Автор Тема: Луцьк зараз  (Прочитано 12603 раз)

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Луцьк зараз
« Reply #120 : Липня 21, 2020, 05:34:04 17:34 »

т.е. у него не просто обрез охоничьего ружья. все это стоит денег.

АКСУ

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #121 : Липня 21, 2020, 05:37:47 17:37 »
 Брати вже втратили обох батьків  :smilie10:, причому мати трагічно загинула в ДТП у 2013 році.

Не знаю чий смайлик, в книзі про це є, мати загинула коли до завершення сроку залишалось два місяці. Десь наприкінці книги.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #122 : Липня 21, 2020, 05:38:36 17:38 »
брат инвалид-иждивенец, с неоконченным образованием, этот - зоозащитник-антквар и с двумя ходками в анамнезе, еще есть подросток-сын и жена, которую периодически бьют так, что соседи жалуются. живут в невзрачной пятиэтажке. но арсенал оружия имеет место быть...

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #123 : Липня 21, 2020, 05:40:13 17:40 »
АКСУ
и я об этом - т.е. у чувака не батькивська ружбайка и он весь из себя мститель, а смог купить

Брати вже втратили обох батьків  :smilie10:, причому мати трагічно загинула в ДТП у 2013 році.

Не знаю чий смайлик, в книзі про це є, мати загинула коли до завершення сроку залишалось два місяці. Десь наприкінці книги.
смайлик мой - просто попадалось вначале: то отец умер, то мать, а отец преподает, то уже оба умерли

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #124 : Липня 21, 2020, 05:42:12 17:42 »
17:38 В Луцьку розпочалася активна фаза операції – працює спецпідрозділ СБУ Альфа.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #125 : Липня 21, 2020, 05:44:12 17:44 »
Пиздець!
Як би мені вчора сказали що я буду читати таку дурню і маячню, я би розсміявся.
Значно кращі книжки я часто кидаю читати на третій сторінці!

В тому і справа....що ВСЯ ЛІТЕРАТУРА світу....вся ФІЛОСОФІЯ світу...

це ДЕШЕВИЙ!!!! брудний, "комерційний" і смердючий..."фильм, снятый по мотивам" Біблії...Ось і все.

Я завжди СЕРЙОЗНО кажу...в житті треба прочитати:

Біблія
Орвелл
О.Генрі
Ільф і Пєтров (для нас - "совка")

Бог
АнтиТоталітаризм
Гумор

ВСЕ! Все інше - дешеве сміття і белетристика. Yellow Books.

"В пизду того Брамса! " (с) І це - ПРАВДА!

Бо, навіть Цар Шльома...прийшов у кінці свого життя до ПРОСТИХ ІСТИН.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #126 : Липня 21, 2020, 05:47:41 17:47 »
17:38 В Луцьку розпочалася активна фаза операції – працює спецпідрозділ СБУ Альфа.
О, у нас злочинця з вибухівкою попереджають.

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #127 : Липня 21, 2020, 05:56:59 17:56 »
Цитувати
В редакцию сайта Перший позвонила, как говорят журналисты, жительница Луцка Руслана Д., которая сейчас находится в автобусе с террористом.

Она сказала, что им дали полчаса времени, просила, чтобы журналисты требовали видеообращение от Владимира Зеленского.

"Что, ему трудно сделать видео, просто сделать видео? Настолько трудно? Просто сделать видео тем всем придуркам. Шевчук и те все? Нам перезвонили и сказали, что они не могут. Полчаса дали. Уже меньше осталось", - сказала женщина.

"Шевчук. Зеленский, чтобы первым обращения выложили. Там несложные требования. И сказать, чтобы посмотрели фильм. Это тяжело? Уже не хочу даже говорить ни с кем. Сколько мы можем вас просить?" - добавила она.

По словам женщины, террориста не удовлетворяет, что его требования передают СМИ, он настаивает, чтобы топ-политики и представители церквей написали в соцсетях или сняли видео, в которых назовут себя "террористами в законе". От президента Владимира Зеленского злоумышленник требует опубликовать ссылку на фильм "Земляне".

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #128 : Липня 21, 2020, 05:57:56 17:57 »
НОВИНА 🇺🇦, [21.07.20 17:57]
У Луцьку відключили FM-мовлення

Енергетики відключили в місті FM-мовлення. Частину Луцька - знеструмлено.

Тим часом, до редакції місцевого ЗМІ зателефонувала одна із заручниць. Просить, щоб Володимир Зеленський опублікував відео із закликом дивитися фільм «Земляни», де мова йде про звірства людини проти тварин.

