Поки писала у тій темі, її вже закрили.
Я вам усім скажу таку річ. Чи вважаю я Гео на 100 відсотків ідеальним модератором? Ні. Мене він нещодавно забанив на місяць і мені це не сподобалося. Я ще багато можу написати аргументів, але це буде обговорення дій модератора, а я вже отримала

Але, побувавши на різних форумах, я скажу: краще мати такого модератора, як Гео (трохи емоційного), ніж холоднокровну істоту, яка методично і тихенько випилює небажаних з форуму твердою, як у Берії, рукою
Гео емоційний, тому що у нього, як у дуже небагатьох, є глибинне відчуття антиукраїнства. Він власними руками боровся за незалежність, за те, по чому зараз топчуться, і його радар завжди up and running. Він, як ніхто інший, не закриє очі на пропаганду, кацапізм, зрадництво. Може, у певних випадках трохи перетискує, але це мінімальний collateral damage, що робить цей форум чи не єдиним острівком патріотизму з тих, що мені відомі.
Гео, пробачте нас. Більшість із нас не дотягують і ніколи не дотягнуть до Вашого рівня. І не тільки тому, що ми просто звичайні люди, які тут сваряться, чубляться, тиснуть кнопки і додають Вам роботи (я не очікую, що це зміниться), а тому що Ви, як я вже писала, є елітою цієї країни у всіх відношеннях. Моя думка ніколи не зміниться, навіть якщо Ви мене знову забаните

Сподіваюсь, Ви передумаєте. Ви нам більше потрібні, ніж ми - Вам.