Автор Тема: Fight! Fight! Fight!  (Прочитано 633 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Fight! Fight! Fight!
« : Листопада 07, 2024, 06:13:44 18:13 »
Замість пиздіти на форумах...  :gigi: :gigi: :gigi:

Повчіться у цього дядька!  :super: :super: :super:

Бувайте!   :love: :love:

If you are going through hell, keep going.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Re: Fight! Fight! Fight!
« Reply #1 : Листопада 07, 2024, 06:15:33 18:15 »
Ваші скоро пам'ятники такі почнуть ставити в центрі міст  :smilie8:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #2 : Листопада 07, 2024, 06:16:35 18:16 »
Ідола собі знайшли та іншим нав'язують плять  :smilie9:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #3 : Листопада 07, 2024, 06:49:16 18:49 »
А чо так шустро смылся?
Знаешь шо хуев насуют полную запазуху?

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #4 : Листопада 07, 2024, 07:32:07 19:32 »
fuck...fuck...fuck...

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #5 : Листопада 07, 2024, 07:49:44 19:49 »
а кто хуесоса выпустил? уки ты?

Offline ШуRik

• Sr. Member
« Reply #6 : Листопада 07, 2024, 08:16:31 20:16 »
Їм коди від кацапських під'їздів видають після виборів чи офіційно у день інавгурації? :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #7 : Листопада 07, 2024, 10:23:31 22:23 »
Ну гаразд, напишу вам востаннє.

Я писав на цьому форумі від початку його заснування, бо мав ілюзію що тут будуть нормальні дописувачі і нормальні розмови, як також і постійний наплив інформаційних матеріялів, які стосуються України та важливих подій у світі. Турбулентні роки 2014-2015 показали багато чого з того, у що я вірив, але і багато того, чого я дуже остерігався. Зрештою, ми всі у щось віримо і чогось остерігаємося. Віримо у правду і свободу, у нормальні стосунки, у здатність довіряти чи розуміти одне одного. Остерігаємося брехні, підлості, нещирості, а також дурості, і звичайного агресивного невігластва. Але менше з тим...

Я прожив усе життя своє із розумінням того, що в своїх невдачах і програшах нормальна людина ніколи не має звинувачувати інших, але повинна дивитися всередину себе і аналізувати свої думки, рішення і конкретни дії. Якщо щось не вийшло, значить я в чому помилився, а значить наступного разу мушу діяти інакше із урахуванням попереднього досвіду. Тому у мене немає оособистих ворогів, але є і дуже мало друзів. Те ж саме має бути із суспільством чи нацією, якщо вона має бажання вижити і стати успішною – тобто вона має дивитися всередину себе і аналізувати свій стан, свої дії, і свої помилки.

Від року 1991 українці мали майже чверть століття мирного життя, щоб звестися на ноги і забезпечити нормальне існування і розвиток наступним поколінням. Але все було провалено і час було згаяно майже дарма. Кажу майже дарма, бо єдине, що хоч трохи вдалося – це виховати лише певну частину молоді в правильному напрямку, і ця молодь проявила себе в добровольчих військових формаціях на полях боїв із кацапською навалою. Те, до чого частково лише сьогодні суспільство прийшло із розумінням, а намагався довести своїм студентам в Одесі ще понад 30 років тому, коли казав їм, що вважати російську мову своєю і жити в російському культурному просторі неминуче призведе до того, що Україна зникне і стане частиною російської імперії. Тому мені було дуже прикро дивитися як Віталій Портников тридцять років по тому кидав тим самим горохом об стінку перед студентами того ж самого одеського університету, а вони із ним сперечалися. Та й на цьому форумі мене нещадно банили чи проклинали за те ж саме.

