Автор Тема: Чечоткін, зять Макаки  (Прочитано 1305 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Чечоткін, зять Макаки
« : Серпня 31, 2025, 02:09:12 14:09 »
 :love:

Offline RG

• Ветеран форума
Re: Чечоткін, зять Макаки
« Reply #1 : Серпня 31, 2025, 03:11:07 15:11 »
Макакій, чого мовчиш ?  :smilie7:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #2 : Серпня 31, 2025, 03:41:07 15:41 »
Макакій, чого мовчиш ?  :smilie7:

щас росквже що його лід украхнський трактррист

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #3 : Серпня 31, 2025, 04:55:18 16:55 »
RiGайло, а чого це ти сьогодні такий збуджений?
Хто тобі на праве яйце наступив? :smilie5:
Може той же Чечоткін? :gigi:

Ти сам зять макаки,точніше її вірний холуй.
Ось скоро приїде з рідного Чикаго, тоді й лизнеш.
Тільки потім тиждень на форум не приходь, бо від тебе тхнутиме. Та від тебе й так завжди тхне.
« Останнє редагування: Серпня 31, 2025, 05:11:05 17:11 від Бумеранг »

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #4 : Серпня 31, 2025, 05:12:41 17:12 »
От невезуха в бумеранга. З макакою й так біда зовсім, а тепер ще й зять.
Скоро й онуки макакіни підтягнуться. А ти відбріхуйся, відбріхуйся.  :lol:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #5 : Серпня 31, 2025, 06:27:49 18:27 »
чічоткін це кацапське чи капельманське прізвище?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #6 : Серпня 31, 2025, 06:55:55 18:55 »
Макакій зараз віршика видасть на кац.мові :lol:

Стара вафельниця - дуже влучно про капітельманшу-тєлєгіну :laugh:
« Останнє редагування: Серпня 31, 2025, 07:31:55 19:31 від Capitain Cubs »
Mocsia delenda est

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #7 : Серпня 31, 2025, 07:09:22 19:09 »
От невезуха в бумеранга. З макакою й так біда зовсім, а тепер ще й зять.
Скоро й онуки макакіни підтягнуться. А ти відбріхуйся, відбріхуйся.  :lol:

Та ему не привыкать
Профи йопта!

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #8 : Серпня 31, 2025, 10:11:45 22:11 »
Збіговисько йобнутих порохобздотів   :laugh:

РиГайло вийде на форум, РиГне і тут же збігаються інші його "брати й сестри" і вже не РиГають, а просто пердять як свині в свинарнику   :smilie5:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #9 : Серпня 31, 2025, 10:14:51 22:14 »
Макакій, ти якийсь нервовий. Щось сталось ?  :smilie8:

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #10 : Вересня 01, 2025, 12:34:00 12:34 »
Ну очевидний же фейк. З лівого каналу, з клікбейтним заголовком. Бляха, ну ви ж в інтернеті. Де є вся інформація і вона перевіряється за секунди. І одразу видно що ні на сайті чи соцмережах НАБУ, ні на жодному поважному інфоресурсі нічого подібного немає. Тільки на парі таких же помийок.

Хлопці, а ви тут гранично здеградували і маргіналізувались. Уже ледь не до рівня зебіло-юльків. Нуль критичного мислення. І це є сумно.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #11 : Вересня 01, 2025, 02:48:00 14:48 »
Нічого не перевіряв, просто побачив відос. Пиздець, бля, Чічоткін нє віноват   :weep:

А що, НАБУ по кожному підарасу, що прокрався, офіційно звітує на сайті ? Не знав  :smilie8:

Але враховуючи бекграунд пацієнта, поки не буде доведено, що він не пиздив бабло, нічого не їбе  :smilie7:

Ну ось зі старого. Чи там теж все фейк ?  :smilie8:

Сім'я Тимошенко заробляла на тендерах для армії: з'явилося ім'я бізнесмена, який причетний до схеми