НОВИНА (https://t.me/joinchat/AAAAAFZlNF1Fye--B9S6Jw)

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #129 : Липня 21, 2020, 06:00:00 18:00 »

Я завжди СЕРЙОЗНО кажу...в житті треба прочитати:

Біблія
Орвелл
О.Генрі
Ільф і Пєтров (для нас - "совка")

Ти мені полегшив життя, все це я вже читав.
Більш того, три останні на два рази, а Білію і все що навколо, багато. (Азимов Айзек - Ближний Восток. История десяти тысячелетий ; Азимов А - Земля Ханаанская (Хто не в курсі, Азімов професор біохімії, і шанувальник історії, хоча всі його знають як фантаста); Эрман Барт - Иисус до Евангелий ; Латынина Юлия – Иисус. Историческое расследование ; Гібон, Іосіф Флавій, ...)
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #130 : Липня 21, 2020, 06:00:27 18:00 »
Все. "Агнєстрєльноє аружиє на руках грамадян - зло" (ШкєряГ, Авакафф & гасударства)

Я так і знав.... :laugh:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #131 : Липня 21, 2020, 06:01:14 18:01 »

Тим часом, до редакції місцевого ЗМІ зателефонувала одна із заручниць. Просить, щоб Володимир Зеленський опублікував відео із закликом дивитися фільм «Земляни», де мова йде про звірства людини проти тварин.

От фільм я не буду дивитися принципово. :smiley23:

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #132 : Липня 21, 2020, 06:01:23 18:01 »
espreso.tv
4 хв  ·
Юрист-кримінолог Анна Маляр: "У людини не побудований до кінця сценарій цього злочину. Тобто, він сам не знає чим це завершиться"

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #133 : Липня 21, 2020, 06:01:32 18:01 »
Ти мені полегшив життя, все це я вже читав.
Більш того, три останні на два рази, а Білію і все що навколо, багато. (Азимов Айзек - Ближний Восток. История десяти тысячелетий ; Азимов А - Земля Ханаанская (Хто не в курсі, Азімов професор біохімії, і шанувальник історії, хоча всі його знають як фантаста); Эрман Барт - Иисус до Евангелий ; Латынина Юлия – Иисус. Историческое расследование ; Гібон, Іосіф Флавій, ...)

ВСЮ БІБЛІЮ...."Вєтхій і новий" І три рази...уважно...

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #134 : Липня 21, 2020, 06:01:42 18:01 »
 У серіалі "Чорне дзеркало" є така серія, коли терорист захоплює заручників і вимагає аби прем'єр-міністр Великобританії виї@ав свиню привселюдно з трансляцією на всю державу.

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #135 : Липня 21, 2020, 06:02:22 18:02 »
Все. "Агнєстрєльноє аружиє на руках грамадян - зло" (ШкєряГ, Авакафф & гасударства)

Я так і знав.... :laugh:
ну так, рюкзакян своего не упустит. типа этот поц с двумя отсидками АКСУ купил исключительно легально, угу

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #136 : Липня 21, 2020, 06:02:34 18:02 »
espreso.tv
4 хв  ·
Юрист-кримінолог Анна Маляр: "У людини не побудований до кінця сценарій цього злочину. Тобто, він сам не знає чим це завершиться"

Йому до дупи. Він - хворий.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #137 : Липня 21, 2020, 06:04:20 18:04 »
ну так, рюкзакян своего не упустит. типа этот поц с двумя отсидками АКСУ купил исключительно легально, угу

:smiley24:  :laugh:

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #138 : Липня 21, 2020, 06:07:55 18:07 »
вот меня просто бесят эти каменты с их "чуть более 10 человек" etc. Чуть более - это сколько, плять? 10 и 17/63 или 12,587 человек? человеков считают целыми числами и чуть более имеет свое обозначение арабскими цифрами - 11 или 12 или сколько?

Цитувати
Заместитель министра внутренних дел Антон Геращенко в комментарии НВ рассказал о текущей ситуации.

"Пока ситуация остается сложной. Гражданин, захвативший автобус, до сих пор не дает возможности передать воду и пищу для заложников, которых он захватил еще в девять утра. Также он не дает людям отлучиться по естественной надобности, однако мы все-таки делаем ставку на переговоры и еще раз на переговоры", — рассказал он.

Геращенко отметил, что Кривош отслеживает в интернете информацию об освещении журналистами происходящего. Также, по словам замглавы МВД, террорист пока не идет на уступки.

