Автор Тема: Така думка: Америка vs Україна  (Прочитано 2100 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Re: Така думка: Америка vs Україна
« Reply #30 : Серпня 09, 2021, 09:45:25 21:45 »
Ще: як вам зуби без анестезії рвати?

Таке бува? У нас обезболюють любу стоматологічну процедуру......... Ніхто ліки не жаліє на це.......

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #31 : Серпня 09, 2021, 09:47:51 21:47 »
 Є у мене одна болячка, витратив купу часу, чимало грошей, зустрів відвертих покидьків - лікарів, у підсумку допомогло самолікування. Бо вони абсолютно ні за що не відповідають. Оху@нний фах, щоб я так жив.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #32 : Серпня 09, 2021, 09:50:33 21:50 »
Таке бува? У нас обезболюють любу стоматологічну процедуру......... Ніхто ліки не жаліє на це.......

Просто могут недождаться когда "схватит". Ослбенно часто такое бывает если пациент просит самое дешевое обезболивание - лидокакин, оно дается бесплатно, но хреновое и долго надо ждать заморозки

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #33 : Серпня 09, 2021, 09:51:03 21:51 »
Бува, правда, зі згоди. Але бува ще гірше: у мене є знайомі, які рвали зуби безкоштовно (хоча тут є нюанси), ото може бути квест.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #34 : Серпня 09, 2021, 09:54:52 21:54 »
Просто могут недождаться когда "схватит". Ослбенно часто такое бывает если пациент просит самое дешевое обезболивание - лидокакин, оно дается бесплатно, но хреновое и долго надо ждать заморозки
Та ні, реально без обезболюючого, у найкращій у світі країні Рад, як з'ясовується, це було нормою. Але тут знаю лише з чужих слів, тривалий час до цих садистів я не потрапляв. Хоча особисто тікав з-під кабінета стоматолога, коли той знайомому так вирвав зуба.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #35 : Серпня 09, 2021, 09:57:42 21:57 »
Є у мене одна болячка, витратив купу часу, чимало грошей, зустрів відвертих покидьків - лікарів, у підсумку допомогло самолікування. Бо вони абсолютно ні за що не відповідають. Оху@нний фах, щоб я так жив.

Да, абсолютно все на совести врача
Я потянул спину пару недель как
Сразу пошел к врачу - рентген, то да се, направление к невропатологу. Аж на следующую неделю
Ну ладно, дождался, хоть и боли пошли сильные в ногу
Он , сука, мена осмотрел, выписал пять свечек диклофенака и отправил. Я говорю  - а как же МРТ, лечение? Он мне - мне это не надо, ситуация ясна!.
В результате на этих выходных скрутило так что пришлось вызывать скорую (они кстати сейчас на обезболивание не выезжают), поехал к ним сам - укололи там - попустило чуть
Сегодня пошел к другому врачу- небо и земля - посмотрел МРТ, пощупал, назначил лечение. Сейчас сижу более менее. Немного болит конечно, но не так как тогда что впору орать было

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #36 : Серпня 09, 2021, 09:58:07 21:58 »
Відповідальність - річ недешева.......

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #37 : Серпня 09, 2021, 09:58:47 21:58 »
Та ні, реально без обезболюючого, у найкращій у світі країні Рад, як з'ясовується, це було нормою. Але тут знаю лише з чужих слів, тривалий час до цих садистів я не потрапляв. Хоча особисто тікав з-під кабінета стоматолога, коли той знайомому так вирвав зуба.

А, при СССР, ну тогда может. В 80х уже был лидокаин, а до этого не знаю. Вполне возможно

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #38 : Серпня 09, 2021, 09:59:57 21:59 »
Відповідальність - річ недешева.......

