Автор Тема: Ad Astra  (Прочитано 7631 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline irpin

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Ad Astra
« Reply #60 : Січня 07, 2020, 12:45:29 12:45 »
Навіщо ця принциповість щодо хвейсбука?
На хворумі ти ж зареєструвавсі.
принциповим є тільки відношення до постів, які посилаються на закриті джерела.

теж саме, коли чую від співрозмовника "я вам сброшу договор на вайбер", тож хочеться переїбати чимось важкеньким.
поштову скриньку скриньку було надано, то якого вийобуватися ще?

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #61 : Січня 07, 2020, 12:52:12 12:52 »
принциповим є тільки відношення до постів, які посилаються на закриті джерела.

теж саме, коли чую від співрозмовника "я вам сброшу договор на вайбер", тож хочеться переїбати чимось важкеньким.
поштову скриньку скриньку було надано, то якого вийобуватися ще?

ФБ - не закрите джерело.
Це ти особито обрав не витратити 5 хвилин на реєстрацію там.

Вайбер так само можна встановити на комп, не маючи смартфона.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #62 : Січня 07, 2020, 12:54:36 12:54 »
ФБ - не закрите джерело.
Це ти особито обрав не витратити 5 хвилин на реєстрацію там.

Вайбер так само можна встановити на комп, не маючи смартфона.

Каким это образом?

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #63 : Січня 07, 2020, 12:57:43 12:57 »
Каким это образом?
та можна. стає.
але змушувати десь реєструватися, або сушити голову встановленням софта заради того, що когось не гребуть проблеми візаві - то дурня і неповага.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #64 : Січня 07, 2020, 12:59:34 12:59 »
та можна. стає.
але змушувати десь реєструватися, або сушити голову заради того, що когось не гребуть проблеми візаві - то дурня і неповага.

Как если он для активации требует отсылки вайбер-сообщения на телефон?

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #65 : Січня 07, 2020, 01:00:50 13:00 »
Каким это образом?

Попросити когось зі смартфоном або паншетом створити еккаунт для почтку, а потім встановити вайбер для ПК у себе.

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #66 : Січня 07, 2020, 01:02:24 13:02 »
Как если он для активации требует отсылки вайбер-сообщения на телефон?

Телефон при реєстрації вказати свій, на нього прийде смс.

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #67 : Січня 07, 2020, 01:04:29 13:04 »
тю.
хоч на номер телефона на кнопках. гіморно, але можна. тицька!

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #68 : Січня 07, 2020, 01:32:27 13:32 »
Не знаю насчет СМС, мне при активации приходило сообщение на смартфон на вайбер

Возможно поменяли алгоритм, видео старое , за 17 год

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #69 : Січня 07, 2020, 01:35:21 13:35 »
Не знаю насчет СМС, мне при активации приходило сообщение на смартфон на вайбер

Возможно поменяли алгоритм, видео старое , за 17 год

Ні фіга, там є опція саме смс, просто не варто спочатку давати вайберу опцію приймати дзвінки.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #70 : Січня 07, 2020, 01:39:53 13:39 »
Ні фіга, там є опція саме смс, просто не варто спочатку давати вайберу опцію приймати дзвінки.

Понял.
Ну ладно, уже прошедший этап. Вайбер бул поставлен на смарт, а после активации на ноуте благополучно оттуда удален. Просто задрали постоянные самопроизвольные подключение мобайл нетворк. Мало того что оно за это бабки снимало, так и батарею садило не по детски

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #71 : Січня 07, 2020, 01:52:17 13:52 »
Понял.
Ну ладно, уже прошедший этап. Вайбер бул поставлен на смарт, а после активации на ноуте благополучно оттуда удален. Просто задрали постоянные самопроизвольные подключение мобайл нетворк. Мало того что оно за это бабки снимало, так и батарею садило не по детски

+1

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #72 : Січня 07, 2020, 02:37:47 14:37 »
Що тут, колядуєте ?  :smilie7:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #73 : Січня 07, 2020, 02:43:56 14:43 »
Що тут, колядуєте ?  :smilie7:
Здоров був, злісний юзере, світоч темноти, ніндзя вбивчих коментів, кращий меч того, кого не називають. Боделандер плюється в тебе.

