Автор Тема: Президентські вибори в США 2024  (Прочитано 50402 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Президентські вибори в США 2024
« Reply #780 : Листопада 06, 2024, 05:56:35 17:56 »
Гарріс і Байден готуються зателефонувати Трампу, щоб попросити пробачення за все... :smilie7:

https://www.eurointegration.com.ua/news/2024/11/6/7197845/

а хто тоді відповість за примусову вакцинацію експериментальними медичними препаратами? :smilie11:

Підарасин ольгінська, ану з'їбнув нахуй  :moskali:

Online Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #781 : Листопада 07, 2024, 12:55:46 00:55 »
США: Камала Гарріс закликала прихильників прийняти результати виборів

Хоч іпрограла, але молодець, багато набрала десь 48%
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Online Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #782 : Листопада 07, 2024, 12:58:05 12:58 »
БАЙДЕН УПЕРШЕ ПРОКОМЕНТУВАВ ПОРАЗКУ ГАРРІС НА ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРАХ США
07.11.2024 12:50
За його словами, рішення запропонувати Гарріс посаду віцепрезидентки було найпершим і найкращим

Джо Байден прокоментував поразку Камали Гарріс на виборах. Він зауважив, що кандидатка від демократів вступила у перегони за надзвичайних обставин.

Про це йдеться у заяві на сайті Білого дому.

"Америка побачила Камалу Гарріс, яку я знаю і якою глибоко захоплююся. За надзвичайних обставин вона взяла на себе відповідальність і очолила історичну кампанію, яка втілила те, що можливо, якщо керуватися сильними моральними принципами і чітким баченням нації… для всіх американців", – сказав Байден.

Він також зауважив, що рішення запропонувати Гарріс посаду віцепрезидентки у 2020 році було найпершим і найкращим. Байден не сумнівається, що віцепрезидентка "продовжуватиме боротьбу цілеспрямовано, рішуче і з радістю".

"Вона продовжуватиме бути чемпіоном для усіх американців... Вона продовжуватиме бути лідером, на якого наші діти будуть рівнятися протягом наступних поколінь, оскільки вона залишає слід для майбутнього Америки", – додав Байден.
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #783 : Листопада 07, 2024, 01:25:27 13:25 »
Джо Байден прокоментував поразку Камали Гарріс на виборах. Він зауважив, що кандидатка від демократів вступила у перегони за надзвичайних обставин.
Він не прокоментував, яким дивовижним чином склалися ті надзвичайні обставини?  :gigi: там щось один добродій в сто років не виспався й пішов крьіть трумпа пьілающім глаголом, а якийсь кенійський лаврєат, за сумісництвом неабиякий авторитет в демократів, публічно висрався що той дєдушка нєкоторим образом лошок, а дєдушко каже "та ні", а потім каже "а впрочєм і правда же", ну і... як добре, що всі вони були видатними інтелектуалами, й все це ніяк не вплинуло на результати виборів  :smiley24:

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #784 : Листопада 07, 2024, 02:24:21 14:24 »
На вибори вплинув зріст бидлуватізму населення. Всілякі лавреати-дєдужкі тут мало що вирішували

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #785 : Листопада 07, 2024, 04:12:11 16:12 »
На вибори вплинув зріст бидлуватізму населення. Всілякі лавреати-дєдужкі тут мало що вирішували
Ну пан мабуть не буде заперечувати, що бидлуватизм
(click to show/hide)
населення - це парафія еліт країни. Причому у випадку зі США - виключно еліт країни. Це не умовний Порошенко, котрий одночасно представник еліти й президент, і якого тупо завалили лайном з трогатєльного східно-західного дуету. В США, на відміну від України, є абсолютно всі засоби тримати власне населення на тому "бидлорівні", на якому треба.
Це перше.
Друге - якщо у вас виступи української діяспори мали щось вирішувати :) то лаврєати-дєдужкі порівняно з впливом діяспори як кити поряд з кількою. Якось так

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #786 : Листопада 07, 2024, 04:39:51 16:39 »

сандерс утверждает что быдлан нашел путь к сердцу рабочего класса
типичный марксист

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #787 : Листопада 08, 2024, 10:26:50 22:26 »
сандерс утверждает что быдлан нашел путь к сердцу рабочего класса
типичный марксист

Американський міліардер захищає інтереси робочого класу - останній анекдот.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #788 : Листопада 09, 2024, 12:09:44 00:09 »
Трохи виваженої аналітики

Online Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #789 : Листопада 09, 2024, 01:35:36 13:35 »
Чому насправді Гарріс програла на виборах у США: Пелосі назвала винуватця

Колишня спікерка Палати представників США Ненсі Пелосі вважає, що запізніле рішення Джо Байдена вийти з президентських виборів 2024 року могло призвести до поразки Демократичної партії.

