Автор Тема: Президентські вибори в США 2024  (Прочитано 50272 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Re: Президентські вибори в США 2024
« Reply #810 : Листопада 14, 2024, 10:57:03 22:57 »
Та що ми все про мене та про мене.
Давайте краще розберемося, що трумп мав на увазі, коли волав про вотерс фрауд, про те як голоси за Байдена "знаходять", оце усе. Я навіть його магівців цитувати не буду. От ви кажете що в США ніколи ніяких вкидів та малювань ніколи не було, нарід взагалі не дупляє як це, всі знають що це неможливо бо неможливо.
Питання, до кого звертається трумп в таких вскукарєках, чому він це робить.
Приклад вскукарєка трумпа
https://x.com/realDonaldTrump/status/1324032541544927233

А якщо трумп волає про мухляжок на виборах, і його виборець розуіміє, про шо волає трумп, то чому ми розігруємо ці сцени, де ви такий "ась? мухляж? а як це? та ні, це ж США, тут так не буває..", а я маю доводити що місяць не з сиру зроблено, й мухльожкі є в абсолютно кожній демократії за визначенням.

Малися на увазі серйозні порушення процедури підрахунку голосів під час виборів 2020 року у Джорджії, Пенсильванії та деяких інших штатах.
If you are going through hell, keep going.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #811 : Листопада 14, 2024, 11:08:15 23:08 »
Малися на увазі серйозні порушення процедури підрахунку голосів під час виборів 2020 року у Джорджії, Пенсильванії та деяких інших штатах.
Громадянство не має значення. Я слідкував як проходять вибори в штатах і ніколи ніяких малювань результатів не бачив. Якщо ви десь це побачили то буду вдячний якщо поділитесь інформацією
Ну всьо, здається мною вчергове зроблено великий внесок в справу демократії та справедливості. Мою лідорську провидницьку роль тут виконано, далі громадяни США самі розрулять  :gigi:

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #812 : Листопада 15, 2024, 07:14:45 07:14 »
В Джорджії ?  Це коли Бидлан телефонував і верещав, щоб йому знайшли голоси ?

Ну це так   :smilie7: