До речі, раз я уже зайшла, у якості інформаційного подарунка колишнім друзям по форуму хочу поділитися найостаннішою інфою по вакцинації:
За найновішими даними, якщо людина хворіла ковідом, то у неї виробляється довготривалий імунітет. Причому він не просто через антитіла, а ще є додаткові чинники. Вакцинація таким людям не потрібна і вважається, що набутий природнім чином імунітет набагато сильніший, ніж той, що набувається через вакцинацію.
Дітям не потрібно вакцинуватися. Зараз по світу купа даних, що на мільйони дітей з ковідом померли одиниці. Діти і самі майже не хворіють, і не переносять інфекцію так, як дорослі. Хто скаже, скільки вчителів у школах по світу заразилися і померли від ковіду?
В США створений новий дуже ефективний тест на статус ковід-імунітету. Сподіваюсь, скоро він буде доступний у інших країнах світу. Якщо цей тест покаже імунітет до ковіду, вакцина НЕ потрібна.
Пост мій не проти вакцинації. Якщо вважаєте, що вона вам потрібна, вакцинуйтесь. Просто наукові дані постійно змінюються і сподіваюсь, люди будуть приймати рішення, які будуть найкращими для них у їх ситуації.
Хоча частково була тригернута розповідями на фупі осіб, які точно хворіли ковідом, і які йдуть на невідомі ризики для свого здоров"я особливо у довгостроковій перспективі, свідомо калічачи своє тіло.