Автор Тема: Мстя моя буде страшною  (Прочитано 710 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline BFBF

• Hero Member
Re: Мстя моя буде страшною
« Reply #30 : Жовтня 06, 2025, 01:18:17 01:18 »
Не хоче, а вже зробили, і не ліквідувати а трохи скоротити  :fp2

Це все вже вирішено давно, проголосовано та прийнято. Зараз же питання в тому чи фінансувати уряд чи ні. Демси вирішили заблокувати фінансування уряду поставивши респам неприйнятний для них ультиматум викреслити скорочення видатків та розбалансувати бюджет

Final numbers are in for Trump budget healthcare increase - they are GRIM:
60 years old and making $75k will see $841/mo increases

Remember when “beautiful” meant sunsets, not a $841 monthly invoice? Trump gift-wrapped health care in gold foil, then stuck the bill to 60-year-olds like a reverse birthday present.

Signed 7/4/25, OBBB slashes Medicaid $1.02 T;
CBO says 11.8 million Americans will lose coverage.
Caps launched 8/1/25 fuel that $841 shock.
Bottom 40% spend 2.9 % of their income while the top 1 % pockets $72k a year on new tax cuts with $114 B siphoned upward.
Meanwhile 759 rural hospitals teeter, 322 near shutdown.

This isn’t reform, it’s extraction.
Congress must pull the plug on OBBB before it pulls it on us.

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #31 : Жовтня 06, 2025, 09:45:49 09:45 »
Міністр закордонних справ Норвегії розповів, що Трамп зателефонував йому і погрозив тарифами, якщо не отримає Нобелівську премію миру.
"Це буде великою образою для США", — сказав Трамп.

Нобелівську премію миру оголосять 10 жовтня.
Нагороди будуть вручені 10 грудня, в річницю смерті Нобеля.
Кожна премія має грошову винагороду в 11 мільйонів шведських крон (майже 1,2 мільйона доларів), а лауреати також отримують медаль з 18-каратного золота та диплом. До трьох лауреатів можуть ділити призові гроші за кожну нагороду.

Трамп одержить облизня
чи
весь мір прогньотся под нас?
https://youtu.be/THwPZNo4dy0

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #32 : Жовтня 06, 2025, 09:49:06 09:49 »
Хер ему на блюде выкатят.
Нобелевский комитет думаю никак не зависит от правительства Норвегии. Да правительству Норвегии повертеть этого дебила на елде будет только в радость

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #33 : Жовтня 06, 2025, 10:36:40 10:36 »
Ну от воно і врегульовується саме собою  :laugh:
Наївшись воуків, мудрий народ обрав дибілів з МАГА

Але ще мудріші Демси чомусь вирішили що вони занадто слабо просували ці воук-ідеї.  :fp2 Більш менш притомних демократів ще завзятіше утискати взялись

Тому надії поки що мало :smilie2:

Мудрий наріт мабуть наївся не стільки воуків, скільки херні, яку йому про них тулили і тулять різні кірки, какери і прочії беннони  :smilie8:

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #34 : Жовтня 07, 2025, 08:38:59 20:38 »
Адміністрація Білого дому все більше стурбована психічним станом президента США Дональда Трампа.
Про наростаючі тривожні симптоми повідомляє відомий американський журналіст і лауреат Пулітцерівської премії Сеймур Херш, посилаючись на свої джерела в оточенні глави Білого дому.

За даними Херша, поворотним моментом стало 71-хвилинне виступ перед вищим військовим командуванням на базі Куантико 30 вересня.
Присутні генерали та чиновники були шоковані ознаками «умовної дезорганізації та нездатності концентруватися на ключових темах».

«Президент, який раніше вмів відчувати настрій аудиторії, більше не здатний “читати зал”, — констатує Херш.

Замість того щоб викласти свої погляди на зовнішню політику, Трамп, немов заїжджена платівка, знову почав перераховувати свої «величезні досягнення», приписавши собі, наприклад, врегулювання семи конфліктів, включаючи давній спір між Індією та Пакистаном.

