Тобто він відсидів в бані, і тепер може ображати Чоловіка, який двічі воював захищаючи Україну!?
Образа БФБФ Гео - несправедлива, БФБФ мав за неї отримати бан. На місці Юкі я б відцензурувала пост БФБФ і видалила б цю образу. Але це не вперше, коли на цьому форумі ображають чи бійців ЗСУ, чи родичів загиблих героїв. Коли медвед у своєму списку поганив матір загиблого бійця Люстрацію, у якої теж, як у Гео, загинув на війні єдиний син, ВИ ВСІ МОВЧАЛИ!

Образи БФБФ і оббріхування, що він ольгінець - несправедливі, є частиною систематичного цькування його групою дописувачів, тому що у нього інші політичні погляди. За ці образи відповідні індивіди повинні бути забанені.
Демарші Гео і завалювання картинками топіків БФБФ - проти правил цього ресурсу і хостингу, і за це Гео повинен бути забанений.
Я нагадую, що на цьому форумі є правила. Вони не виконуються взагалі. Або ви їх виконуєте, або ви їх переписуєте. Зокрема, в частині, що якщо ти воював в ЗСУ, то тобі дозволяється оббріхувати, ображати та переслідувати інших користувачів. Бо саме це відбувалось і відбувається тут, у тому числі по відношенню до мене. І в частині, що нібито цей форум тільки для порохоботів - такого в правилах нема.
І так, Юкі ще надто добрий по відношенню до декого тут. Був би цей форум в моїх руках, вони б були давно в ніколи.

А з іншого боку, багато тих яскравих і інтелектуальних дописувачів, що тут в ніколи, були б мною розбанені.