Колишня спікерка Палати представників і демократка Ненсі Пелосі, яка знову переобралася до Конгресу США у результаті виборів, вважає, що зволікання Джо Байдена із виходом із президентських перегонів 2024 року могло привести до поразки Демократичної партії.

Про це вона сказала у подкасті The New York Times.

"Якби президент (Байден – ред.) пішов раніше, можливо, у перегонах були б інші кандидати. Очікувалося, що якщо президент вийде з перегонів, то відбудуться відкриті праймеріз. І, як я вже говорила, Камала (Гарріс – ред.), можливо, виграла би праймеріз, … і це зробило б її сильнішою в майбутньому. Але ми цього не знаємо. Цього не сталося. І оскільки президент одразу ж підтримав Камалу Гарріс, це на той час зробило практично неможливим проведення праймеріз. Якби це сталося набагато раніше, все було б інакше", — вважає Пелосі.

Хоча деякі демократи висували ідею повторних праймеріз, пропозиція так і не набула популярності та не була підтримана Національним комітетом Демократичної партії та делегатами з’їзду.

В інтерв’ю Пелосі доклала чимало зусиль, щоб захистити законодавчі досягнення адміністрації Байдена, більшість із яких відбулися протягом перших двох років, коли вона була спікером Палати представників. Після того, як на проміжних виборах у 2022 році республіканці отримали контроль над Палатою представників, вона залишила пост лідера, але сприймалася як "сірий кардинал" партії.

Пелосі також відкинула коментарі сенатора Берні Сандерса, який припустив, що поразка Гарріс сталася частково через те, що демократи були надто зосереджені на політиці ідентичності за рахунок економічних проблем.

"Берні Сандерс не переміг. З усією повагою, а я дуже поважаю його, за те, що він відстоює, але я не поважаю його слова про те, що Демократична партія відмовилася від сімей робітничого класу", — сказала Пелосі.

Вона припустила, що втрати серед виборців робітничого класу спричинені скоріше культурними проблемами.

Online Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #790 : Листопада 10, 2024, 09:18:08 21:18 »
Позитивне в цих виборах, що в результаті не сталося хаосу і громадянського протистояння, як того хотіли параша і китайози

Online Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #791 : Листопада 13, 2024, 11:45:07 23:45 »
Цікава думка, хтось сказав про вибори:

Чому програли Деми. Якщо порахувати абсолютні числа голосів на виборах,то Трмп набрав стільки ж як і минулий раз. А от Камала, набрала менше на десь 10  млн чим Байден. Тобто,не Трамп виграв, а програли Деми, бо за них меньше проголосувало їх виборців, або вони не голосували.  :smilie7:

Треба було їм робити праймеріз серед претендентів, а не просто висувати Камалу, час на це був.
« Останнє редагування: Листопада 14, 2024, 10:01:59 10:01 від Мазепа Київ »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #792 : Листопада 14, 2024, 12:31:30 00:31 »
А, до речі про думки. Загалом прийнято вихвалятися точними прогнозами (ну, точніше спершу мовчати, а потім лазити й казати що типу все це було так передбачувано, ну і вот сошлося всьо), так от в мене були очікування, що деми тупо намалюють собі голоси, як часом вже бувало  :gigi:
Не намалювали, й за враженнями максимально не намагалися. Інакше б трумп зараз бігав як поранений, волав би які пекельні борошна йому довелосі скуштувати, качєлі-карусєлі-відкріпні талони. А тут все тихо та чітко, немов в країні демократія якась  :gigi:
Й попри те, що в мене зазвичай відсутня звичка шукати якісь таємні плани там, де все можна пояснити тупорилістю, стало цікаво - а яка вирогідність того, що деми навмисно зробили оту тупку з Байденом, його потужним президентством, невиспаністю, обамівськими висер коментарями, камалкою без праймерізу, й потім ще влаштували кришталеву чесність на виборах? Наскільки я розумію, монобільшість їм не світила, часи зараз не найсолодші, а трумп не схожий на чувака, після котрого всі забудуть про демпартію як про нічне страхіття, й будуть надалі голосувати тільки за респів. Звісно, я не володію питанням внутрішньої політики США, аби щось розумне на цю тему писати, але мислішка вознікла.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #793 : Листопада 14, 2024, 06:27:09 06:27 »
А, до речі про думки. Загалом прийнято вихвалятися точними прогнозами (ну, точніше спершу мовчати, а потім лазити й казати що типу все це було так передбачувано, ну і вот сошлося всьо), так от в мене були очікування, що деми тупо намалюють собі голоси, як часом вже бувало :gigi:

