Автор Тема: Луцьк зараз  (Прочитано 12655 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
Re: Луцьк зараз
« Reply #150 : Липня 21, 2020, 06:51:44 18:51 »
ПАДЛА!

Дайте йому СЛАВИ, ідіоти!

Наженіть журналістів, Кабмін, Верховну Раду! Шварцнєггєра! Ді Капріо! Кого завгодо! Поплавського з кардєбалєтом! Привезіть Арахамію з соснами! Мікрофонів побільше...Нехай дасть інтерв'ю CNN!

А потім тихенько ззаду вколете йому укол в сраку на дві доби відключки! ВОНО хворе і хоче бути почутим! Так дайте йому це!

Нєт....оні начнут штурм...
+++++++++++++++++++++ книжку, шо 400 єкз. всего напечатали, сейчас разметут и второе издание будет...

Цитувати
Максим Плохой, який узяв заручників в автобусі в Луцьку, практично досяг своєї мети.

Таку думку в ефірі телеканалу Obozrevatel TV висловив експерт з питань безпеки Сергій Шабовта. "Я думаю, головна мета, яку він переслідує, набрати особистий рейтинг, щоб про нього всі заговорили. Цю мету він практично виконав", – переконаний експерт.

"Навряд чи він готовий йти на самопожертву, бо інакше йому не вийти з цієї ситуації. Маю велику надію на те, що переговори дадуть результат", – додав Шабовта.

У цьому контексті він нагадав про те, що до процесу переговорів з терористом залучені професіонали з переговорів.

"Йдуть консультації, і родичів підтягнули, вивчають всі слабкі місця, на які можна впливати", – зауважив експерт.
https://www.obozrevatel.com/ukr/crime/terorist-v-lutsku-vzhe-otrimav-scho-hotiv-shabovta-ozvuchiv-prognoz.htm

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #151 : Липня 21, 2020, 06:52:16 18:52 »
ну хоть что-то, наконец-то!

НОВИНА 🇺🇦, [21.07.20 18:51]
[ Video ]
Терорист підпустив до автобусу поліцію

Біля автобусу, в якому знаходяться вже 9 годин заручники, з'явився патрульний. Він передав в автобус пакети і продовжує стояти біля дверей. Ймовірно, в пакетах їжа та вода.

НОВИНА (https://t.me/joinchat/AAAAAFZlNF1Fye--B9S6Jw)

К автобусу подходил полицейский с сумкой в руках. В течение примерно пяти минут он разговаривал с кем-то внутри, затем ушел. https://news.liga.net/incidents/chronicle/v-lutske-zahvatili-avtobus-s-zalojnikami-vse-glavnye-novosti---live

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #152 : Липня 21, 2020, 06:53:52 18:53 »
+++++++++++++++++++++ книжку, шо 400 єкз. всего напечатали, сейчас разметут и второе издание будет...

Прекрасно! Спакувати всіх покупців.  :smiley24: СБУ - прєміі!

А цей вже буде в дурці до цього часу "автографи давать".

Offline xnyl

• Full Member
« Reply #153 : Липня 21, 2020, 06:54:21 18:54 »
бозибози

НОВИНА 🇺🇦, [21.07.20 18:38]
Шмигаль відреагував на вимоги “луцького терориста”

“Для звільнення заручників і порятунку людських життів я особисто готовий на багато що. Питання в адекватності цього терориста, питання в тому, як дійсно врятувати життя людей. На даний момент там перебуває міністр внутрішніх справ Аваков, з ним — відповідні підрозділи. Ведеться робота. Я звичайно маю інформацію і контролюю цю ситуацію. Все, що треба буде для того, щоб врятувати людські життя і здоров’я ми зробимо”, — сказав Шмигаль.

НОВИНА (https://t.me/joinchat/AAAAAFZlNF1Fye--B9S6Jw)

Ще один "контрольор". Попіаритись для зелені - то святе. Щось ЗЄрмак мовчить - він би теж мав "контролювати ситуацію".
"Как жалок шут на троне короля! Как глуп народ, который то позволил!"

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #154 : Липня 21, 2020, 06:54:43 18:54 »
Фуфло, звиняюсь за встрявання.