Я з 2014 року вам тут неодноразово писав, що на західну допомогу розраховувати особливо не доведеться, і що мій найбільший страх є в тому, що кацапня буде нищити Україну, а світ лише буде спостерігати. Власне майже так і сталося, бо та дуже обмежена допомога як і заходи проти кацапів грають на руку власне кацапам. За подібні вислови мене записали у “ольгінці“, “агенти хуйла“ тощо. Коли до влади у США прийшов здитинілий дідок і висхлими мізками, я намагався вам пояснити причини того, чому на нього не варто було розраховувати, бо справа була навіть не в ньому, а в тому, що увесь американський істеблішмент пріоритетом має стосунки із Кремлем, а не з Києвом, і що це треба враховувати і шукати можливості це питання у якийсь спосіб вирішувати. Коли я доводив, що українцям треба уникати публічної критики США та її політики за умов майже повної залежності від допомоги США, то одразу в мій бік летіли проклжьони та образи. Зрештою я іншого і не чекав. Тому  коли Кремль разом і людьми Гіларі Клінтон організував політичну провокацію проти президента Трампа, то будь яка критика демократів та Байдена тут одразу вважался “роботою на хуйла“.

Те ж що сталося після дзвінка Трампа до Зеленського, стало причиною того, Україна і допомога Україні стали гострою проблемою у внутрішній політиці США. Що я маю на увазі?  Підполковник Саша Віндман (із емігрантської єврейської родини) повідомив своїм босам із Демократичної партії про ніби-то шантаж Трампом Зеленського під час телефонної розмови де він був присутній. І це стало формальною причиною другого імпічменту Трампа. Водночас, бізнесові оборудки родини Байденів в Україні, не отримали адекватної оцінки. В результаті цього, саме слово Україна та допомога Україні отримали доволі негативне значення для значної частини республіканців, які підтримували Трампа. Політтехнологи одразу ж використали цей фактор у боротьбі проти Демократів, одночасно посиливши ізоляціоністську складову своєї пропаганди.

Я вас попреджав ще у 2022 році, що адміністрація Байдена буде всіляко затягувати та обмежувати допомого Україні і залишить проблему Трампові, щоб він її розгрібав. Я не помилився. Чому? На відміну від вас, я добре розумію і бачу те, що відбувається в США та із США впродовж останньої чверті століття. Зрештою не лише із США, а в цілому із Західним світом.
Тому песиміст – це поінформований оптиміст.
Від самого початку на цьому форумі я писав, що доля і майбутнє України вирішується українцями в Україні і ніким іншим. Я так вважаю і тепер.

“There are no solutions, only trade-offs.” – Thomas Sowell

« Останнє редагування: Листопада 08, 2024, 01:10:18 01:10 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #8 : Листопада 07, 2024, 10:27:32 22:27 »
не писди хуесос
ты годами постил тут маговскую а потом и маск хуйню

желаю тебе и твоему выводку подохнуть в страшных муках пидар продажный

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #9 : Листопада 07, 2024, 10:35:45 22:35 »
бля кто разбанил эту суку? кто ?

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #10 : Листопада 07, 2024, 10:42:05 22:42 »
Уки ты????

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #11 : Листопада 07, 2024, 11:03:56 23:03 »
Ну гаразд, напишу вам востаннє.
Коротше, div всю суть вашого маневру вмістив в один рядок. А сам маневр свідчить про ваше чудове розуміння того, що трумп від чистого серця казав що з кайфом здасть Україну іпаной руснє. Хоча тут ви тюхали, ніби віруєте що він це чисто по пріколу задвигав, а насправді буде робити інше.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #12 : Листопада 07, 2024, 11:15:33 23:15 »
Коротше, div всю суть вашого маневру вмістив в один рядок. А сам маневр свідчить про ваше чудове розуміння того, що трумп від чистого серця казав що з кайфом здасть Україну іпаной руснє. Хоча тут ви тюхали, ніби віруєте що він це чисто по пріколу задвигав, а насправді буде робити інше.

не ходи в жту ветку
я тут буду страшно матерится
на эту блядь с олабамы и молератов

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #13 : Листопада 08, 2024, 12:10:38 00:10 »
Ггг...

Віндман, дзвінок, імпічмент, байден, шмайден, корупція, суд, ізоляція....