:Sho_za:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #794 : Листопада 14, 2024, 08:19:15 08:19 »
Те, що ви справжній повноцінний громадянин США, не викликає ніяких сумнівів. Можна й не напружуватися так :)

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #795 : Листопада 14, 2024, 08:26:54 08:26 »

все же читая кобасников понимаю что это такой выводок пидарасов
проклятье украинской нации

чего стоит твой аналог на фупе  опущенная и оттраханная писда   
Dobre

какое же блядь рагулье понаехало в штаты
сцуко вас надо было еще в Украине битами забить вместе с выволком

вы блядь хуже янучар  те ж блядь с детства воспитывались турками и выбора у них не было
а укрколбасникии  это полные ничтожества
блабла мы против трасвеститов и педкиов
да вы и есть конченные пидарасы и трансвеститы

предавай пламенный привет от меня этому отсосу 

Зато у Маска спутники летают! :fp2

Re: Команда Трампа
Dobre [ Відповісти в приват ] [Ігнорувати]
cьогодні в 07:41
IP/Host: ---.lightspeed.sndgca.sbcglobal.net
qaqy, cьогодні в 05:14
Розгорнути попередні цитати...
Це дуже важко оцінити X не публічна компанія
Для Маска в контексті цих виборів воно вже того було варте

Хвилин 10 тому пролетіло над моєю хатою. Черговий запуск SpaceX,  понесла 20 супутників Starlink, включаючи direct-to-cell capability, запустили з Vandenberg Space Force Base що десь 250-300 км на північ від мене. Фото моє

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #796 : Листопада 14, 2024, 03:37:26 15:37 »
Те, що ви справжній повноцінний громадянин США, не викликає ніяких сумнівів. Можна й не напружуватися так :)

Громадянство не має значення. Я слідкував як проходять вибори в штатах і ніколи ніяких малювань результатів не бачив. Якщо ви десь це побачили то буду вдячний якщо поділитесь інформацією

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #797 : Листопада 14, 2024, 04:23:22 16:23 »
А, до речі про думки. Загалом прийнято вихвалятися точними прогнозами (ну, точніше спершу мовчати, а потім лазити й казати що типу все це було так передбачувано, ну і вот сошлося всьо), так от в мене були очікування, що деми тупо намалюють собі голоси, як часом вже бувало  :gigi:
Не намалювали, й за враженнями максимально не намагалися. Інакше б трумп зараз бігав як поранений, волав би які пекельні борошна йому довелосі скуштувати, качєлі-карусєлі-відкріпні талони. А тут все тихо та чітко, немов в країні демократія якась  :gigi:
Й попри те, що в мене зазвичай відсутня звичка шукати якісь таємні плани там, де все можна пояснити тупорилістю, стало цікаво - а яка вирогідність того, що деми навмисно зробили оту тупку з Байденом, його потужним президентством, невиспаністю, обамівськими висер коментарями, камалкою без праймерізу, й потім ще влаштували кришталеву чесність на виборах? Наскільки я розумію, монобільшість їм не світила, часи зараз не найсолодші, а трумп не схожий на чувака, після котрого всі забудуть про демпартію як про нічне страхіття, й будуть надалі голосувати тільки за респів. Звісно, я не володію питанням внутрішньої політики США, аби щось розумне на цю тему писати, але мислішка вознікла.

Ось відповіді на всі ваші питання чому Трамп переміг 5 листопада. Якщо цікаво...