Приближені до президента люди, пише журналіст, оцінюють такі виступи та постійні повтори як явний знак «наростаючих когнітивних порушень».

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #35 : Жовтня 07, 2025, 08:47:54 20:47 »
Адміністрація Білого дому все більше стурбована психічним станом президента США Дональда Трампа.
Про наростаючі тривожні симптоми повідомляє відомий американський журналіст і лауреат Пулітцерівської премії Сеймур Херш, посилаючись на свої джерела в оточенні глави Білого дому.
...

Ну, для нас це можливо буде й не гірше, ніж є зараз  :smilie5:

Президент США Дональд Трамп заявив 6 жовтня, що він «нібито» («sort of» англійською мовою) ухвалив рішення, чи постачати ракети «Томагавк» Україні. Із висловлювання Трампа наразі неможливо зробити висновок, яким саме було це рішення – позитивним чи негативним для Києва.

«Я думаю, що хочу дізнатися, що вони з ними робитимуть. Куди вони їх надсилатимуть? Гадаю, мені довелося б поставити це питання», – сказав президент США журналістам в Овальному кабінеті Білого дому.
« Останнє редагування: Жовтня 07, 2025, 08:51:01 20:51 від RG »

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #36 : Жовтня 07, 2025, 08:52:32 20:52 »
Як дасть Томагавки, то точно зможе дізнатись. А то ця клята невідомість  :weep:

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #37 : Жовтня 08, 2025, 09:47:49 21:47 »
Президент посилив свою критику в середу на адресу мера Чикаго Брендона Джонсона та демократичного губернатора Дж.Б. Пріцкера, який назвав виклик Національної гвардії «вторгненням Трампа» минулими вихідними.

«Мер Чикаго повинен бути у в'язниці за те, що не захищає офіцерів ICE!
Губернатор Пріцкер також!» – написав Трамп у соціальній мережі Truth Social.
https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/115338509988551290

Пріцкер заявив: «Трамп тепер закликає до арешту обраних представників, які контролюють його владу.
Що ще залишилося на шляху до повномасштабного авторитаризму?»
https://www.reuters.com/

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #38 : Жовтня 08, 2025, 11:25:38 23:25 »
В США из-за шатдауна и нехватки авиадиспетчеров начались массовые задержки рейсов, — CNBC.

В начале недели в Далласе, Чикаго, Мемфисе и Нэшвилле самолёты опаздывали до 2,5 часов, а в калифорнийском аэропорту Бёрбэнк диспетчерская вышка почти шесть часов оставалась без сотрудников.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #39 : Жовтня 09, 2025, 12:05:24 00:05 »
В США из-за шатдауна и нехватки авиадиспетчеров начались массовые задержки рейсов, — CNBC.

В начале недели в Далласе, Чикаго, Мемфисе и Нэшвилле самолёты опаздывали до 2,5 часов, а в калифорнийском аэропорту Бёрбэнк диспетчерская вышка почти шесть часов оставалась без сотрудников.

Літаки сідають та злітають, але менше. Їх перевели на дистанційний диспечерський сервіс

А взагалі це дичина що під час шатдауну не платять зп диспечерам  :fp2

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #40 : Жовтня 10, 2025, 10:45:08 10:45 »
"Норвезький історик та автор книги «Нобель: Велика історія премії миру» Ойвінд Стенерсен заявив, що зараз в Осло панує певна нервозність, оскільки неясно, як буде реагувати Трамп.

Лауреат Нобелівської премії миру буде оголошений 10 жовтня, на неї претендують 338 номінантів.

Трамп і раніше намагався чинити тиск на Норвезький Нобелівський комітет — орган з п’яти осіб, який присуджує премію, зазначає The Telegraph. Зокрема, він стверджував, що «вирішив» шість воєн, підкреслюючи, що для США буде образою, якщо він не отримає нагороду.

Нобелівський комітет незалежний від норвезького уряду."