Баба невидумувала якоїсь куйні, яку видає за факти

Я читав думки експертів по цій книжці.
Резюме таке 2/3 насмикані із різних наукових джерел, 1/3 дурні фантазії.

Але! Але оці 2/3 із наукових джерел дуже цікаві. Більш того, ці джерела переважно англомовні і нам не доступні навіть англійською.
Тобто воно того варте.
Ну і на останок. Окрім Латиніної я назвав ще декілька пов'язаних книжок по темі.
Можу ще накидати.
Токож у Латиніної є ще одна книга, продовження. "Христос с тысячью лиц". Ця слабша, але хто не в темі, тому буде цікаво.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #155 : Липня 21, 2020, 06:55:49 18:55 »
Ще один "контрольор". Попіаритись для зелені - то святе. Щось ЗЄрмак мовчить - він би теж мав "контролювати ситуацію".
вместе с Аваковым улетел в Луцк один из замов в ОПе (или как у них там должности) Тимошенко который. Пишут сценарий небось для видосика. так что все будет(с)

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #156 : Липня 21, 2020, 06:56:29 18:56 »
Я читав думки експертів по цій книжці.
Резюме таке 2/3 насмикані із різних наукових джерел, 1/3 дурні фантазії.

Але! Але оці 2/3 із наукових джерел дуже цікаві. Більш того, ці джерела переважно англомовні і нам не доступні навіть англійською.
Тобто воно того варте.
Ну і на останок. Окрім Латиніної я назвав ще декілька пов'язаних книжок по темі.
Можу ще накидати.
Токож у Латиніної є ще одна книга, продовження. "Христос с тысячью лиц". Ця слабша, але хто не в темі, тому буде цікаво.

Чергові "Апокріфи"? Как малєнькій Хрістос, коли йому було 5 років, горобцям голови відкусував і мановєнієм рукі вбив трьох своїх одноклассніков?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #157 : Липня 21, 2020, 06:57:24 18:57 »
Прекрасно! Спакувати всіх покупців.  :smiley24: СБУ - прєміі!

А цей вже буде в дурці до цього часу "автографи давать".

А мені взагалі цікаво, хто видавав і на які кошти?
Я ж правильно зрозумів, була паперова версія?
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #158 : Липня 21, 2020, 06:57:50 18:57 »
о, еще один крепкий специалист по вопросам безопасности отозвался, наконец-то. он тоже в вертолете с рюкзакяном прилетел? вроде не было слышно чтоб да... рюкзакян один-самэнький за всех старается  :ak

Цитувати
Глава СБУ Иван Баканов: "Сейчас сотрудники Антитеррористического центра при СБУ работают на месте происшествия и делают все возможное, чтобы заложники как можно быстрее были освобождены. Ситуация требует слаженных действий всех правоохранительных структур, мы находимся в постоянном контакте. Эти процессы, как правило, непубличные, и на все вопросы общества мы сможем ответить после того, как все заложники будут в полной безопасности. Делаем для этого все возможное".

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #159 : Липня 21, 2020, 06:58:34 18:58 »

хспди...Несеш в поліграфію бабло і друкуєш. Будь яку маячню.

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #160 : Липня 21, 2020, 06:59:15 18:59 »
судя по фото да, бумажная версия. ну были б деньги, напечатают. монетами барыжил, вон уже инфа есть что церкви обворовывал. чтоб почесать свое самолюбие мог и оплатить в принципе. папа что-то изобрел, а он торговую марку свою зарегил. жЫзнь удалась, Максимка маладец!

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #161 : Липня 21, 2020, 07:02:08 19:02 »
Моя маман видала книжку з віршами своїми...І що?

Плати бабло поліграфії - надрукують хоч слово *уй на паркані в 500-1000 екземплярах

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #162 : Липня 21, 2020, 07:02:38 19:02 »
Чергові "Апокріфи"? Как малєнькій Хрістос, коли йому було 5 років, горобцям голови відкусував і мановєнієм рукі вбив трьох своїх одноклассніков?

Ну так. Я би сказав найновітніші апокріфи.
Бо як щоб таке надрукували таке ще 100 років тому, то була б анафема, ато і багаття під дупу.