&t=324s
If you are going through hell, keep going.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #798 : Листопада 14, 2024, 04:27:05 16:27 »
Громадянство не має значення. Я слідкував як проходять вибори в штатах і ніколи ніяких малювань результатів не бачив. Якщо ви десь це побачили то буду вдячний якщо поділитесь інформацією
Ні, ну якщо особисто ви слідкували за виборами в країні на 300 лямів мешканців, й нічого не бачили, то мабуть там нічого такого ніколи й не буває. Якби було, ви б помітили.
Щодо громадянства - ви не повірите, але воно зазвичай грає серйозну роль. Наприклад, люди з громадянством починають дуже чітко розуміти різницю між корупційовом та лобізмом, між карусєлькамі та ненавмисними помилками під час голосування (які можуть бути викриті після перерахування, якщо суд дозволить - а можуть й не бути, якщо суд не дозволить).
Людям, особливо сімейним, дуже важливо щоб все те міграційне лайно, через котре їм довелося продертися, означало дещо більше, ніж просто "тут на поточний момент бабла більше й не бомблять". Наскільки це вас стосується та на вас впливає - я, звісно, не знаю. Може й ніяк.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #799 : Листопада 14, 2024, 04:27:47 16:27 »
Ось відповіді на всі ваші питання чому Трамп переміг 5 листопада. Якщо цікаво...
Нажаль, відосі то не моє. Але дякую :)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #800 : Листопада 14, 2024, 04:35:27 16:35 »
Нажаль, відосі то не моє. Але дякую :)

Шкода. Бо якби послухали, то і мислішок би не виникало зайвих...

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #801 : Листопада 14, 2024, 04:50:58 16:50 »
Шкода. Бо якби послухали, то і мислішок би не виникало зайвих...
Так вот імєнно  :pooh_lol: а то в мене забагато таких навкруги, в котрих йутубчік не вимикається 24/7, й мислішок зайвих не виникає (та й ніяких вже не виникає, бо нема коли - треба швєца заслухать хорошево русково)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #802 : Листопада 14, 2024, 04:53:21 16:53 »
Так вот імєнно  :pooh_lol: а то в мене забагато таких навкруги, в котрих йутубчік не вимикається 24/7, й мислішок зайвих не виникає (та й ніяких вже не виникає, бо нема коли - треба швєца заслухать хорошево русково)

Швєц знає про США не більше ніж форумні звйозди типу рґ чи мажки.  :laugh:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #803 : Листопада 14, 2024, 04:59:34 16:59 »
Ні, ну якщо особисто ви слідкували за виборами в країні на 300 лямів мешканців, й нічого не бачили, то мабуть там нічого такого ніколи й не буває. Якби було, ви б помітили.
Щодо громадянства - ви не повірите, але воно зазвичай грає серйозну роль. Наприклад, люди з громадянством починають дуже чітко розуміти різницю між корупційовом та лобізмом, між карусєлькамі та ненавмисними помилками під час голосування (які можуть бути викриті після перерахування, якщо суд дозволить - а можуть й не бути, якщо суд не дозволить).
Людям, особливо сімейним, дуже важливо щоб все те міграційне лайно, через котре їм довелося продертися, означало дещо більше, ніж просто "тут на поточний момент бабла більше й не бомблять". Наскільки це вас стосується та на вас впливає - я, звісно, не знаю. Може й ніяк.

Я бачу як тут відбувається голосування, як все контролюється усима сторонами, як рахується, скільки різних шарів контролю. Враховуючи це все я розумію, що вірогідність того що хтось намалював собі перемогу, і ніхто більше цього не помітив мізерна.
А оці міркування в стилі що якщо відсутність чогось довести неможливо то це доводить що воно напевне присутнє - то пісні моря.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #804 : Листопада 14, 2024, 05:37:34 17:37 »
Я бачу як тут відбувається голосування, як все контролюється усима сторонами, як рахується, скільки різних шарів контролю. Враховуючи це все я розумію, що вірогідність того що хтось намалював собі перемогу, і ніхто більше цього не помітив мізерна.
А оці міркування в стилі що якщо відсутність чогось довести неможливо то це доводить що воно напевне присутнє - то пісні моря.
Ну це ваші міркування. Мої простіші, всі люди на планеті доволі схожі, особливо люди одної цивілізації. Тому корупційови, мутняки на виборах, обтюхування електоратних оленів - все це присутнє скрізь, де є чому корумпуватися, й що обирати. Далі все зводиться до того, маніпуляції якого масштабу система дозволяє робити без особливого палєва, й на якому рівні.
А, ну і ще - як їх називати. В США, здається, для таких як ви (тобто людей, котрим якщо дядя суддя сказав, то є фізичним законом) існує ціла система правильних назв.
А коли зненацька виринає якась публічна людинка, така як трумп :) котра систематично верещить по всіх мережах під час виборів, що "watch for voters fraud". Так тоді посполиті громадяни США в розмовах з туземцями вмикають дурників, й типу по-перше нічого про таку поведінку своїх президентів-кандидатів нічого не знають, а по-друге щиро не розуміють, що він мав на увазі.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #805 : Листопада 14, 2024, 06:08:57 18:08 »
Швєц знає про США не більше ніж форумні звйозди типу рґ чи мажки.  :laugh:

