Дві мої гілки на ФУПі безслідно зникли (не в смітник, не перенесено, просто зникли), ну а я традиційно на місяць (хоча я пропанував модеру зробити на три роки).
Коли ви нарешті увіб"єте у свої мізки, що Єрмачка:
1) ПРИВАТНИЙ (!) форум - він не ваша власність, а того, хто платить бабло за його утримування. Це не публічний ресурс, де у вас є якісь права і ви можете щось вимагати.
2) СОРОСЯЧИЙ (!) форум - хто такий Фіала, потрібно розповідати?
ФУП ніколи не був українським. Що його "створив" Гонгадзе, це брехня і красива легенда.
Ось я створила форум - власними ручками і на власні кошти, сама себе навчила за пару тижнів, як працювати на сервері і настроїти ресурс, і так далі.
А Гонгадзе і Притула поїхали в США і там їм "спонсори" - підозрюю, Сорос чи похідні - дали бабло, які ця парочка тупо освоїла. В кращому випадку Гонгадзе був просто проджект-менеджером.
Тобто УП і ФУП із самого початку були на чуже (американське) бабло. Коли на Єрмачці вчергове будуть проганяти ковбасників з "українського" форуму, нагадайте їм про цей факт.
А українців там нема, за невеликими винятками. Та і читати нікого. Одні божевільні дідки-графомани, боти і пара-трійка притрушених.
Ви, замість того, щоб витрачати кілотони гарячих викидів із одного місця з приводу чергового бану на Єрмачці, краще б витрачали енергію на розвиток власного ресурсу як хоч якоїсь альтернативи.
І якщо вас щось там не влаштовує, то нащо ви там пишете? Адже кожна ваша крапка та кома лише робить внесок в ту помийку.