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #12 : Вересня 01, 2025, 04:11:05 16:11 »
Бумеранг дуже цілеспрямований та навіть можна сказати страшне слово по своїй силі Детермінований дописувач форуму.
Не відступає ні на мікрон від головного завдання, Стратегічного завдання.
І визнаю що йому це вдається.
А саме.
Кожним своїм дописом доводити та стверджувати, що він умолішонне дике і варварське сущіство, закодоване на смерть.
Як люди кажуть "йому пороблено"
І як годиться в таких важких клінічних випадках жодна логіка, здоровий глузд, факти, дружня психологічна допомога не працюють. Точно так як колись в Білому Братстві. Коли аферистка з Донецьку з поплічником Кривоноговим закодували дурнів що вона Марія Деві Христос. І тисячі ментально слабких людей пішли за ними. Хворих людей, які стали небезпечними.
Ось так точно всі симптоми ми бачимо у нашого слабкого та нещасного брата Бумеранга. Це біда панове.
Я бачу як ми його втрачаємо вже фізично, ментально він втрачений давно.
І не можемо йому допомогти.
Спостерігати ці конвульсії приреченого це просто пекельні борошна.
То ж остання надія на Бога.
Знімемо руки догори та попросимо Всемилостивого та Всемогутнього,
Спаси і сохрани душу раба твого Бумеранга, дай йому сили вилізти з цього писдеця !
Амінь.
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #13 : Вересня 02, 2025, 08:35:28 08:35 »
Ну очевидний же фейк.
Кому очевидний?
Чому очевидний?
Нє пойман - нє вор? (улюблена кацапська приказка)

Юльки - кацапські мразі. Всі. Без виключення. Під кого б вони не косили. А косить вони люблять. Добре, що в них не виходить, бо рукожопи, як всі кацапи.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #14 : Вересня 02, 2025, 11:29:42 23:29 »
Бумеранг дуже цілеспрямований та навіть можна сказати страшне слово по своїй силі Детермінований дописувач форуму.
Не відступає ні на мікрон від головного завдання, Стратегічного завдання.
І визнаю що йому це вдається.
А саме.
Кожним своїм дописом доводити та стверджувати, що він умолішонне дике і варварське сущіство, закодоване на смерть.
Як люди кажуть "йому пороблено"
І як годиться в таких важких клінічних випадках жодна логіка, здоровий глузд, факти, дружня психологічна допомога не працюють. Точно так як колись в Білому Братстві. Коли аферистка з Донецьку з поплічником Кривоноговим закодували дурнів що вона Марія Деві Христос. І тисячі ментально слабких людей пішли за ними. Хворих людей, які стали небезпечними.
Ось так точно всі симптоми ми бачимо у нашого слабкого та нещасного брата Бумеранга. Це біда панове.
Я бачу як ми його втрачаємо вже фізично, ментально він втрачений давно.
І не можемо йому допомогти.
Спостерігати ці конвульсії приреченого це просто пекельні борошна.
То ж остання надія на Бога.
Знімемо руки догори та попросимо Всемилостивого та Всемогутнього,
Спаси і сохрани душу раба твого Бумеранга, дай йому сили вилізти з цього писдеця !
Амінь.

В мене просто добра пам"ять про політику і політиків, про події і їх наслідки починаючи ще кінця 80-х років.
І пам"ять про людей які були тоді і є зараз.
Хочете знати які люди будуть далі - подивіться на Крим, Луганськ, Мелітополь, Бердянськ

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #15 : Вересня 02, 2025, 11:37:39 23:37 »
Кому очевидний?
Чому очевидний?
Нє пойман - нє вор? (улюблена кацапська приказка)

Юльки - кацапські мразі. Всі. Без виключення. Під кого б вони не косили. А косить вони люблять. Добре, що в них не виходить, бо рукожопи, як всі кацапи.

Прихильники інших політ.сил крім Порошенківської партії, вони хто? Теж мразі?
Про слуг народу я скажу так: вони такі само, як і хуйло, як Лавров і решта кремлівського істеблішменту.

Якщо ти  не назвеш мраззю ще й Ющенка, то особисто ти справжня мразь. Через таких як ти в нас триває війна і 20% території країни втрачено.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #16 : Вересня 03, 2025, 12:53:27 00:53 »
Про слуг народу я скажу так: вони такі само, як і хуйло, як Лавров і решта кремлівського істеблішменту.

Якщо ти  не назвеш мраззю ще й Ющенка, то особисто ти справжня мразь. Через таких як ти в нас триває війна і 20% території країни втрачено.

так
ні один танк не має вийти  з вгарів
треба здати 100% за кресло кагановіча

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #17 : Вересня 03, 2025, 01:32:49 13:32 »
так
ні один танк не має вийти  з вгарів
треба здати 100% за кресло кагановіча
Пам'ятаєш, травень 2014 року, кандидат в Президенти Порошенко заявляє : АТО повинно тривати 2-3 години!
Пам'ятаєш?
А в червні 2014, вже пройшовши інаугурацію, коли Гіркін вже захопив майже всю Донецьку обл., постійно об'являлись перемир'я, Петя в одному інтерв'ю заявляє: "Я не Президент війни, я Президент миру!"
Пам'ятаєш?
Через 2 місяці відбулися відомі події в Іловайську.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #18 : Вересня 03, 2025, 01:41:47 13:41 »
"Я не Президент війни, я Президент миру!"
Пам'ятаєш?