это да
щвец со соей виллы  в диси  что может знать про життя сракомоя в олабаме

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #806 : Листопада 14, 2024, 06:17:48 18:17 »
Ну це ваші міркування. Мої простіші, всі люди на планеті доволі схожі, особливо люди одної цивілізації. Тому корупційови, мутняки на виборах, обтюхування електоратних оленів - все це присутнє скрізь, де є чому корумпуватися, й що обирати. Далі все зводиться до того, маніпуляції якого масштабу система дозволяє робити без особливого палєва, й на якому рівні.

Тому люди слідкують один за одним

А, ну і ще - як їх називати. В США, здається, для таких як ви (тобто людей, котрим якщо дядя суддя сказав, то є фізичним законом) існує ціла система правильних назв.

Поперше те що сказав суддя - то не фізичний закон, а лише судження судді яке можна оскаржити. Навіть якщо вся вертикаль суддів це сказала - то все одно не фізичний закон, а закон, за яким має жити суспільство. Подруге що ви маєте на увазі під "системою правильних назв", за якою ховається малювання результатів виборів

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #807 : Листопада 14, 2024, 09:29:47 21:29 »
При теперішніх технологіях впливу на мізки лохотрату вже не має особливого значення те, що бюлетені  рахують +/- коректно.

Пора вводити виборчий ценз, як в античні часи  :smilie7:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #808 : Листопада 14, 2024, 10:40:26 22:40 »
При теперішніх технологіях впливу на мізки лохотрату вже не має особливого значення те, що бюлетені  рахують +/- коректно.

Пора вводити виборчий ценз, як в античні часи  :smilie7:
Ну це якщо малюючий не повний дебіл. Наприклад, українці дали просратися кацапам попри те, що з русєнького рубліка до українських вух щоденно вливали стільки лайна, скільки вся МАГА за три ночі не зʼїсть з овертаймами  :gigi:
А загалом так, ефективніше тиснути кнопки "підняти тренд"\"заглушити тренд" в соцмережах.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #809 : Листопада 14, 2024, 10:49:33 22:49 »
Тому люди слідкують один за одним

Поперше те що сказав суддя - то не фізичний закон, а лише судження судді яке можна оскаржити. Навіть якщо вся вертикаль суддів це сказала - то все одно не фізичний закон, а закон, за яким має жити суспільство. Подруге що ви маєте на увазі під "системою правильних назв", за якою ховається малювання результатів виборів
Та що ми все про мене та про мене.
Давайте краще розберемося, що трумп мав на увазі, коли волав про вотерс фрауд, про те як голоси за Байдена "знаходять", оце усе. Я навіть його магівців цитувати не буду. От ви кажете що в США ніколи ніяких вкидів та малювань ніколи не було, нарід взагалі не дупляє як це, всі знають що це неможливо бо неможливо.
Питання, до кого звертається трумп в таких вскукарєках, чому він це робить.
Приклад вскукарєка трумпа
https://x.com/realDonaldTrump/status/1324032541544927233

А якщо трумп волає про мухляжок на виборах, і його виборець розуіміє, про шо волає трумп, то чому ми розігруємо ці сцени, де ви такий "ась? мухляж? а як це? та ні, це ж США, тут так не буває..", а я маю доводити що місяць не з сиру зроблено, й мухльожкі є в абсолютно кожній демократії за визначенням.