Шатдаун буде продовжуватись, поки Конгрес не підтвердить Обамакейр
Те шо пропонує Трамп - капут для американців
Так каже трампіздка конгресменка Marjorie Taylor Green:
Я не була у Конгресі, коли почалася вся ця нісенітниця з Obamacare та «Законом про доступну медичну допомогу».
Я прийшла сюди у 2021 році.
Власне кажучи, ACA (Affordable Care Act) зробив медичне страхування НЕДОСТУПНИМ для моєї родини після його прийняття, а страхові внески стрімко зросли, перевищуючи наші внески за житло.
Скажімо так, якомога люб'язніше, я не фанат.
Але я збираюся піти проти всіх у цьому питанні, тому що, коли цього року закінчиться термін дії податкових пільг,
страхові внески моїх дорослих дітей на 2026 рік ПОДВOЯТЬСЯ, як і всіх чудових сімей та працьовитих людей у моєму окрузі.
Ні, я не підлаштовуюся під лінію партії в цьому питанні і не граю в ігри на лояльність.
Я республіканець і не голосуватиму за те, щоб нелегальні іммігранти мали будь-яку медичну допомогу чи пільги, що фінансуються платниками податків.
Я ТІЛЬКИ ДЛЯ АМЕРИКИ!!!
Я прокладаю собі власний шлях.
І мене абсолютно обурює, що страхові внески на медичне страхування ПОДВOЯТЬСЯ, якщо цього року закінчиться термін дії податкових пільг.
Крім того, я вважаю, що медичне страхування та
будь-яке страхування загалом – це шахрайство, просто будьте відверті!
Жоден республіканець у керівництві не обговорював це з нами і не запропонував нам план, як допомогти американцям впоратися з ПОДВOЄНИМИ страховими внесками!!!
Наша країна надіслала
30 мільярдів доларів Ізраїлю лише у 2024 році, вбивши незліченну кількість невинних дітей.
До речі, я проголосував ПРОТИ всіх цих убивств!
Все, що робить наша країна, це фінансує іноземні країни та іноземні війни, і ніколи нічого не робить, щоб допомогти американському народу!!!
Це абсолютно ганебно, огидно та зрадливо, що наші закони та політика настільки обманюють американський народ, що уряд зараз зупиняється, борючись через такі елементарні питання, як це.
Знову ж таки, НІЯКОГО ФІНАНСУВАННЯ ДЛЯ НЕЗАКОННИХ ІМІГІВ І БУДЬ-ЯКИХ ПІЛЬГ ДЛЯ НИХ НЕ НАДАЄТЬСЯ, АЛЕ МИ ПОВИННІ ЩОСЬ ЗРОБИТИ З АБСОЛЮТНО БЕЗУМНОЮ ВАРТІСТЮ СТРАХУВАННЯ ДЛЯ АМЕРИКАНЦІВ.
Ви недостатньо НЕНАВИДИТЕ свій уряд.
Цього тижня я тут, у Вашингтоні, округ Колумбія, щоб зустрітися з усіма, хто живе ТІЛЬКИ АМЕРИКАНСЬКОЮ РЕСПУБЛІКОЮ, і працюватиму зі мною над планом ТІЛЬКИ ДЛЯ АМЕРИКАНЦІВ!!!
https://x.com/RepMTG/status/1975337063697555652