В тему
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=25447489988183131&id=100000464393018Oksana Davyda is with Serhii Kryvonos and 29 others
.
⌛️⚖️⏳Коли в суді слухається важка і заплутана справа, то для прийняття рішення часто пропонуються як і адвокатами, так і прокурорами посилання на факти прецедентів з минулого, коли схожі ситуації вирішувались так чи інакше.
Після моїх нещодавніх дописів та кількох останніх інтервʼю, як в якості ведучої, так і в якості гості, де я говорила про наші американські реалії, мене знову засипало реакціями, коментами , запитаннями і «висновками» тих, кого я вже називаю
«трампсказавщики».
📌От ніяк не перелаштується та частина українців, як і наших, діаспорних, так і тих, що не знаючи ні мови, ні наших американських реалій, не маючи доступу до фактів, все ж вперто переконують нас, що знають все про «вашу Америку», ну майже як з того жарту про « не люблю Паваротті, бо мені сусід його наспівав, фу, нічого особливого»
📌Знову на поверхню витягаються старі «експертизи» про Трампа і Байдена, пишуться нові… Аякже, це все знову «на часі», бо 45тий вийшов на фінішну пряму як атомний криголам і потужно суне вперед, навчений досвідом не робити ганебних кадрових і стратегічних помилок, з адреналіном після укусів скажених собак-опонентів, що аж бісяться від його набутого у важких боях досвіду та імунітету щодо різноманітних облізлих шавок, що гарчать з під хвоста перестарілого і облізлого шакала-«предводітєля» Байдена.
Шок…паніка… страх… адже тепер все буде по іншому, полетять голови, запрацюють суди і слухання, може і вʼязниці оживуть від VIP клієнтів, якщо для всіх там ще й місце знайдеться.
📌Я не знаю, як поведе себе Трамп. Я не знаю, чи йому вдасться добратись до Білого Дому в листопаді. Я навіть не знаю, чи він доживе до осені. Статися може все. Країна на межі громадянської війни. Різко змінюється баланс в сторону консерваторів, але й прогалини заповнюються як не нелегалами, що валять через відкритий кордон, так і відповідно і ретельно промитими мізками молоді, котрій в школах і коледжах викладають не науки, а вчать бути «активістами» у різних ідіотичних сферах а-ля «спробуй поекспериментувати з власним тілом чи з планетою Земля, поборись з природою чи анатомією, спали півміста і стань на коліна»…
📌Я не знаю, що дійсно має на думці Трамп щодо України. Попри те, що він не є добрим оратором, його памʼять є в стократ кращою за памʼять Байдена, котрий блукає по сцені в пошуках виходу.
📌Трамп чудово памʼятає підступність ЗЕ в ненаданні інформації про злочинну діяльність клану Байденів в Україні, що призвело до нечесних виборів, бо від американців сховали правду.
📌Він памʼятає всі бочки з дьогтем і лайном, які виливали на нього українські медіа, політики і навіть ОП.
📌Він памʼятає всі безсенсовні претензії до себе, котрий озброїв Україну хоч якось після злочинного роззброєння як Клінтоном, так і Обамою/Байденом.
📌Він памʼятає, як «забула» Україна його дії щодо утримання спокою в світі, його основну санкцію, котра забрала в Путіна можливість багатіти - мінімальні ціни на РФешну нафту, яку моментально зняв Байден і на Україну полетіли бомби, оплачені світом , бо ж Путін раптом «встал с колєн» на байденівських цінах .
📌Він памʼятає свіжі «закидони» Зеленського «а що то в тебе за план 24 годин, розкажи або вже його роби»…
📌Він бачить і чує, він розглядає українські меми про «другана путіна», про рудого жовтолицього монстра, яким лякають дітей.
📌Я дійсно не знаю, що буде в листопаді і в січні 2025.
До того часу ще треба дожити і Україні, і нам.
Але я точно знаю, що робив і робить Байден/Джобама і його клан.
Байден нищить Україну путінськими ракетами, вбиває українців сотнями тисяч, палить міста рфешним напалмом і в перервах їсть морозиво з виглядом повного ідіота.
Я точно знаю, що війни можна було не допустити взагалі. Як ? А спитайте в Трампа, при якому в світі був відносний спокій, і при якому єдиному путін не робив того, що він робив за інших чотирьох президентів США.
📌І так виглядає, що наш плюгавий шакал передасть війну у спадок своєму наступнику. «Ми будемо з вами до останнього українця, а потім вимкнемо світло і віддамо ключі путлеру»
Вас це не лякає?
Оце і є ті прецеденти, які я згадала на початку.
📌Так, Трамп говорить. І його підозріло чують навіть глухі.
А той, що сьогодні сидить у Білому Домі, просто вбиває.
І цього не бачать навіть зрячі і озброєні мікроскопами екZперти.