Чому ти не зважився написати Головне, що:

Обісцяний деградований політичний клас США, незалежно від кольору трусів,
Чомусь вирішив, що буде доречним, правильним та благородним,
Використовувати Україну, яку вони Самі Блять Роззброїли і обнімалися з хуйлом від самого початку
У своїх гнилих грошових розборках ??
І при цьому ще робити необісравшеєся літсо ??
Ми дякуємо американському народу за допомогу, навіть ту яка є
Але не скотобидлу політичного класу демопубліканців, наскрізь корумпованими мразями

П.с.   Маск в день оголошення результатів виборів заробив 26,5 Мільярда доларів, вклавши 120 мільйонів

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #14 : Листопада 08, 2024, 07:26:55 07:26 »
Що тут, Іудушку продовжує штирити ?   :smilie5:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #15 : Листопада 08, 2024, 08:54:14 08:54 »
34 обвинения в уголовных преступлениях
1  приговор
2 два открытых уголовных дела
2 импичмента
6 банкротств

47-й американский президент
 :hot:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #16 : Листопада 08, 2024, 09:55:55 09:55 »
34 обвинения в уголовных преступлениях
1  приговор
2 два открытых уголовных дела
2 импичмента
6 банкротств

47-й американский президент
 :hot:

да и куй с ним 
это проблема ам рагулей

а вот колбасные пидары срущие на Украину пусть дохнут в олабаме

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #17 : Листопада 08, 2024, 12:26:38 12:26 »
Розумієш Котику, люди ніколи ту Америку не бачили, тому і вірять в рожеві поні. Мало хто з народжених в СРСР говорять англійською щоб подивитись House Of Cards чи The Crown щоб хоч трошки зрозуміти як там робиться політика. Авжеж ти правий, з тими ідіотами які зараз при владі Україна приречена. Але треба боротися щоб був хоч клаптик землі з урядом українців і для українців.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #18 : Листопада 08, 2024, 12:30:28 12:30 »
Розумієш Котику, люди ніколи ту Америку не бачили, тому і вірять в рожеві поні. Мало хто з народжених в СРСР говорять англійською щоб подивитись House Of Cards чи The Crown щоб хоч трошки зрозуміти як там робиться політика. Авжеж ти правий, з тими ідіотами які зараз при владі Україна приречена. Але треба боротися щоб був хоч клаптик землі з урядом українців і для українців.

Как трогательно, я прям слезу пустил :weep:
Спасибо друг!

Но ты смотри, как будешь бороться главное не забывай надевать шапку и вовремя кушать

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #19 : Листопада 08, 2024, 12:38:20 12:38 »
за останні дні лише одна змістовна новина про Трампа  :shuffle:

Цитувати
Сьюзан Вайлз очолить апарат Білого дому під час другого президентського терміну Дональда Трампа. Вона стане першою жінкою на цій посаді.
Пряма мова Трампа: "Сьюзі Вайлс щойно допомогла мені досягти однієї з найбільших політичних перемог в американській історії і була невід'ємною частиною моїх успішних кампаній 2016 і 2020 років.
Сьюзі – сильна, розумна, інноваційна, вона користується загальним захопленням і повагою.
Сьюзі продовжить невтомно працювати, щоб зробити Америку знову великою. Це заслужена честь, що Сьюзі стане першою жінкою-керівником апарату в історії Сполучених Штатів. Я не сумніваюся, що вона змусить нашу країну пишатися нею".
Деталі: Видання зазначає, що Вайлз – досвідчена політична діячка з Флориди.
Вона де-факто очолювала кампанію Трампа. Видання називає цю кампанію "найбільш витонченою і дисциплінованою".
Дослівно: "У ніч виборів Трамп віддав належне Вайлз під час своєї переможної промови, хоча вона відмовилася виступати перед натовпом, що зібрався в конференц-центрі Палм-Біч. Її готовність залишатися на задньому плані припала до душі Трампу і його союзникам".
Деталі: CNN зазначає, що Вайлз висунула Трампу певні умови перед тим, як погодитися на посаду керівника апарату – головною з них був більший контроль над тим, хто може зв'язатися з президентом в Овальному кабінеті.
Під час першого терміну Трампа керівники його апарату намагалися запобігти проникненню в Білий дім неформальних радників, членів сім'ї, друзів та інших сторонніх осіб для зустрічей з президентом.

