Автор Тема: Гео, дякую  (Прочитано 1714 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline WestNik

• Ветеран форума
Гео, дякую
« : Лютого 23, 2020, 07:06:40 19:06 »
Слава Україні !

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Re: Гео, дякую
« Reply #1 : Лютого 23, 2020, 07:16:24 19:16 »
Поки писала у тій темі, її вже закрили.

Я вам усім скажу таку річ. Чи вважаю я Гео на 100 відсотків ідеальним модератором? Ні. Мене він нещодавно забанив на місяць і мені це не сподобалося. Я ще багато можу написати аргументів, але це буде обговорення дій модератора, а я вже отримала  :smilie5:

Але, побувавши на різних форумах, я скажу: краще мати такого модератора, як Гео (трохи емоційного), ніж холоднокровну істоту, яка методично і тихенько випилює небажаних з форуму твердою, як у Берії, рукою  :smilie10:

Гео емоційний, тому що у нього, як у дуже небагатьох, є глибинне відчуття антиукраїнства. Він власними руками боровся за незалежність, за те, по чому зараз топчуться,  і його радар завжди up and running. Він, як ніхто інший, не закриє очі на пропаганду, кацапізм, зрадництво. Може, у певних випадках трохи перетискує, але це мінімальний collateral damage, що робить цей форум чи не єдиним острівком патріотизму з тих, що мені відомі.

Гео, пробачте нас. Більшість із нас не дотягують і ніколи не дотягнуть до Вашого рівня. І не тільки тому, що ми просто звичайні люди, які тут сваряться, чубляться, тиснуть кнопки і додають Вам роботи (я не очікую, що це зміниться), а тому що Ви, як я вже писала, є елітою цієї країни у всіх відношеннях. Моя думка ніколи не зміниться, навіть якщо Ви мене знову забаните  :smilie5:

Сподіваюсь, Ви передумаєте. Ви нам більше потрібні, ніж ми - Вам.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #2 : Лютого 23, 2020, 07:23:49 19:23 »
 :smiley24: :upa

Гео, ти потрібен Країні.. :smiley15:
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #3 : Лютого 23, 2020, 07:53:02 19:53 »
Гео, моя щира подяка!  :smiley15:
Хусім з тим модераторством, але не полишай форум!
Сили тобі і наснаги!
Слава Україні! :Prapor2:
« Останнє редагування: Лютого 23, 2020, 08:11:56 20:11 від ЮАР »
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #4 : Лютого 23, 2020, 07:59:03 19:59 »
Хтось може пояснити, що сталося?

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #5 : Лютого 23, 2020, 08:07:10 20:07 »
Хтось може пояснити, що сталося?
Сталося те, чого довго чекали...
Коротко...
18.02.2020 був тяжикй день - прорив на фронтi...
До того, Geo взяв вiдпустку, а модератором була Дрейк.
Але саме 18.02.2020 року Geo вирiшив навести лад та стер к х... блок УПЯЧКА, на яку дехто молиться...
Знсiс та й годi - разом iз тим пiшли в Смiтник гiлка про Трампа вiд дядьки RG - самого до того на мiсяць в бан вiдправили...
Стався невеликий землетрус,  але докому це надто не сподобалося - звичка прийти в Форум та цапатися з Котом i Зiркою... знову про себе нагадали...
Geo зробив те, що на всiх форумах роблять модератори - привiв наш будинок в належний стан...
Разом iз тим був розбанений давнiй друг СУПа - БЮТiвьський "троль" Бумеранг, на якого у Geo давно був зуб...
 >:(

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #6 : Лютого 23, 2020, 08:08:42 20:08 »
 :rotate:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #7 : Лютого 23, 2020, 08:08:58 20:08 »
Сталося те, чого довго чекали...
Коротко...
18.02.2020 був тяжикй день - прорив на фронтi...
До того, Geo взяв вiдпустку, а модератором була Дрейк.
Але саме 18.02.2020 року Geo вирiш навести лад та стер к х... блок УПЯЧКА, на яку дехто молиться...
Знсiс та й годi - разом iз тим пiшли в Смiтник гiлка про Трампа вiд дядьки RG - самого до того на мiсяць в бан вiдравили...
Стався невеликий землетрус,  але докому це надто не сподобалося - звичка прийти в Форум та цапатися з Котом i Зiркою... знову про себе нагадали...
Geo зробив те, що на всiх форумах роблять модератори - привiв наш будинок в належний стан...
Разом iз тим був розбанений давнiй друг СУПа - БЮТiвьський "троль" Бумеранг, на якого у Geo давно був зуб...
 >:(

Трошки уточню, що Гео зніс гілки про Трампа, коли забанив нас із РГ. А гілку про упячку - якраз недавно. А так все вірно викладено.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #8 : Лютого 23, 2020, 08:15:05 20:15 »
а как вообще можно снести свою ветку?