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #41 : Жовтня 10, 2025, 01:32:47 13:32 »
Трамп пролетів мимо корита
Нобеля за мир одержала венесуелка María Corina Machado - за «сміливого та відданого чемпіона миру», який «зберігає вогонь демократії під час зростаючої темряви».
https://www.theguardian.com/world/2025/oct/10/venezuelan-politician-maria-corina-machado-wins-nobel-peace-prize

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #42 : Жовтня 11, 2025, 01:09:56 01:09 »
Щойно стало відомо, що Китай зайняв надзвичайно агресивну позицію щодо торгівлі, надіславши світу вкрай ворожого листа, в якому зазначалося, що з 1 листопада 2025 року вони збираються запровадити широкомасштабний експортний контроль практично на кожен продукт, який вони виробляють, а деякі навіть не виробляються ними.
Це стосується ВСІХ країн без винятку і, очевидно, було планом, розробленим ними багато років тому.
Це абсолютно нечувано в міжнародній торгівлі та є моральним ганьбою у стосунках з іншими країнами.

Виходячи з того факту, що Китай зайняв цю безпрецедентну позицію, і виступаючи лише від імені США, а не інших країн, яким загрожували аналогічні загрози, починаючи з 1 листопада 2025 року (або раніше, залежно від будь-яких подальших дій чи змін, вжитих Китаєм), Сполучені Штати Америки запровадять тариф у розмірі 100% на Китай, понад будь-який тариф, який вони сплачують наразі.
Також 1 листопада ми запровадимо експортний контроль на все критично важливе програмне забезпечення.

https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/115351840469973590
Також Трамп відмінив заплановану зустріч з тов Ші на саміті APEC
Ринки впали на 4,5% після години торгів.
Біткойн впав на 11% за 24 години.

Золото і срібло... обидва наближаються до історичних максимумів.

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #43 : Жовтня 11, 2025, 02:43:25 02:43 »
Шатдаун буде продовжуватись, поки Конгрес не підтвердить Обамакейр
Те шо пропонує Трамп - капут для американців
Так каже трампіздка конгресменка Marjorie Taylor Green:

Я не була у Конгресі, коли почалася вся ця нісенітниця з Obamacare та «Законом про доступну медичну допомогу».
Я прийшла сюди у 2021 році.
Власне кажучи, ACA (Affordable Care Act) зробив медичне страхування НЕДОСТУПНИМ для моєї родини після його прийняття, а страхові внески стрімко зросли, перевищуючи наші внески за житло.
Скажімо так, якомога люб'язніше, я не фанат.
Але я збираюся піти проти всіх у цьому питанні, тому що, коли цього року закінчиться термін дії податкових пільг, страхові внески моїх дорослих дітей на 2026 рік ПОДВOЯТЬСЯ, як і всіх чудових сімей та працьовитих людей у ​​моєму окрузі.
Ні, я не підлаштовуюся під лінію партії в цьому питанні і не граю в ігри на лояльність.
Я республіканець і не голосуватиму за те, щоб нелегальні іммігранти мали будь-яку медичну допомогу чи пільги, що фінансуються платниками податків.
Я ТІЛЬКИ ДЛЯ АМЕРИКИ!!!
Я прокладаю собі власний шлях.
І мене абсолютно обурює, що страхові внески на медичне страхування ПОДВOЯТЬСЯ, якщо цього року закінчиться термін дії податкових пільг.
Крім того, я вважаю, що медичне страхування та будь-яке страхування загалом – це шахрайство, просто будьте відверті!
Жоден республіканець у керівництві не обговорював це з нами і не запропонував нам план, як допомогти американцям впоратися з ПОДВOЄНИМИ страховими внесками!!!
Наша країна надіслала 30 мільярдів доларів Ізраїлю лише у 2024 році, вбивши незліченну кількість невинних дітей.
До речі, я проголосував ПРОТИ всіх цих убивств!