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #74 : Січня 07, 2020, 02:59:33 14:59 »
Здоров був, злісний юзере, світоч темноти, ніндзя вбивчих коментів, кращий меч того, кого не називають. Боделандер плюється в тебе.

Після свят скажу, куди йому йти   :smilie7:

Остракізм треба застосовувати, я вже казав.  Ось, наприклад, його і мене взяти, а народ нехай кине черепкипроголосує, кому йти у вигнання, десь так на півроку-рік  :smilie7:

Демократія в класичному вигляді   :Prapor2:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #75 : Січня 07, 2020, 06:25:37 18:25 »
Ad Astra, яка має тут ще два ніки, на ФУПі вона ж Inanna , спамить скаргами на форумчан. Іі прохають користуватись ігнором ( у мене, наприклад, вона в ігнорі але інколи заглядую в її коменти). Але в неї особлива думка. У Боделандера знесло дах .

Я хотіла спокійно піти і не заважати тут нікому своєю присутністю, але як можна витримати таке паскудство?   :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Знаєте, Гео та інші модератори, бордерландер має рацію. У вас є правила форуму, і вони або виконуються, або не виконуються. Пропонувати мені тупо запхати в голову у пісок і вносити юзерів у ігнор, коли вони навіть за моєї відсутності обливають мене болотом? Тому якщо ви модератори, то забезпечуйте виконання цих правил, бо тоді дійсно чим ви тоді відрізняєтесь від упячки?

Тут всього декілька токсичних юзерів, які систематично порушують правила і СИСТЕМАТИЧНО займаються цькуванням інших. То чому ви закриваєте на це очі?? Ви, як модератори, чудово знаєте, що у мене нема ніяких інших ніків, але тихенько сидите і дозволяєте поширювати наратив, що нібито я ольгінка, що Тереза і Фенрір це теж я, і т.п.

Якщо ви думаєте, що за таких умов я чи інші нормальні дописувачі тут будуть перебувати, то помиляєтесь. Особисто для себе я вважаю принизливим собачитися на форумах, тоді як Ви у свій час та інші сиділи і сидять у окопах. Або я буду спілкуватися нормально і мати для цього відповідні умови, як заявлено у правилах, або до побачення.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #76 : Січня 07, 2020, 07:07:28 19:07 »
bоrderlander, хочеш стати модератором?
Ні в якому разі. Я надто дратівливий і розсварився вже зараз з супівською більшістю.
Проте це не відміняє того факту, що модер повинен (так-так повинен!) робити форумне співжиття форумчан з різними поглядами максимально комфортним, щоб їм не доводилось постійно терпіти образи, наклепи та брехню на свою адресу.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #77 : Січня 07, 2020, 07:09:29 19:09 »
Я повністю підтримую Ad Astra.
Оці всі персональні наскоки із брехливими наклепами на дописувачів мають бути припинені. Це ж або ж якась шиза (психічне відхилення і розлад), або ж свідома поведінка з метою вижити дописувача з форуму.

Так, іноді суперечки бувають емоційними, але персональні образи і наклепи мають бути зарубані на корені.

If you are going through hell, keep going.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
« Reply #78 : Січня 07, 2020, 07:10:29 19:10 »
Я хочу подивитись, чи погодиться він на модераторство. Якщо так, то я дзвоню власнику форуму і запропоную саме його кандидатуру. Бо borderlander-у треба дати просратись. Бо він вже серйозно загрався. Якщо буде обговорення форумчан, кому ставати модератором - ще краще.

Якщо відмовиться...я його уберу з форуму. Я завжди кажу відкрито.