Ні не пам'ятаю.
Давай посилання.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #19 : Вересня 03, 2025, 03:46:23 15:46 »

Чому саме Ющенко, а не його прихильники? Я ж про юльків писала, а не про макаку. ))
Питання, звичайно, риторичне. Ти ж юльок, тож про логіку можна не питати.
Юльки за інерцію продовжують ненавидіти найменш поганого реально українського Президента.

От скажи. Макаку за які тільки гріхи не ловили. Проблеми з законом, з чоловіками, активно-агресивне просування кацапських інтересів, брехня і популізм. І, нарешті, не здатність (чи навмисне не бажання, тут одно з двох)  таки стати Президентом, що напевне дуже розчаровує її недалеких виборців.

Чому саме Ющенко - головний ворог? Тому, що довірився і панькався з макакою? Вона таких не любить? Їй треба пожошшчє? Щоб трахнув, або хоч в тюрму посадив?  :laugh:
Першого зятя не Ющенко в могилу звів?  Що там в методичках у вас?   :laugh: 

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #20 : Вересня 03, 2025, 03:53:36 15:53 »
Пам'ятаєш, травень 2014 року, кандидат в Президенти Порошенко заявляє : АТО повинно тривати 2-3 години!
Пам'ятаєш?
А в червні 2014, вже пройшовши інаугурацію, коли Гіркін вже захопив майже всю Донецьку обл., постійно об'являлись перемир'я, Петя в одному інтерв'ю заявляє: "Я не Президент війни, я Президент миру!"
Пам'ятаєш?
Через 2 місяці відбулися відомі події в Іловайську.

я памьятаю як товстожопа кацапсьскакапельманськс  пісда хіхіікала с кцйлом коли трй називав українського Президента хануріком

а ти рагуль який постійно цю пісду вилізуешь
я,не вірю що ти українець

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #21 : Вересня 03, 2025, 03:57:16 15:57 »
але маю комплімент бумерангу
уся юлькашня перебігла к опаришу
а він ні

тому я на 100% знаю що бумеранг повьязан з косатрй чи то баблом, чи то кумівством

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #22 : Вересня 03, 2025, 08:45:27 20:45 »
Ні не пам'ятаю.
Давай посилання.

Лови!

Подивись перші 10 секунд "АТО повинно тривати години"  Це було сказано 25.05.2014 року

Лови ще:

https://www.unian.ua/politics/1023126-poroshenko-ya-prezident-miru-a-ne-viyni.html

Правда, це було сказано в грудні 2014, коли війна тривала вже півроку без зупинки, Крим анексований, щоночі обстріли на лінії розмежування не припинялись.
І при цьому він заявляв, що він Президент миру, а не війни.

Я ніде не знайшов посилання, на цю саму його фразу і в червні 2014 року.
Але ця фраза точно була. Гіркін тоді захоплював північ Дон. області, а Лавров надзвонював в Київ, на Банкову і постійно нав"язував "перимир'я"
................
Хоча з 01.07. 2014 року всі перимир'я були закінчені, війна пішла повністю і призупинилась аж після подій в Іловайську 23.08.2014 року
Петя "порозумнішав" тільки з 01.07.2014 року. А до цього було АТО має тривати години ( сказане 26.05.2014 р. ще до Дня презид. виборів).
.................................
Фраза " АТО триватиме години" свідчила, про не розуміння політичної ситуації Порошенком і не розуміння сутності Росії.
І Юліна фраза сказана в кінці лютого 2014, на військовій нараді в Турчинова "Жоден танк не повинен виїхати з казарми" свідчила про теж саме.

Тільки Юля, за пару днів до цього, вийшла з тюрми, де сиділа 2 з половиною роки, а от Поршенко був на волі і до цього ще й був в команді Хама, встигши декілька місяців попрацювати Міністром економіки в Уряді Азарова. Однак, під люстрацію чомусь не потрапив. А чому?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #23 : Вересня 03, 2025, 09:00:12 21:00 »
Чому саме Ющенко, а не його прихильники? Я ж про юльків писала, а не про макаку. ))
Питання, звичайно, риторичне. Ти ж юльок, тож про логіку можна не питати.
Юльки за інерцію продовжують ненавидіти найменш поганого реально українського Президента.

От скажи. Макаку за які тільки гріхи не ловили. Проблеми з законом, з чоловіками, активно-агресивне просування кацапських інтересів, брехня і популізм. І, нарешті, не здатність (чи навмисне не бажання, тут одно з двох)  таки стати Президентом, що напевне дуже розчаровує її недалеких виборців.

