Автор Тема: Шановні Супчєги-Фупчісти ! Про рашоботів-рашкованів скажу .  (Прочитано 2967 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Вуйко 3 Бандерштату

• Full Member
Шановні Супчєги-Фупчісти ! Про рашоботів-рашкованів скажу .

Любіть ворога свого - як самих себе !

Це я до тем і закликів банити рашоботів-рашидо-рашкованів , кремліно-путєнгістів .

Тобто категорично  НЕ можна .
Бийтеся , доказуйте , тренуйтеся в дискурсі , вивчайте противника реально , робіть спаринги з опонентами .

Інкубатор - це смерть .
Дитячому Інфантилізму - ні !

Живому рингу - так !

Тільки маючи реального противника , без допомоги модеро-адміно важелів - ви можете стати закаленими , сильними і тренованими у інформаційних дискурсо-війнах .

Всяке закриття і штучні умови без опонента - заставить зачахнути і посилить руйнацію в закритому колективі ...

надіюсь мою думку зрозуміють .

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Це я до тем і закликів банити рашоботів-рашидо-рашкованів , кремліно-путєнгістів .

Бийтеся , доказуйте , тренуйтеся в дискурсі , вивчайте противника реально , робіть спаринги з опонентами .

Інкубатор - це смерть .

Живому рингу - так !

Тільки маючи реального противника , без допомоги модеро-адміно важелів - ви можете стати закаленими , сильними і тренованими у інформаційних дискурсо-війнах .

Всяке закриття і штучні умови без опонента - заставить зачахнути і посилить руйнацію в закритому колективі ...

Я  согласен! Модерам нужно вмешиваться только при ЯВНОЙ и ОЧЕНЬ ЯВНОЙ атаке, как это было на ФУПе в 2007 году. Но, на ФУПе , после этого , модеры заигрались. 

Offline qwest

• Ветеран форума
 :lol:

спасибо, уважаемый Вуйко, но - нет!

я с ними насобачился на фуп так, что хватит на пару лет вперед

99% из них не воспринимают аргументы - они на это не запрограммированы - поэтому смысла с ними общаться нет

Это как если пришел к тебе гость и положил ноги в сапогах тебе на стол - ты ему говоришь - сними, доказываешь, аргументируешь - а он - ни в какую

вы такого гостя в следующий раз пригласите в дом ?

Offline Южанин

• Ветеран форума
Напоминаю, если кто-то забыл, что ФУП до 2007 года вообще ни как не модерировался. Сообщество ФУПа само справлялось с как в экологической системе.

• Full Member
:lol:

спасибо, уважаемый Вуйко, но - нет!

я с ними насобачился на фуп так, что хватит на пару лет вперед

99% из них не воспринимают аргументы - они на это не запрограммированы - поэтому смысла с ними общаться нет

Это как если пришел к тебе гость и положил ноги в сапогах тебе на стол - ты ему говоришь - сними, доказываешь, аргументируешь - а он - ни в какую

вы такого гостя в следующий раз пригласите в дом ?

Йдеться про аргументи і тренінг в риториці і дискурсі .
В прийомах заперечення і розкритті хибності аргументів противника .

В умінні Нейтралізувати їхні атаки .
А не переконувати їх .

Закриті фокус-групи приречені .

Offline Южанин

• Ветеран форума
Напоминаю, если кто-то забыл, что ФУП до 2007 года вообще ни как не модерировался. Сообщество ФУПа само справлялось, как в экологической системе.

Offline kelt

• Hero Member
.. та пусть выложат тут все свои методички - прикрепить - и не ипуть мозок  :smilie7:

Offline Jolly Fall

• Hero Member

Інкубатор - це смерть .

Живому рингу - так !

нравится общаться с ботами - иди на форуа

• Full Member
передивіться ще раз фільм-притчу Бійцівський Клуб

краще мати реального противника
ніж фантом в самому собі і серед своїх

гризня типа юльки-дрищі - вельми обридла

є імперо-рашковано-рашиди

вони сильні , лукаві і витончені у брехні

учіться їх нейтралізовувати і перемагати

контратаками , умілою обороною і просто атаками

з допомогою всіх можливих ідеологічних і інформаційних важелів , аргументів і власних ідей

тільки так ми зможемо стати Сильними і підкорити їх

проти лома нема прийома
якщо не маєш в руках свого лома

:smilie8:

Offline Moloc

• Sr. Member
У нас тут колористика навіть українського політичного спектру настільки смачна і "вонюча", що можна  нарощувати м'ясо вічність.

