Автор Тема: Україна остаточно втратила стратегічну ініціативу  (Прочитано 2986 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
фактично ми їїї мали десь пів року.

пічалька.

тому що в існуючих парадигмах ми не можемо її повернути.

потрібно щось суттєве змінювати ..як какзав залужний - треба  порох.

якщо це не був натяк на порошенко, що теж неможливо, то потрібне якесь рішення яке призведе до втрат русні 15 до 1 ... все інше не є вирішенням проблеми.

питання -як? що треба змінити в зсу для цього??
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Організувати нормальну оборону щоб не дати кацапам просунутися далі. Мрії про визволення всіх територій можна поки що відкласти у шухляду.
If you are going through hell, keep going.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
це теж не вихід

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Кияша!
Дубінський ляскав своїм дурним язиком і йому прилетіло.
Не займай чергу. Бережи себе!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Кияша!
Дубінський ляскав своїм дурним язиком і йому прилетіло.
Не займай чергу. Бережи себе!

а чому ти захищаєш москалів? чому ти не хочеш придумати як знищувати їх 15 до 1 ба й білше ??

ти може ще й на путіна молишся потайки??

Offline div

• Ветеран форума
Організувати нормальну оборону щоб не дати кацапам просунутися далі. Мрії про визволення всіх територій можна поки що відкласти у шухляду.

Я конечно извиняюсь, а до 22 года что было?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Хуйзна що там було. Ніхуя не було якщо Херсон зайняли на третій день
If you are going through hell, keep going.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Оце і було. Тільки на іншій лінії. Мінус повітряні тривоги.
« Останнє редагування: Грудня 02, 2023, 07:16:52 19:16 від Адам Жоржович »

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest

пічалька.

якщо це не був натяк на порошенко, що теж неможливо, то потрібне якесь рішення яке призведе до втрат русні 15 до 1 ... все інше не є вирішенням проблеми.

Вирішення проблеми - это не 15 к 1. И даже не 20 к 1 и так далее.

Спасением может быть только Большая Война. Когда нельзя будет просто отсидется в сторонке у огня, подкидывая иногда дровишки и тягая каштаны из огня чужими руками.
Пока Войну сделали делом только одной Украины - она обречена.
No money No honey

Offline ЮАР

• Ветеран форума
а чому ти захищаєш москалів? чому ти не хочеш придумати як знищувати їх 15 до 1 ба й білше ??

ти може ще й на путіна молишся потайки??

Я завжди знав що ти вар'ят.
Я тобі це навіть казав, багато разів.
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline majesty

• Ветеран форума

пічалька.

власть надо зминивуаты
делать правительство национального доверия

Offline deGeneral

• Full Member
Найгірше для нас зараз те, що ми фактично є заручниками зелених кловунів, зносити котрих під час війни неможна. І хоч, не хоч, а перемагати якось треба, але як?
У повітрі зараз дуже смердить договорняком. Всі ці балачки про перехід до оборони, будування укріплень (тобто, майбутня лінія розмежування вже відома?), атака на тих, хто при памʼяті (Залужний та Порох) - це все не просто так. До весни клованам треба закінчити війну (пох, в яких кордонах) та переобратися.

І Залужний про порох сказав не даремно. Це дуже прозорий натяк був. Я читав такий цікавий інсайд (хз від кого, за що купив), що нібито Міллі коли приїздив поставив бубасику дві умови: не чіпати Залужного та до весни або переобратися на виборах, або передати владу спікеру. А хто сказав, що спікером на той час мусить бути якась жирна свиня? Чому б і не Порох? Тоді можна було б сподіватися, що все ж таки ціллю є перемога над цапомордими.

Інакше пиздець. У суспільстві ростуть такі настрої типу "хацім, штоп фсьо как било" і багато хто може прийняти зелено-кацапський договорняк. Тільки щоб кордони відкрили та стріляти перестали. Захід поки що розбірливого сигналу не дав, до чого він схиляється. Можливо, Байдену потрібна перемога України як раз під вибори? А можливо й пох.

У будь-якому випадку, мені здається, що весна на нас чекає весела.

Offline Комашки

• Ветеран форума

Для початочку виходити з простого факту, що ЗСУ наразі вкрай ефективно використовують те, що в них є, й тому не потребують вумних домашніх ікспердів, котрі будуть там щось в них змінювати.
Потім допетрати до вкрай сумного й нецікавого факту, що змінити щось ви можете тільки у власному житті, таким чином збільшивши допомогу ЗСУ.
Ну й власне кайфувати.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Інакше пиздець. У суспільстві ростуть такі настрої типу "хацім, штоп фсьо как било" і багато хто може прийняти зелено-кацапський договорняк.
А кацапи в курсі, що їм треба робити якісь договорняки?

Offline deGeneral

• Full Member
А кацапи в курсі, що їм треба робити якісь договорняки?

