Класичне хуйловське гасло:
Аніадінакавиє
Бумеранг, як зразковий корисний ідіот його пропихує тут
UkiТи може не знаєш чи не пам"ятаєш -
оте гасло в умовах України ніколи не було хуйловське.
Його породив В. Ющенко ( він же "паскуда") тоді, коли він оскаженіло воював проти Ю. Тимошенко напередодні виборів - 2010.
Відповідні політтехнологи придумали мем-гасло "вони однакові" по відношення до Ю.В.Т і до Янука і вкладали той мем, перетворений в гасло, в уста Паскуди-Ющенка. Однак, це йому так і не допомогло.
...Діючий Президент, котрий на виборах зайняв 5-те місце з 5-ма процентами
Про того хоружівського паскуду я міг би розповідати безліч історій, однак не буду.
..........................
Якщо ти сприймаєш мене як корисного ідіота, то теж помиляєшся, бо я тут нічого не пропихую, а виклидаю тут тільки свої особисті думки і прямо й щиро завжди висловлюю своє ставлення до будь-якого політика чи до будь-яких політичних подій.
Коли я всьому цьому даю якусь оцінку - то це тільки моя особиста оцінка і вона не узгоджена й не продиктована будь-якою політичною силою чи держ.структурою..
Там де я висловлюсь щось стосовно ДержДепа СЩА чи ФСБ РФ, то це тільки я особисто сам так вважаю і мене ніколи не цікавить яку реауцію на форумі це викличе.
.......................................................
Про далай ламу я не багато знаю, його життєдіяльністтю я ніколи не цікавився.
А от православні Патріархи вони всі різні і різни політичні сили й політики за ними стоять і мають різний вплив на них в контекстні загальнополітичних світових процесів.
Про двох вищеназнаних Патріархів і про понтифіка теж моя особиста думка.
Хоча до Константинопольського Патріарха до грудня 2018 року моє особисте ставлення було позитивніше на порядок.
Після грудня 2018 змінилось суперрадикально ( в найгірший бік).
Стосовно Московського Патріархату й Московського Патріарха моє ставлення є незмінне дуже давно, вже більш як тридцять років.
//////////////////////////////
Тому, ніколи не раджу тобі робити подібні вбивчі висновки ("корисний ідіот", "проштовхує") не тільки щодо мене, а й щодо будь-кого з форумчан.