Автор Тема: Церква Стамбульського Папи в Україні таке само лайно як і УПЦ МП(РПЦ).  (Прочитано 1729 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Відбулася нова спроба рейдерського захоплення парафії у смт Клавдієво-Тарасове
26.11.2021

26 листопада 2021 року відбулася нова спроба рейдерського захоплення, представниками Православної Церкви України, парафії святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії Української Православної Церкви Київського Патріархату у смт Клавдієво-Тарасове на Київщині.

Зранку, о 7 годині, прихильники ПЦУ, на чолі з протоієреєм Іваном Дзюбою, за допомогою 2 бульдозерів незаконно розпочали копати траншею, під закладення фундаменту нібито майбутнього храму, на церковній території парафії Київського Патріархату. А пізніше, близько 14 години, привезли цементний розчин для заливки фундаменту.

Дозволу на будівництво та затвердженої проектної документації у представників ПЦУ немає. Зранку на церковному подвір’ї перебував настоятель парафії протоієрей Сергій Струк разом з парафіянами, які намагались зупинити незаконні земельні роботи, але представники ПЦУ, проявляючи агресію по відношенню до них, продовжували свій злочин. На підтримку настоятеля і парафіян приїхав єпархіальний архієрей архієпископ Переяславський і Білоцерківський Андрій разом з духовенством з м. Києва та області.

Через напружену ситуацію, духовенством Київського Патріархату на місце події було викликано наряд патрульної поліції, а пізніше слідчо-оперативну групу, які побачили у діях ПЦУ порушення закону: початок будівництва без належної дозвільної документації. Слідчі запросили на місце цих подій експерта-архітектора, який надав оцінку і підтвердив незаконність початку забудови. Внаслідок чого, поліція разом з громадою Київського Патріархату зупинили незаконні дії ПЦУ та не допустили заливання фундаменту.

Зазначимо, що починаючи з 2019 року, коли парафія мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії смт Клавдієво-Тарасове залишилась у складі Київського Патріархату, громада страждає від незаконних дій представників ПЦУ, які намагаються захопити парафію та заволодіти її майном. Громада вже близько двох років у різних судових інстанціях намагається захистити свій храм і забезпечити своє конституційне право на свободу віровизнання. Судові процеси наразі тривають у Касаційному суді.

Настоятель парафії протоієрей Сергій Струк та громада парафії святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії просять віруючих молитися про Божу допомогу у правдивому вирішенні цього конфлікту. Закликаємо громадськість та ЗМІ не бути осторонь подій у смт Клавдієво-Тарасове, де зараз грубо порушуються права громадян України і звершується насильство щодо парафіян Київського Патріархату.

https://www.cerkva.info/news/vidbulasia-nova-sproba-rejderskoho-zakhoplennia-parafii-u-smt-klavdiievo-tarasove/
...........................................................

ПЦУ - це кінчені мразі. :smilie9:

До будь-якго храму УПЦ МП вони бояться навіть близько підійти, так вони знову вирішили рейдернути старого Філарета
В УПЦ КП поблизу Києва є лише пару храмів, так та стамбульська свинота щоб вдертися аж бетоновоз прислала.   

Перехід з УПЦ МП до них вже привинився повністю.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%85%D1%96%D0%B4_%D1%86%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%85_%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B4_%D0%B4%D0%BE_%D0%9F%D0%A6%D0%A3

Offline RG

• Ветеран форума
Макакій, ти в нас філаретівець ?

Дєдужці вже про вічне треба думати, а не про якісь там парафії   :smilie5:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Макакій, ти в нас філаретівець ?
Дєдужці вже про вічне треба думати, а не про якісь там парафії 
 :smilie5:
Дедушка ещё всех переживёт...
 :smilie7:
« Останнє редагування: Грудня 01, 2021, 11:44:44 23:44 від Бувалий »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
В світі є три Папи : Римський, Стамбульський і Московський.

Перші два чітко керовані світовим єврейством. А третій - ФСБ РФ.

Але різниці між ними всіма нема жодної - вся їхня діяльність спрямована проти українців.
Перші два працюють на те, щоб українці роз"їжджалися по за-кордонах і щоб з України вивозились всі мінеральні ресурси ( ліс-кругляк і т.д.)

