Трохи не в тему, але хочу повернутись до блокади на польському кордоні.
То як, порішали 'політічєскі' ? Влада ж змінилась
Ну так у відповідній темі б й писали, щоб було зручно дивитися хто що писав.
Тим часом обрали Туска премʼєром, моментально розсмокталися всі страйки, всі погранці бігом пострибали працюватоньки, всі копи аналогічно. Хто б міг подумати.
Вже Туск заявив, що ряд проблеми польських перевізників вирішено і треба закінчувати з цією хернею, тобто страйком.
Хронологія така, що Туск заступив на каденцію, практично наступного дня всі забігались працюватоньки з переляку, потім отримали стимул
повернулися до блокування. Потім все повторилося знову, потім Туск вже почав це коментувати, знов пішли розблоковуватися КПП, й знов пішли блокуватися.
Так шо да, все як завжди саме так, як я пишу, оскільки пишу я очевидні речі. Й абсолютно протилежне тому, що пишете ви, коли захоплюєтеся анакондами, всісільним бубачкай та іншими конспірологіями. Від початку й досі маємо справу з політичним "розумом" та "обідкамі" умовного Моравецького, куди моментально встромлено русєньку бібу з рублікамі.
Ви, в свою чергу, з розважальною метою вдаєте дурня з ходом думок ванькі з рязані "ну цейво, влада ж змінилась, всі тепер залізобетонно під Туском як в кацапстані всі під хуйлом, хіба ж бува якось інакшо? А якщо всі залізобетонно під Туском, то чойта тоді КПП то відкривається то закривається, от шото тут нє так".
Доповнення, корекції, коментарі?