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #9 : Лютого 23, 2020, 08:23:30 20:23 »
а как вообще можно снести свою ветку?
Свою ветку вы не можете снести - разве что в течении суток сменить название и контекст...
Снести может... Модератор или Адм. форума...

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #10 : Лютого 23, 2020, 09:21:23 21:21 »
По-моєму, гілка про УПячку тут зайва. Так чи інакше ми дійсно робимо рекламу цьому форуму, вже не кажучи про те, що там зібрався не кращий контингент.
Гео, повернись, будь ласка, і вбий цю гілку. Ти тут був абсолютно правий. 
Інші гілки, може, варто й подумати, але однозначно, тим, хто поводить себе нечемно варто стримуватися й посидіти в бані може й не місяць.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #11 : Лютого 23, 2020, 09:25:36 21:25 »
По-моєму, гілка про УПячку тут зайва. Так чи інакше ми дійсно робимо рекламу цьому форуму, вже не кажучи про те, що там зібрався не кращий контингент.
Інші гілки, може, варто й подумати, але однозначно, тим, хто поводить себе нечемно варто стримуватися й посидіти в бані може й не місяць.

согласен
снести накуй
все зеленое быдло уже известно всем

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #12 : Лютого 23, 2020, 09:30:28 21:30 »

:smiley24:
Геть  породжену  Притулою потвору  :smilie9:
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #13 : Лютого 23, 2020, 09:49:28 21:49 »
Я думаю, у даному випадку гілка про Упячку не має до цього відношення.

Для мене гілка про Упячку - це документ, в якому докази антиукраїнства та колаборанства деяких дописувачів.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #14 : Лютого 23, 2020, 10:17:23 22:17 »
Я думаю, у даному випадку гілка про Упячку не має до цього відношення.

Для мене гілка про Упячку - це документ, в якому докази антиукраїнства та колаборанства деяких дописувачів.

Ну, тут не архів, де зберігаються документи, а форум, де обговорюются події й подається інформація.
Хіба мета цього форуму - це боротьба з УПячкою? Тут ніколи не ставили такої цілі.Та йдуть вони лісом зі всіма своїми прибабахами. Тут народ спеціально від них відділився, бо їх методи зовсім не влаштовували людей. Про це всім відомо, й тримати гілку-нагадування про УПячку якось змахує на мазохізм.
Люба антиреклама - це теж реклама. Бо притягує зайвий інтерес до того, на кого ця антиреклама направлена. Й невідомо, як далі ця інформація з реклами буде використана.

Offline ska

• Hero Member
« Reply #15 : Лютого 23, 2020, 10:17:46 22:17 »
Лучше как по мне снести саму упячку, но в любом случае отдельная гилка про нее точно не нужна

Offline leonpod

• Hero Member
« Reply #16 : Лютого 23, 2020, 10:19:06 22:19 »
Поки писала у тій темі, її вже закрили.

Я вам усім скажу таку річ. Чи вважаю я Гео на 100 відсотків ідеальним модератором? Ні. Мене він нещодавно забанив на місяць і мені це не сподобалося. Я ще багато можу написати аргументів, але це буде обговорення дій модератора, а я вже отримала  :smilie5:

Але, побувавши на різних форумах, я скажу: краще мати такого модератора, як Гео (трохи емоційного), ніж холоднокровну істоту, яка методично і тихенько випилює небажаних з форуму твердою, як у Берії, рукою  :smilie10:

Гео емоційний, тому що у нього, як у дуже небагатьох, є глибинне відчуття антиукраїнства. Він власними руками боровся за незалежність, за те, по чому зараз топчуться,  і його радар завжди up and running. Він, як ніхто інший, не закриє очі на пропаганду, кацапізм, зрадництво. Може, у певних випадках трохи перетискує, але це мінімальний collateral damage, що робить цей форум чи не єдиним острівком патріотизму з тих, що мені відомі.

Гео, пробачте нас. Більшість із нас не дотягують і ніколи не дотягнуть до Вашого рівня. І не тільки тому, що ми просто звичайні люди, які тут сваряться, чубляться, тиснуть кнопки і додають Вам роботи (я не очікую, що це зміниться), а тому що Ви, як я вже писала, є елітою цієї країни у всіх відношеннях. Моя думка ніколи не зміниться, навіть якщо Ви мене знову забаните  :smilie5:

Сподіваюсь, Ви передумаєте. Ви нам більше потрібні, ніж ми - Вам.
+1  :Razom: :upa

Offline leonpod

• Hero Member
« Reply #17 : Лютого 23, 2020, 10:21:35 22:21 »
Лучше как по мне снести саму упячку, но в любом случае отдельная гилка про нее точно не нужна
+1

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #18 : Лютого 23, 2020, 10:25:19 22:25 »
Ну, тут не архів, де зберігаються документи, а форум, де обговорюются події й подається інформація.
Хіба мета цього форуму - це боротьба з УПячкою? Тут ніколи не ставили такої цілі.Та йдуть вони лісом зі всіма своїми прибабахами. Тут народ спеціально від них відділився, бо їх методи зовсім не влаштовували людей. Про це всім відомо, й тримати гілку-нагадування про УПячку якось змахує на мазохізм.
Люба антиреклама - це теж реклама. Бо притягує зайвий інтерес до того, на кого ця антиреклама направлена. Й невідомо, як далі ця інформація з реклами буде використана.