Чому саме Ющенко - головний ворог? Тому, що довірився і панькався з макакою? Вона таких не любить? Їй треба пожошшчє? Щоб трахнув, або хоч в тюрму посадив?  :laugh:
Першого зятя не Ющенко в могилу звів?  Що там в методичках у вас?   :laugh:

Це треба зновувсе  переповідати починаючи з кінця 1990 років. Хто що казав і хто що робив. Я вже не хочу.

Тільки ще раз єдине повторю: Найбільша Юліна політична помилка, це енергійна й дієва участь в Помаранчевому Майдані 2004.
Якби не її участь, Ющенконіколи не став би Президентом.
 Але ж тоді сепарація південно східниї регіонів могла б початися в 2005 році. Тобто, в 2005 році почався б розпад України.
Хуйло Крим анексував би ще 2005-му.
................................
В тебе повне не розуміння сутності України. Для тебе України за Збручем практично не існує.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #24 : Вересня 03, 2025, 09:11:23 21:11 »
Макакій, ти не заіпався тут дрочити на косату потвору ?   :fp2

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #25 : Вересня 04, 2025, 08:05:31 08:05 »
Найбільша Юліна політична помилка, це енергійна й дієва участь в Помаранчевому Майдані 2004.
Якби ...
Нагадало Хуйла з його соплями про розпад Союзу РСР.
То не помилка. Просто макака - рукожоп, як всі кацапи.  Їй треба було варити чоловіку щі, а не керувати Світом.  :laugh:

Якби ...
а це відмазка всіх рукожопів

В тебе повне не розуміння сутності України. Для тебе України за Збручем практично не існує.

Я в Києві все життя. Який в сраку Збруч? Кацапи вештаються під ногами і за Збручем, і до Збруча, і в Києві, і по всій Україні.

Але ЯК би макаки не намагались пародіювати людей - нічого не вийде. То вкраде за звичкою, то хіхікне невчасно.
Ти сам хто? Вірменин? Єврей? Кацап?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #26 : Вересня 04, 2025, 11:38:23 11:38 »
Нагадало Хуйла з його соплями про розпад Союзу РСР.
То не помилка. Просто макака - рукожоп, як всі кацапи.  Їй треба було варити чоловіку щі, а не керувати Світом.  :laugh:
а це відмазка всіх рукожопів

Я в Києві все життя. Який в сраку Збруч? Кацапи вештаються під ногами і за Збручем, і до Збруча, і в Києві, і по всій Україні.

Але ЯК би макаки не намагались пародіювати людей - нічого не вийде. То вкраде за звичкою, то хіхікне невчасно.
Ти сам хто? Вірменин? Єврей? Кацап?

Українець, на відміну від тебе й від багатьох форумчан. Ти в Києві? Ти ж колись тут чи на ФУПі писала, що ти у Львові. То де ти насправді?

Україна За 34 роки так і не породила нормальних управлінців загальнодержавного масштабу, кращих ніж Ю.Тимошенко чи Павло Лазаренко.
Всі інші - або нікчеми, підлота й боягузи, як Ющенко. Або люблять гроші й недостатньо хоробрі. Бо гроші люблять більше ніж владу. Загалом - до загальнодержавного рівня не дотягують, як Порошенко. Хоча щось трохи можуть, але це не є достатній рівень для управлінців. Успішний менеджер кількох кондитерських підприємств це добре, але це ще не все, це не той рівень.

А на інших вищих держ. управлінцях навіть проби ставить ніде. Або придурки, або пристосуванці, або кримінальники, або самозакохані самодури ( як Кучма).
А далі вже пішли просто клоуни в управлінні. Але красти з держ.бюджету навчились швидко.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #27 : Вересня 04, 2025, 12:12:50 12:12 »
Ти справді хочеш нас переконати у святості Макаки?
Це не можливо.
І чим більше тут твоєї агітації, тим в огиднішому світі виглядає Тимошенка. :smiley23:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #28 : Вересня 04, 2025, 02:55:14 14:55 »
Ти справді хочеш нас переконати у святості Макаки?
Це не можливо.
І чим більше тут твоєї агітації, тим в огиднішому світі виглядає Тимошенка. :smiley23:

Я ні  в чому вас не хочу переконати і вже давно. Але ж цю тему відкрив не я, а твій дружбан Єгорка РиГайло.

Ні про що не думай і нічого не аналізуй, любуйся щоденними обстрілами майже всіх регіонів.
І ще любуйся переговорами Трамп-Хуйло, в той час як нас щодня знищують.
Сподівайся на вступ в Євросоюз і в НАТО.

ЗІ: Ось тільки що в Києві знову об'явлена тривога.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #29 : Вересня 04, 2025, 03:18:28 15:18 »
Я не маю жодного сумніву, що як би Макака стала президентом, війни би не було.
Але ми би вже давно були Українським округом РФ, з прем'єр міністром Медведчуком.