Автор Тема: аваківська сволота вже визнала результат Пороха і почала сцен...  (Прочитано 3398 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Це маргінали. Навіть попри війну, у нашому суспільстві нема можливостей для їх зросту,доведено виборами.
Ви явно не розумієте ситуацію. Національні жінки - це інструмент спроби військового перевороту, йому не потрібен такий ріст, щоб вигравати вибори. Це бойовики для сіяння хаосу.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline ska

• Hero Member
Це маргінали. Навіть попри війну, у нашому суспільстві нема можливостей для їх зросту,доведено виборами.
они не хотят никакого роста, это не политики. Это молоток, чтоб бить

Offline Morcheeba

• Sr. Member

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
величайшая мудрость.
имел место контактировать в быту с бойцами из Нац корпуса. Это оружие.. Это тупо оружие. Там схематичное мышление, жесточайшая вертикаль управления идеология на уровне религии.. Я был в шоке. Но я себя успокоил тем что эта сила будет использована во благо Украины, и даже прощал им некоторые поплзновения к антисемитизму и т.д.
Но сегодня я просто охренел.. Я видел это сблизка, это огромна сила которая дифундировала в нашу молодежь и боюсь что без потерь мы уже не выйдем.

Выйдем-не выйдем...я судьбу не предсказываю. Как Бог даст.  :smilie7:

Offline arrow

• Ветеран форума
Без грошей ніхто там не "двіжуватиме".

Offline ska

• Hero Member
Ви явно не розумієте ситуацію. Національні жінки - це інструмент спроби військового перевороту, йому не потрібен такий ріст, щоб вигравати вибори. Це бойовики для сіяння хаосу.
одновременно))

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Тоді давайте згадаймо як Гітлер прийшов до влади, з чого складався його успіх і місце тодішніх нацжон.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
они не хотят никакого роста, это не политики. Это молоток, чтоб бить
До молотка треба руку

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
НГУ це МВС
Раніше це були війська в оперативному підпорядкуванні МВС, вони і зараз війська .

Offline Morcheeba

• Sr. Member
Шановні, програма максимум, яку ставили на сьогодні нацжони - це тренування, і шоб про них було два дня папіздєть.
Про папіздєть вроді як вдається, да?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Тоді давайте згадаймо як Гітлер прийшов до влади, з чого складався його успіх і місце тодішніх нацжон.
Невдалий приклад. Національні жінки - це прямі нащадки тих енкавесників, які бандерівцями перевдягались.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Шановні, програма максимум, яку ставили на сьогодні нацжони - це тренування, і шоб про них було два дня папіздєть.
Про папіздєть вроді як вдається, да?
Про папіздєть вдається але вище висловлюється думка , що ця тітушня нікуя собі сила. У нас на таких косо дивляться, не люблять радикалів.

Offline Morcheeba

• Sr. Member
Про папіздєть вдається але вище висловлюється думка , що ця тітушня нікуя собі сила. У нас на таких косо дивляться, не люблять радикалів.
Тітушню потрібно маргінілізувати і опускати.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Невдалий приклад. Національні жінки - це прямі нащадки тих енкавесників, які бандерівцями перевдягались.
Більш ніж вдалий-це силове радикальне крило , а ось використовується невдало, треба досвід дяді Адіка краще штудіювати.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Тітушню потрібно маргінілізувати і опускати.
Ці дебіли все самі зроблять своїми руками.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума

Offline RG

• Ветеран форума
Ну, взагалі то тут Білецький нормально спрацював, пославши ту всю гопоту аж в Черкаси. Думаю, туди тільки кацапська агентура рванула, яка фіг знає, де і як далеко ті Черкаси знаходяться :weep:

Сподіваюсь, їх всіх переписали старанно   :smilie5:

Offline Alison

• Hero Member
Ну, взагалі то тут Білецький нормально спрацював, пославши ту всю гопоту аж в Черкаси. Думаю, туди тільки кацапська агентура рванула, яка фіг знає, де і як далеко ті Черкаси знаходяться :weep:

Сподіваюсь, їх всіх переписали старанно   :smilie5:

тепер вони знають де Черкаси

і так, пірідайте хтось фініксу, що він порохобот  :gigi:
цей двіж Петру ще додав до рейтингу

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
А Бєніно ТВ вже просто в істериці і, навіть, не приховують своїх симпатиків.

https://mobile.twitter.com/dneprlena/status/1104479317793402880

Offline Южанин

• Ветеран форума
На каком-то этапе я упустил и не понимал , посему титушек называют "нац.женами".   :smilie8:

Пытался выстроить логический ряд , но "поиграться" в мовами я не догадался.  :smilie5: Пидрахуй получается.  :smilie5:

Offline Morcheeba

• Sr. Member

це нормально?
Тепер кацапи будуть прикриватися нашими дітьми?
І взагалі, хто з них Фінікс?
« Останнє редагування: Березня 10, 2019, 12:52:05 00:52 від Morcheeba »

Offline Verification

• Hero Member
Мені це нагадує постановки на Євромайдані, коли міліцію без щитів демонстративно били ланцюгами.

:smiley24:

и только Порох пытался успокоить дебелоту, не боясь что его могут пырнуть ножычком, избиить, раздеть или еще чего. Сам пошел отстоять простых ребят из ВСУ. С этого момента у меня родился мегареспект к этому отважному челу. А потом еще была позедка в Крым, также в одиночку. "Мужык с яйками", - это про Порошенка!

Offline Verification

• Hero Member
Національний корпус та правосєкі - це суцільна кацапська бандитня. Фіг його знає, як цю чуму вивести.

почему сразу кацапська? У нас шо, своих мало хитровымаханных кукловодов которым похуй страна? Я считаю, не кацапские они, хотя очень выгодны кацапне для телекартинки, а так же как сила которая помагает давить главнго врага Кремля - Петра.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.

це нормально?
Тепер кацапи будуть прикриватися нашими дітьми?
І взагалі, хто з них Фінікс?

Фінікс - це кацапський клавіатурний воєн.
Наш комбриг наказав стріляти по таким на враження.
Бо їхня селфійна автоматна черга по сєпарам викликала реальний артобстріл Красногорівки
Mocsia delenda est

Offline _GP_

• Hero Member