Я не вважаю, що існування гілки про упячку - це щоб боротися з упячкою. Це просто обговорення позицій та осіб, точнісінько так само, коли ми обговорюємо, хто і що написав на інших ресурсах (фейсбук, твітер, онлайн-публікації). Це ж не тільки на цьому форумі обговорюються інші форуми. На упячці обговорюють цей форум, фуп та дурдом, і так далі. Не всі люди знають чи відразу розбираються. Але я не наполягаю - для мене це не критично.

Offline gremlin

• Hero Member
« Reply #19 : Лютого 23, 2020, 11:34:57 23:34 »
Гео, ви гарний модератор.
Ви справжній воїн. Дякую!

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #20 : Лютого 24, 2020, 02:02:54 02:02 »
Як форумчанин обох форумів і забанений на ФУПі  на місяць за критику сучих модерів по привеліюванню узьких чмів,підтримую відправлення гілки про ФУП у смітник.Бо то просто смішно коли дорослі люди які пішли звідти або забанені там назовсім починають тут висловлювати свої жалі і "боротися " з тамтими підарами ТУТ. Або заглядаючи там тут звільняти свій "зоб" від почуттів чи переповнення.
  Гео правильно чистить таке і подібне ,а що часом перегинає то ми всі не святі і маємо помилки.Головне СПОКІЙ і продовження робити справу з ХОЛОДНОЮ головою. Тому ГЕО нікуди не іди,просто емоції ТВОЇ і бережи їх на РЕАЛ,а не на "дурниці" які на форумах до фіга і трохи в силу різноманітних причин.
  ІМНО-абсолютно не сприйнятними мусять бути виключно теми чи учасники узького мірку чи їх українських "молодших братьєв". Ті що тут ППРОПАГАНДУЮТЬ їх ідеологію ,дії чи ментально близькі у поборенні українськості України. Все решта-то дурня,люди всеодно не міняються ,особливо в віртуалі.

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #21 : Лютого 24, 2020, 02:06:49 02:06 »
А ось це слова не юнака а мужа :smiley24: І це ,якщо пробувати,то точно не кудкудахтанням в гілочці про упячку. :smilie5: тут треба "кахонес" і відповідні як кошти так і знайомства та капітал. З дивану так не вийде.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #22 : Лютого 24, 2020, 03:29:55 03:29 »
Як форумчанин обох форумів і забанений на ФУПі  на місяць за критику сучих модерів по привеліюванню узьких чмів,підтримую відправлення гілки про ФУП у смітник.Бо то просто смішно коли дорослі люди які пішли звідти або забанені там назовсім починають тут висловлювати свої жалі і "боротися " з тамтими підарами ТУТ. Або заглядаючи там тут звільняти свій "зоб" від почуттів чи переповнення.
  Гео правильно чистить таке і подібне ,а що часом перегинає то ми всі не святі і маємо помилки.Головне СПОКІЙ і продовження робити справу з ХОЛОДНОЮ головою. Тому ГЕО нікуди не іди,просто емоції ТВОЇ і бережи їх на РЕАЛ,а не на "дурниці" які на форумах до фіга і трохи в силу різноманітних причин.
  ІМНО-абсолютно не сприйнятними мусять бути виключно теми чи учасники узького мірку чи їх українських "молодших братьєв". Ті що тут ППРОПАГАНДУЮТЬ їх ідеологію ,дії чи ментально близькі у поборенні українськості України. Все решта-то дурня,люди всеодно не міняються ,особливо в віртуалі.

І хто ж ці люди?

Забанений на фупі на місяць? це типу треба цим пишатися? Нащо Ви там дописуєте взагалі і створюєте там контент?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #23 : Лютого 24, 2020, 04:11:10 04:11 »
За нинішніх умов перебування і дописування на ФУПі дорівнює оральному сексові на задоволення тілесних потреб "курви-блядь Ольонушкі".
Всякій пєйсатєль ФУПа є підкацапним лакеєм by default.
If you are going through hell, keep going.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #24 : Лютого 24, 2020, 08:11:44 08:11 »
Вiдпочiне та повернеться - эмоцii... часто вiд реальних проблем, а час вже такий, що емоцiй... взагалi не треба...
Модерацiя - та ж сама полiтика - треба вмiти лагодити з рiзними групами...
Моя добра порада... уникайте емоцiй - на СУПе не так багато "пiсателей", аби кожного другого в бан кидати...