ну от, хто знає Сьюзі, той знає що вона дозволить робити Трампу  :smilie7:

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #20 : Листопада 08, 2024, 12:50:29 12:50 »

якась  маячня написана

як из обрання Зе в неньці
виходять у вас розумові здібності і шляхетність Трампа ?)
спробуйте ще раз ))

Note
щоб зрозуміти дурню
не ОБОВ'ЯЗКОВО іі бачити чи кудись їхати )

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #21 : Листопада 08, 2024, 01:05:40 13:05 »
От бачиш, Котику, шось ми тут наговорили що куратор СУПу аж піж двома ніками запостився для плюралізму думок :lol:

Я згадав відосик з Яневським, Данилом Борисовичем, де він пояснює що все йде так як воно і мало бути за наданих історичних умов

« Останнє редагування: Листопада 08, 2024, 01:35:35 13:35 від Ostap.L »

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #22 : Листопада 08, 2024, 01:11:52 13:11 »
От бачиш, Котику, шось ми тут наговорили що куратор СУПу аж піж двома ніками запостився :lol:

Я згадав відосик з Яневським, Данилом Борисовичем, де він пояснює що все йде так як воно і мало бути за наданих історичних умов

за браком власних думок,
підсовуете відосики ?)
це жалюгідна спроба ...

на кожного дурня є свій Трамп або ЗЕ

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #23 : Листопада 08, 2024, 01:54:08 13:54 »
габерите в ютубе foodbank

вы поймете с лету про колбасников все

колбасник абсолютно точный термин

писи
когда узнаете что такое фаст банк, можете предсиавить как кольасники ненавидят мексов или гаииянцев

конкуренция рынка срак! :fp2

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #24 : Листопада 08, 2024, 01:54:33 13:54 »
Мало хто з народжених в СРСР говорять англійською щоб подивитись House Of Cards чи The Crown щоб хоч трошки зрозуміти як там робиться політика.
Стоп, ви шо, подивилися аж два серіали?..
Майстре, прийміть мене в учні!  :lol:
P.S.
А мультики дивитеся?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #25 : Листопада 08, 2024, 01:55:47 13:55 »
Дві думки:

1. Яневський і його друг Скрипін гандони.
2. Безвідносно до дискусії, і запитання до всіх - А де ви берете власні думки?

Скажу правду - У мене своїх нема, усі мої думки, сформовані за рахунок чужих думок, або з інтернету, або з книжок.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #26 : Листопада 08, 2024, 02:01:05 14:01 »
Дві думки:

зазвичай , у своїй голові )

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #27 : Листопада 08, 2024, 02:18:14 14:18 »

Скажу правду - У мене своїх нема, усі мої думки, сформовані за рахунок чужих думок, або з інтернету, або з книжок.
Ну я теж правду скажу, спершу все це формується за рахунок чужих думок (батьки грають роль) та книжок, потім додається трохи власного досвіду. Після цього, якщо людська особь  :gigi: є дорослою, в неї на цій базі з'являються власні думки. Зазвичай, якщо з людиною все більш-менш добре було, ця база достатньо адекватна, й принципово вона на протязі життя не змінюється, принаймі без якогось супертравматичного досвіду.
Якщо ця доросла людина в чомусь не петрає, в неї по такій темі немає власних думок. В такому випадку, якщо їй цікаво, вона може питати, читати та не відсвічувати поки не почне щось сама там петрати.
А ще бува що людина любить розважатися, й подавати це (собі в першу чергу) як нічосі який саморозвиток. От наприклад один добродій в гілці подивився два серіали, й почав шарити за політику США, як вона там робиться  :lol: А бува ще коли відосями ікспєрдов міряються, це взагалі фінішна зазвичай.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #28 : Листопада 08, 2024, 02:36:47 14:36 »
Стоп, ви шо, подивилися аж два серіали?..
Майстре, прийміть мене в учні!  :lol:
P.S.
А мультики дивитеся?

Бівіса і Батхеда, мабуть  :)

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #29 : Листопада 08, 2024, 03:53:15 15:53 »
Дві думки:

1. Яневський і його друг Скрипін гандони.

ну якщо ви говорите щиро так про себе - то це досить високий рівень. Наукові праці починаються з розділу Introduction, де робиться short review по темі, а вже потім, після Theory or/and Experiment, йде розділ Results. Тобто розумні власні думки формуються на основі інших думок і власного досвіду. От я і питаю, шановні, хто з вас має дипломатичний досвід щоб лаяти Трампа? а може хто з вас доктор історичних наук щоб лаяти Яневського?