ні. проблема в тому, що дані не перетинаються, бо у вас від початку різні точки відліку, різні фактори впливу і т.п.
канал передачі, його стійкість, шифрування по aes, ппрч і т.д. то геть інша історія.
просто уявіть, що глухий емоційно пояснює сліпому акапельне виконання щедрика рentatonix-ом, з пропозицією знайти його у гуглі самостійно.
Канал передачі, пропускна, стійкість, частота оновлення - це якраз та історія, де в першу чергу може бути затик такої системи, а потужність обчислювальних та енергія на це - в другу чергу. Бо я ж з міленіалів, ми собі легко уявляємо розмову сліпих з глухими, коли в обох тактичні парові когітатори до голови під'єднані

Якщо без жартів, я не бачу (що само по собі ні про що не каже, звичайно) жодних теоретичних проблем, оскільки зведенні різних точок відліку, факторів впливу й таке інше - це чисто питання обчислювальних потужностей. Для мене, знов-таки без претензій на компетентність, основні проблеми тут бачаться дві
1) Збільшення точок спостереження за ціллю до трьох збільшує складність настільки, що це було ну не те щоб неможливо, але явно не варто зусиль, бо є куди їх застосувати більш ефективно
2) Потреби з обчислення настільки захмарні, що теоретично-то можливо, а на практиці там мають плавати три чорні діри судячи з концентрації транзисторів на міліметр