Автор Тема: Виховання "народу". Кнутом і пряником.  (Прочитано 1060 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Виховання "народу". Кнутом і пряником.
« : Вересня 08, 2020, 07:14:27 19:14 »
Пропоную в цій гілці писати тільки ідеї і обговорювати їх.
Mocsia delenda est

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
Re: Виховання "народу". Кнутом і пряником.
« Reply #1 : Вересня 08, 2020, 07:19:43 19:19 »
Отже. Ідея намбер ван.
Оподаткування.
Я категорично проти прогресивного податку.
Інша справа податок на розкіш.
Перше - це тачки.
Лакшері тачки мають починатися від 1.5 літра включно і оподаткування має бути від 5 до 20 % на рік від вартості нової.
Я розумію, як мамі дупінського стане важко, бо сплативши податок на розкіш доведеться ще підтвердити і оподатковані доходи.
Mocsia delenda est

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #2 : Вересня 08, 2020, 08:01:37 20:01 »
Ланос?
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #3 : Вересня 08, 2020, 08:09:36 20:09 »
 У принципі норм ініціатива, чиновники у нас полюбляють дорогі машинки. Треба ще і на їх утримання якийсь податок придумати.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #4 : Вересня 08, 2020, 08:16:16 20:16 »
Отже. Ідея намбер ван.
Оподаткування.
Я категорично проти прогресивного податку.
Інша справа податок на розкіш.
Перше - це тачки.
Лакшері тачки мають починатися від 1.5 літра включно і оподаткування має бути від 5 до 20 % на рік від вартості нової.
Я розумію, як мамі дупінського стане важко, бо сплативши податок на розкіш доведеться ще підтвердити і оподатковані доходи.

Пропоную від 1,6 літра, з рештою згоден   :smilie7:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #5 : Вересня 08, 2020, 08:20:03 20:20 »
налог на розкош такая же идиотия как и прогрессивный

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #6 : Вересня 08, 2020, 08:23:30 20:23 »
налог на розкош такая же идиотия как и прогрессивный

Не згідний, дуже навіть нормальна річ

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #7 : Вересня 08, 2020, 08:30:48 20:30 »

Єбашити жлобів сцяними ганчірками.
Аж доки не порозумнішають.
Mocsia delenda est

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #8 : Вересня 08, 2020, 08:41:21 20:41 »

Что в нем нормального?
Какойто бабке и кило винограда розкош, а Бене личный самолет насущная необходимость
Кроме того все "розкошующие" просто съебутся к полякам или чехам и будет вам не налог. а буй

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #9 : Вересня 08, 2020, 08:41:33 20:41 »
только неясно доживут ли хотя бы наши дети до Нации

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #10 : Вересня 08, 2020, 09:10:16 21:10 »
Что в нем нормального?
Какойто бабке и кило винограда розкош, а Бене личный самолет насущная необходимость
Кроме того все "розкошующие" просто съебутся к полякам или чехам и будет вам не налог. а буй

Який ще виноград ?

Там перелік позицій чіткий - авто (в залежності від класу), нерухомість (від ціни-розміру), яхти-самальоти ну і цацки дорогоцінні. 

Так що Бєня за літак нехай платить податок  і летить накуй   :smilie5:

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #11 : Вересня 09, 2020, 08:46:48 08:46 »
Я би податок на авто розповсюдив на всі юр.особи , включно держустанови
Mocsia delenda est

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #12 : Вересня 09, 2020, 09:59:10 09:59 »
Я би податок на авто розповсюдив на всі юр.особи , включно держустанови
Ну тобто ви ще будете тим держустановам платити податками до бюджету, щоб вони заплатили податки до бюджету?  :gigi:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #13 : Вересня 09, 2020, 10:08:19 10:08 »
Ну тобто ви ще будете тим держустановам платити податками до бюджету, щоб вони заплатили податки до бюджету?  :gigi:
Ідея в тому аби держава не купляла для чиновників дорогі а/м, а от над реалізацією дійсно тре подумати.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #14 : Вересня 09, 2020, 10:15:35 10:15 »
Гілка социків-камбєдовцев, я бачу. Все марите, про те, кого розкуркулити "правільно".
Не бачу тут різниці між вами та зебілами з юльками.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #15 : Вересня 09, 2020, 10:41:24 10:41 »
У принципі норм ініціатива, чиновники у нас полюбляють дорогі машинки. Треба ще і на їх утримання якийсь податок придумати.