З того моменту, як СУП перетвориться на УПЯЧКА-2...а так воно при ньому і станеться...я просто тихо піду з форуму. Не буду заважати нікому "рєзвіться і вєсєліться", як на ФУПі.
Та прибирай, хто тобі заважає.
Я тобі вже й раніше відкрито говорив, що ти поганий модер, який лише власне его тішить, а своїм любимчикам дозволяє на форумі безкарно брехати та хамити.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #79 : Січня 07, 2020, 07:28:34 19:28 »
Я повністю підтримую Ad Astra.
Оці всі персональні наскоки із брехливими наклепами на дописувачів мають бути припинені. Це ж або ж якась шиза (психічне відхилення і розлад), або ж свідома поведінка з метою вижити дописувача з форуму.

Так, іноді суперечки бувають емоційними, але персональні образи і наклепи мають бути зарубані на корені.

Ну звичайно що свідома поведінка. Ось подивіться на поведінку РГ останнім часом. Прийшов у тему Кота і присікався до нього. Кіт відповів. В бан обох. За що Кота було в бан? зачинщиком був РГ.

Він ще і замутив темку про остракізм, сподіваючись отримати індульгенцію від модерів на булінг Кота, мене та інших "неугодних".

З ним неможливо нормально спілкуватися. Щось не так - відразу іудушка або ольгінська шмара  :smilie9: :smilie9: :smilie9: А сам на Порошенка котив і займався підривом його авторитету, в результаті чого маємо зелену гниду.

Юрас взагалі місогініст. Типовий мужчинка з маленьким піпі низькою самооцінкою, який ненавидить красивих і тим більше розумних жінок. Таких завжди матюкає і всіляко обзиває, щоб підняти свою самооцінку. Він не тільки сексом у одязі займається з тими, кого легковажно знімає (за його ж словами), а ще напевно, принижує їх  :smilie9: :smilie9: :smilie9: Огидний матюгальщик  :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Про Палку я вже взагалі мовчу. Хоча його останнім часом не видно. Сподіваюсь, послухав моєї поради і записався до психіатра  :laugh:

Тому пропоную Гео та іншим модераторам (роботу інших я взагалі не помічаю - хтось тут ще взагалі модерує, крім Гео) такі практичні речі:

1) брехня, що хтось ольгінець - бан на 5 днів. Брехня - це коли юзер не може надати практичних доказів.
2) брехня, що хтось має більш ніж один нік на форумі - бан на 5 днів. Брехня - це коли юзер не може надати практичних доказів.
3) обзивання на сексуальному грунті та приниження жінок  (хвойда, шмара) - бан на 5 днів чи більше
4) обзивання русськомірними виразами (сісти на бутилочку) - бан на 10 днів і більше.
5) обзивання емігрантів та союзників України (у тому числі антиамериканська пропаганда, де США відкрито називають країною зла і т.п.) - бан від 10 днів і більше.

Це імплементувати дуже просто і при бажанні робиться за 5 хв. Модератори можуть не мати часу все читати, тому просто пишіть доповіді.
« Останнє редагування: Січня 07, 2020, 07:50:23 19:50 від Ad Astra »

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #80 : Січня 07, 2020, 07:47:45 19:47 »
ого, яка об'ємна скарга.
а про мене де? я тірчі перечитав, тіки згаяв час. шо за??

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #81 : Січня 07, 2020, 08:02:59 20:02 »
Пляць, які ольгінські підкацапники толерантні та демократичні, коли треба кудись запхати своє рило   :weep:

І як все змінюється, коли вони окуповують якийсь ресурс, куди та вся толерантність зразу пропадає (див ту ж упячку) :moskali:

Про всіляких блаженних 'правдорубів' вже й не згадую  :smilie7:

Тєрєшкову тільки за кацапогебешного Бойка з його лайном, що 'харківські терористи' і гранати під Радою - це типу робота СБУ, варто було зразу кінчати. Тут Гео взагалі, на мою думку, вдарився в гуманізм.       