Речь даже не в ответственности. Речь в том что там полно "блатных"

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #39 : Серпня 09, 2021, 10:10:23 22:10 »
А, при СССР, ну тогда может. В 80х уже был лидокаин, а до этого не знаю. Вполне возможно
Ну, тікав з-під кабінета десь у 2008, паціентом був колишній афганець, може вирішив згадати молодість - не знаю але про того діда - стоматолога і раніше казали, що не весь.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #40 : Серпня 09, 2021, 10:11:46 22:11 »
Речь даже не в ответственности. Речь в том что там полно "блатных"
Яких керівництво і колеги рятують від відповідальності.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #41 : Серпня 09, 2021, 10:12:54 22:12 »
 Від остеохондроза турнік дуже допомага: підтягуватися, просто висіти

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #42 : Серпня 09, 2021, 10:29:31 22:29 »
Від остеохондроза турнік дуже допомага: підтягуватися, просто висіти
\\

Чорт его знает
Мне уже не один человек сказал что при ущемлении растягивать нельзя, даже просто висеть на руках
Подтверждаю. Если лечь так что растягивается пораженная сторона позвоночника то вреде все хорошо, но вот когда ты после этого пытаешься выпрямится то все... гайки

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #43 : Серпня 09, 2021, 10:40:56 22:40 »
\\

Чорт его знает
Мне уже не один человек сказал что при ущемлении растягивать нельзя, даже просто висеть на руках
Подтверждаю. Если лечь так что растягивается пораженная сторона позвоночника то вреде все хорошо, но вот когда ты после этого пытаешься выпрямится то все... гайки
А масаж?
 У мене , грубо кажучи, остеохондроз, діагноз, насправді, гірший але турнік і певні вправи тримають на плаву.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #44 : Серпня 09, 2021, 11:07:48 23:07 »
А масаж?
 У мене , грубо кажучи, остеохондроз, діагноз, насправді, гірший але турнік і певні вправи тримають на плаву.

Это не остеоходроз. Остеохондроз у меня с детства - последствия падения. Это немного другое

Вообще говорят что лечебная физкультура показана, но только после обострения. Во время нельзя

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #45 : Серпня 09, 2021, 11:38:40 23:38 »
Да, абсолютно все на совести врача
Я потянул спину пару недель как
Сразу пошел к врачу - рентген, то да се, направление к невропатологу. Аж на следующую неделю
Ну ладно, дождался, хоть и боли пошли сильные в ногу
Он , сука, мена осмотрел, выписал пять свечек диклофенака и отправил. Я говорю  - а как же МРТ, лечение? Он мне - мне это не надо, ситуация ясна!.
В результате на этих выходных скрутило так что пришлось вызывать скорую (они кстати сейчас на обезболивание не выезжают), поехал к ним сам - укололи там - попустило чуть
Сегодня пошел к другому врачу- небо и земля - посмотрел МРТ, пощупал, назначил лечение. Сейчас сижу более менее. Немного болит конечно, но не так как тогда что впору орать было
:smiley15:
Приблизно схожа ситуація. Норвезька медицина допомогла десь так само  :shuffle:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #46 : Серпня 09, 2021, 11:47:05 23:47 »
:smiley15:
Приблизно схожа ситуація. Норвезька медицина допомогла десь так само  :shuffle:

:friends:

А вообще эта поясница страшная вещь

Но рассказаная история это конец. А начало было гдето в 10ом году с инсультом отца
Сейчас эти этюды из жизни медиков писать неохота
Просто приведу один факт - отделение гастроэнтерологии без теплой или хотябы кипяченой воды. Зима. Не совсем дубняк, но прохладно, вода стынет быстро. Я матери туда воду в термосе привозил три раза в сутки. Евпатория, всесоюзный курорт млять
Думаю такого в Норвегии  нет :) А бабла я туда вгатил под десятку залени за четыре года. И это не какато экзотика ,а обыкновенные язвы, циститы и пр.
« Останнє редагування: Серпня 09, 2021, 11:50:30 23:50 від div »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #47 : Серпня 10, 2021, 12:07:41 00:07 »
:friends:

А вообще эта поясница страшная вещь

Но рассказаная история это конец. А начало было гдето в 10ом году с инсультом отца
Сейчас эти этюды из жизни медиков писать неохота
Просто приведу один факт - отделение гастроэнтерологии без теплой или хотябы кипяченой воды. Зима. Не совсем дубняк, но прохладно, вода стынет быстро. Я матери туда воду в термосе привозил три раза в сутки. Евпатория, всесоюзный курорт млять
Думаю такого в Норвегии  нет :) А бабла я туда вгатил под десятку залени за четыре года. И это не какато экзотика ,а обыкновенные язвы, циститы и пр.
Ну, в Норвегії своя специфіка. Але так - коли вже справа дійде до стаціонару, то зроблять все що можна, й рівень комфорту буде забезпечено без питань.