А ФСБешний Папа працює на те, щоб українці манкуртизувались і русифікувались на власній землі, навіть нікуди не емігруючи.

Тому й ставлення до їх дочірних конфесій всіх тих трьох Пап має бути однозначне.
Ворог України не тільки Москва. А й Фанар і Ватикан в такому ж масштабі. Стамбульський і Римський Папа керовані повністю з Вашингтона.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
жиди жулью за свою не мають
ото пічалька у макакія :smilie5:
Mocsia delenda est

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Класичне хуйловське гасло:

Аніадінакавиє  :weep:
Бумеранг, як зразковий корисний ідіот його пропихує тут

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума

Далай ламу забув, а також ще з десяток православних патріархів  :fp2

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

Забаньте підараса (с)!!!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Uki
Ти може не знаєш чи не пам"ятаєш - оте гасло в умовах України ніколи не було хуйловське.
Його породив В. Ющенко ( він же "паскуда") тоді, коли він оскаженіло воював проти Ю. Тимошенко напередодні виборів - 2010.
Відповідні політтехнологи придумали мем-гасло "вони однакові" по відношення до Ю.В.Т і до Янука і вкладали той мем, перетворений в гасло, в уста Паскуди-Ющенка. Однак, це йому так і не допомогло.
...Діючий Президент, котрий на виборах зайняв 5-те місце з 5-ма процентами  :fp2

Про того хоружівського паскуду я міг би розповідати безліч історій, однак не буду.
..........................

Якщо ти сприймаєш мене як корисного ідіота, то теж помиляєшся, бо я тут нічого не пропихую, а виклидаю тут тільки свої особисті думки і прямо й щиро завжди висловлюю своє ставлення до будь-якого політика чи до будь-яких політичних подій.
Коли я всьому цьому даю якусь оцінку - то це тільки моя особиста оцінка і вона не узгоджена й не продиктована будь-якою політичною силою чи держ.структурою..
Там де я висловлюсь щось стосовно ДержДепа СЩА чи ФСБ РФ, то це тільки я особисто сам так вважаю і мене ніколи не цікавить яку реауцію на форумі це викличе.
.......................................................

Про далай ламу я не багато знаю, його життєдіяльністтю я ніколи не цікавився.
А от православні Патріархи вони всі різні і різни політичні сили й політики за ними стоять і мають різний вплив на них в контекстні загальнополітичних світових процесів.

Про двох вищеназнаних Патріархів і про понтифіка теж моя особиста думка.

Хоча до Константинопольського Патріарха до грудня 2018 року моє особисте ставлення було позитивніше на порядок.
Після грудня 2018 змінилось суперрадикально ( в найгірший бік).

Стосовно Московського Патріархату й Московського Патріарха моє ставлення є незмінне дуже давно, вже більш як тридцять років.

//////////////////////////////

Тому, ніколи не раджу тобі робити подібні вбивчі висновки ("корисний ідіот", "проштовхує") не тільки щодо мене, а й щодо будь-кого з форумчан.

Offline majesty

• Ветеран форума
бумеранг я так понимаю ты из хассидов? :laugh:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
бумеранг я так понимаю ты из хассидов? :laugh:

Якщо говорити так "чисто по-чесному", то я взагалі не віруючий, жодний культовий храм я не відвідую, я навіть хреститись не вмію і не знаю навіть молитву "Отче наш".

Але я розумію, що церква, релігія - це дуже важливий елемент в політиці. І тому я слідкую за церковними подіями і слідкую за вчинками, за висловлюваннями різних церковних діячів.

Наприклад, всіх тих священнослужителвів, які по-холуйськи полізли під Константинопольський патріархат, зрадивши свого власного Патріарха Філарета, я вважаю їх негідниками найвищої гільдії.
І вони будуть навіки прокляті, до кінця свого нікчемного життя.

Offline majesty

• Ветеран форума
Якщо говорити так "чисто по-чесному", то я взагалі не віруючий, жодний культовий храм я не відвідую, я навіть хреститись не вмію і не знаю навіть молитву "Отче наш".

Але я розумію, що церква, релігія - це дуже важливий елемент в політиці. І тому я слідкую за церковними подіями і слідкую за вчинками, за висловлюваннями різних церковних діячів.

