Автор Тема: Зеленский насвистел на снятие санкций с россии.  (Прочитано 773 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline злата

• Ветеран форума
Фурса написал :

Зеленский в интервью западным СМИ говорит, что не проведет выборов до момента полной деокупации. И это хорошо.
Зеленский в том же интервью говорит, что минские соглашения предполагали другое и по ним надо сначала проводить выборы, а потом выводить российские войска.

Т е фактически первый раз Украина берет на себя ответственность по невыполнению минских соглашений.
С момента подписания официальная позиция Украины была всегда однозначна. Мы читаем минские соглашения как сначала безопасность, потом выборы. И баста. Так мы читаем. И у такой читки есть логика. Банальная человеческая логика.

Сейчас Зеленский решил прочитать Минские соглашения так, как их читают в Кремле. Или ему так прочитали. Как пронумерованы пункты в документе. И без логики. Или с логикой Путина.

Как результат – теперь, даже если Украина не пойдет на капитуляцию, не выполнит желания Кремля, это может привести к снятию санкций с России. Ведь это не Россия не выполняет минские соглашения, а Украина.

В итоге, российские войска останутся на Донбассе. Россия останется в Крыму. А санкции с России могут начать снимать. Ведь санкции привязаны к минским соглашениям. И это Украина их не выполняет. И Украина сама об этом говорит.

простота во истину хуже воровства...

Offline Сторонній

• Hero Member

простота ...
та невже!? Ви досі вважає вовузе простачком? Даремно, він точно знає за чим прийшов і що і як робити.

Offline злата

• Ветеран форума
Еще из этого интервью :

Зеленський: "Я не піду на війну на Донбасі"

Володимир Зеленський заявив, що за жодних умов не погодиться на війну на Донбасі.

Про це президент України сказав у інтерв'ю іноземним ЗМІ, зокрема Time, Der Spiegel, Le Monde та Gazera Wyborcza.

"Я не погоджусь на війну на Донбасі. Я знаю, що є багато гарячих голів, особливо серед тих, хто проводить мітинги й каже: "Давайте будемо битися і відвоюємо все назад!" Але якою ціною?.. Я цього не буду робити", - цитує пана Зеленського Time.
Якщо така позиція не задовольняє суспільство, то прийде новий лідер, який задовольнить ці вимоги", - наголосив він.

Offline злата

• Ветеран форума
"Але я ніколи на це (війну, - Ред.) не піду, бо моя життєва позиція - це насамперед бути людиною. І я не можу їх відправити туди. Як? Скільки з них помре? Сотні тисяч, а потім почнеться велика війна в Україні, а потім - у всій Європі", - додав пан Зеленський.

"Я нікому не довіряю"(  bbc.com)

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Нічого.

Ющенківське противсіхство -2010 , коли він здав країну дон.банді, йдучи з посади, побачивши свої 5% в 1-му турі, ви ще не раз згадаєте.

"Голосуйте проти всіх!" "Вони однакові!" "То два кремлівські проекти!"

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Колись був один такий. Порошенко. Спочатку він заявляв "Я не Президент війни, я Президент миру!"

Тільки під кінець своєї каденції він зрозумів, що з Хуйлом не про все можна домовитись за гроші.

І що Хуйлові дрібні гроші взагалі не потрібні.

Offline Сторонній

• Hero Member

"Я не погоджусь на війну на Донбасі. Я знаю, що є багато гарячих голів, особливо серед тих, хто проводить мітинги й каже: "Давайте будемо битися і відвоюємо все назад!" Але якою ціною?.. Я цього не буду робити", - цитує пана Зеленського Time.

зевова, як завжди, бреше, якщо не бреше, то маніпулює. Наскільки я памятаю, то ніколи у украінськоі влади не було в планах отримати перемогу за рахунок війни. Де він слухає ці гарячі голови? Було б цікаво побачити і почути.

Offline злата

• Ветеран форума
Нічого.

Ющенківське противсіхство -2010 , коли він здав країну дон.банді, йдучи з посади, побачивши свої 5% в 1-му турі, ви ще не раз згадаєте.

"Голосуйте проти всіх!" "Вони однакові!" "То два кремлівські проекти!"

"Насправді Януковича до влади привели виборці. На чесних виборах, які забезпечив Ющенко, Янукович виграв, а Тимошенко програла. Якщо казати про те, що Ющенко не голосував ані за Януковича, ані за Тимошенко, то слід зазначити, що нинішні очільники “об’єднаної опозиції” Яценюк, Гриценко та Кириленко, так само, як і їхній партнер Тягнибок,  не тільки голосували проти обох кандидатів, а і закликали до цього виборців. При цьому, їх у приведенні Януковича до влади ніхто не звинувачує."

Offline злата

• Ветеран форума
" противсих" - были все, включая " Свободу"..

