Прочитав я замітку від Ватничка про витребеньки пана Фікали в Україні.
Будівництво, то ладно, таких багато.
А далі цікавіше.
КШЕ. Фікала для неї купив будинок, як цікаво.
А чим та школа займається,якою керує тупий Мілованов (якому до речі економіка не цікава з його слів)?
А де школа взяла гроші, на виплату нашій прем'єр-міністеки 3 000 000 грн. за той рік?
А тепер довідка:
Київська школа економіки (англ. Kyiv School of Economics, KSE) — приватний вищий навчальний заклад у Києві, заснований фондом Віктора Пінчука, працює за принципом неприбуткової організації.[2]
А чи не міг засновник школи товаришчь Пінчук купити той будинок?
Далі - Там написано "працює за принципом неприбуткової організації"! Где деньгі, Зін???
Вопчем мутна історія.
А далі цікавіше.
Товаришчь Фікала не відомо навіщо (або для кого) скуповує засоби масової інформації, УП, НВ, Мінфін, Фінанси.юа
Ці видання приносять прибутки? Маю величезні сумніви, усі такі засоби дотаційні завжди.
А ще кажуть, що товаришчь Фікала скуповує борги і в подальшому займається колекторською діяльністю.
Мабуть брешуть, але я особисто отримував листа від Дракошки капіталіста, з вимогою заплатити 3000 грн. за борг моєї тітки, яка вже померла і не встигла заплатити 67 грн. за радіоточку, яка пів року не працювала, і була відремонтована вже як її не стало.
Вопчем той ще тіпок товаришчь Фікала, інвестор з фейсом бандюка.