ветеран форума
"у мене є свій ресурс" :fp2
так і я Сер Ві́нстон Леонард Спенсер-Че́рчилль

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

Модерування планувала запропонувати Коту.

Ги!  :hot:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Коли медвед у своєму списку поганив матір загиблого бійця Люстрацію, у якої теж, як у Гео, загинув на війні єдиний син, ВИ ВСІ МОВЧАЛИ!  :smilie9:

Знаєш, не всі ретельно документують і вивчають чужі біографії.
Я про цей факт вперше чую.

А з приводу не Українець, так, я дійсно 64 роки розмовляв російською, як і 99% мешканців Запоріжжя.
Але з твоєї тези виходить що вони усі не Українці?

А куди діти той факт, що моя бабуся розмовляла Українською, співала Українських пісень, і одягала вишиванку на свята?

Ти Валька дурепа!
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Подивився дописи BFBF - в основному один суцільний копі/паст. Ще й купа цього копіпасту з генераторів текстів. Я в принципі згоден що така діяльність лише шкодить форуму особливо якщо усі коменти від себе - це суцільне хамство. Але варто йому дати ще один шанс

Так ти і Хуйлу даси ще один шанс, а вдруг він передумає!

Offline ЮАР

• Ветеран форума
От бачиш, Юкі!
Навіть Ватничек згоден з моєю тезою:

А різниця лише в тому, що я не хочу, щоб форум був лайном, а Профілактика і тебе це влаштовує.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
 Точне визначення, що зараз коїться на форумі:

- нікого ніколи ні за що не банити і перетворити форум на смітник.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Щоб викорінити педерастію, про неї треба весь час нагадувати.

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
Щоб викорінити педерастію, про неї треба весь час нагадувати.

Голодный говорит про еду.

Тот, кому не хватает денег, говорит про деньги.

Кому не хватает секса, говорит про секс.

ЮАР говорит про педерастию.

Ясно, понятно.

Offline majesty

• Ветеран форума
памятаешь Укі як я тобі казав що Кіт працює на кацапів тому що постіно перепощує лінки твіти магівсього гавна? памятажш я тебе просив хоч би лінки від нього банити?

а зараз  виявляєтся що ці  магівські екаунти керувались напряму з москви

но ти лагідний рагуль сперму цього бота і  а значит  кацапів аж заглатував

але ні
вчитися на помилках то но твоє

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Грізний забороняка! :smiley23:

Offline RG

• Ветеран форума
На аналог упячки хочуть перетворити форум. Методи стандартні - втопити в потоці лайна 

Питання - навіщо нам ще одна упячка ?   :smilie11:

Online profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
На аналог упячки хочуть перетворити форум. Методи стандартні - втопити в потоці лайна 

Питання - навіщо нам ще одна упячка ?   :smilie11:

Это все субъективно. Что для одного истина, для другого говно. И наоборот.

Проще надо быть, терпимее. И больше воспитывать себя, а не других.

Offline ЮАР

• Ветеран форума

Проще надо быть, терпимее. И больше воспитывать себя, а не других.

Правильно, а ватанів і других треба знищувати примусили здати заліки з Української мови і історії.

Offline majesty

• Ветеран форума
у мене якраз до профілактикс нема питань :
це не бот
тупо ватник типо хараший русский

не розуміти що кацапська ккльтура це культура сво може тільки вата
доречі Портников назіав пушкенда кучепявим шовінистом :laugh: