Ми с тобою ніколи не були однодумцями, але все ж таки я був про тебе трохи кращрої думки.
Буме, ти маніпулюєш, а це лише принижує тебе як опонента, але не додає ваги твоїм фейковим аргументам. У нас тут, якщо не знаєш, боротьба за незалежність йде. І за це гинуть люди. Якщо ти з йулєй пропонуєш російське рабство (тобто днр розміром з Україну) без смертей патріотів, то це неприйнятно, недоречно і просто тупо.
Я тоді голосував за Ющенко. Але паскудні совки, що проголосували за калбасу різного кольору у другому турі дали мені вибір лише з двох варіантів. З двох варіантів гівна. І я мусив з них обрати те гівно, яке більше допоможе моїй нації. І я дуже радий, що проголосувавши за Януковича, я не помилився, бо зараз Україна вільна, демократична, має безвіз, ассоціацію і томос. А якщо би обрали йулю, то майдан міг бути тільки ще більш пропутєнскім ніж вона сама. Майдан з сіманенком, овощамі і шлюхамі. Я твоїй сучці багінє ніколи не пробачу змову з ригами у 2005 році. Чудово, що все ж таки в неї не вистачило фарту виграти хоч би раз. А їй допомогти міг тільки фарт, бо ані таланту ані професіоналізму в неї немає.
Щодо твоєї думки про мене, то ти, певне, уявляєш, наскільки мені важлива думка людини, яка або не стусна побачити, хто така тимошенко, або просто бреше за гроші.