Пробачайте за стилістику допису

Ідея виховання власним прикладом та власним ставленням. В тому числі, виховання самих себе.
По-перше, відкрита патріотична позиція. Так, ми патріоти. Так, інтереси України є нашими інтересами. Так, це правильно.
По-друге, русскій - значіт нахуй. Модний йутубєр Пахом Фуфліонов виклав смішноє відєо? Ні, не бачили. Й ні, не цікаво. Чому? Ну, я кацапське не дивлюся. Це огидно. Так-так, пробачте що вразили ваші тонкі відчуття. Якщо ми з вами старі знайомі - то скажемо це чемно. Якщо нові - то скажемо як є.
Другий пункт звісно може бути важким й для нас самих. Русифікація, як-ніяк. Наслідки. Звички в когось. Ну, що можу порадити - треба цим хоча б не хизуватися. Дуже хочется трохи подивитися смішного Пахома Фуфліонова? Ну подивіться трохи. З приватної сесії браузеру, щоб вам потім Фуфлона Пахомовіча, розумного політаналітика, ютубчік не підкладав. Й нікому про це не розповідайте. Як про ті відео, де тьоті з дядями різне всяке роблять.
По-третє, адекватна агресивна реакція. На неадекватну більшість з нас просто нездатна, тож можна й не фантазувати. Ми у більшості навіть на адекватну нездатні. По собі скажу, мені на початку війни ніяково було вказати на двері гостю, тонка духовна конфігурація якого не дозволяла слухати, як хуйло називають хуйлом. Бо це ж всьо-такі президент страни, його вибіралі люді. Ще секунд десять після того, як чемний гість пішов нахуй, було мені ніяково - а потім якось потихеньку стало приємно. Тож хто ще не спробував - спробуйте, раджу.
Й четверте - не соромитися допомагати Україні словом, справою, та грішми. Точніше навіть не так - не соромитися про це казати, й інших кликати. Не нав'язливо посеред ночі з мегафоном - але якщо наприклад збираєтеся волонтеру по обіді грошей кинути, то чому б колег на обіді не спитати. Може вони теж хочуть. Чому ні? То справа гідна, а тут й привід з'явився. Не хочуть? Не питання, в кожного своє становище, а от ви, тим не менш, живий приклад того, звідки береться кров у жилах держави.
Останній пункт можна було б назвати п'ятим, але він стосується лише отих попередніх. Це все що вище - то не підлягає дискусіям. Подискутувати можна щодо прав тварин. А вище - аксіоми, природній стан речей, як він є. Нецікаво дискутувати, чи правильно бути патріотом. Нецікаво дискутувати, чи правильно кидати гроші волонтерам.