Наприклад, всіх тих священнослужителвів, які по-холуйськи полізли під Константинопольський патріархат, зрадивши свого власного Патріарха Філарета, я вважаю їх негідниками найвищої гільдії.
І вони будуть навіки прокляті, до кінця свого нікчемного життя.
все верно
хасиды не знают отче наш и крестится не умеют :laugh:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
все верно
хасиды не знают отче наш и крестится не умеют :laugh:

Ну так хасиди - вони ж іудеї, правильно ?
А я і не і іудей, і не християнин і не належу до жодної релігії і церви взагалі.

В дитинстві я був заядлий атеїст, а зараз давно вже ні.
Зараз до всіх релігій я ставлюсь нейтрально, але в щось надприроднє я не віритиму  ніколи. Бо я не лицемір.
Так з дитинства я вихований. Хто хоче - хай вірить і молиться.

Offline majesty

• Ветеран форума
Ну так хасиди - вони ж іудеї, правильно ?
А я і не і іудей, і не християнин і не належу до жодної релігії і церви взагалі.

В дитинстві я був заядлий атеїст, а зараз давно вже ні.
Зараз до всіх релігій я ставлюсь нейтрально, але в щось надприроднє я не віритиму  ніколи. Бо я не лицемір.
Так з дитинства я вихований. Хто хоче - хай вірить і молиться.

тебя не крестили в детстве?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
тебя не крестили в детстве?

Хрестили.
І мені тоді був один рік. Як це все було - я не пам"ятаю. Розповідали пізніше. Ще й пластмасовий хрестик колись був.

Але для мене це ніколи не мало ніякого значення, ні тоді, ні зараз.

Моє батьки - звичані совецькі люди. В нас дома не було ні Біблії, ні ікон.
Перед сніданком, обідом , вечерею ( і після) христитись і читати молитву в нас дома прийнято не було.
Після підйому після сну і ввечері перед сном теж хреститись прийнято не було.

Offline majesty

• Ветеран форума
Хрестили.
І мені тоді був один рік. Як це все було - я не пам"ятаю. Розповідали пізніше. Ще й пластмасовий хрестик колись був.

Але для мене це ніколи не мало ніякого значення, ні тоді, ні зараз.

Моє батьки - звичані совецькі люди. В нас дома не було ні Біблії, ні ікон.
Перед сніданком, обідом , вечерею ( і після) христитись і читати молитву в нас дома прийнято не було.
Після підйому після сну і ввечері перед сном теж хреститись прийнято не було.
раз крестили значит родители верили больше в Бога, чем в троцких :smilie5:

вообще наша церковь это тот стержень , который во многом и сохранил украинцев как народ
да и вобще церковь это и есть фундамент современнлй нашей цивилизации

а так мы слишком ничтожны в своих знаниях знать есть ли Бог (или то что мы называем им), но и церковь выполняет роль если хочешь глобального психотерапта

Online Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Uki
Ти може не знаєш чи не пам"ятаєш - оте гасло в умовах України ніколи не було хуйловське.
Його породив В. Ющенко ( він же "паскуда") тоді, коли він оскаженіло воював проти Ю. Тимошенко напередодні виборів - 2010.
Відповідні політтехнологи придумали мем-гасло "вони однакові" по відношення до Ю.В.Т і до Янука і вкладали той мем, перетворений в гасло, в уста Паскуди-Ющенка. Однак, це йому так і не допомогло.
...Діючий Президент, котрий на виборах зайняв 5-те місце з 5-ма процентами  :fp2

Про того хоружівського паскуду я міг би розповідати безліч історій, однак не буду.
..........................

Якщо ти сприймаєш мене як корисного ідіота, то теж помиляєшся, бо я тут нічого не пропихую, а виклидаю тут тільки свої особисті думки і прямо й щиро завжди висловлюю своє ставлення до будь-якого політика чи до будь-яких політичних подій.
Коли я всьому цьому даю якусь оцінку - то це тільки моя особиста оцінка і вона не узгоджена й не продиктована будь-якою політичною силою чи держ.структурою..
Там де я висловлюсь щось стосовно ДержДепа СЩА чи ФСБ РФ, то це тільки я особисто сам так вважаю і мене ніколи не цікавить яку реауцію на форумі це викличе.
.......................................................

