Ні не пам'ятаю.
Давай посилання.
Лови!
Подивись перші 10 секунд "АТО повинно тривати години" Це було сказано 25.05.2014 року
Лови ще:
https://www.unian.ua/politics/1023126-poroshenko-ya-prezident-miru-a-ne-viyni.htmlПравда, це було сказано в грудні 2014, коли війна тривала вже півроку без зупинки, Крим анексований, щоночі обстріли на лінії розмежування не припинялись.
І при цьому він заявляв, що він Президент миру, а не війни.
Я ніде не знайшов посилання, на цю саму його фразу і в червні 2014 року.
Але ця фраза точно була. Гіркін тоді захоплював північ Дон. області, а Лавров надзвонював в Київ, на Банкову і постійно нав"язував "перимир'я"
................
Хоча з 01.07. 2014 року всі перимир'я були закінчені, війна пішла повністю і призупинилась аж після подій в Іловайську 23.08.2014 року
Петя "порозумнішав" тільки з 01.07.2014 року. А до цього було АТО має тривати години ( сказане 26.05.2014 р. ще до Дня презид. виборів).
.................................
Фраза " АТО триватиме години" свідчила, про не розуміння політичної ситуації Порошенком і не розуміння сутності Росії.
І Юліна фраза сказана в кінці лютого 2014, на військовій нараді в Турчинова "Жоден танк не повинен виїхати з казарми" свідчила про теж саме.
Тільки Юля, за пару днів до цього, вийшла з тюрми, де сиділа 2 з половиною роки, а от Поршенко був на волі і до цього ще й був в команді Хама, встигши декілька місяців попрацювати Міністром економіки в Уряді Азарова. Однак, під люстрацію чомусь не потрапив. А чому?