:fp

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #16 : Вересня 09, 2020, 11:31:39 11:31 »
Пробачайте за стилістику допису :)
Ідея виховання власним прикладом та власним ставленням. В тому числі, виховання самих себе.
По-перше, відкрита патріотична позиція. Так, ми патріоти. Так, інтереси України є нашими інтересами. Так, це правильно.
По-друге, русскій - значіт нахуй. Модний йутубєр Пахом Фуфліонов виклав смішноє відєо? Ні, не бачили. Й ні, не цікаво. Чому? Ну, я кацапське не дивлюся. Це огидно. Так-так, пробачте що вразили ваші тонкі відчуття. Якщо ми з вами старі знайомі - то скажемо це чемно. Якщо нові - то скажемо як є.
Другий пункт звісно може бути важким й для нас самих. Русифікація, як-ніяк. Наслідки. Звички в когось. Ну, що можу порадити - треба цим хоча б не хизуватися. Дуже хочется трохи подивитися смішного Пахома Фуфліонова? Ну подивіться трохи. З приватної сесії браузеру, щоб вам потім Фуфлона Пахомовіча, розумного політаналітика, ютубчік не підкладав. Й нікому про це не розповідайте. Як про ті відео, де тьоті з дядями різне всяке роблять.
По-третє, адекватна агресивна реакція. На неадекватну більшість з нас просто нездатна, тож можна й не фантазувати. Ми у більшості навіть на адекватну нездатні. По собі скажу, мені на початку війни ніяково було вказати на двері гостю, тонка духовна конфігурація якого не дозволяла слухати, як хуйло називають хуйлом. Бо це ж всьо-такі президент страни, його вибіралі люді. Ще секунд десять після того, як чемний гість пішов нахуй, було мені ніяково - а потім якось потихеньку стало приємно. Тож хто ще не спробував - спробуйте, раджу.
Й четверте - не соромитися допомагати Україні словом, справою, та грішми. Точніше навіть не так - не соромитися про це казати, й інших кликати. Не нав'язливо посеред ночі з мегафоном - але якщо наприклад збираєтеся волонтеру по обіді грошей кинути, то чому б колег на обіді не спитати. Може вони теж хочуть. Чому ні? То справа гідна, а тут й привід з'явився. Не хочуть? Не питання, в кожного своє становище, а от ви, тим не менш, живий приклад того, звідки береться кров у жилах держави.
Останній пункт можна було б назвати п'ятим, але він стосується лише отих попередніх. Це все що вище - то не підлягає дискусіям. Подискутувати можна щодо прав тварин. А вище - аксіоми, природній стан речей, як він є. Нецікаво дискутувати, чи правильно бути патріотом. Нецікаво дискутувати, чи правильно кидати гроші волонтерам.

Offline Kikker

• Ветеран форума
« Reply #17 : Вересня 09, 2020, 11:39:08 11:39 »
Чудова стилістика і суть. Все вірно і грамотно викладено.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #18 : Вересня 09, 2020, 11:51:49 11:51 »
Пробачайте за стилістику допису :)
Ідея виховання власним прикладом та власним ставленням. В тому числі, виховання самих себе.
По-перше, відкрита патріотична позиція. Так, ми патріоти. Так, інтереси України є нашими інтересами. Так, це правильно.
По-друге, русскій - значіт нахуй. Модний йутубєр Пахом Фуфліонов виклав смішноє відєо? Ні, не бачили. Й ні, не цікаво. Чому? Ну, я кацапське не дивлюся. Це огидно. Так-так, пробачте що вразили ваші тонкі відчуття. Якщо ми з вами старі знайомі - то скажемо це чемно. Якщо нові - то скажемо як є.
Другий пункт звісно може бути важким й для нас самих. Русифікація, як-ніяк. Наслідки. Звички в когось. Ну, що можу порадити - треба цим хоча б не хизуватися. Дуже хочется трохи подивитися смішного Пахома Фуфліонова? Ну подивіться трохи. З приватної сесії браузеру, щоб вам потім Фуфлона Пахомовіча, розумного політаналітика, ютубчік не підкладав. Й нікому про це не розповідайте. Як про ті відео, де тьоті з дядями різне всяке роблять.
По-третє, адекватна агресивна реакція. На неадекватну більшість з нас просто нездатна, тож можна й не фантазувати. Ми у більшості навіть на адекватну нездатні. По собі скажу, мені на початку війни ніяково було вказати на двері гостю, тонка духовна конфігурація якого не дозволяла слухати, як хуйло називають хуйлом. Бо це ж всьо-такі президент страни, його вибіралі люді. Ще секунд десять після того, як чемний гість пішов нахуй, було мені ніяково - а потім якось потихеньку стало приємно. Тож хто ще не спробував - спробуйте, раджу.
Й четверте - не соромитися допомагати Україні словом, справою, та грішми. Точніше навіть не так - не соромитися про це казати, й інших кликати. Не нав'язливо посеред ночі з мегафоном - але якщо наприклад збираєтеся волонтеру по обіді грошей кинути, то чому б колег на обіді не спитати. Може вони теж хочуть. Чому ні? То справа гідна, а тут й привід з'явився. Не хочуть? Не питання, в кожного своє становище, а от ви, тим не менш, живий приклад того, звідки береться кров у жилах держави.
Останній пункт можна було б назвати п'ятим, але він стосується лише отих попередніх. Це все що вище - то не підлягає дискусіям. Подискутувати можна щодо прав тварин. А вище - аксіоми, природній стан речей, як він є. Нецікаво дискутувати, чи правильно бути патріотом. Нецікаво дискутувати, чи правильно кидати гроші волонтерам.

+100  :smiley24:
No money No honey

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #19 : Вересня 09, 2020, 02:32:01 14:32 »
Комашкам терміново перечитати байку Крилова "Кіт і кухар"
Mocsia delenda est

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #20 : Вересня 09, 2020, 06:13:57 18:13 »
Мама дупінського насмоктала у хуйла на херарі - насмокче і на "податок".  :weep:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #21 : Вересня 09, 2020, 07:39:10 19:39 »
ЦЕЙ нарід не сприймає ані кнута, ані пряника. Не знаю що він сприймає, якусь хвантастику від якихсь археотипів.