Все, що робить наша країна, це фінансує іноземні країни та іноземні війни, і ніколи нічого не робить, щоб допомогти американському народу!!!
Це абсолютно ганебно, огидно та зрадливо, що наші закони та політика настільки обманюють американський народ, що уряд зараз зупиняється, борючись через такі елементарні питання, як це.
Знову ж таки, НІЯКОГО ФІНАНСУВАННЯ ДЛЯ НЕЗАКОННИХ ІМІГІВ І БУДЬ-ЯКИХ ПІЛЬГ ДЛЯ НИХ НЕ НАДАЄТЬСЯ, АЛЕ МИ ПОВИННІ ЩОСЬ ЗРОБИТИ З АБСОЛЮТНО БЕЗУМНОЮ ВАРТІСТЮ СТРАХУВАННЯ ДЛЯ АМЕРИКАНЦІВ.

Ви недостатньо НЕНАВИДИТЕ свій уряд.
Цього тижня я тут, у Вашингтоні, округ Колумбія, щоб зустрітися з усіма, хто живе ТІЛЬКИ АМЕРИКАНСЬКОЮ РЕСПУБЛІКОЮ, і працюватиму зі мною над планом ТІЛЬКИ ДЛЯ АМЕРИКАНЦІВ!!!

https://x.com/RepMTG/status/1975337063697555652

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #44 : Жовтня 11, 2025, 08:25:58 08:25 »
Эта  дура не понимает что ее страховка была дешовой именно потому что США финансировали безопасность по всему миру и начала дорожать именно потому что они начали съезжать с этой темы.
Так что пусть готовит кошелек к исполнению своих желаний

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #45 : Жовтня 11, 2025, 08:28:29 08:28 »
Щойно стало відомо, що Китай зайняв надзвичайно агресивну позицію щодо торгівлі, надіславши світу вкрай ворожого листа, в якому зазначалося, що з 1 листопада 2025 року вони збираються запровадити широкомасштабний експортний контроль практично на кожен продукт, який вони виробляють, а деякі навіть не виробляються ними.

Как можно контролировать экспорт продуктов не производящихся в твоей стране?  :smilie11:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #46 : Жовтня 11, 2025, 08:44:59 08:44 »
Как можно контролировать экспорт продуктов не производящихся в твоей стране?  :smilie11:

Ну якщо виробництво залежить від китаю, то можна

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #47 : Жовтня 11, 2025, 10:03:29 10:03 »
Ну якщо виробництво залежить від китаю, то можна

Я понимаю про комплектующие, но речь идет о бюрократической процедуре
Так можно контролировать производство, и то временно, но не экспорт
Яркий пример попытка контроля кацапами чужих экономик через экспортный контроль нефти и газа - полный провал

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #48 : Жовтня 11, 2025, 10:05:40 10:05 »
Хотя понял. Возможно речь идет о чем то типа того что на рынке оружия есть
Когда продавая комплектующие продавец получает гарантии использования их только по согласованному применению
Да они здохнут под ворохом бумаг

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #49 : Жовтня 11, 2025, 10:39:55 10:39 »

Китай - контролює світовий ринок рідкоземельних металів
Ти виробляєш якусь продукцію з їх застосуванням
Китай тобе їх не дає - от і весь контроль
А тема як раз про рідкоземельні метали

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #50 : Жовтня 13, 2025, 06:21:36 06:21 »
Marjorie Taylor Greene про "Золоту еру" Дональда Трампа

"Ціни зовсім не знизилися.
Ринок праці надзвичайно складний.
Заробітні плати не зросли.
Вартість медичного страхування зростає.
Вартість страхування житла зростає.
Оренда зростає.
Молоді люди не мають жодної надії купити житло."

"Чи допомогли з банківськіми  рахунками звичайних людей?
Ні, цього не сталося, і це повинно бути в центрі уваги — не варто зосереджуватися на допомозі вашим крипто-донорам."

"Я була у Капітолії, і є дві речі, які я не змогла знайти цього тижня:
Я не змогла знайти файли Епштейна і також не змогла знайти республіканський план для виправлення абсолютно зруйнованої індустрії медичного страхування."

https://x.com/OfTheBraveUSA/status/1977046414187270627

https://x.com/RepMTG/status/1977183743950377084