Для "русского миръа" встановити б квоту на 2-3 огидних повідомленння, щоб пахощі від тієї  присутності  давали можливість випустити пару та трохи попоклювати деяким дуже відірваним в своєму демократичному польоті  великих укрів.

Дивись після цього  може і по іншому сприймали б опонентів проукраїнського напрямку різних кольорів.

Але тупий троллінг від рос.агентів, які за пост отримують купу бабла, і прямо моляться на тих хто їм дає можливість заробляти на 10-20 сторінок форуму це економічно недоцільно, у нас бойкот на рашин го..вна...
« Останнє редагування: Березня 27, 2014, 11:55:27 23:55 від Moloc »
Можете там не шепотіть, я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. За один раз можу **** двадцять киць!

Offline Ronin

• Ветеран форума
Як на мене - в більшості випадків русоботів не цікавить сама дискусія як така, тобто ввічливий обмін аргументами для пошуку спільної позиції. Єдине відоме мені виключення - Жорж Вєлосіпєдов, і то - часами. Принаймі відчувалось, що він таки інтелігентна людина, просто на гімняній роботі. Абсолютна ж більшість з тих кремлівських "комісарів інтернету" тупо працюють по відпрацьованим технологіям, іх не цікавите ні ви особисто, ні ваша думка - ні тим більше "пошук спільної позиції". Найчастіше їхня мета - засрати гілку, тобто змінити тему обговорення на іншу, розпочати срач, перехід на особистості і т.д. Їхня мета - щоб ви покинули гілку (а може і форум), а не розвивали ваші ідеї.

Тому я проти того, щоб взагалі реагувати на їхні дописи - якщо ті носять відверто провокативний характер. Добре б було мати на форумі механізм "особистого ігнору" ("вєнєчкін скрипт") + дуже класно б було, шоб під аватаркою кожного показувався його "рейтинг" і можливо належність до якоїсь з "політичних груп" ("юльок", "противсіх" і т.п.), щоб відразу було ясно, з ким маєш справу. Я так розумію, що та "карма" - то якраз щось на зразок рейтингу, але ще не второпав, як вона нараховується і чому конкретно відповідає...

Offline ArsKA

• Sr. Member
  • Стать: Жіноча
"Вопрос цены на газ для Украины - это вопрос ее свободы. Я считаю, что Украина за свою свободу уже заплатила кровью. А теперь еще должна заплатить за свою свободу максимальной рыночной ценой на газ". Ю.В.Тимошенко

• Full Member
Излишек силы только и есть доказательство силы.

Из военной школы жизни. — Что не убивает меня, то делает меня сильнее.

Прежде всего война. Война была всегда великим благоразумием слишком ушедших в себя, ставших слишком глубокими умом ; даже полученная рана заключает в себе целебную силу.

monstrum in animo были всеобщей опасностью. “Инстинкты хотят стать тираном; нужно изобрести противотирана, который был бы сильнее”…

Почти каждая партия видит интерес своего самосохранения в том, чтобы противная партия не потеряла силы; то же самое можно сказать и о большой политике. В особенности новое создание, например новая империя, нуждается более во врагах, нежели в друзьях: только в контрасте чувствует она себя необходимой, только в контрасте становится она необходимой… Не иначе относимся мы и к “внутреннему врагу”: и тут мы одухотворили вражду, и тут мы постигли её ценность. Являешься плодовитым лишь в силу того, что богат контрастами; остаёшься молодым лишь при условии, что душа не ложится врастяжку, не жаждет мира… Ничто не стало нам более чуждым, чем эта давняя желательность, желательность “мира души”, христианская желательность; ничто не возбуждает в нас менее зависти, чем моральная корова и жирное счастье чистой совести. Отказываешься от великой жизни, если отказываешься от войны…

Фридрих Ницше
   Сумерки идолов, или как философствуют молотом

Offline Слава Україні

• Newbie
  • *
З точки зору тренування навиків ведення дискурсів у ворожому середовищі в умовах інформаційної війни, набагато корисніше зареєструватись на севастополоь.інфо.
Там ти відчуваєш себе справжнім диверсантом, який йде по мінному полю.  :smilie5:
Але коли ведеш дискусію с десятком опонентів відразу, то тренуєшся в першу чергу ти, а не вони ...

Offline Anton Ivanov

• Newbie
  • *
боты благодарят вуйку за призывы увеличить их доходы