Кацапи можуть самі його ініціювати. А продати своєму бидлу як перемогу вони зможуть будь-який договірняк.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Кацапи можуть самі його ініціювати. А продати своєму бидлу як перемогу вони зможуть будь-який договірняк.
А навіщо їм це?
Ну тобто якщо б захід надав необхідну зброю в необхідній кількості, й ЗСУ зараз виганяла б кацапів з Криму - то так, тоді вони б аж верещали про мир та договорняк. А зараз їм це шоби шо?
Ну, на хвилиночку, якщо геніальний план заходу полягає в тому, щоб надавати нам суто оборонні штуки - кацапи тупо продовжуватимуть в поточному стилі.

Offline deGeneral

• Full Member
А навіщо їм це?
Ну тобто якщо б захід надав необхідну зброю в необхідній кількості, й ЗСУ зараз виганяла б кацапів з Криму - то так, тоді вони б аж верещали про мир та договорняк. А зараз їм це шоби шо?
Ну, на хвилиночку, якщо геніальний план заходу полягає в тому, щоб надавати нам суто оборонні штуки - кацапи тупо продовжуватимуть в поточному стилі.

Війна зайшла у глухий кут. Ситуація склалася така, що перемогти не може жодна зі сторін. Кацапи це розуміють. А також вони розуміють, що як Захід надасть нашим все необхідне, їм присниться вагінальна пізда. І тоді їм треба поквапитись.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Війна зайшла у глухий кут. Ситуація склалася така, що перемогти не може жодна зі сторін. Кацапи це розуміють. А також вони розуміють, що як Захід надасть нашим все необхідне, їм присниться вагінальна пізда. І тоді їм треба поквапитись.
Війна з кацапської точки зору нікуди не зайшла, а працює в режимі "на витривалість". З якого б дива Захід надав нашим все необхідне, кацапи не розуміють так само, як цього не розуміє ніхто на цьому форумі, включно з адептами анаконди.
Наскільки кацапи реально здатні до війн на витривалість - це дискусійне питання, як й питання того, наскільки кацапи здатні адекватно оцінити власну здатність.

Offline deGeneral

• Full Member
Війна з кацапської точки зору нікуди не зайшла, а працює в режимі "на витривалість". З якого б дива Захід надав нашим все необхідне, кацапи не розуміють так само, як цього не розуміє ніхто на цьому форумі, включно з адептами анаконди.
Наскільки кацапи реально здатні до війн на витривалість - це дискусійне питання, як й питання того, наскільки кацапи здатні адекватно оцінити власну здатність.

А як Байден все припасає на 2024?

Online RG

• Ветеран форума

Підготовка до шашликів на майскіє  :smilie9:

Offline Комашки

• Ветеран форума
:)

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

делать правительство национального доверия

захід вимагав
зе відмовився в категоричній формі

Offline majesty

• Ветеран форума
захід вимагав
зе відмовився в категоричній формі

он за дубинским пойдет в таком случае если Украина выживет

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
он за дубинским пойдет в таком случае если Украина выживет

Без варіантів, ні його діяльність, ні діяльність ОПи просто так не залишиться. Ніхто їм це не простить. Чи буде Україна, чи ні.
Зеля, мабуть, не розуміє, що не справляється з ситуацією. Йому би краще піти у відставку, поки не пізно.

Offline deGeneral

• Full Member
Без варіантів, ні його діяльність, ні діяльність ОПи просто так не залишиться. Ніхто їм це не простить. Чи буде Україна, чи ні.
Зеля, мабуть, не розуміє, що не справляється з ситуацією. Йому би краще піти у відставку, поки не пізно.

Втратити табуретку для бубасика рівноцінно смерті. Але все одно доведеться, бо ж якщо не йти на договорняк та скасовувати воєнний стан, то автоматична втрата легітимності настане. Йдуть торги. Годинник цик-цик-цик...

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Ніхто їм це не простить. Чи буде Україна, чи ні.

вже простили - дивіться рейтинги

Offline ЮАР

• Ветеран форума

Кияша, врятувати рядового ухилянта Бубочку, можуть лиш ті закордонні керівники, з якими він ручкався, і не заради цього засраного Опариша, а щоб зберегти своє обличча.

Рейтинги херня.
У диванного бидла ніхто питати не буде, а питати будуть ті, хто втрачав рідних і близьких, побратимів і братів.

Offline majesty

• Ветеран форума

как раз рейтинг бубочки катится под горочку
и никакие эдыны марафоны его не спасут

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Втратити табуретку для бубасика рівноцінно смерті.

Це такі ж казочки як "хуйло повішається, якщо червону армію викинуть з Херсона"(с)абдристович

Не буде йому ніякої смерті: сяде на літачок та спиздує в Оман. Чи, блядь, Катар.  :idea:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Так він вже доприпасався до падіння популярності допомоги в його мудрого наріда, закінчення дії ленд-ліза і проблем з продовженням фінансування допомоги (створених, до речі, його власними депутанами, котрі приєдналися до десятки респів-маргіналів, бо їм було цікавіше насрати "бітлу" в моменті.  :fp2). І до пиздарезу в Ізраілі, що теж повітря не озонує і відтягує ресурси. І так можна доприпасатися "до самої сраки"(с)
« Останнє редагування: Грудня 04, 2023, 01:48:42 01:48 від Адам Жоржович »