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
Ющенко фактично забезпечив перемогу Януковича. І правильно зробив. Тому що саме завдяки Януковичу Україна зараз має Ассоціацію і незалежність. Якщо б перемогла путєнська лярва Тимошенко, Україна зараз прагнула вступити до ЄС десь вже у 40-50 роки разом з братніми россійським та білоруським народами, а сьогодні вже готувала би спільний з РФ уряд та парламент. Пишаюся Ющенком.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Ющенко фактично забезпечив перемогу Януковича. І правильно зробив. ( :smilie11: :smilie11: :smilie11:)
Розкажи це батькам, дітям і родичам тих, хто навіки опинився в Небесній Сотні.
Тому що саме завдяки Януковичу Україна зараз має Ассоціацію і незалежність.
Втративши 10% територій, війну без кінця, загрозу втрати суверенітету і втрачаючи мільйонами власне населення через війну й безробіття і "Європпейські Реформи"
Якщо б Якби Українську мову ти вивчав явно по книжках, в досить зрілому віці.
перемогла путєнська лярва Тимошенко,
Ніколи вона не була путінською лярвою на відміну від тих, хто гостював з Хуйлом  в себе на дачі, показуючи йому всілякі старожитності і пропонуючи розірвати  кучмівський газовий договір, прямий , без посередників, щоб вставити туди прокладку Фірташа. А також ті, хто голосували за Януковича і Противсіх в 2010 році, також ті хто голосували за Зеленського в 2019 році - от вони і є  справжні путінські лярви.
 Україна зараз прагнула вступити до ЄС десь вже у 40-50 роки
Нам туди й прагнути не треба. Бо то для України така ж погибель як і Руський мір.
 разом з братніми россійським та білоруським народами,
ніколи вони нам братніми не були та й не може в нас бути братніх народів по сусідству.
 а сьогодні вже готувала би спільний з РФ уряд та парламент.
 Пишаюся Ющенком.
Пишатися Ющенком з"їздь краще кудись в Костянтинівку чи в Станицю Луганську

Ми с тобою ніколи не були однодумцями, але все ж таки я був про тебе трохи кращрої думки.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
"Насправді Януковича до влади привели виборці. На чесних виборах, які забезпечив Ющенко, Янукович виграв, а Тимошенко програла. Якщо казати про те, що Ющенко не голосував ані за Януковича, ані за Тимошенко, то слід зазначити, що нинішні очільники “об’єднаної опозиції” Яценюк, Гриценко та Кириленко, так само, як і їхній партнер Тягнибок,  не тільки голосували проти обох кандидатів, а і закликали до цього виборців. При цьому, їх у приведенні Януковича до влади ніхто не звинувачує."

Я їх особисто звинувачував і звинувачую й сьогодні.
Вони всі виявились політичними підарасами  Гриценко і Яценюк - особливо.
І пізніше життя це підтвердило.

Offline Geo

• Ветеран форума
Бумеранг.

2 тижні відпочинку

"ющенківське противсіхство
Ющ здав Україну донбанді
Порошенко домовлявся з *уйлом за гроші
Яценюк - політичний підарас"

Значіццо так...Бумеранг. Поки що два тижні. Готуйся до довічного. Ти мене дістав. Все. Крапка. Наступне - довічний бан. Звиздець.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
Ми с тобою ніколи не були однодумцями, але все ж таки я був про тебе трохи кращрої думки.

Буме, ти маніпулюєш, а це лише принижує тебе як опонента, але не додає ваги твоїм фейковим аргументам. У нас тут, якщо не знаєш, боротьба за незалежність йде. І за це гинуть люди. Якщо ти з йулєй пропонуєш російське рабство (тобто днр розміром з Україну) без смертей патріотів, то це неприйнятно, недоречно і просто тупо.

Я тоді голосував за Ющенко. Але паскудні совки, що проголосували за калбасу різного кольору у другому турі дали мені вибір лише з двох варіантів. З двох варіантів гівна. І я мусив з них обрати те гівно, яке більше допоможе моїй нації. І я дуже радий, що проголосувавши за Януковича, я не помилився, бо зараз Україна вільна, демократична, має безвіз, ассоціацію і томос. А якщо би обрали йулю, то майдан міг бути тільки ще більш пропутєнскім ніж вона сама. Майдан з сіманенком, овощамі і шлюхамі. Я твоїй сучці багінє ніколи не пробачу змову з ригами у 2005 році. Чудово, що все ж таки в неї не вистачило фарту виграти хоч би раз. А їй допомогти міг тільки фарт, бо ані таланту ані професіоналізму в неї немає.

Щодо твоєї думки про мене, то ти, певне, уявляєш, наскільки мені важлива думка людини, яка або не стусна побачити, хто така тимошенко, або просто бреше за гроші.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
А, і ще, Буме. Якщо б ця сука знялась на користь Яценюка або Гриценка, то хтось з них виграв би вибори. Але вона не могла, бо мала зобов'язання перед путєнами.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
If you are going through hell, keep going.