0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Це маргінали. Навіть попри війну, у нашому суспільстві нема можливостей для їх зросту,доведено виборами.
Навіщо, якщо є ціла НГУ ?
величайшая мудрость. имел место контактировать в быту с бойцами из Нац корпуса. Это оружие.. Это тупо оружие. Там схематичное мышление, жесточайшая вертикаль управления идеология на уровне религии.. Я был в шоке. Но я себя успокоил тем что эта сила будет использована во благо Украины, и даже прощал им некоторые поплзновения к антисемитизму и т.д. Но сегодня я просто охренел.. Я видел это сблизка, это огромна сила которая дифундировала в нашу молодежь и боюсь что без потерь мы уже не выйдем.
Ви явно не розумієте ситуацію. Національні жінки - це інструмент спроби військового перевороту, йому не потрібен такий ріст, щоб вигравати вибори. Це бойовики для сіяння хаосу.
одновременно))
они не хотят никакого роста, это не политики. Это молоток, чтоб бить
НГУ це МВС
Тоді давайте згадаймо як Гітлер прийшов до влади, з чого складався його успіх і місце тодішніх нацжон.
Шановні, програма максимум, яку ставили на сьогодні нацжони - це тренування, і шоб про них було два дня папіздєть.Про папіздєть вроді як вдається, да?
Про папіздєть вдається але вище висловлюється думка , що ця тітушня нікуя собі сила. У нас на таких косо дивляться, не люблять радикалів.
Невдалий приклад. Національні жінки - це прямі нащадки тих енкавесників, які бандерівцями перевдягались.
Тітушню потрібно маргінілізувати і опускати.
https://mobile.twitter.com/dneprlena/status/1104462386428297224
Ну, взагалі то тут Білецький нормально спрацював, пославши ту всю гопоту аж в Черкаси. Думаю, туди тільки кацапська агентура рванула, яка фіг знає, де і як далеко ті Черкаси знаходяться Сподіваюсь, їх всіх переписали старанно
Мені це нагадує постановки на Євромайдані, коли міліцію без щитів демонстративно били ланцюгами.
Національний корпус та правосєкі - це суцільна кацапська бандитня. Фіг його знає, як цю чуму вивести.
це нормально?Тепер кацапи будуть прикриватися нашими дітьми?І взагалі, хто з них Фінікс?