Про далай ламу я не багато знаю, його життєдіяльністтю я ніколи не цікавився.
А от православні Патріархи вони всі різні і різни політичні сили й політики за ними стоять і мають різний вплив на них в контекстні загальнополітичних світових процесів.

Про двох вищеназнаних Патріархів і про понтифіка теж моя особиста думка.

Хоча до Константинопольського Патріарха до грудня 2018 року моє особисте ставлення було позитивніше на порядок.
Після грудня 2018 змінилось суперрадикально ( в найгірший бік).

Стосовно Московського Патріархату й Московського Патріарха моє ставлення є незмінне дуже давно, вже більш як тридцять років.

//////////////////////////////

Тому, ніколи не раджу тобі робити подібні вбивчі висновки ("корисний ідіот", "проштовхує") не тільки щодо мене, а й щодо будь-кого з форумчан.

Ти кажеш що Московський патріарх - ФСБшна паскуда, і одночасно твоя риторика повністю збігається з їхньою.......... я бачу в цьому певний диссонанс....... виглядає так наче тобою уміло маніпулюють, так що ти і сам цього не усвідомлюєш........ цей стан якраз і називається "корисний ідіот"

Offline RG

• Ветеран форума
Макакій - звичайний совок.

Тому й несе постійно всіляку куйню про 'загнівающій Запад' і 'вкуснєйший савєцкій пломбір'   :fp2

Offline а баба галамага

• Full Member
В той же час:

Цитувати
Спортзал его преосвященства
...

Англиканская церковь потратила более 240 млн фунтов (330 млн долларов) с 2017 по 2020 год на то, чтобы остановить падение числа верующих, но что эти усилия не увенчались успехом. Это признал ее глава архиепископ Кентерберийский Джастин Уэлби.

Программа под названием "Обновление и реформа" направлена на то, чтобы привлечь новых прихожан и поддержать церковь - особенно в бедных районах Британии.

Деньги, в частности, ушли на создание современных церквей со спортзалом и кафе; одна из самых известных таких - в здании бывшего ночного клуба в Брадфорде на севере Англии. Миллионы фунтов стерлингов
...
https://www.bbc.com/russian/features-59237567

Offline Комашки

• Ветеран форума

Перші два чітко керовані світовим єврейством. А третій - ФСБ РФ.

Але різниці між ними всіма нема жодної
Ну тобто, у вашій голові все десь так:
Церкви папи римського ведуть пропагандистську роботу проти державності інших країн, готуючи базу для військового вторгнення та окупації країни Італією.
Церкви папи стамбульського ведуть пропагандистську роботу проти державності інших країн, готуючи базу для військового вторгнення та окупації країни Турцією.
Церкви папи московського ведуть пропагандистську роботу проти державності інших країн, готуючи базу для військового вторгнення та окупації країни РФ.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Ну тобто, у вашій голові все десь так:
Церкви папи римського ведуть пропагандистську роботу проти державності інших країн, готуючи базу для військового вторгнення та окупації країни Італією.
Церкви папи стамбульського ведуть пропагандистську роботу проти державності інших країн, готуючи базу для військового вторгнення та окупації країни Турцією.
Церкви папи московського ведуть пропагандистську роботу проти державності інших країн, готуючи базу для військового вторгнення та окупації країни РФ.

Та ні, не так.
Я мав на увазі лише пісумковий результат від політичного впливу всіх тих церков на державу Україну і на етнічних Українців, котрі мешкають в державі Україна.

Методи їх діяльності і методи впливу на Україну у всіх тих церков різні.

Ватікан- підтримує ДЕРЖДЕП США, МВФ і т.п., всі ті сили, котрі викручують руки Україні, змушуючи проводити не потрібні, антилюдські реформи.

РПЦ - проводить відверту ворожу пропаганду, переконуючи українців, що українці - це невід"ємна частина расіян, а держава Україна - то структура яка створена ворогами українців і українцям взагалі не потрібна. І що української мови ніякої нема, то все видумка, суржик і т.п.

