А я и не утверждаю, что "світовий порядок" - константа. А говорю что єто, очевидно, уникальная система координат, которая формируется в результате какого-то чрезвьічайного собьітия.
Естественно она имеет свое начало и свой конец. Таких переходов за историю человечества бьіло по-сути два: 1-й начиная со времени от Рождества Христова и до 1914 года - 1914-1918 переход - новая система координат;
2-й с 1918 по 1939 - с 1939 по 1945 - переход на новую систему координат и с 1945 по сегоднящний день мьі находимся в єтой системе координат. Основной критерий такого собьітия - глобальность, а необходимьім условием является Мировая Война.
Поєтому говорить о том, что русня что-то проиграла, как минмум, наивно, так как изменилась обертка, а суть осталась прежней, равно как и система. И пусть єто будет функция по времени, а не линейньій график, находится он в рамках заданньіх координат.
Поєтому я и не говорю, что идет разрушение "мирового порядка", но в его же рамках возможен разворот назад и ревизионизм. Да. Результат будет уродлив.
Єто как говорить об операции омоложения, когда 60-летняя женщина пьітается путем искусственньіх манипуляций вернуть себе молодость, вид и форму 18-летней. Результат всегда уродлив.
Но! Єто не отрицает невозможность делать такие манипуляции.
Соответственно мьі говорим о том, что в существующих координатах "мирового порядка" РФия не понесет никакого наказания. Ну, невозможно єто.
"Виграла" або "програла" - це не емоційні дефініції. Це стан речей. Русня власне підстрибує, та намагається відіграти час назад саме тому, що програла.
Стан, коли русня ще не програла - це 70ті роки, коли країни варшавського договору під русньой, й країни "республіки" срср під русньой настільки, що всі вважають їх русскімі.
Тому русня хоче відіграти час саме на цю позначку. Й це не про "виграти". Це просто щоб не програти.
"Виграш" з боку русні міг би виглядати як русифікація варшавського блоку та/або подальша інкорпорація єврокраїн.
Мені так здається, що це сухі факти. Можна їх називати наївними сухими фактами, зміст навряд чи зміниться.
Система на поточний момент в стані руйнації, ну і як в мене вище зазначено, особисто я не бачу нефантастичних механізмів збереження стану системи. У вас теж зазначається, що світовий порядок руйнується.
Далі ви пишете про "разворот назад и ревизионизм. Да. Результат будет уродлив.", тобто ми розмовляємо про приблизно одну й ту саму річ: русняву спробу точного відтворення ситуації, що склалася після 2 світової. В мене це зазначено як низьковирогідне на рівні з зомбі-апокаліпсісом. У вас, я так розумію, зазначено що руснє це вдастся десь відсотків на 15, ну або як розуміти аналогію з омолодженням 60річної бабусі.
Тобто, навіть якщо я зараз кажу "вірю! так і буде", то ми розмовляємо про
15% від того, з чим русня минулого разу
програла. Розумієте, до чого я веду?