Offline xnyl

• Full Member
« Reply #163 : Липня 21, 2020, 07:03:55 19:03 »
вместе с Аваковым улетел в Луцк один из замов в ОПе (или как у них там должности) Тимошенко который. Пишут сценарий небось для видосика. так что все будет(с)

А, ну тоді можна заспокоїтись - справа у надійних руках. Такі специ - Зебіл, Тимошенко, Шмигаль, Баканов, Рюкзакян... Нема про що турбуватись - на раз-два все розрулять.
"Как жалок шут на троне короля! Как глуп народ, который то позволил!"

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #164 : Липня 21, 2020, 07:04:34 19:04 »
рюкзакян в Луцк весь глав потащил чтоль или только проверенных людей??

Obozrevatel.ua, [21.07.20 18:56]
[ Video ]
Террорист разрешил передать заложникам упаковку воды. Ее отнес первый замглавы Нацполиции Евгений Коваль. Все подробности (https://www.obozrevatel.com/crime/v-lutske-zahvatili-avtobus-s-lyudmi-smi-pishut-o-strelbe.htm?utm_source=Telegram&utm_medium=channel&utm_campaign=subscription)

Євген Коваль – людина, яка зі слів Авакова, керувала слідчо-оперативною групою у цій справі вбивства журналіста Павла Шеремета.
https://24tv.ua/statki-zastupnika-golovi-natspolitsiyi-yevgena-novini-ukrayini_n1365532

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #165 : Липня 21, 2020, 07:06:49 19:06 »
Ну так. Я би сказав найновітніші апокріфи.
Бо як щоб таке надрукували таке ще 100 років тому, то була б анафема, ато і багаття під дупу.

НУДНО......Те , що я казав раніше в цій гілці, що читати нема кого....Як казав Цар Шльома - "Все - гівно і говнєта говєн!" І перстень Царя Соломона "Все мине"...на внутрішній стороні якого теж написано: " І ЦЕ МИНЕ".

:smilie7:
« Останнє редагування: Липня 21, 2020, 07:14:30 19:14 від Geo »

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #166 : Липня 21, 2020, 07:09:10 19:09 »
о, и гандоша геращенко в ФБ радостно телеграфирует что какие они маладцы, вон зам потаскал упаковку воды , вон как хорошо все разрулюют

тьху, гандоны

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #167 : Липня 21, 2020, 07:11:05 19:11 »
 А сцяти вони куди будуть?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #168 : Липня 21, 2020, 07:11:30 19:11 »
До речі про багаття.
З легкої руки Дена Брауна майже усе людство вважає, що в Європі спалили 5 млн. відьом.
Вчені вважають трохи по іншому. Ця цифра приблизно 40 000.
При чому з них, біля 10 000 були чоловіки.
Але і це ще не все.
Майже не було випадків, щоб відьом спалювали живцем.
Їх спочатку душили і вже тіло спалювали.

Я забув додати, що 40 000 це за 250 років!

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #169 : Липня 21, 2020, 07:16:40 19:16 »
НУДНО......Те , що я казав раніше в цій гілці, що читати нема кого....Як казав Цар Шльома - "Все - гівно і говнєта говєн!" І перстень Царя Соломона...на внутрішній стороні якого теж написано: " І ЦЕ МИНЕ".

:smilie7:

Ну тоді я не знаю!
Ти як моя жінка, каже запиши мені на смарт пару книжок на свій смак.
Записав три.
Вона перевірила, і каже - всі три читають чоловіки. Мені не подобається. Нехай читає жінка.

Ну я пообіцяв перечитати жіночим голосом. :rotate:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #170 : Липня 21, 2020, 07:20:37 19:20 »
Ну тоді я не знаю!
Ти як моя жінка, каже запиши мені на смарт пару книжок на свій смак.
Записав три.
Вона перевірила, і каже - всі три читають чоловіки. Мені не подобається. Нехай читає жінка.

Ну я пообіцяв перечитати жіночим голосом. :rotate:

А треба було б записати "Сєкрєти Кулінаріі", "Домашніє Совєти" і "руководство по експлуатации автомобіля "Таврія". І все. На все життя більше ніяких питань, побажань і "вибєрі на свой вкус".