"Там (в автобусе, - ред.) чуть больше 10 человек. Мы знаем фамилии всех лиц, находящихся там, и мы в контакте с их родными", — добавил Геращенко.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #139 : Липня 21, 2020, 06:08:55 18:08 »
ВСЮ БІБЛІЮ...."Вєтхій і новий" І три рази...уважно...

Всю! Але третій раз не потягну. Лише уривками.
А от ти Латиніну почитай, як би не було мерзенно читати кацапів.
Багато цікавого.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #140 : Липня 21, 2020, 06:12:00 18:12 »
Всю! Але третій раз не потягну. Лише уривками.
А от ти Латиніну почитай, як би не було мерзенно читати кацапів.
Багато цікавого.

Я Латиніну читав в часи "Чеченських війн" і трошки після. Вона - дійсно мерзенна.

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #141 : Липня 21, 2020, 06:12:27 18:12 »
гранату???

&feature=emb_title

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #142 : Липня 21, 2020, 06:16:03 18:16 »
Я Латиніну читав в часи "Чеченських війн" і трошки після. Вона - дійсно мерзенна.

Та ні, ти почитай "Іісус, історичне розслідування". Це інша опера.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #143 : Липня 21, 2020, 06:19:55 18:19 »

І не збираюсь.

Латиніна, як і Вєнєдіктов...."демократична" сволота на зарплатні ГазПрому. Жодному її слову не вірю. Сучка "вз'єрошенная"...як і Вєнік - тварь.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #144 : Липня 21, 2020, 06:24:16 18:24 »
І не збираюсь.

Латиніна, як і Вєнєдіктов...."демократична" сволота на зарплатні ГазПрому. Жодному її слову не вірю. Сучка "вз'єрошенная"...як і Вєнік - тварь.

Латиніна працює на Газпром в темну, тобто вона сама не знає на кого працює. А Венедіктов той звісно ще той кукловод.

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #145 : Липня 21, 2020, 06:30:50 18:30 »
18:18 Журналістам знову зателефонувала мешканка Луцьку Руслана Д., яка зараз знаходиться в захопленому автобусі. Жінка повідомила, що залишилося півгодини на виконання вимог терориста.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #146 : Липня 21, 2020, 06:38:42 18:38 »

Фуфло, звиняюсь за встрявання.

Баба невидумувала якоїсь куйні, яку видає за факти 

Offline Надин

• Ветеран форума
« Reply #147 : Липня 21, 2020, 06:39:45 18:39 »
бозибози

НОВИНА 🇺🇦, [21.07.20 18:38]
Шмигаль відреагував на вимоги “луцького терориста”

“Для звільнення заручників і порятунку людських життів я особисто готовий на багато що. Питання в адекватності цього терориста, питання в тому, як дійсно врятувати життя людей. На даний момент там перебуває міністр внутрішніх справ Аваков, з ним — відповідні підрозділи. Ведеться робота. Я звичайно маю інформацію і контролюю цю ситуацію. Все, що треба буде для того, щоб врятувати людські життя і здоров’я ми зробимо”, — сказав Шмигаль.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #148 : Липня 21, 2020, 06:42:12 18:42 »
ПАДЛА!

Дайте йому СЛАВИ, ідіоти!

Наженіть журналістів, Кабмін, Верховну Раду! Шварцнєггєра! Ді Капріо! Кого завгодо! Поплавського з кардєбалєтом! Привезіть Арахамію з соснами! Мікрофонів побільше...Нехай дасть інтерв'ю CNN!

А потім тихенько ззаду вколете йому укол в сраку на дві доби відключки! ВОНО хворе і хоче бути почутим! Так дайте йому це!

Нєт....оні начнут штурм...

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #149 : Липня 21, 2020, 06:50:42 18:50 »
бозибози

НОВИНА 🇺🇦, [21.07.20 18:38]
Шмигаль відреагував на вимоги “луцького терориста”

“Для звільнення заручників і порятунку людських життів я особисто готовий на багато що. Питання в адекватності цього терориста, питання в тому, як дійсно врятувати життя людей. На даний момент там перебуває міністр внутрішніх справ Аваков, з ним — відповідні підрозділи. Ведеться робота. Я звичайно маю інформацію і контролюю цю ситуацію. Все, що треба буде для того, щоб врятувати людські життя і здоров’я ми зробимо”, — сказав Шмигаль.

Шмигаль  - ідіот. Треба його туди відправити. Вони одне одного точно почують. Всю партію ЗаЗє туди! Дебіл з дебілом завжди знайде "общій русскій язик". МАЛЮСЬКУ відправте! Або твєркєра - Тищенко.  :smiley24: