Я повністю підтримую Ad Astra.
Оці всі персональні наскоки із брехливими наклепами на дописувачів мають бути припинені. Це ж або ж якась шиза (психічне відхилення і розлад), або ж свідома поведінка з метою вижити дописувача з форуму.
Так, іноді суперечки бувають емоційними, але персональні образи і наклепи мають бути зарубані на корені.
Ну звичайно що свідома поведінка. Ось подивіться на поведінку РГ останнім часом. Прийшов у тему Кота і присікався до нього. Кіт відповів. В бан обох. За що Кота було в бан? зачинщиком був РГ.
Він ще і замутив темку про остракізм, сподіваючись отримати індульгенцію від модерів на булінг Кота, мене та інших "неугодних".
З ним неможливо нормально спілкуватися. Щось не так - відразу іудушка або ольгінська шмара

А сам на Порошенка котив і займався підривом його авторитету, в результаті чого маємо зелену гниду.
Юрас взагалі місогініст. Типовий мужчинка з
маленьким піпі низькою самооцінкою, який ненавидить красивих і тим більше розумних жінок. Таких завжди матюкає і всіляко обзиває, щоб підняти свою самооцінку. Він не тільки сексом у одязі займається з тими, кого легковажно знімає (за його ж словами), а ще напевно, принижує їх

Огидний матюгальщик

Про Палку я вже взагалі мовчу. Хоча його останнім часом не видно. Сподіваюсь, послухав моєї поради і записався до психіатра

Тому пропоную Гео та іншим модераторам (роботу інших я взагалі не помічаю - хтось тут ще взагалі модерує, крім Гео) такі практичні речі:
1) брехня, що хтось ольгінець - бан на 5 днів. Брехня - це коли юзер не може надати практичних доказів.
2) брехня, що хтось має більш ніж один нік на форумі - бан на 5 днів. Брехня - це коли юзер не може надати практичних доказів.
3) обзивання на сексуальному грунті та приниження жінок (хвойда, шмара) - бан на 5 днів чи більше
4) обзивання русськомірними виразами (сісти на бутилочку) - бан на 10 днів і більше.
5) обзивання емігрантів та союзників України (у тому числі антиамериканська пропаганда, де США відкрито називають країною зла і т.п.) - бан від 10 днів і більше.
Це імплементувати дуже просто і при бажанні робиться за 5 хв. Модератори можуть не мати часу все читати, тому просто пишіть доповіді.