Константинополь - поки що відверто антиукраїнської пропанганди не проводить, але невизнання  в Україні самостійної, своєї власної  автокефалії - це теж діяння цілком антиукраїнське.
В міру посилення його дочірної структури ПЦУ, політика Константинополя по відношенню до України ставитиме максимально схожою на політику Ватикану.
Бо і Ватикан, і Константинонополь керовані з Вашінгтона.

« Останнє редагування: Грудня 02, 2021, 10:13:36 22:13 від Бумеранг »

Offline Комашки

• Ветеран форума
Та ні, не так.
Я мав на увазі лише пісумковий результат від політичного впливу всіх тих церков на державу Україну і на етнічних Українців, котрі мешкають в державі Україна.

Методи їх діяльності і методи впливу на Україну у всіх тих церков різні.

Ватікан- підтримує ДЕРЖДЕП США, МВФ і т.п., всі ті сили, котрі викручують руки Україні, змушуючи проводити не потрібні, антилюдські реформи.

РПЦ - проводить відверту ворожу пропаганду, переконуючи українців, що українці - це невід"ємна частина расіян, а держава Україна - то структура яка створена ворогами українців і українцям взагалі не потрібна. І що української мови ніякої нема, то все видумка, суржик і т.п.

Константинополь - поки що відверто антиукраїнської пропанганди не проводить, але невизнання  в Україні самостійної, своєї власної  автокефалії - це теж діяння цілком антиукраїнське.
В міру посилення його дочірної структури ПЦУ, політика Константинополя по відношенню до України ставитиме максимально схожою на політику Ватикану.
Бо і Ватикан, і Константинонополь керовані з Вашінгтона.
Ну я ж і кажу, мені ніколи не вдавалося вхопити логіку, коли одні тупо, відверто, відкрито та нахабно працюють на окупацію, знищення всіх носіїв спротиву та культури, та повну асиміляцію залишків - а другі типу, начебто, можливо, мєтафізічно, когось підтримують, хто дав грошей та ресурсів, виставивши втім якісь умови для отримання подальших грошей та ресурсів... й оци дві сили типу "однакові у підсумковому результаті".
В підсумковому результаті колись і людство існувати перестане

Offline svit

• Ветеран форума
Бум вам жидам чи не всьо равно?

Offline RG

• Ветеран форума
Думаю, цю ватну тему треба знести к хуям в смітник.

Ще й Макакію можна пару днів арешту дати, за кацапські наративи 'ані всє адінаковиє'.

Можна вважати це доповіддю  :smilie7: 

Offline Sturmer44

• Hero Member
 І тут жулькоскот сере поносом  :laugh:

всюди пролізли мерзотні тварюки

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові

Ще й Макакію можна пару днів арешту дати, за кацапські наративи 'ані всє адінаковиє'.

Підтримую. Бо істина лежить поза межами цього недолугого твердження.

Offline RG

• Ветеран форума
Пляць, вже 2 модери в нас розвелось, а кацаповатна тема Макакія як висіла, так і висить 

А якщо й прийдуть сюди, то почнуть про якусь свободу думки пистіти  :fp2

Offline а баба галамага

• Full Member

Правельно!
Адінакавими можуть бути тільки і виключно тутешні „однодумці“, а попи, вони - разнообразниє.    :weep:

Offline RG

• Ветеран форума
Правельно!
Адінакавими можуть бути тільки і виключно тутешні „однодумці“, а попи, вони - разнообразниє.    :weep:

Галамагий, ти ж мене ніби ігноруєш  :smilie5:

Адінакове в даному випадку лише ваше з Макакієм ватне кацапєздольство    :moskali:

Хтось тут писав, що ти теж адепт косатої макаки

Ану скажи 'Юлька сука'   :smilie7:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Галамагий, ти ж мене ніби ігноруєш  :smilie5:

Адінакове в даному випадку лише ваше з Макакієм ватне кацапєздольство    :moskali:

Хтось тут писав, що ти теж адепт косатої макаки

Ану скажи 'Юлька сука'   :smilie7:

RиGуйло, завтра понеділок, всі клініки працюватимуть, пиздуй,  хоча б обстежся.
Хоч якісь тобі пігулки припишуть.
Бо інакше, скоро тебе прийме лише стаціонар.