Автор Тема: Коли ви вперше усвідомили, що кацапи - то смертельні вороги?  (Прочитано 734 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Пропоную порозважатися автобіографічними спогадами на цю тему. Просто читаю форум, та й просто спілкуюся з людьми... спливають на поверхню цікаві дати. Комусь у 2008 році зрозуміло стало. Комусь у 2010. Хтось у 2014 збагнув, а хтось вважає що в принципі русскіє єсть и хорошиє.
Й це все люди, котрі цікавляться політикою.
В мене особисто те розуміння склалося у дев'яностих. Десь у тінейджерському віці перші згадки про підслухані розмови дорослих за столом: дядько мій був у Просвіті, й контингент гостей був відповідний. Мова інколи заходила про майбутнє, й неминучий конфлікт: загальний настрій був таким, що типу буде круто коли по Дніпру втримаємося.
З підслуханого на колишньому ФУПі, щось таке пригадував Marser, людина плюс-мінус мого віку: звідси роблю висновок, що серед свідомого й активного прошарку це вже тоді було очевидно.
Таким чином, особисто в мою голову думку як таку донесли дорослі, й пам'ятаю що вона мені геть не подобалася. Як то так - маємо ж армію, все таке, яке ще "по Дніпру"? Потім, завдяки канадським підручникам тієї ж Просвіти, прийшло розуміння того, як кацапам вдаються такі речі, а із зацікавленням політикою та стратегією стало зрозуміло й те, що в самих кацапів немає іншого виходу.
А у вас як воно було?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
 Остаточно після заворушень у Криму у 1994-1996 але всеодно інколи міг поспівчувати з Чеченською війною.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Імперські мерзотники - 1991.

Смертельні вороги - після Тузли у 2003-му.

Online majesty

• Ветеран форума
беда не на севере
беда в нашем доме - зеленые инфальтилы хохлы

если бы у нас была единая политическая нация кацапы даже косо посмотреть бы сцали

Offline svit

• Ветеран форума
беда не на севере

если бы у нас была единая политическая нация кацапы даже косо посмотреть бы сцали

Оце точно. Коли усвідомив - не пам'ятаю, мабуть 2004 - отруєння Ющенка, і думав так аж до 2019. А після того як перемогла Зелена Ідіотія, вже й не знаю що думати.

Online majesty

• Ветеран форума
я уже молчу что если бы у нас была нация по примеру поляков, мы давно были бы в нато или на крайняк союзником штатов верхнего уровня
да и армия у нас не пускала бы сопли в крыму, а значит кацапы вообще бы не дернулись
достаточно было блокировать аэродромы и вр крыма

но уверен будь у нас армия хотя бы как сейчас, кацапы не сунулись бы

и снова наступили времена, когда хохлы забили на армию в пользу видосиков

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Вперше відчув їх ворогами коли почалась скоординована інформаційна атака "Ані варуют газ"

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Кацапів виправить тільки Хіросіма. Бажано декілька, бо вони значно тупіші за японців. :smilie5:
Mocsia delenda est

Offline RG

• Ветеран форума
Ще в совєцькі часи було усвідомлення.   

В момент розвалу Совдепії було деяке послаблення того відчуття. Щось типу 'розділились нарешті, то тепер будемо кожен сам по собі'. Але то все пройшло дуже швидко.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума

В момент розвалу Совдепії було деяке послаблення того відчуття. Щось типу 'розділились нарешті, то тепер будемо кожен сам по собі'. Але то все пройшло дуже швидко.

За союзу було усвідомлення що комуняки то зло....... То трохи інше.......

Offline Geo

• Ветеран форума
Кацапів виправить тільки Хіросіма. Бажано декілька, бо вони значно тупіші за японців. :smilie5:

100%  :smiley24:

Offline Geo

• Ветеран форума

Ага...да прям такі....1990-91 рр....Наш КОМДІВ нам, офіцерам (це було в ЗабВО), цитую:

- ХААХЛЛЫ, СЦЦУККА! Вы У МЕНЯ ВСЕ служть в российской армии будете! Понятно, хаахлы?

Після цього спіча в Будинку Офіцерів "портартурского полка"...ми, українці, не замислюючись, всі миттєво написали заяви на звільнення.

(підараси імперські, могила навіть їх не виправить)

Offline andronchik

• Hero Member
  • Херсон
Відчуття, що кацапи - супротивники, дуже давно. А от що смертельні, оскаженівші, вороги - тільки після Криму.
Ну загальмований я  :(
Мы верим в бога, они - в Путина.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
В дитинстві - підсвідомо.
В армії - свідомо (1983 рік, Крим, Перевальне).
If you are going through hell, keep going.

Offline div

• Ветеран форума
Оце точно. Коли усвідомив - не пам'ятаю, мабуть 2004 - отруєння Ющенка, і думав так аж до 2019. А після того як перемогла Зелена Ідіотія, вже й не знаю що думати.

беда не на севере

:smiley15:

Дето в 90х, когда в Крыму буча была
Но среди них действительно есть нормальные, хотя мало. Но самого факта это не меняет.
Как то давно читал книгу где доказывалось что при разделении "киевской руси" на север и юг эти образования становились прямыми экономическими конкурентами с понятными последствиями

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
атомная бомба на кремль в понедельник в 11 утра. и всему миру станет спокойней...

Offline Южанин

• Ветеран форума
В 2004-м пообщавщись со своими родственничками  обитающими там. А на ФУПе меня вообще параноиком называли за то что я с 2008-го утверждал , что Раша обязательно нападет на Украину.

Offline Комашки

• Ветеран форума
беда не на севере

Та ні, напали б як й на всі інші "монополітичні" нації, просто що можливо не в першу чергу.