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #82 : Січня 07, 2020, 08:09:51 20:09 »
Пляць, які ольгінські підкацапники толерантні та демократичні, коли треба кудись запхати своє рило   :weep:
І як все змінюється, коли вони окуповують якийсь ресурс, куди та вся толерантність зразу пропадає (див ту ж упячку) :moskali:
Тєрєшкову тільки за кацапогебешного Бойка з його лайном, що 'харківські терористи' і гранати під Радою - це типу робота СБУ, варто було зразу кінчати.
Тут Гео взагалі, на мою думку, вдарився в гуманізм.       
Давайте, я вас всiх примiрю...
Годi вам цапатися за кожний пост а потiм шукати правду...
Дядько RG ну скинь ти Ad Astru в iгнор - у тебе на неi така алергiя, що далi нiкуди...
 :vinsent:

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #83 : Січня 07, 2020, 08:19:09 20:19 »
Давайте, я вас всiх примiрю...
Годi вам цапатися за кожний пост а потiм шукати правду...
Дядько RG ну скинь ти Ad Astru в iгнор - у тебе на неi така алергiя, що далi нiкуди...
 :vinsent:

Чувак, давай ти мені не будеш давати порад, я вже з того віку давно вийшов. Ти ж бачиш, це створіння вже тут роздає цу, кого на скільки банити.

За кацапсько-ольгінську пропаганду повинен бути бан і крапка.

Стати упячкою № 2 - це насправді може відбутись дуже швидко, особливо, коли тут методично ковбаситиме пару ботів, які коситимуть під типу охеренних патріотів, та ще й під імпортних   :weep:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #84 : Січня 07, 2020, 08:19:50 20:19 »

Тєрєшкову тільки за кацапогебешного Бойка з його лайном, що 'харківські терористи' і гранати під Радою - це типу робота СБУ, варто було зразу кінчати. Тут Гео взагалі, на мою думку, вдарився в гуманізм.       

Порошенкохейтер, що ти робиш на цьому форумі? тобі цугундер ближче за менталітетом. Може, ти там і падвізаєшся, хто зна ... Переносиш рускій мір на цей форум регулярно своїми "пасадіть на бутилку"  :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #85 : Січня 07, 2020, 08:24:39 20:24 »
Солідно ольгінку ковбасить.  :gigi:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #86 : Січня 07, 2020, 08:25:36 20:25 »
ого, яка об'ємна скарга.
а про мене де? я тірчі перечитав, тіки згаяв час. шо за??

В мене нема на цьому форумі претензій ні до кого, крім РГ, Юраса і Палки. Навіть якщо у мене є відмінності у думках з іншими дописувачами, я не пригадую якихось систематичних наїздів.
А ці три типи цим постійно займаються.

Я не закликаю забанити їх на постійно (Боже збав), але за кожний хамський і брехливий наїзд їх треба бити по руках.

Хочете мати правову державу? Починайте з правових форумів!

Модератори, працюйте.

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #87 : Січня 07, 2020, 08:26:00 20:26 »
Порошенкохейтер, що ти робиш на цьому форумі? тобі цугундер ближче за менталітетом. Може, ти там і падвізаєшся, хто зна ... Переносиш рускій мір на цей форум регулярно своїми "пасадіть на бутилку"  :smilie9: :smilie9: :smilie9:

Ти все кланяєшся тут, убоге ?   :weep:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #88 : Січня 07, 2020, 08:26:12 20:26 »
Солідно ольгінку ковбасить.  :gigi:

О, забула про ще одне стурбоване. Недомірок ти нікому нецікавий.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #89 : Січня 07, 2020, 08:26:49 20:26 »
Ти все кланяєшся тут, убоге ?   :weep:

Замкнись, огидна кацапюра. Заклав увесь форум матами і кацапським русскомірним лайном  :smilie9: Скоро будеш сам з собою, ЛОЛ!