1. Чому я з усім не згоден у пості Кикера? Тому що я пам'ятаю, як було з Кримом. Навіть мені було все зрозумілим ще з дослідженняь Центру Розумкова ( їх було три, один з них 2009 ) року, що там вся армія, все СБУ, всі держслужбовці, все керівництво, в тому числі ВР АРК- усе було проросійським. Жодна розвідка не могла такого прогавити, досить було просто ознайомитись з тим матеріалом. Був запущений ідеологічний концепт "славяне", як колись Гітлером "арійці", й практично всі крисяни на нього купились. Наче ті "славяне", що за "дружбу з Росією", і був тим самим народом Криму... При цьому в Разумкова давалі наприкінці дуже пісні рекомендації, що не мали жодної практичної цінності- ні розпуску ВР АРК , ні скасування автономії, ні відміна територіального принципу призову в українську армію, коли на території Криму служили переважно самі крисяни... Ні виводу російських ЗС з території Криму. Взагалі НІЧОГО, що могло б хоч якось допомогти утримати Крим у складі України. То що, розвідки України та Заходу могли всього цього не знати? Навіть я, ділетант, це розумів
2. Афганістан може використовуватись. Як використовується зараз Крим і Донбас.
3. Чому Індонезія, а не Туреччина?
4. ООН утворювалась як організація на чолі з країнами-переможницями в ІІ Світовій Війні. Тож до ІІІ Світої Війни ООН просто приречена існувати, як раніше, до ІІ Світової існувала Ліга Націй.
5. Я не США й не ЄС, щоб за них відповідати. Але й Байден не Трамп, щоб робити те, що робив Трамп. Байден- президент від демократичної партії, яка виступає за більшу взаємодію із союзниками.
6. Китай- це тема теперішнього, а не майбутнього. Тут і гадати не треба