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #171 : Липня 21, 2020, 07:28:22 19:28 »
Читай Стівена Фрая, або Мальву Ланду, Юрія Винничука, або Швейка перечитай восьмий раз, або Крістофера Мура :smiley24:, Фейнмана Ричарда - Вы, конечно, шутите, мистер Фейнман! :smiley16:

Нещодавно прочитав В'ятровіча -Історія з грифом секретно. Або Фаріон почитай "Степан Бендера".

Гоголя почитай! Гарно пише, бо він геній!

А ще краще Енеіду. Тільки не читай. Слухай!

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #172 : Липня 21, 2020, 07:30:52 19:30 »
А треба було б записати "Сєкрєти Кулінаріі", "Домашніє Совєти" і "руководство по експлуатации автомобіля "Таврія". І все. На все життя більше ніяких питань, побажань і "вибєрі на свой вкус".

Як що ви хочете на все життя запам'ятати день народження жінки, варто його один раз забути!

І ще:

-Ви колись пробували сказати жінці всю правду?
-Так, пробував! Шрами показати?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #173 : Липня 21, 2020, 07:35:07 19:35 »
і "вибєрі на свой вкус".

Офіціант - Вам каву з молоком чи з вершками?
Клієнт - Зробіть на свій смак.
Приніс. Клієнт ковтнув і каже - що це ґидота?
Офіціант - Це з майонезом!

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #174 : Липня 21, 2020, 07:35:11 19:35 »
Читай Стівена Фрая, або Мальву Ланду, Юрія Винничука, або Швейка перечитай восьмий раз, або Крістофера Мура :smiley24:, Фейнмана Ричарда - Вы, конечно, шутите, мистер Фейнман! :smiley16:

Нещодавно прочитав В'ятровіча -Історія з грифом секретно. Або Фаріон почитай "Степан Бендера".

Гоголя почитай! Гарно пише, бо він геній!

А ще краще Енеіду. Тільки не читай. Слухай!

Нічого нового. Людина з часом не змінюється. 4000 років - ОДНЕ І ТЕ Ж....Трагедію Анни Карєніной можна прочитати в будь-якому інстаграмі, де вона не сплатила кредит за Айфон-11,  і після погрози банку відібрати дітей...кинула праску у ванну і сожрала 10 доз снодійного...Праска була китайська...а снодійне - 80 гривнь за упаковку....Тому лайкніть всі фоточки її невдалого самогубства..

Ви так плакалі, как я вам вєріл....

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #175 : Липня 21, 2020, 07:46:52 19:46 »

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #176 : Липня 21, 2020, 07:48:46 19:48 »
Як що ви хочете на все життя запам'ятати день народження жінки, варто його один раз забути!

І ще:

-Ви колись пробували сказати жінці всю правду?
-Так, пробував! Шрами показати?

:laugh: :smiley24:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #177 : Липня 21, 2020, 07:54:01 19:54 »
Офіціант - Вам каву з молоком чи з вершками?
Клієнт - Зробіть на свій смак.
Приніс. Клієнт ковтнув і каже - що це ґидота?
Офіціант - Це з майонезом!

Ось в цьому і є ІСТИНА. Бо насправді всі для тебе - ідіоти, а ти - ідіот для всіх. Хтось любить каву з майонезом. Хтось любить каву з кетчупом. А хтось просто каву без нічого...Тут головне - не писати книжки. Бо стійка, впевнена в собі людина буде все одно жерти каву з майонезом, а не стійка, "піддатлива" людина начитається модних книжок і перейде на каву з кетчупом. Але по ночах буде від подушкою пити просто каву, бо це не "мейнстрім".

Все....- хер-ня. Суєта суєт.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #178 : Липня 21, 2020, 07:55:44 19:55 »
Їх всіх вб'ють. Робимо ставки :smilie7:
« Останнє редагування: Липня 21, 2020, 07:59:17 19:59 від Geo »
Mocsia delenda est

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #179 : Липня 21, 2020, 07:59:25 19:59 »
Їх всіх вб'ють. Робимо ставки :smilie7:

Ні. Він таки заплатить за проїзд, і вони поїдуть.